Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 02:03

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
<> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <> 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:02

Medved написа:
След като ми се изсра на ентусиазма, няма да има. Може ти да го направиш. Заповядай ;)

Аааа да разбираме,че Краля е виновен,че нема лайвскор :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:16

Истината е, че ме мързи зверски, а от шутовската ти проява ме домързя още повече и си намерих отлична причина да си продължа мързелуването поне още час-два, а може би цял уикенд.... УжасТно спаружване - направо не е за говорене :( :(

(Red or Dead)

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:17

Всяка седмица играч на Блу Пауър е замесен в скандали :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:18

Medved написа:
Истината е, че ме мързи зверски, а от шутовската ти проява ме домързя още повече и си намерих отлична причина да си продължа мързелуването поне още час-два, а може би цял уикенд.... УжасТно спаружване - направо не е за говорене :( :(

Важното е,че имаш ентусиазъм за по-важните турнири като тоя! Кво значение има некъв си редовен кръг в ПМЛ. :rock:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:29

PMLeague написа:
Благодарности на Фореста за отличната координация на кръга. Малко несериозно като за начало за част от другите отбори, но го отдавам на липсата на навик за игра в цикъл "сряда-събота". Следващия кръг - по-сериозно!

:cheers:

Специално Моандъра е в чужбина от седмица някъде, едвам смогва да пуска за станадартното ПМЛ, а аз просто изумих :/ Или по-точно улисах се в работата, бях на бач и изведнъж гледам 17:00 ч. станало, а не знаех, че мога да редуцирам до 3 прогнози, иначе поне 1 гол щях да им избия, този на Барса например.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:35

Diavolo написа:
Специално Моандъра е в чужбина от седмица някъде, едвам смогва да пуска за станадартното ПМЛ, а аз просто изумих :/ Или по-точно улисах се в работата, бях на бач и изведнъж гледам 17:00 ч. станало, а не знаех, че мога да редуцирам до 3 прогнози, иначе поне 1 гол щях да им избия, този на Барса например.

Е как така не си знаел - това с редуцирането на избивките е старо правило....
– Мек срок за пускане на вратарски избивки: събота, до началото на съответната ПМЛ-среща.
– Краен срок за пускане на вратарски избивки (срещу жълт картон след началото на съответната ПМЛ-среща): събота, 21:00. Избивките се редуцират както следва:
1. при оставащи 18-20 нападателни прогнози – 4 избивки
2. при оставащи 13-17 нападателни прогнози – 3 избивки
3. при оставащи 8-12 нападателни прогнози – 2 избивки
4. при оставащи 3-7 нападателни прогнози – 1 избивка
5. при оставащи 1-2 нападателни прогнози – без избивка

Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   07.11.2015 21:39

Крал Блуфен написа:
Medved написа:

Важното е,че имаш ентусиазъм за по-важните турнири като тоя! Кво значение има некъв си редовен кръг в ПМЛ. :rock:

Много апатия и негативизъм на различни нива => няма гориво и за важните, и за маловажните... трябва да се бута, бахмааму...

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   08.11.2015 01:22

Shifter написа:
Diavolo написа:

Е как така не си знаел - това с редуцирането на избивките е старо правило....
– Мек срок за пускане на вратарски избивки: събота, до началото на съответната ПМЛ-среща.
– Краен срок за пускане на вратарски избивки (срещу жълт картон след началото на съответната ПМЛ-среща): събота, 21:00. Избивките се редуцират както следва:
1. при оставащи 18-20 нападателни прогнози – 4 избивки
2. при оставащи 13-17 нападателни прогнози – 3 избивки
3. при оставащи 8-12 нападателни прогнози – 2 избивки
4. при оставащи 3-7 нападателни прогнози – 1 избивка
5. при оставащи 1-2 нападателни прогнози – без избивка

да де знам го, ама не знаех, че важи и за турнира. че нали играем без картони, без наказателни удари (дузпи и псу-та) и пр.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   08.11.2015 01:42

Айде стига качвахте таз безсмислена тема . Пишете си на лични и без това на никой не го интересуват приятелските срещи на Мейджа .

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15IN1] Tournament of Champions (Semifinals I) + Friendlies (FT) <>   |   08.11.2015 11:53

tonzos_justice написа:
Всяка седмица играч на Блу Пауър е замесен в скандали :)

Без нас ПМЛ ще е само скучно пукане на прогнози и избивки.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2