Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:57

Отговори на тема  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Левски ще е шампион за 2015-2016 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 15:34

Balleta написа:

Преглеждане на профил - tonzos_justice

Интереси: Говеда, крави и телета

Имам поне интереси, за разлика от днешното поколение ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 16:35

Възможно най-тежкия жребий за купата с Латекса, а свинята домакин на селско отборче. Поне ше им е равностоен мача =)

Ако паднеме в Ловеч, микренските курви после ше им легнат за купата. Не требва да се допуска!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 17:49

Крал Блуфен написа:
Възможно най-тежкия жребий за купата с Латекса, а свинята домакин на селско отборче. Поне ше им е равностоен мача =)

Ако паднеме в Ловеч, микренските курви после ше им легнат за купата. Не требва да се допуска!

Стана далаверата :dance: :dance: :dance:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 18:38

Аз само искам да отбележа, че купата никога не е била приоритет на ЦСКА, за нея се натягат малките и комплексирани отбори. Трудно ми е да повярвам, че жребият се реди нарочно така, че да я спечелим - за повечето фенове тя значи много малко и не виждам как спечелването й ще донесе кой знае какви дивиденти на собствениците ни, или пък на БФС... "Левски" определено много я искат, така че ще съм доволен ако се паднем с тях, стане чудо и ги отстраним - честно казано обаче не мисля, че имаме потенциал за това към настоящия момент.

Последна промяна Shifter на 03.11.2015 18:44, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 19:20

Shifter написа:
Аз само искам да отбележа, че купата никога не е била приоритет на ЦСКА, за нея се натягат малките и комплексирани отбори. Трудно ми е да повярвам, че жребият се реди нарочно така, че да я спечелим - за повечето фенове тя значи много малко и не виждам как спечелването й ще донесе кой знае какви дивиденти на собствениците ни, или пък на БФС... "Левски" определено много я искат, така че ще съм доволен ако се паднем с тях, стане чудо и ги отстраним - честно казано обаче не мисля, че имаме потенциал за това към настоящия момент.

Е, когато сте във В Група нещата далеч не стоят така. По принцип Купата ви е огромна цел в момента и спечелването ѝ ще доведе до невиждана еуфория. Иначе и аз не вярвам в нагласяне на жребия, това са типични чорбарски конспиративни теории, ама и някои наши вярват в такива :)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 20:24

Shifter написа:

Е ти се изказа. Сигурно затова на юбилея си паднахте на финала с 5:0, хаха. :laugh:
Много ясно, че ви е приоритет, а сега дори още повече, особено след като е ясно, че едва ли догодина ще играете в Б група, както ви се иска.

Освен това никой дори не намеква за редене на жребия, пак нещо консипирате. Както казах в една друга тема, вас съм ви предвидил за 1/2 финала, за да можем да ви разгромим и в двата мача.

Колкото до мача с Литекс, определено най-тежкия жребий възможен. Това от което се притеснявам е, че ако селяните удържат в редовното и продълженията после може да ни бият с дузпи.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.11.2015 20:45

falkenbach написа:
....Освен това никой дори не намеква за редене на жребия, пак нещо консипирате.....

Ти долното как го тълуваш?
Balleta написа:
Така ли им нагласиха жребия на тия чорбетата - Созопол :rofl: :rofl: Ясно е, че някой неистово иска мач Левски-ЦСКА .....

Отчитам, че евентуален успех за Купата точно сега ще предизвика по-голям интерес сред феновете, но наистина не вярвам да има "еуфория", камо ли заради това да намалеят скандиранията против БФС.... ще видим де, може би надценявам фенската маса...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   08.11.2015 19:11

Силен мач, но нямаше кой да вкара топката във вратата. В този мач, ако имахме един Гара Дембеле, всичко свършваше в първото полувреме. Умар Диаби е най-слабия нападател в историята на Левски. Има време до започването на евротурнирите да се оправи този проблем, а той ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ, иначе още първият съперник ще ни излъже. Тези центрирания не са много ефикасна тактика без таран.

Все пак добре, че вратарят им сгреши най-после и топката попадна точно у Бедоя.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   08.11.2015 21:40

Hiksa написа:
Силен мач, но нямаше кой да вкара топката във вратата. В този мач, ако имахме един Гара Дембеле, всичко свършваше в първото полувреме. Умар Диаби е най-слабия нападател в историята на Левски. Има време до започването на евротурнирите да се оправи този проблем, а той ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ, иначе още първият съперник ще ни излъже. Тези центрирания не са много ефикасна тактика без таран.

Все пак добре, че вратарят им сгреши най-после и топката попадна точно у Бедоя.

Поредното театрално изпълнение на сцена Гейрена. Ако някой си мисли че с тази игра и такова полягване от страна на българските отбори стадото от Подуене ще успее да стигне по-далече от квалификационен кръг на ШЛ, значи е много заблуден.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   08.11.2015 21:41

CSKAforever написа:

Поредното театрално изпълнение на сцена Гейрена. Ако някой си мисли че с тази игра и такова полягване от страна на българските отбори стадото от Подуене ще успее да стигне по-далече от квалификационен кръг на ШЛ, значи е много заблуден.

Не се прави,че от пиене на негърска сперма си успял да видиш поредната синя победа към титлата бе емигрантска отрепко :finger: :finger: :finger: :finger:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   08.11.2015 21:53

Съдийска авантакис, ясно е, че ще ги бутат за по 1:0, повече не могат. Не ми дреме хич. И като станат шампиони, какво? Същите футболисти на Левски с бели блузки биха изпаднали от А група.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   08.11.2015 21:59

tonzos_justice написа:
Съдийска авантакис, ясно е, че ще ги бутат за по 1:0, повече не могат. Не ми дреме хич. И като станат шампиони, какво? Същите футболисти на Левски с бели блузки биха изпаднали от А група.

Айде и тоя малоумник!
А бе, поне като ще коментирате - гледайте!
В 30 сек недадена абсолютна дузпа - да, настъпи го, не го нарита, ама за това нищо??? За подобен фаул второт си го свири и дори вдигна жълт картон на Костадинов!
Отделно, че имаше още една 100 %ва и недадена дузпа второто, когато Котев гушна Бедоя!!! А на испанеца му бе направена и преса в пеналта по-натам... Е, това ли е бутане?
Брей, че кухи свине!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   12.11.2015 10:54

След като пусна в действие държавният апарат за осигуряване на спонсори - с пари на народа - Подуенското неразумение :finger: , собственост на ДПС :finger: бърза с подсигуряването и на 3-те точки в определени мачове до края на шампионата. "Монтана" и "Ботев" вече са с треньори левскари. Това са най-сигурните и лесни - без контузии и жълти картони - мачове на държавният отбор.

Но в европа ще им лъснат задниците както на мача срещу Юргорден, а може да срещнат и Мъри :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:23

Я , интересно, Лафка Благоевград - Лафка ДПС 1-0 , без коментар :dance:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:29

CSKAforever написа:

Празнуваме :)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:40

tonzos_justice написа:
CSKAforever написа:

Чакаме отбора на властта другия сезон в А група

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:43

CSKAforever написа:

Kоментирай бе духльо?
Смешни червени тъпаци! Айде грухти! :censored: :finger: :censored:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:44

CSKAforever написа:
tonzos_justice написа:
CSKAforever написа:

Чакаме отбора на властта другия сезон в А група

Скачат и играят колкото могат. Отборите от югозапада затова са симпатични на неутралния зрител. В случая сме за всеки срещу Лафка!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   22.11.2015 19:49

navy написа:
CSKAforever написа:

Kоментирай бе духльо?
Смешни червени тъпаци! Айде грухти! :censored: :finger: :censored:

Какво да коментирам - нямате дух. Нямате манталитета за победи. Възгордяхте се от последните победи над подуенските сателити и беше време някой да ви приземи. Очакват ви трудни мачове, мисля още следващият кръг със Славия - ще дам едно консервативно 1-1 но по-скоро мисля 1-2 за Славия , после берое гостуване, мач със Латекса за купата който твърдо губите, гостуване на Ботев и мач с Латекса отбново за А група, интересното е само кой мач ще бъде изтъргуван с латекса - за купата или за А група, макар че си мисля че двата мача ще са доста оспорвани

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   19.12.2015 09:20

CSKAforever написа:
Според последни данни решението е взето от (извън) една централа някъде в БГ

Защо? Отговора за запознатите е доста ясен.

Ключови думи - пари, европейски фондове - проекти , партия, човекът в сянка.

Шансовете това да се случи са над 85%

Кое може да попречи - събитията около ЦСКА, смяна на караула, определен развой на изборите,

Както писах на 22.10 още - Ключови думи - пари, европейски фондове - проекти , партия, човекът в сянка.

http://infrastructure.bg/show.php?storyid=2670277

Ето потвърждение - Национална компания “Стратегически инфраструктурни проекти” (НКСИП) публикува крайното класиране на строителите на 60 км от магистрала “Хемус“. От него стана ясно очакваното: 500 млн. лв. отиват в консорцум на “ПСТ груп”, свързвана с Делян Пеевски и Първа инвестиционна банка, а 300 млн. лв. – в “Джи Пи груп”, сочена за близка до генералния директор на “Лукойл България” Валентин Златев. Така предколедно управляващите разпределиха почти 1 млрд. лева (ако се добави ДДС) на две групи, които редовно печелят държавни поръчки. Офертите на победителите надвишаваха два пъти прогнозната стойност, а и изборът им беше очакван – те печелят почти всички големи поръчки при управлението на това правителство!
Държавата е елиминирала от конкурса кандидатите с най-ниските цени. Отстранени са офертите на Сдружение “Хемус БГ” (“ИСА 2000″ и “ОРС Инфраструктура”) за отсечката Ябланица – Угърчин и на турската “Ташяпъ Иншаат Тааххют” за пътя между Угърчин и разклона за Ловеч и Плевен. Цената на “Хемус БГ” е с 23.41 млн. лв. по-ниска от тази на класирания на първо място участник, а тази на турската компания – с 50 млн. лв. по-евтина. Мотивите, с които са отстранени тези участници са меко казано странни! Кандидатите с най-ниски цени трябваше да представят обосновка, с която да докажат, че могат да изградят обекта за посочената стойност. Тръжната комисия обаче е отхвърлила и двете обосновки. Според тях нямало как строителството да бъдело толкова евтино!?!
Ако двата кандидата не бяха елиминирани, “Хемус” можеше да струва с над 70 млн. лева по-евтино!

Интересно, нали? Още по-интересното е, че парите за изграждането на 60- километровата отсечка не са предоставени нито от европейски програми, нито от еврофондове. Откъде, ще се запитате вие, тогава ще се финансира изграждането на магистралата? От нашите джобове.
Също така, фактът, че АМ "Хемус" не се строи с европейски пари, автоматично означава, че строежът й няма да бъде под контрола на европейски институции, които да следят за качественото й изграждане. Контрол над строежа ще има само и единствено Агенцията за пътна инфраструктура.

277 406 873,00 лв. без ДДС + 479 398 889 лв. без ДДС + ДДС разделено на 59 км = 1 000 000 000 : 59 = 17 милиона е цената на километър. 17 000 лева ще струва 1 метър

За 1-ва обособена позиция, участък от А2 (Ябланица) до III-307 изпълнител е Обединение "АМ ХЕМУС ЛОТ 1", съставено от "Джи Пи Груп" ООД, "Конструксионес Табоада и Рамос" ООД, "МР Сивил Уъркс" ООД, "Трансконсулт-22" ООД. Приетата договорна сума, предложена от този участник, е в размер на 277 406 873,00 лв. без ДДС, а максималната договорна цена е в размер на 297 973 373,00 лв. без ДДС.

За 2-ра обособена позиция, участък от III-307 до II-35 изпълнител е Обединение "ПСТ Хемус 2", съставено от "ПСТ Груп" ЕАД, "Хидрострой" АД, "Пътстрой Бургас" ЕООД, "Евро Алианс Тунели" АД . Приетата договорна сума, предложена от този участник, е в размер на 479 398 889 лв. без ДДС, а максималната договорна цена е в размер на 499 965 389 лв. без ДДС.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща