Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:34

Отговори на тема  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Следваща
ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   29.09.2015 12:27

Аз ще съм доволен на утвърждаване в тройката. Ако има шанс за титла, много ясно че трябва да я преследваме

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   02.10.2015 17:03

Памперс, тва твойто флагче ли е? =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 21:51

Нещата си дойдоха на мястото.

1.ЛЕВСКИ СОФИЯ

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 21:52

Левски отново диктува модата в световния футбол. Роман Прохазка с гол шедьовър, голът на годината в световния футбол. Догодина по това време Левски ще играе в ШЛ, помнете ми думата :-)

Хубаво е поне в България моите да мачкат.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 21:53

falkenbach написа:
Аз ще съм доволен на утвърждаване в тройката. Ако има шанс за титла, много ясно че трябва да я преследваме

Ей го шанса, сега остава и да наблъскаме смехогорец и сме топ-фаворит.
В интерес на истината, изиграхме много силен мач в ловяч, така че ни приляга. Реално трябваше да бием 3:0

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 21:56

Hiksa написа:
Левски отново диктува модата в световния футбол. Роман Прохазка с гол шедьовър, голът на годината в световния футбол. Догодина по това време Левски ще играе в ШЛ, помнете ми думата :-)

ДАЙ БОЖЕ!!!

СИНИ БОГОВЕ!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:04

navy написа:
falkenbach написа:

В интерес на истината, изиграхме много силен мач в ловяч, така че ни приляга. Реално трябваше да бием 3:0

Според мен Левски не играха нищо особено. Литекс бяха слаби в дефанзивен план, както и Левски. Този Асприля ли беше, разиграваше по трима от нашия състав :rofl: Като цяло Левски е по-добрият отбор и заслужаваше да победи, но липсва мощ в нападение. Един таран като Гара Дембеле и малко подобрение в защита и се задава синята доминация.

А с оглед на жалката конкуренция през този сезон шампион може и да станем без никакви промени. Просто в ЕКТ ще ни разкрият, ако не се вземат мерки.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:15

Hiksa написа:

Охохохохо, нов Блуфен се появи :laugh: :laugh: :laugh: Не само ще играете там момко, но ще я спечелите!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:29

tonzos_justice написа:
Hiksa написа:

Охохохохо, нов Блуфен се появи :laugh: :laugh: :laugh: Не само ще играете там момко, но ще я спечелите!

Тонзе, чети докрай.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:30

tonzos_justice написа:
Hiksa написа:

Аматьорите нямат място в тази тема, ако обичаш. И тема за размисъл на модераторите - ако ще има тема за селските дивизии - моля, ама некви селтаци да не пишат тука!
Сельо, ясен ли съм? :censored: :finger: :censored:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:30

Дончо Донев "Класирането доби един познат вид " :moufan:
1 Levski Sofia11 6 3 2 12-7 (+5) 21!

Последна промяна navy на 04.10.2015 22:32, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 22:35

tonzos_justice написа:
Hiksa написа:

Денеска имало и свинска ьебан:
http://www.sportal.bg/news.php?news=569691

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:15

navy написа:
Аматьорите нямат място в тази тема, ако обичаш. И тема за размисъл на модераторите - ако ще има тема за селските дивизии - моля, ама некви селтаци да не пишат тука!

Модераторите отдавна са размислили и забелязват, че си мислиш, че щом темата е за Левски, можеш да лепиш разни определения от "сельо" нагоре. Най-малкото след като си от Кнежа, не виждам с какво превъзходство наричаш някой от Ямбол по този начин. Та така - имай предвид, че независимо каква е темата, това не означава лични обиди - мразя да се повтарям и да пъдарствам, но ако се налага, ще се пъдарства :)

п.п. Честито повеждане в първенството.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:27

alessandron написа:
navy написа:

Модераторите отдавна са размислили и забелязват, че си мислиш, че щом темата е за Левски, можеш да лепиш разни определения от "сельо" нагоре. Най-малкото след като си от Кнежа, не виждам с какво превъзходство наричаш някой от Ямбол по този начин. Та така - имай предвид, че независимо каква е темата, това не означава лични обиди - мразя да се повтарям и да пъдарствам, но ако се налага, ще се пъдарства :)

п.п. Честито повеждане в първенството.

КнежЪ, да си имаме уважението, плс! Втора дисертация мога да напиша по темата!!!
И мога да наричам всеки както намеря за добре, това да е ясно! Щото съм си го заслужил! Лично! И на никой не го пестя, в очите, без значение как се казва! И обиди се наричат такива, които са неистина, а другите са епитети/прилагателни - вземи си огледай речниците и направи справка по Български език! С ПМЛ нито почва, нито ми свършва света или деня! Аз лично съм приключил с ПМЛ, просто го правя заради приятелите си и съотборниците. Някой, обаче, ако така мисли, значи е селяндур, без значение къде е роден! Хеле пък ако е Ямбоу... Т'ва мисла е редно да е повече от ясно. Не бъркай кой къде е роден с това как се подвизава!
Ясно?!
Нали знаеш колко ми е през кура дали ще ми сложите бан или не? Мммноого ми е през кура!!! Като журналист е редно да мълчиш пред гласа на другите - никой не му дреме за твоето мнение - всеки е в правото си да си изкаже мнението в интернет. Свободна зона! Или ти се иска ком-цензурката? Кажи де, не се стискай, или да ти прасна онзи емотикон?
ПП: Благодаря, заслужено е първото място. Трябваше да водим пине 4-5 точки, ама айде, и нашите сельовци им иска време да узреят в кой отбор са.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:29

navy написа:
[
КнежЪ, да си имаме уважението, плс! Втора дисертация мога да напиша по темата!!!
И мога да наричам всеки както намеря за добре, това да е ясно! Щото съм си го заслужил! Лично! И на никой не го пестя, в очите, без значение как се казва! И обиди се наричат такива, които са неистина, а другите са епитети/прилагателни - вземи си огледай речниците и направи справка по Български език! С ПМЛ нито почва, нито ми свършва света или деня! Аз лично съм приключил с ПМЛ, просто го правя заради приятелите си и съотборниците. Някой, обаче, ако така мисли, значи е селяндур, без значение къде е роден! Хеле пък ако е Ямбоу... Т'ва мисла е редно да е повече от ясно. Не бъркай кой къде е роден с това как се подвизава!
Ясно?!
Нали знаеш колко ми е през кура дали ще ми сложите бан или не? Мммноого ми е през кура!!! Като журналист е редно да мълчиш пред гласа на другите - никой не му дреме за твоето мнение - всеки е в правото си да си изкаже мнението в интернет. Свободна зона! Или ти се иска ком-цензурката? Кажи де, не се стискай, или да ти прасна онзи емотикон?
ПП: Благодаря, заслужено е първото място. Трябваше да водим пине 4-5 точки, ама айде, и нашите сельовци им иска време да узреят в кой отбор са.

Имаш свободата да говориш каквото искаш, без да говориш неуважително за другите. Разбирай го както искаш - и не ми казвай като журналист пред кого да си мълча. Криворазбраната свобода на словото е като криворазбраната демокрация.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:37

alessandron написа:
navy написа:
[
Ясно?!

Имаш свободата да говориш каквото искаш, без да говориш неуважително за другите. Разбирай го както искаш - и не ми казвай като журналист пред кого да си мълча. Криворазбраната свобода на словото е като криворазбраната демокрация.

Имам пълна свобода, НАВСЯКЪДЕ, без НЯКОЙ да ми определя какво и докъде ми е свободата. За което си нося отговорността. Сандро, ти у ред ли си? Нямаш право да ми правиш забележки като журналист, това исках да кажа. Това трябваше да си наясно, а не да ми се обясняваш какво била криворазбраната, ... нещо което и на теб не ти ясно... Иначе виж в лайвскора какво писа тонзо, лично към мен, без каквото и да е основание. "Мишка" сигурно трябва да ме кефи, или? За едни ПМЛ мач, сещаш ли се за какво селянче иде реч? И продължава в тема, където няма място? А бе, а бе, я си е... айде да не довършвам....

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:38

navy написа:
falkenbach написа:

Да, това е първи шанс.
Победа над Разград и издънка на Литекс още следващия кръг определено е възможност която не трябва да изпускаме.
За съжаление има още цели 25 кръга, което адски много.
Другото което ме притеснява е, че трима добри играчи ще се тръгнат зимата - Белаид, Миланов и Гаджев.

Белаид е доста стабилен този сезон и вкара много важен гол на Литекс. Вярно е, че имаме Деян Иванов който е бъдещ национал и стълб в отбраната на Левски, но не можем да разчитаме на него на 100%. Трябва ни много качествен защитник през зимната пауза, който да замести Белаид.
Миланов пък е символ на възхода на Левски. Откакто дойде, бетонира десния фланг и това даде възможност на Прохазка да иде като дясно крило, където му е мястото. За мен ръководството на Левски трябва да направи всичко възможно да го задържи, предлагайки му таванът на заплатите в момента + 3,5 годишен договор.
За Гаджев най-малко ми пука от тея тримата и прав му път където и да иде, но като цяло е супер да имаме конкуренция в средата на терена, а и Костадинов и ДеНойер едва ли ще могат всеки мач да играят докрая, както и Бедоя. Като си тръгне единствената алтернатива там е Ради Цонев, който не съм убеден, че е достатъчен.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:45

navy написа:
Имам пълна свобода, НАВСЯКЪДЕ, без НЯКОЙ да ми определя какво и докъде ми е свободата. За което си нося отговорността. Сандро, ти у ред ли си? Нямаш право да ми правиш забележки като журналист, това исках да кажа. Това трябваше да си наясно, а не да ми се обясняваш какво била криворазбраната, ... нещо което и на теб не ти ясно... Иначе виж в лайвскора какво писа тонзо, лично към мен, без каквото и да е основание. "Мишка" сигурно трябва да ме кефи, или? За едни ПМЛ мач, сещаш ли се за какво селянче иде реч? И продължава в тема, където няма място? А бе, а бе, я си е... айде да не довършвам....

Не съм те разбрал достатъчно добре, извинявам се. Иначе видях и Тонзос какво е написал, него също го призовавам да е по-разбран и да не прекалява - подклаждане на вечния синьо-червен огън може да има и без персонални обиди. Големи хора сме, аз на пъдар няма да се правя, затова и предупреждавам.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:48

falkenbach написа:
navy написа:
falkenbach написа:

Да, това е първи шанс.
Победа над Разград и издънка на Литекс още следващия кръг определено е възможност която не трябва да изпускаме.
За съжаление има още цели 25 кръга, което адски много.
Другото което ме притеснява е, че трима добри играчи ще се тръгнат зимата - Белаид, Миланов и Гаджев.

Белаид е доста стабилен този сезон и вкара много важен гол на Литекс. Вярно е, че имаме Деян Иванов който е бъдещ национал и стълб в отбраната на Левски, но не можем да разчитаме на него на 100%. Трябва ни много качествен защитник през зимната пауза, който да замести Белаид.
Миланов пък е символ на възхода на Левски. Откакто дойде, бетонира десния фланг и това даде възможност на Прохазка да иде като дясно крило, където му е мястото. За мен ръководството на Левски трябва да направи всичко възможно да го задържи, предлагайки му таванът на заплатите в момента + 3,5 годишен договор.
За Гаджев най-малко ми пука от тея тримата и прав му път където и да иде, но като цяло е супер да имаме конкуренция в средата на терена, а и Костадинов и ДеНойер едва ли ще могат всеки мач да играят докрая, както и Бедоя. Като си тръгне единствената алтернатива там е Ради Цонев, който не съм убеден, че е достатъчен.

Ради Цонев трябва да се преквалифицира като бек - нищо друго не става от него, брат му е контузен и като се оправи и ей го де е алтернативата на Гаджев.
Белаид изигра мача си за Левски, да си ходи. Деян Иванов нищо не е показал все още, а дано!
Имаме проблеми и на двата бека, така че Миланов е редно да се задържи. Прохазка до пенсия, задължително.
С един голаджия и сме фурии.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   04.10.2015 23:54

alessandron написа:
navy написа:

Не съм те разбрал достатъчно добре, извинявам се. Иначе видях и Тонзос какво е написал, него също го призовавам да е по-разбран и да не прекалява - подклаждане на вечния синьо-червен огън може да има и без персонални обиди. Големи хора сме, аз на пъдар няма да се правя, затова и предупреждавам.

Аз уважавам чорбарските мнения, ние сме отбор от "сини" и "червени" от самото начало! Значи аз мога с всички, но с някой трябва да го мъмя като пичка, все едно съм на 18 загорял??? С инфантили как? Айде, много моля! И то, при все, че ОБЕКТИВНО подкрепих Резо, че за миналия кръг Тонзо трябва да е капитан номер едно!!!И сега го мисля така - факт, ние левскарите сме фенове на фактите! И сега, ни в клин, ни в ръкав - ше ме шие, мишка съм бил...
Имай(те) предвид кой съм, като знаеш(те), че съм от КнежЪ, нали! Да псувам мога, и то много!
Басма не цепя никому! И не ми пука от никой! И от нищо! Изживял съм (почти) повече от всички тука накуп!
Все пак това е тема, посветена на Левски Сф, и всички трябва да се съобразяват! Или няма да си пестим думите по клавиатурата - всичко мога!

Последна промяна navy на 05.10.2015 00:08, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Следваща