Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:32

Отговори на тема  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Ботев Пловдив - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   19.08.2015 14:23

bai Momchil написа:
Проблема не е че сме на различни мнения, а че генерализираш. Идиоти има навсякъде и колкото е по-голям града, толкова повече е и бройката на идиотите. Ей такава ситуация като твоята ми се случвала няколко пъти на различни места. Какъв извод трябва да си направя от това?

Относно пътя Пловдив - Асеновград, пътя е направен супер малоумно. Уж пътя е по 1 платно в посока, но е достатъчно широк да се съберат 3 коли без проблеми, което предразполага изпреварвания дори когато насреща има кола. Просто 3-те коли се разминават без проблеми. Всичко хубаво, обаче това си е твърде рисково щото и от отсрещната страна мислят, че ще могат да изпреварят и става мазало. Тоя път отдавна да се разшири и да се направят по 2 платна в посока и щеше да се реши проблема с катастрофите.

Пловдив - Пазарджик е подобен, въпреки че там заради магистралата няма много трафик и не вярвам да има и много трафик. Аз като съм минавал от там винаги е било спокойно. Така че не вярвам да стават и много катастрофи там, освен ако пътя не се ползва за гонки. А Карлово - Пловдив е един от най-натоварените пътища в България - трафика там винаги е голям, нещо подобно на пътя София - Варна, логично и процента ПТП-а да е голям.

http://news.ibox.bg/news/id_727937192

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   19.08.2015 17:20

navy написа:
bai Momchil написа:
Проблема не е че сме на различни мнения, а че генерализираш. Идиоти има навсякъде и колкото е по-голям града, толкова повече е и бройката на идиотите. Ей такава ситуация като твоята ми се случвала няколко пъти на различни места. Какъв извод трябва да си направя от това?

Относно пътя Пловдив - Асеновград, пътя е направен супер малоумно. Уж пътя е по 1 платно в посока, но е достатъчно широк да се съберат 3 коли без проблеми, което предразполага изпреварвания дори когато насреща има кола. Просто 3-те коли се разминават без проблеми. Всичко хубаво, обаче това си е твърде рисково щото и от отсрещната страна мислят, че ще могат да изпреварят и става мазало. Тоя път отдавна да се разшири и да се направят по 2 платна в посока и щеше да се реши проблема с катастрофите.

Пловдив - Пазарджик е подобен, въпреки че там заради магистралата няма много трафик и не вярвам да има и много трафик. Аз като съм минавал от там винаги е било спокойно. Така че не вярвам да стават и много катастрофи там, освен ако пътя не се ползва за гонки. А Карлово - Пловдив е един от най-натоварените пътища в България - трафика там винаги е голям, нещо подобно на пътя София - Варна, логично и процента ПТП-а да е голям.

И?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   19.08.2015 17:56

bai Momchil написа:
navy написа:
bai Momchil написа:

И?

Казах ти, че има проблем в пловдивската полиция, ей го на.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   19.08.2015 22:23

Понеже и аз доста обикалям. Последните 4-5 години правя по около 25-26к км. на година. За 9 години като шофьор имам 3 ПТП-а, причинени не по моя вина. Странното е, че и трите ПТП-а бяха причинени с коли започващи с регистрация РА. Относно полицията в Пловдив и по-точно КАТ. Понеже живея в Изгрев и съм точно до Столипиново, преди години, когато се прибираха след 22:00, през вечер ме спираха или от местното РПУ или от КАТ. Нещо, което много одобрявам, защото в квартала масово се каза без книжка, без ГО или дори пиян. Но след като приеха закона, че няма как да ме спрят, ако не съм направил нарушение, проверките спряха. И сега в Изгрев почти всяка вечер през нощта се чуват дрифтещи коли.
Снощи си прибирах към 2:00 и за моя изненада ме спряха, за рутинна проверка. Почти 22 месеца не бях спиран от полицаи или катаджии. Дано има повече проверки, че явно нещата са изпуснати от контрол.
Иначе заради това, което цитира Нейви, днес шефа на полицията в Пловдив си подаде оставката. Но според мен това не е решение.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.08.2015 22:39

izgrev_lamerz написа:
Понеже и аз доста обикалям. Последните 4-5 години правя по около 25-26к км. на година. За 9 години като шофьор имам 3 ПТП-а, причинени не по моя вина. Странното е, че и трите ПТП-а бяха причинени с коли започващи с регистрация РА. Относно полицията в Пловдив и по-точно КАТ. Понеже живея в Изгрев и съм точно до Столипиново, преди години, когато се прибираха след 22:00, през вечер ме спираха или от местното РПУ или от КАТ. Нещо, което много одобрявам, защото в квартала масово се каза без книжка, без ГО или дори пиян. Но след като приеха закона, че няма как да ме спрят, ако не съм направил нарушение, проверките спряха. И сега в Изгрев почти всяка вечер през нощта се чуват дрифтещи коли.
Снощи си прибирах към 2:00 и за моя изненада ме спряха, за рутинна проверка. Почти 22 месеца не бях спиран от полицаи или катаджии. Дано има повече проверки, че явно нещата са изпуснати от контрол.
Иначе заради това, което цитира Нейви, днес шефа на полицията в Пловдив си подаде оставката. Но според мен това не е решение.

Разбира се, че са навсякъде джигитите, но в Пловдив/Пазарджик/Ст Загора са най-много. Вина, разбира се, има най-вече полицията. Защо, като идат навън, карат по правилата? Или чужденци, като дойдат тука се разпасват? Най-вече румънците, но те са по-изпусната работа и от пловдивчани, катастрофален случай. Глоби, книжка на трупчета и съдействие от страна ма застрахователите - ако си джигит, цакаш яко ГО! Ама много яко! В Германия е към 2000 евра, в други страни е сходна. Ако си примерен шофьор си минават с 150-200 евро за ГО.
Новият шеф в Пловдив ще има смисъл, ако реагира адекватно, стария е бил ташак.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   21.08.2015 08:19

Август 2014, пътувам през Маказа за Фанари, това е едно градче на 20тина км от Комотини. Знам горе долу на къде отивам, но си бях забравил навигацията и се оправих супер добре с табелките и т.н. Но на връщане беше доста интересно. На излизане от Фанари, попаднах в една колона от 10тина автомобила. 6 от които бяхме български. Гърците изпердашиха напред, а българските коли карат точно на ограничението и така в комплект си стигнахме до Маказа. Но в момента, който минахме границата, стана страшно. Започна се едно необмислено изпреварване, едно фучене, страшна работа.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   28.08.2015 15:37

izgrev_lamerz написа:
Август 2014, пътувам през Маказа за Фанари, това е едно градче на 20тина км от Комотини. Знам горе долу на къде отивам, но си бях забравил навигацията и се оправих супер добре с табелките и т.н. Но на връщане беше доста интересно. На излизане от Фанари, попаднах в една колона от 10тина автомобила. 6 от които бяхме български. Гърците изпердашиха напред, а българските коли карат точно на ограничението и така в комплект си стигнахме до Маказа. Но в момента, който минахме границата, стана страшно. Започна се едно необмислено изпреварване, едно фучене, страшна работа.

Онзи ден на 2 път румънци караха срещу мен... единия път едва се спасих от грозен челен удар в цистерна, аз със 110, онзи незнам, ама поне 90-100...
добре, че имаше банкет...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   28.08.2015 17:01

navy написа:
izgrev_lamerz написа:

Онзи ден на 2 път румънци караха срещу мен... единия път едва се спасих от грозен челен удар в цистерна, аз със 110, онзи незнам, ама поне 90-100...
добре, че имаше банкет...

Абсолютно същото преживяване имах преди 10-ина години, когато за първи път шофирах до Гърция. До Кулата - Формула 1, ше се избиеме, лудница. След Промахон - знак 40 - всички карат с 40, забранено изпреварването - не изпреварва никой - и така, независимо дали си с всъдеход с еднакви цифри, нова фирмена лизингова среден клас или корсичка на 10+ г. :)))

P.S. Ама бая изместихме темата май:))))

Последна промяна MCStranger на 28.08.2015 17:01, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   01.11.2015 19:56

izgrev_lamerz написа:

Майна, какво става в Ботев? Играчи отстранени, шилето остава...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   01.11.2015 21:48

Мани, че искат май да ги връщат играчите ;) Ебаси цирка :)

Неделя сме на стадиона срещу Бероето. Бях в Созопол за купата, трагичен мач. Първото полувреме Созопол ни пресираше, а след 55та минута почнаха да им се схващат краката, въпреки всичко ние имахме 1 (един) удар във вратата. А със Славия направих доста добри пари на 2.60 на лайв за победа на Славия :)

За сега съм спокоен, че Пирин и Монтана може да останат след нас, ама и това не е много сигурно.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   05.11.2015 22:52

Хайде момчета давайте съвет. Играя финал на виртуална шампионска лига в една игра за прогнози на А група и от този кръг зависи дали ще я взема, или ще я загубя. И понеже останалите четири мача от кръга са резонни, та последния петия Ботев-Берое ми е мътен. От една страна се шушука, че ще има нов инвеститор в Пловдив, от друга Берое имат шанс за челото при победа. Сигурен съм, че момчето, с което играя този финал ще играе другите четири мача както аз по знак, но за Ботев-Берое не съм сигурен как ще го отиграе. Играе се на точен резултат, като за познат такъв се дават пет точки, за позната разлика три, за разлика от един гол, примерно аз съм играл 2-0, а то завърши 2-1 се дават две точки, а само за познат знак се дава една точка. Та давайте мнение до утре до началото на Литекс-Славия, когато е и крайния срок.
Ето и играта:
http://bg-football.com/
Благодаря!
:cheers:

Изображение

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   05.11.2015 23:40

goro_levskara написа:
Хайде момчета давайте съвет. Играя финал на виртуална шампионска лига в една игра за прогнози на А група и от този кръг зависи дали ще я взема, или ще я загубя. И понеже останалите четири мача от кръга са резонни, та последния петия Ботев-Берое ми е мътен. От една страна се шушука, че ще има нов инвеститор в Пловдив, от друга Берое имат шанс за челото при победа. Сигурен съм, че момчето, с което играя този финал ще играе другите четири мача както аз по знак, но за Ботев-Берое не съм сигурен как ще го отиграе. Играе се на точен резултат, като за познат такъв се дават пет точки, за позната разлика три, за разлика от един гол, примерно аз съм играл 2-0, а то завърши 2-1 се дават две точки, а само за познат знак се дава една точка. Та давайте мнение до утре до началото на Литекс-Славия, когато е и крайния срок.
Ето и играта:
http://bg-football.com/
Благодаря!

този мач няма как да мръдне от ъндъра !
0:0/1:1/0:1 са прогнозите, избери си една.

това за нов инвеститор се шушука още от фалита на КТБ, но с шушукането си седим и до днес.
в Берое има повече качество, но пък треньора им е мага страхливец. Затворен, мъчен мач с много кюскане и единобортсва очаквам.
Аз бих играл 1:1, още повече че и двата отбора са в серии без хикс, Ботев 8 мача, Бироито - 6

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   05.11.2015 23:46

За мен е "двойка" - 0:1/0:2.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.11.2015 20:15

Със сигурност Х, след като говориш и за голова разлика. Ей така, без да знам нищо и без никакви велики аргументи, 0:0.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.11.2015 22:08

Благодаря за предложенията. В края на краищата го играх 1-1, а той го е играл 0-0.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   30.08.2016 20:23

Драми и в Ботев Пловдив:

Феновете прекъснаха тренировката в самото й начало, като обградиха новия наставник, докато футболистите се отдръпнаха от случващото се.

Появи се президентът Ангел Палийски, заедно с него почетния президент Асен Караславов, а малко след случката Митов и неговият помощник Мариан Христов прекратиха заниманието. Те тръгнаха да се прибират към съблекалните, а самият Митов заяви:

"Тръгвам си!"

После на базата започнаха да пристигат автомобили на охранителна компания, докато "бултрасите" продължават дискусиите с президента Ангел Палийски. В крайна сметка се стигна дотам, че босът Румен Чандъров реши да подари клуба на феновете с думите:

“Да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям."

http://www.novsport.com/news2078201_1003.html

Тоя Чандъров е копие на Домусбей по мутрящина и наглярщина. Да си ходи там в изкуствения квартален отбор без история и фенове и там да си деребейства на воля, къде е тръгнал да се прави на велик в Ботев?!? :о

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   30.08.2016 23:44

Публична тайна е, че наливането на пари от Чандъра в Ботев е вследствие на натиск от Боко. Причината, с която Боко държи Чандъра е концесията на плажната ивица в Слънчев бряг. Но от няколко седмици се говори, че въпреки наливането на пари, пак няма да вземе въпросната концесия. Явно разбрал това, Чандъра си намери начин да се махне от отбора като пръдня от гащи. Много добре се знаеше, че феновете не искат Ники Жадното за тренер (треньорска дейност в Левски и Локо ПД). Но въпреки това, той назначи него, с цел да си намери причина да се махне от отбора.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   31.08.2016 10:37

izgrev_lamerz написа:
Публична тайна е, че наливането на пари от Чандъра в Ботев е вследствие на натиск от Боко. Причината, с която Боко държи Чандъра е концесията на плажната ивица в Слънчев бряг. Но от няколко седмици се говори, че въпреки наливането на пари, пак няма да вземе въпросната концесия. Явно разбрал това, Чандъра си намери начин да се махне от отбора като пръдня от гащи. Много добре се знаеше, че феновете не искат Ники Жадното за тренер (треньорска дейност в Левски и Локо ПД). Но въпреки това, той назначи него, с цел да си намери причина да се махне от отбора.

Брат'чед, който плаща, той поръчва музиката. На какво основание феновете, дето не вадят и лев от джоба (тези специално сигура), ще изискват и бламират треньора? И за Мъри така вихте като вуци, ама ви вкара 3 млн евраци и направи от един посредственик играч за продав...
Обаче!
Оказва се, че ББПП е взел на аренда целия футбол и назначава президенти, на който си пожелае?

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   31.08.2016 21:20

Издръжката на отбора идва от рекламните договори. Много малка част от Чандъра и Самуилов. Никой не ги кара на сила да наливат. Доста от феновете, след Цветан Василев бяха съгласни на тотален рестарт от аматьорски футбол. Защото беше ясно, че никой няма желание да налива пари. А в отбора се докараха такива заплатаджии, които не стават за нищо. Всичките тези циркове с безпочвени обещания за стадиони, място в 6-тицата, вече не минават и сме се наслушали на тях. Днес пак на базата удължиха срока за рестарт на Колежа на някъде около края на годината. Изгониха цял отбор играчи, които играят успешно в други отбори А лига, а ние останахме без защита?!?!?!? Имаме един Радо Терзиев на поста централен защитник. До него поне за сега пускат наш юноша. И за капак в началото на сезона взехме онзи таксиджия Коце Стоянов, който 3 години не беше играл ?!?!?!? Къде са Пламен Николов, Дани Златков, Купенов? Купенов е може би един от най-талантливите ни юноши, но странно защо играе в Септември?!?! Добре, че последния мач Нафтата се биха насред Коматево, че нещо не ми е ясно къде ще вземем точки.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   31.08.2016 21:53

izgrev_lamerz написа:
Издръжката на отбора идва от рекламните договори. Много малка част от Чандъра и Самуилов.

Koлко малка майна?? Вие тия "малки" пари можете ли да ги извадите? Хайде сега сериозно. Ако искате да си джъткате по селията, винаги можете да си направите "автентичен" фенски Ботев.
Ако искаш да кажеш "А", трябва да си готов да изредиш азбуката!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща