Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:00

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Феновете на Левски с 10% от футболния клуб 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 18:28

tonzos_justice написа:
Balleta написа:
tonzos_justice написа:
Уважаваните фенове на другите отбори презират синьото отборче :)

фенчета на третодивизионни селски отбори нямат място в темата за водача на А груба - подвивай опашка и бегай :wave: Тук слагам емотиконка - чупката :redcard:

Покажи се на снимка бе папагал :) Да видя, че си човек!

Каква снимка бе шматарок, това да не ти е онлайн сайт за запознанства :rofl:
Иначе човек трябва да се усеща, когато хората водят сериозен спор, в сериозна тема, да не спами, като пубер от Спортал :-D Айде наздраве, там ви е почти ракиено време :cheers:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 18:42

navy написа:
goro_levskara написа:
Хора, защо продължавате да вярвате, че тръста е някакъв фактор сред феновете? Да, убеден съм, че идеите на тези хора са наистина добри и чисти, но вярвайте ми нищо свързано с феновете не се прави без разрешението на истинските фактори в сектора.
Трябва сериозен инвеститор, който да смее да се опълчи на тези фактори, да им спре кранчето, но тогава ще има Сиони (част 2). Тоест трябва някой по-силен от тях, но дори и да има такъв е малко вероятно, че ще се реши да се сблъска с тях.

Днеска Васко Колев е казал, че посещаемостта е проблем. Е как да идеш на мач, като се блъскаш по 20 мин да влезнеш и почти толкова да излезнеш от стадиона?
Да пускат А-сектор и да има читаво паркиране и съм всеки мач на стадиона!

И това е според зависи. Аз не се блъскам, като ходя на мач. Просто картата ми е за В, откъм Г, а и отделно там, където влизам е вход само за притежатели на абонаментни карти. За излизането също не е проблем, не се блъскам, нито се бутам. В другите входове на В сектор, а и на Б не знам как е.
Посещаемостта е проблем, първо защото отбора не играе от няколко години и второ, защото много истински фенове вече не ходят, заради централизацията на феновете и определяне на поведението им от определени кръгове хора и нетърпимост към чужди идеи и мнения.

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 19:30

Крал Блуфен написа:
Придобили били те акции. Кои бе баце? Тоя дето са дали по 20лв членски внос ли?

Тва ми звучи много смешно, не знам каква е тая еуфория. Има си фен артикули, има си тениски и различни видове сувенири...

:yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 19:31

falkenbach написа:
Мисля, че това е важна тема, която не бива да бъде пропусната.
Тръст "Синя България" придобива 10% от клуба, дори и след капитализацията, която се очаква на 23.11 на Общото събрание.
Като прибавим, че има още около 4-5% в дребни акционери, то може да се каже, че след 23.11 Левски ще е между 10-15% собственост на феновете си, което е голяма крачка напред от това което си поставихме преди има няма 2 години, а именно придобиването на колкото се може повече акции от клуба.

Оттук наттък най-логичния ход за мен е:
- прехвърляне 1% от акциите на 10000 фена чрез жребий или дори чрез купуване само билет за мач;
- автоматично появяване на ПФК Левски на Българската фондова борса, което означава силно ограничаване на влиянието на големите акционери, а защо не и раздробяване на техните акции на много по-малки дялове;
- силен шанс за придобиване на повече от 15%+ акции под контрола на Тръст "Синя България", което вече гарантира много повече права според закона.

Уважаеми фенове на други отбори мисля, че привържениците на Левски отново ви показахме как се прави.

Фалк, ти въобще имаш ли някакво понятие що е то борса? Дори убита борса като БФБ НЯМА да вземе без НИКАКВО обезпечение акции. С какво ще ги обезпечите, с членския внос ли? И още нещо - кой клуб в световен мащаб успя на борсата, та вие ще успеете?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 19:33

navy написа:
gamen4o написа:
А милионите към НАП? И тях ли ги извадихте вие.

Милионите се извадиха от спестени пари за издръжка, от втората шестица и т.н.
Преди година само месечно се даваха 450 хил лв за заплати, сега са 200. Сам сметни 12х250 хил. Те ти 3 млн спестени.
Вие, между другото, колко погасихте към НАП? НУла лв ли чух?
БЛАГОДАРЯ

От банички и ЛАФКИ ги спесихте също :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 19:36

navy написа:
goro_levskara написа:
Хора, защо продължавате да вярвате, че тръста е някакъв фактор сред феновете? Да, убеден съм, че идеите на тези хора са наистина добри и чисти, но вярвайте ми нищо свързано с феновете не се прави без разрешението на истинските фактори в сектора.
Трябва сериозен инвеститор, който да смее да се опълчи на тези фактори, да им спре кранчето, но тогава ще има Сиони (част 2). Тоест трябва някой по-силен от тях, но дори и да има такъв е малко вероятно, че ще се реши да се сблъска с тях.

Днеска Васко Колев е казал, че посещаемостта е проблем. Е как да идеш на мач, като се блъскаш по 20 мин да влезнеш и почти толкова да излезнеш от стадиона?
Да пускат А-сектор и да има читаво паркиране и съм всеки мач на стадиона!

20 минути се блъскаш точно на два мача в годината. На останалите мачове и да искаш няма с кой да се сблъскаш по входовете, защото си ходим по 1000 човека. Е, сега като сме първи и има наченки на отбор ходим по малко повече, ама пак изобщо не стигат за блъсканица :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   13.11.2015 19:37

goro_levskara написа:
Посещаемостта е проблем, първо защото отбора не играе от няколко години и второ, защото много истински фенове вече не ходят, заради централизацията на феновете и определяне на поведението им от определени кръгове хора и нетърпимост към чужди идеи и мнения.

Е, това важи за хората от сектора. Аз като си ходя в А (сега В), нито някой ме централизира, нито някой определя поведението ми или имам проблем с идеи/мнения. Така че това не го приемам като аргумент за неходене на мачове.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 01:00

alessandron написа:
falkenbach написа:
Мисля, че това е важна тема, която не бива да бъде пропусната.
Тръст "Синя България" придобива 10% от клуба, дори и след капитализацията, която се очаква на 23.11 на Общото събрание.
Като прибавим, че има още около 4-5% в дребни акционери, то може да се каже, че след 23.11 Левски ще е между 10-15% собственост на феновете си, което е голяма крачка напред от това което си поставихме преди има няма 2 години, а именно придобиването на колкото се може повече акции от клуба.

Оттук наттък най-логичния ход за мен е:
- прехвърляне 1% от акциите на 10000 фена чрез жребий или дори чрез купуване само билет за мач;
- автоматично появяване на ПФК Левски на Българската фондова борса, което означава силно ограничаване на влиянието на големите акционери, а защо не и раздробяване на техните акции на много по-малки дялове;
- силен шанс за придобиване на повече от 15%+ акции под контрола на Тръст "Синя България", което вече гарантира много повече права според закона.

Уважаеми фенове на други отбори мисля, че привържениците на Левски отново ви показахме как се прави.

Фалк, ти въобще имаш ли някакво понятие що е то борса? Дори убита борса като БФБ НЯМА да вземе без НИКАКВО обезпечение акции. С какво ще ги обезпечите, с членския внос ли? И още нещо - кой клуб в световен мащаб успя на борсата, та вие ще успеете?

След Величко Апостолов и Лупарата още ли не вярваш в чудеса?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 09:21

Ок, виждам, че за повечето от все едно нищо не е станало и некой си е го преместил от единия крачол в другия.
Но според мен не е така.

Въпреки, че още някои говорят за Пеевски и т.н. За мен сега с ликвидирането на офшорката собственик е много по-ок, защото всички собственици се знаят кои са и с какво се занимават. В момента постигнахме нещо, което в нито един друг клуб го няма, а това е ПРОЗРАЧНОСТ в управлението на клуба и собствеността му.

По отношение на това, че еди кой си бил влияел. Не мисля, че на в Тръстта може да влияе някой. Да, София-Запад си набутаха за членове малоумниците, избраха си свои хора в управителния съвет, но въпреки това не са мнозинство. Тръста е единствената организация, в която членуват абсолютно всякакъв тип левскари. Кой ще ми влияе на мен в тръстта, София-Запад ли? Или пък на Калчев? Или пък на хора с професии или занимаващи се със собствен бизнес? Или пък на Мъри Стоилов, Велко Йотов и Сашо Марков, които са част от Тръстта и тях ли някой ще ги води за носа?

Централизация и влияние има само в Сектор Б и то не изцяло, все още има много хора, които нито са НКП, нито са някаква фракция, но ходят там. Да не говорим, че от редовните левскари по мачове, тея дето не сме в Сектор Б сме повече.
Аз ти казах Жорка още като ходихме на финала за купата в Ловеч да идваш с нас на мачове и да видиш, както казва адаша ти, че няма кой да те централизира.

Последна промяна falkenbach на 14.11.2015 09:23, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 16:31

Фалк, мен никой не ме е централизирал, няма и да ме централизира. Идеше реч за нещо съвсем друго. Че каквото и да направи тръста ще трябва да го е съгласувал преди това с въпросните фактори. Те трябва да участват ако има някаква изгода, от която могат да се възползват. Сега ако иде реч примерно за отваряне на фен клуб в някой град, то тогава тръста ще го направи самостоятелно, просто защото в това няма изгода.Но иде ли реч за нещо, от ккоето могат да се изкарат пари, то вярвай ми тръста вече ще се съобразява с желанието на факторите. Васко Колев много добре го знае това. Не случайно започна да се появява по мероприятия заедно с тях. А че теб, или адаша никой не може да централизира е повече от ясно. Вие не изкарвате пари от Левски и не представлявате интерес.
Хайде със здраве Фалк. Левскар си истински, помагай с каквото можеш, но бъди в крак със реалността.
Само Левски!

Изображение

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 17:43

:laugh: Смазахте му илюзиите на Фалка, поне червените да го бяха опонирани да се надъха повече, а то направо му приземихте самолета.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 19:52

Vendome написа:

И преди тях не съм вярвал ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 20:04

Prototype_Iblis написа:
:laugh: Смазахте му илюзиите на Фалка, поне червените да го бяха опонирани да се надъха повече, а то направо му приземихте самолета.

Никой нищо не е приземил. Просто това е една ситуация в които едни се опитват да правят нещо, а другите стоят от страни и одумват. То целия ни живот е такъв.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   14.11.2015 20:16

falkenbach написа:

Никой нищо не е приземил. Просто това е една ситуация в които едни се опитват да правят нещо, а другите стоят от страни и одумват. То целия ни живот е такъв.

Пич, тука бая народ се опитваме да ти кажеме нещо ама явно не си дорасъл да го осъзнаеш още. Нема лошо, гледай само да не се разочароваш много.

Изображение

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   15.11.2015 11:26

Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:

Пич, тука бая народ се опитваме да ти кажеме нещо ама явно не си дорасъл да го осъзнаеш още. Нема лошо, гледай само да не се разочароваш много.

Добре, какво ми го постваш Васко Колев от миналата година? Доколкото го познавам, не мисля че си е променил мнението за Иво Тонев или Батков. Единствената разлика е, че се оказахме в щастлива позиция откъм резултати спрямо другите.

Това, което се опитвате да ми кажете е, че нищо не зависи нито от тръст, нито от фенове и това са некви никави резултати. С или без 10% викаш все тая.

И каква е вашата алтернатива? Пътя на Цска, Ловеч и Разград ли? Или Локо Пд и Ботев?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   15.11.2015 12:17

Фалк, от това, което другите се опитват да ти кажат, оставам с впечатлението, че алтернатива за съжаление поне за момента няма.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   15.11.2015 20:48

falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:

Това, което се опитвате да ми кажете е, че нищо не зависи нито от тръст, нито от фенове и това са некви никави резултати. С или без 10% викаш все тая.

Напротив, аз опитвам да ти кажа, че всичко зависи от определен брой хора, наричащи себе си фенове. Достатъчно силни за да определят политиката на клуба. Васко Колев е глас в пустиня, или човек, който дава хубави идеи, от които се възползват определен кръг хора, човек, лице пред медиите.
Не знам защо се дразниш, от това, което се опитваме да ти кажем :dunno:

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   15.11.2015 21:05

alessandron написа:
Vendome написа:

И преди тях не съм вярвал ;-)

Тогава горното си го написал без да мислиш :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   15.11.2015 21:07

Цитат:
Добре, какво ми го постваш Васко Колев от миналата година? Доколкото го познавам, не мисля че си е променил мнението за Иво Тонев или Батков.

От началото на годината Колев говори доста ласкаво за Тонев. Моето мнение за Васил съм го споделял и преди. Той е много креативен човек, който обаче е малодушен и се носи по течението.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   16.11.2015 10:36

falkenbach написа:

И каква е вашата алтернатива? Пътя на Цска, Ловеч и Разград ли? Или Локо Пд и Ботев?

Чак алтернатива не знам дали може да има с един гол ентусиазъм, но както ти писах и по-горе - нужно е тръста да работи в правилната посока и да прави това, в което е силен - мероприятия,инициативи и т.н. Сам виждаш,че има голям скептицизъм и много хора са против точно заради прословутия стремеж към тия сувенирни акции. Игнорирайте ги тех и нещата ше се променят. Така си мисля!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща