Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:55

Отговори на тема  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Примера Дивизион - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 02:54

'ефектът бенитез' започва да дава резултати, толкова безобидни напред не съм виждал реал от доста време.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 12:34

redo написа:
'ефектът бенитез' започва да дава резултати, толкова безобидни напред не съм виждал реал от доста време.

Малко странно изказване, след като отборът ти пада с 2-3... не съм гледал мача, но все пак от статистиката 22-11 удара за вас, а и след като пускаш три гола, може би по-големите проблеми са в защита?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 13:26

Shifter написа:
но все пак от статистиката 22-11 удара за вас

Редо точно затова казва ефектът Бенитес (или както Балета го зовеше Бени ;-) ) все пак... Неговите способности са да направи турнирно 0:0 с някой Уигън примерно, при статистика не 22-11, а 22-3

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 14:59

Anfield написа:
Неговите способности са да направи турнирно 0:0 с някой Уигън примерно, при статистика не 22-11, а 22-3

именно, а и в такива случаи доста често статистиката лъже, в конкретния случай всяка от тези 11 беше в пъти по-смислена и опасна атака, отколкото другите 22, които бяха плод на пълен хаос.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 16:26

Anfield написа:
Shifter написа:
но все пак от статистиката 22-11 удара за вас

Редо точно затова казва ефектът Бенитес (или както Балета го зовеше Бени ;-) ) все пак... Неговите способности са да направи турнирно 0:0 с някой Уигън примерно, при статистика не 22-11, а 22-3

Хаха, е ти заради мен си отговорил тук, ясно, дълго чака. Иначе няма нужда да ме иронизираш.

Първо Бенитез никога не ми е бил любим треньор, но няма как човек да остане безучастен на отношението на лузърпулци към човека донесъл им най-големия успех от не знам си колко десетилетия насам, като в същото време лигите им до последно течаха по ултра некадърния Брендо (нали така му викахте галено ;-) )
Второ за разлика от нас вие сега си имате един велик треньор или клоун, така, че няма нужда от притеснения. Вече разбрахме, че равенствата не са трагедия в Пуул, а и за една домакинска загуба от Палас няма да правим трагедии, важното е че бихме умрялото, уупс саботирано куче Челси и подскачахме на терена все едно сме взели ШЛ :laugh:

Колкото по темата е очевидно, че понякога Реал изпитват проблеми пред гола, вярно е, че и половината отбор все беше контузен и играхме с различни формации, вярно е, че и това е първа загуба на Бенитез (+два равни), отделно сме вкарали най-много голове в Примера и сме допуснали един повече (и то след вчера) от Атлетико, които са с най-малко. ББР - Роналдо/Бейл/Бензема не знам колко минути са играли заедно, чакаме ги още тримата във форма на терена заедно. Хамес се контузи когато бе влязъл в супер форма, в защита дълго имахме проблем с основни играчи, като Пепе, Данило, Рамос, Карвахал.
Това с ефекта Бенитез ми звучи малко прибързано, верно нищо не играхме с ПСЖ, ама те си дойдоха по мотивирани след 0:0 там.

П.П. Анфо, радвам се че се обади тук, мани я Пуулманията, какво има да се коментира за някакъв Палас :-D :cheers:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 17:39

Balleta написа:
Хаха, е ти заради мен си отговорил тук, ясно, дълго чака. Иначе няма нужда да ме иронизираш.

Първо Бенитез никога не ми е бил любим треньор, но няма как човек да остане безучастен на отношението на лузърпулци към човека донесъл им най-големия успех от не знам си колко десетилетия насам, като в същото време лигите им до последно течаха по ултра некадърния Брендо (нали така му викахте галено ;-) )
Второ за разлика от нас вие сега си имате един велик треньор или клоун, така, че няма нужда от притеснения. Вече разбрахме, че равенствата не са трагедия в Пуул, а и за една домакинска загуба от Палас няма да правим трагедии, важното е че бихме умрялото, уупс саботирано куче Челси и подскачахме на терена все едно сме взели ШЛ :laugh:

Колкото по темата е очевидно, че понякога Реал изпитват проблеми пред гола, вярно е, че и половината отбор все беше контузен и играхме с различни формации, вярно е, че и това е първа загуба на Бенитез (+два равни), отделно сме вкарали най-много голове в Примера и сме допуснали един повече (и то след вчера) от Атлетико, които са с най-малко. ББР - Роналдо/Бейл/Бензема не знам колко минути са играли заедно, чакаме ги още тримата във форма на терена заедно. Хамес се контузи когато бе влязъл в супер форма, в защита дълго имахме проблем с основни играчи, като Пепе, Данило, Рамос, Карвахал.
Това с ефекта Бенитез ми звучи малко прибързано, верно нищо не играхме с ПСЖ, ама те си дойдоха по мотивирани след 0:0 там.

П.П. Анфо, радвам се че се обади тук, мани я Пуулманията, какво има да се коментира за някакъв Палас :-D :cheers:

Хех, аз че не съм отговорил заради теб, не съм.. Просто подкрепих думите на Редо. Обаче ти си ми отделил подобаващо време, за което благодаря ;-) . Сега понеже сложих мигач, ще вземе и това да приемеш за ирония, така че ще кажа априори, че няма (и тук) такава.

Мдам.. аз и сега му викам Брендо, защото наред с негативните емоции, Роджърс ми донесе и много приятни такива. Няма нужда да ровя много назад, за да намеря мнения на Сандро и Дяволето, които никой не може да причисли към симпатизиращите на Пуул, в които мнения имаше достатъчно позитивни неща за начина, по който играеше Ливърпул тогава.

Да, Рафа също ми е донесъл такива.. и аз и на него и сега му викам Рафа.. Но просто се изчерпа в Пуул и последните години откровено го караше по системата "In Rafa we trust". Просто ми направи впечатление обръщението Бени :) и се пошегувах бе човек... каква ирония, какви пет лева...

За хейт писанията по адрес на Клоп от твоя страна, които почнаха още сред първия мач, ще кажа само че както за всяко нещо и за всеки човек - има си нужда от време.. Дали е клоун или не, всеки си има мнение.. и за мен Роналдо е примадона и келеш от голям калибър, но ти му бройкаш с кеф голчетата, с които минава едно голямо бяло сърце и много по-голям символ на Реал като Раул. На мен като човек, който симпатизира на Реал ми е тъжно от това, но всеки си има гледна точка....

Успех в дербито!

Последна промяна Anfield на 09.11.2015 17:40, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 18:43

Бройкам му головете защото е част от Реал и това са фактите, а темата, където пиша това е за Реал - ефективността му е двойна по голяма от тази на Раул, сантиментите относно легендите на клуба не са част от статистиката. Защо трябва да ми е тъжно, че Роналдо минал Раул ? И ти като Томича, какво общо има това, че Роналдо задмина Раул с това кой каква легенда е и какъв е като човек. Прави ли това Раул по малко велик и по малко легенда на Реал :dunno: Не не го прави, напротив,показва колко труд му е струвало това и показва каква голова машина е Роналдо. Не ви разбирам логиката, значи на 322 гола трябваше да продадем Роналдо и всеки бъдещ който ще застраши рекорда за да не се засенчи по някакъв начин легендата за Раул ? :-o Ами на мен Ди Стефано ми е дори повече сантиментален, ама Раул му мина головете, това прави ли го по малко велик и по малка легенда на Реал - не не го прави, защото е най-великия. Толкова за тая криворазбрана моралщина.

Относно Бенитез, БР и Клоп е ясно че се захапахме и ще си се дърлиме и занапред, ама лошо няма. И ей го, на, дори между редовете ти и на останалите, разбирай Резо, се чете как БР ви е по на сърце от Бенитез. Това е ок, те и чoрбарчетата полудяха по некадърник и палячо, като Тройчо, само защото много умно им влезе под кожата с репликата за "шампион на говеждия стадион". Умно признавам, с една дума ги спечели завинаги палячовците от Г. Това е и метода на Моу, говори неща, които феновете искат да чуят, говори, като фен, без да спазва политика
Но така е има си неща заради които човек става фен на някого -БР е накадърник, но явно по някакъв начин е влязъл под кожата с налагането на младоци от школата и разни такива (иначе на трансферния пазар е доказан лузър прахосник на милиони),докато Бенитез си остана чужд елемент за клуба, въпреки ШЛ. Да,ама Бенитез е мадричанин и от време оно се знае, че е фен на Мадрид, че обича Мадрид и че винаги е искал да работи за Мадрид. Това няма как да не му вдигне акциите пред феновете на Мадрид, а дали е кадърен и колко, това не винаги е - като при Брендо - е водещо. Иначе да, и на мен Реал не ми харесва откъм завършваща фаза, прекалено много изтърват, тук не знам на кой трябва да е вината, Бенитез може би трябва да играе по рационално и да не се вманиачава толкова в защитата. И мен не ме кефи мног дотук
Казваш на Клоп му трябвало време, е ОК, Бенитез има малко повече прекарано време с Реал, не е като да е изкарал вече цял сезон, а вече се виждал ефекта му викаш ? А кой е ефекта Клоп ? Аз пък не разбирам манията за величие на треньор с няколко години стаж в Дортмунд, с два силни сезона и един меко казано трагичен. ОК отстрани Реал, ама точно пък като го отстрани Реал беше много по силен и в двата мача - късмета на ШЛ, както се случи и при 10-та когато Реал отстрани Дортмунд, тогава беше много, много близък обрата и доминацията във втория мач за Дортмунд. Аз не съм толкова сигурен в това колко добър треньор е Клоп, както е масовото мнение, ще поживеем ще видим, може и да не съм прав, ама засега ми изглежда повече на клоун отколото на великан :-D

P.S Виж какви фермани стават с тебе :-D

Последна промяна Balleta на 09.11.2015 18:49, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 19:07

Аз ще направя спам в темата, като кажа, че Стойчо го уважавам, не защото бил казал това или онова, а защото ни направи шампиони с 0 (нула) загуби от 30 мача - уникално постижение, което не вярвам да бъде повторено в близките 20-30 години. Не мога да си обясня как го постигна предвид сравнително ниските му треньорски (а и всякакви други) качества, но - направи го и това са фактите.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 19:25

Абе стават.. в интерес на истината не влагам нищо лошо, докато гледам че пишеш за това какво съм писал за равните мачове на Пуул, за вътрешния бойкот в Челси (според мен) и т.н. неща, които аз съм писал и то в конкретни теми за дадени мачове и т.н. По-скоро аз трябва да търся ирония и заяждане там, макар че съм писал темите и като фен и като човек, който се опитва малко или много да има някаква активност покрай конкретни мачове. Дали се получава вече е друга бира, но който иска може да си пише мнението все пак...

За Рафа и че не е влязал под кожата на феновете на Пуул... Братче, ако той не е бил под кожата на феновете ходещи през седмица на стадиона покрай Стенли Парк, не знам кой... не случайно писах In Rafa we trust. Ако сега съм писал че няколко равни са се приели за нормални, то тогава точно тази игра с която майсторски отборите на Стив Брус примерно си тръгваха с точка или 3 от Анфийлд, не пречеше трибуните да пеят за Рафа следващия мач така както сега правят на Моста за Моу. Не съм го споделял това поведение, но все пак този кредит на доверие който имаше Бенитес след спечелената ШЛ си беше повече от голям и прословутото търпение на феновете в червено бе дразнещо в края на периода на Бенитес.

Вчера Клоп е казал (не гледах мача с Палас, за да го коментирам), че се е почувствал сам след като е видял хора да си тръгвал след 2-ия гол на Палас. Реалностите рано или късно идват.. дали за Клоп, дали за Бенитес. Сега ако искам да ти говоря алабализми, ще ти кажа как в лазарета в момента са 10 играча на Пуул, как и миналата година паднахме от Палас и т.н. Но в случая наистина е нужно време за Клоп. Не го сравнявай с Бенитес, защото испанецът пое състава през лятото можеше да проведе подготовка, трансфери и т.н. Клоп работи с това, което има на този етап. "Ефектът Рафа" бе теза на друг фен на Реал, който мисля че може да прецени по-адекватно от мен ситуацията в Реал в момента. Смея да му вярвам и просто казах какъв е този ефект. Не съм гледал мача на Писхуан, но съм гледал достатъчно мачове водени от Рафа.

За Раул.. да аз подхождам емоционално като симпатизант, ти рационално като истински фен.. Нищо лошо няма.. Едно от малкото италиански неща, които харесвам в спорта е Ферари. Преди време трябваше да приема някак че Шумахер дойде на Маранело. Разбира се доминацията след това и 5-те титли бяха както за него, така и за черните кончета (и за Рос Браун, но това в спорта често не се вижда). Същото стана после и с Алонсо и т.н. Понякога трябва да преглъщаме подобни неща :) Разбира се че не трябва да го продавате заради рекордите. Няма никаква "криворазбрана моралщина", защото за морал никъде не съм писал. Не е неморално да станеш голмайстор, но аз като фен предпочитам Раул пред Роналдо и няма как да не ми е малко тъжно от това. Головете на КР показват, че е машина и че влага много труд.. така е, но аз лично предпочитам да гледам други бели 7-ци, които са ми на сърце много повече от сегашната, която на мен пък ми изглежда на клоун. Меко казано.... нека си прави рекорди човека.. нали за това живее все пак.. заедно с другия подобен в другия стан.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   09.11.2015 20:07

Ама то ти и аз може много неща да искаме, ама реалността е друга и тя е, че Роналдо е много по голям голмайстор от Раул, и това е факт и не виждам какво лошо има да се спомене. Аз не съм писал кой уважавам повече, то това е ясно, не съм писал кой какъв, аз за Раул съм писал с години, но сега в Реал е Роналдо, много ясно, че за него ще пиша. И не, аз не съжалявам, че мина Раул, просто няма за какво, пак казвам головете не определят легндата , 'the legacy', каквото там искаш. Едното няма нищо общо с другото. Не разбрах тук какво общо има Шумахер - не го обичаш ли ?? :-D За мен е ясно, като се сетя за Шумахер, беше ми като Барса :laugh:

А за Рафа говоря за БГ феновете, не ги знам тия на Копа какво са мислили, аз изводите си ги правя от БГ феновете, иначе той и Улие се ползваше със супер подкрепа от Копа, аз затова и не ви обичам, като клуб, защото се мислите за най-възвишените и сте като щраус - с глава в пясъка и едно си знаете YNWA - това е за английските фенове.
Не съм то иронизирал за Челси, това го писа първи Херо, единствено за равните, малко тъпо ми се стори тогава това изявление, на Бернабеу равенството е винаги неприемливо и Папата да стане треньор :-D

А Редо не си харесва Рафа от преди още да дойде (аз също не съм му голям фен), така, че това не би трябвало да е критерий. За един друг велик тренер на Бернабеу - Капело, Краля, не Блуфи, а Хуан беше казал - "този още ли е тук", когато Реал вкарваха по 1 гол на мач :laugh: за Моу също се казваше че играе в защита, а той по едно време би рекорда за голове и точки в рамките на сезон. И сега уж играем защита,а водим при вкарани голове ...абе мани :-D

И аз не гледах мача на Писхуан, по това време гледах одисеята на Уотни на Червената планета и как се отглеждат картофи в собствена "тор", но съм гледал почти всички други мачове и мен не ме кефи много завършващата фаза, както и писах вече ....

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 03:12

факт, не харесвам бенитез, но и той за момента не прави нищо, за да ми промени мнението, напротив, затвърждава това, че не знае какво да прави, когато мачът не върви в негова полза :)
защитата в последните мачове не е изобщоок, чист късмет, че псж не вкараха, да не говорим, че е малко смешно тоя отбор, независимо колко пари са наляти в него, да те разнася и в двата мача. последните 15 минути от първия бяха паническо чистене, нещо, което никога не съм виждал от реал. снощи на писхуан всяка атака на севиля беше ебати треперенето, особено коноплянка си правеше каквото пожелае. отделно всичките изглеждат адски омърлушени и обезверени. дали покрай многото контузии, дали заради тъпотиите на бензема, но не вървят нещата както трябва, дано паузата е благотворна :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 08:53

Тъжно или не това е първият интелигентен спор, който се виждам в този клуб за последната година...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 10:46

Anfield написа:
Меко казано.... нека си прави рекорди човека.. нали за това живее все пак.. заедно с другия подобен в другия стан.

И аз като Шифтъра се извинявам за спама в иначе хубавия ви спор (съгласявам с с бай Момчи тука), ама всеки път като видя нещо подобно питам, и така и не съм получил отговор: откъде съдим, че другият подобен живее само за да прави рекорди като Роналдо? Не съм виждал от него ръчички и демонстрации (както бяха на Роналдо когато подобри рекорда по голове в един сезон в ШЛ), не съм виждал неуважителна дива радост при безсмислен гол от дузпа в 120-та минута за 4:1 срещу разбит психически противник (финала за ШЛ срещу Атлетико, ако някой не се е сетил) и т.н. Факт е, че постоянно чупи рекорди, ама така и не разбирам откъде идва негативният аспект на това?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 11:11

Balleta написа:
Не разбрах тук какво общо има Шумахер - не го обичаш ли ?? :-D За мен е ясно, като се сетя за Шумахер, беше ми като Барса :laugh:

Да, точно затова казах че харесва ми, не харесва, понякога ние като фенове трябва да приемем едно или друго решение. В зависимост от степента на подкрепа, негативното отношение може да бъде компенсирано малко или повече, но ако всичко работи за клуба, екипа, марката и т.н., в един момент почваме да броим головете, рекордите и т.н.

Balleta написа:
А за Рафа говоря за БГ феновете, не ги знам тия на Копа какво са мислили, аз изводите си ги правя от БГ феновете, иначе той и Улие се ползваше със супер подкрепа от Копа, аз затова и не ви обичам, като клуб, защото се мислите за най-възвишените и сте като щраус - с глава в пясъка и едно си знаете YNWA - това е за английските фенове.
Не съм то иронизирал за Челси, това го писа първи Херо, единствено за равните, малко тъпо ми се стори тогава това изявление, на Бернабеу равенството е винаги неприемливо и Папата да стане треньор :-D

Тук си противоречиш. Хем си правиш изводите покрай БГ феновете, хем не харесваш отбора покрай английските такива. Английските фенове на Ливърпул са предани, търпеливи. Не малко от тях са преживели Хейзъл и най-вече Хилсбъро. Те имат примера на двама велики като Шенкли и Пейсли и малко или много във всеки следващ се очаква новият подобен. Да, може би само Ходжсън не получи кредит на доверие, но преди това и Улие и Рафа имаха такъв. Да, за феновете извън Англия тази наивност и търпение са дразнещи, когато виждаш че не върви клуба, но специално тези, които всеки мач са с отбора независимо дали е на Анфийлд или в Махачкала, могат и имат правото да изразят каквото си пожелаят. А наивността не е само при Пуул.. при повечето английски фенове е така.. Факти, колкото искаш, но последният с транспарантите на Моу е също достатъчно показателен.. За националният отбор да не говорим. Ти си си избрал да не харесваш Пуул заради безусловното YNWA, но много друго които не харесват Пуул са ми казвали че преди даден важен мач на червените като са слушали песента на Коп-а или пътуващите фенове, са настръхвали. За мен това е един от символите на Пуул и ако някога това пеене независимо от резултата бъде спряно, то част от клуба и част от магията му ще си е заминала.

Равенствата трудно се приемат. Аз го писах също също с известна доза ирония, защото такава е психологията на човека и фена в частност - в някоя ситуация чашата е наполовина празна, а в идентична ситуация е наполовина пълна. Както писах и преди това, реалността рано или късно идва. Затова и тези емоции и очаквания бяха малко попресилени.

Balleta написа:
А Редо не си харесва Рафа от преди още да дойде (аз също не съм му голям фен), така, че това не би трябвало да е критерий. За един друг велик тренер на Бернабеу - Капело, Краля, не Блуфи, а Хуан беше казал - "този още ли е тук", когато Реал вкарваха по 1 гол на мач :laugh: за Моу също се казваше че играе в защита, а той по едно време би рекорда за голове и точки в рамките на сезон. И сега уж играем защита,а водим при вкарани голове ...абе мани :-D

Рафа до преди 5 месеца водеше Наполи, с които мисля че постигна специалитета си - взе купа. Така както е играл защитно там, Наполи имаха 50+ допуснати гола. Сега в този сезон имат 8 и само едни други специалисти в този жанр имат по-малко допуснати от тях. Така че не знам колко дефанзивно играе играе Рафа сега в Реал, но не там е проблема. За работата с него определено има нужда от един екстрасенс, който да му каже че даден следващ мач не е за първенство, а за ШЛ или която и да е купа :) Нещо като "Лъки ти си геврек" : ))) Тогава мисля че няма да има равен :)

Иначе пак казвам :) , смея да вярвам на преценката на Редо. Може да не е Хуан Карлос, но все пак лесно може да направи едни или други паралели.

Съжалявам че тук основно писах за Пуул. Ако искаш може да изнесем тези мнения в друга тема.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 11:30

spurs написа:
Anfield написа:
Меко казано.... нека си прави рекорди човека.. нали за това живее все пак.. заедно с другия подобен в другия стан.

И аз като Шифтъра се извинявам за спама в иначе хубавия ви спор (съгласявам с с бай Момчи тука), ама всеки път като видя нещо подобно питам, и така и не съм получил отговор: откъде съдим, че другият подобен живее само за да прави рекорди като Роналдо? Не съм виждал от него ръчички и демонстрации (както бяха на Роналдо когато подобри рекорда по голове в един сезон в ШЛ), не съм виждал неуважителна дива радост при безсмислен гол от дузпа в 120-та минута за 4:1 срещу разбит психически противник (финала за ШЛ срещу Атлетико, ако някой не се е сетил) и т.н. Факт е, че постоянно чупи рекорди, ама така и не разбирам откъде идва негативният аспект на това?

Хващаш се за конкретни думи - ок. Факт е че не знам дали живее за това. Както е факт че и ти не знаеш дали живее за това. Аз изказвам свое мнение (не съдя), ти имаш обратното такова. Кой прав може да ни каже само Лео.
Факт е че аз не харесвам Меси - базата за това са конкретни случки и конкретно негово поведение на терена и извън него. Допускам че мнението ми е базирано на този факт. Но допускам че твоето мнение е базирано на факта че ти харесваш Меси и в този смисъл също е точно толкова вероятно, колкото моето.

Понеже не искам да повтаряме все едно и също, ще кажа само това, че ако Меси има нужда от попълнение в адвокатския си екип, може да разчита напълно на теб ;-) Всеки път като стане дума за Меси и му удряш по едно рамо, но го правиш умерено и коректно, което за спора е добре, разбира се. Респект за това.

Надявам се да погледнеш с чувство за хумор на горното, а не като заяждане.
:cheers:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 12:05

Anfield написа:
spurs написа:
Anfield написа:

Хващаш се за конкретни думи - ок. Факт е че не знам дали живее за това. Както е факт че и ти не знаеш дали живее за това. Аз изказвам свое мнение (не съдя), ти имаш обратното такова. Кой прав може да ни каже само Лео.
Факт е че аз не харесвам Меси - базата за това са конкретни случки и конкретно негово поведение на терена и извън него. Допускам че мнението ми е базирано на този факт. Но допускам че твоето мнение е базирано на факта че ти харесваш Меси и в този смисъл също е точно толкова вероятно, колкото моето.

Понеже не искам да повтаряме все едно и също, ще кажа само това, че ако Меси има нужда от попълнение в адвокатския си екип, може да разчита напълно на теб ;-) Всеки път като стане дума за Меси и му удряш по едно рамо, но го правиш умерено и коректно, което за спора е добре, разбира се. Респект за това.

Надявам се да погледнеш с чувство за хумор на горното, а не като заяждане.
:cheers:

Е така де, нито аз знам, нито ти знаеш, това което питам е кои са тези конкретни случки, на които е базирано твоето мнение? Ето, за Роналдо споменах веднага два конкретни примера, има и много други естествено. За Меси понеже не се сещам и затова питам.

Иначе е факт, че доста го защитавам напоследък (между другото, колкото и странно да звучи, някога, в по-ранните етапи на кариерата му и аз бях във вашия лагер и никак не му симпатизирах, не знам кога и защо се промени това), ама това е нормално - ако трябва Добрил и Тонзо да изпълняват тая функция, нещата няма да отидат на добре :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 15:19

spurs написа:
Иначе е факт, че доста го защитавам напоследък (между другото, колкото и странно да звучи, някога, в по-ранните етапи на кариерата му и аз бях във вашия лагер и никак не му симпатизирах, не знам кога и защо се промени това), ама това е нормално - ако трябва Добрил и Тонзо да изпълняват тая функция, нещата няма да отидат на добре :)

Меси и Мъри. Надявам се да не вземеш да минеш на страната на сектата само...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 15:40

Е, че аз съм си стар сектант бе, ама от крайно умерено крило - т.е. не ходя на църква, не паля свещи, понякога заклеймявам някои от действията Му (примерно в случая с Касияс съм изцяло на страната на свети Икер), ама вътрешно съм си вярващ :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 15:55

Anfield написа:
Balleta написа:
Не разбрах тук какво общо има Шумахер - не го обичаш ли ?? :-D За мен е ясно, като се сетя за Шумахер, беше ми като Барса :laugh:

Да, точно затова казах че харесва ми, не харесва, понякога ние като фенове трябва да приемем едно или друго решение. В зависимост от степента на подкрепа, негативното отношение може да бъде компенсирано малко или повече, но ако всичко работи за клуба, екипа, марката и т.н., в един момент почваме да броим головете, рекордите и т.н.

Хмм, за пръв път срещам фен на Ферари дето не харесва Шуми, всъщност може би за втори, но пак си е голяма изненада. Ние макларанистите е ясно за какво не го обичаме, ама фераристите ...??? Верно имаше две, три издънки с блъснати коли и номерца, отделно въведоха практиката да му дават победите и на съотборниците му, за да печели титли той и Ферари, което си беше неспортсменско отвсякъде, но като цяло не мисля, че е давал големи поводи за нехаресване отстрана на собствените фенове ...Аз май съм го писал, но когато спечелиха с брат си състезанието, което беше веднага след смъртта на майка му, изпитах голям респект към него и може би единственото евала, което съм му дал, иначе ми беше най-големия трън в очите, но беше готино щото имаше противопоставяне, след като се махна признавам не е същото :-D

Anfield написа:
Balleta написа:

Тук си противоречиш. Хем си правиш изводите покрай БГ феновете, хем не харесваш отбора покрай английските такива. Английските фенове на Ливърпул са предани, търпеливи. .

По принцип се получи леко недвусмислие но не ми се редактираше. Предполагам си разбрал мисълта ми,а тя беше, че специолно нехаресването на Рафа е от средностатистическата извадка БГ фенове в ПМЛ форума :laugh: Иначе да тия на Копа са друго тесто и ми станаха крайно противни с Улие - отбора пада и не играе нищи те си знаят тяхното, подкрепа и това е, а дали това е добре за клуба или не, няма значение, важното е да викаме неистовo YNWA, абе точно като щрауси, които не искат да видят реалността.

Anfield написа:
Balleta написа:

Рафа до преди 5 месеца водеше Наполи, с които мисля че постигна специалитета си - взе купа. Така както е играл защитно там, Наполи имаха 50+ допуснати гола. Сега в този сезон имат 8 и само едни други специалисти в този жанр имат по-малко допуснати от тях. Така че не знам колко дефанзивно играе играе Рафа сега в Реал, но не там е проблема. За работата с него определено има нужда от един екстрасенс, който да му каже че даден следващ мач не е за първенство, а за ШЛ или която и да е купа :) Нещо като "Лъки ти си геврек" : ))) Тогава мисля че няма да има равен :)

Иначе пак казвам :) , смея да вярвам на преценката на Редо. Може да не е Хуан Карлос, но все пак лесно може да направи едни или други паралели.

Съжалявам че тук основно писах за Пуул. Ако искаш може да изнесем тези мнения в друга тема.

Повярвай и на моята преценка, като ти казвам, че те човърка нещо с тоя Рафа и ти е постоянен трън в очите ...това просто е видимо, колкото и да го отричаш, както и по голямата ти толерантност към некадърника БР, както и това примерно, че Спърсчето изкача веднага щом е до защита на Меси :-D Факти :-D

П.П. Сега се сетих за един паралел Бени-Брендо :laugh: Единия спечели титла след като падаше 0:3, а другия загуби потенциална (слагам тая дума за Стенли :-D ) титла след като печелеше 3:0 .......

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Примера Дивизион - сезон 2015/2016   |   10.11.2015 17:05

Ееех, това 3:0... титлата не бе загубена на Селхърс парк. Писах в една друга тема за това. Преди мача с Палас, Пуул и Сити имаха равен брой точки, което означаваше че ако и двата отбора вземат последните си 2 срещи, се гледа головата разлика.. Тази на Сити бе 9 гола в повече, което означава че Пуул трябваше да вкара 9 гола повече на Палас и Нюкясъл от тези, които Сити би вкарал на Вила и Уест Хям.
Ако гледаме буквално, титлата бе загубена в последният кръг, като и на теория всичко бе загубено. Ако гледаме обективно, титлата бе загубена на 27.04.2014г., когато Стиви Джи подари една топка на Демба Ба. Ако нещо не мога да простя на БР бе точно това, че в този мач Ливърпул игра слабо и се поддаде на всичките номерца на Моу и Ко преди и по време на мача. Ако в този мач, бяхме взели точка от Челси, бих се съгласил че реално титлата е изгубена срещу Палас.

Иначе Шуми не го харесвах преди да дойде, но с победите и титлите отношението ми се промени, разбира се. Не че съм му станал сериозен фен, но съм се радвал на победите и комбинацията Deutschland über alles и Fratelli d'Italia в края на състезанията. Във Ферари участваше активно в промените по шасито и това никой не му го е отричал. Ако сега мога да избирам 2 пилота на Ферари, единият би бил той. Прагматичен избор, както и по-горе писах :)

За Улие не съм съгласен на 100%. Да в края бе мъка да се гледа, но реално Улие имаше един добър период, който приключи със сърдечна операция 2001-а, 2-3 месеца след като бе спечелил 5 купи.. т.е. всичко, в което отборът участва без ВЛ. След операцията мисля че Улие сам трябваше да прецени кога да се махне, за да не се стига до агонията, за която пишеш. Подобно трябваше да направи и Брендо след като катастрофира сериозно предния сезон и тази катастрофа не беше в автобуса на Моу : ))))

Рафа не ми е противен бре : ))) За да го вземат в клубове като Челси, Реал, Интер, значи си има защо. Просто ако може да не се връща в Пуул, ще е добре :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща