Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:58

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Феновете на Левски с 10% от футболния клуб 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   16.11.2015 21:22

falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:
Никой нищо не е приземил. Просто това е една ситуация в които едни се опитват да правят нещо, а другите стоят от страни и одумват. То целия ни живот е такъв.

Пич, тука бая народ се опитваме да ти кажеме нещо ама явно не си дорасъл да го осъзнаеш още. Нема лошо, гледай само да не се разочароваш много.

Добре, какво ми го постваш Васко Колев от миналата година? Доколкото го познавам, не мисля че си е променил мнението за Иво Тонев или Батков. Единствената разлика е, че се оказахме в щастлива позиция откъм резултати спрямо другите.

Това, което се опитвате да ми кажете е, че нищо не зависи нито от тръст, нито от фенове и това са некви никави резултати. С или без 10% викаш все тая.

И каква е вашата алтернатива? Пътя на Цска, Ловеч и Разград ли? Или Локо Пд и Ботев?

Специално Литекс в момента е най-добрия начин на управление, защото според мен те са единствения отбор който е на печалба. Просто нямат манталитета да се борят за титла. Сега съвсем друг е въпроса, че там има 12 фена и няма кой да мрънка, че няма успехи. Такова спокойствие при нас и вас е напълно невъзможно. Иначе е ясно че е по добре с тези 10% от колкото без тях, но със и без тях важни и основополагащи решения няма как да бъдат контролирани от тръста. Просто могат да бъдат някакъв коректив, но ако решат хората с парата да направят нещо дори да не се хареса на феновете няма как да му се противопоставят. Надявам се да разбираш, че не целя заяждане специално с това мнение а се оптивам да обясня моята гледна точка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   16.11.2015 21:42

gamen4o написа:
falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:

Пич, тука бая народ се опитваме да ти кажеме нещо ама явно не си дорасъл да го осъзнаеш още. Нема лошо, гледай само да не се разочароваш много.

Добре, какво ми го постваш Васко Колев от миналата година? Доколкото го познавам, не мисля че си е променил мнението за Иво Тонев или Батков. Единствената разлика е, че се оказахме в щастлива позиция откъм резултати спрямо другите.

Това, което се опитвате да ми кажете е, че нищо не зависи нито от тръст, нито от фенове и това са некви никави резултати. С или без 10% викаш все тая.

И каква е вашата алтернатива? Пътя на Цска, Ловеч и Разград ли? Или Локо Пд и Ботев?

Специално Литекс в момента е най-добрия начин на управление, защото според мен те са единствения отбор който е на печалба. Просто нямат манталитета да се борят за титла. Сега съвсем друг е въпроса, че там има 12 фена и няма кой да мрънка, че няма успехи. Такова спокойствие при нас и вас е напълно невъзможно. Иначе е ясно че е по добре с тези 10% от колкото без тях, но със и без тях важни и основополагащи решения няма как да бъдат контролирани от тръста. Просто могат да бъдат някакъв коректив, но ако решат хората с парата да направят нещо дори да не се хареса на феновете няма как да му се противопоставят. Надявам се да разбираш, че не целя заяждане специално с това мнение а се оптивам да обясня моята гледна точка.

Айде да не сравняваме селтакес с грандовете?! Видяхме ги техните играчи в национала докъде ни докараха...
Отделно, че в Ловеч джуджето от Микре пере яко пари... Ся в чорбата мегдан за много повече де!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   16.11.2015 23:07

Абе нямали манталитета да се борят за титла. Просто Ганчев не се напъва. Последният път като реши, взе две поредни.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   17.11.2015 00:10

Navy, аз говоря като политика не като манталитет. Разчитат главно на юноши и никой не може да оспори, че имат най-добрите скаути те си продават чужденците с най-голяма печалба от всички. Вандоме, последните им две титли, според мен бяха плод по скоро на супер жалки нас и вас от колкото на манталитет.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   17.11.2015 01:16

gamen4o написа:
Navy, аз говоря като политика не като манталитет. Разчитат главно на юноши и никой не може да оспори, че имат най-добрите скаути те си продават чужденците с най-голяма печалба от всички. Вандоме, последните им две титли, според мен бяха плод по скоро на супер жалки нас и вас от колкото на манталитет.

T.нар. "политика" е да се официализират приходи, като за целта се произведоха няколко футболиста на годината!
Нека видим къде са великите трансфери на Ловеч:
1. Станислав Манолев - след наистина впечатляващия трансфер в ПСФ сега е в Кубан Краснодар.
2. Георги Миланов - резерва в ЦСКА Москва.
3. Бодуров - твърда резерва в опашкаря в Чемпиъншип Фулъм.
4. Петър Занев - джътка в Амкар Перм.
5. Симеон Славчев - след великия трансфер в Спортинг сега ритка в Аполон Лимасол
Това са от тяхната школа, хора, които този квалификационен цикъл ни скъсаха нервите!
Ако човек се вгледа в цитираните суми на всички трансфери, ще се втрещи:
http://www.sportal.bg/news.php?news=534946
Шериф плаща половин милион евро за ... Исмаил Иса!!! Киево Верона цакат 2 млн евро за титана Ваюши, а той не записва дори един-единствен мач за тях!
Патрашку за 1 млн в гиганта ... Пиаченца, Дока и Том за над 2 млн в супербогатия Истанбул ББ...
Извинявайте, ама не го ли лепнаха Микренския за данъчни измами със захар? От тези 60 млн лв, колко реално са влезли? Ако има 15-20...
Подобни измами врътка от време на време и Венци Стефанов... не "продадоха" ли Курдов за 1 млн $ на Астана?
Виж, за селтакес си целка с чужденците, факт. Или поне % на ялови такива е малък на фона на всички други останали. Това най-вероятно се дължи на факта, че там имат ясен човек, който знае пред кого се отчита, и а е нагушил някой лев тайно, я може (пак) да му се случи случка... Нямаше ли един отвлечен властимащ в Литекс, горкия човек живота му се обърна на 180 %... Та, внимателската с престъпниците!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   19.11.2015 15:00

falkenbach написа:

Е добре де, какъв е пътят на Локо Пд и на Ботев? И двата отбора съвсем доскоро (а Ботев май и все още са) бяха 100% собственост на фенски организации. Не видях това да доведе до просперитет, напротив, и двата отбора бяха пред пълен разпад и в резултат феновете всячески търсеха някой да поеме клуба, ето Локо го прехвърлиха на тоя колоритен герой Крушарски, а Ботев доколкото разбирам скоро ще е на Чандъров.

Аз изцяло се съгласявам с мнението на Гамена, че със сигурност по-добре с тези 10% отколкото без тях - ясно е, че с тях не може да се влияе по какъвто и да е начин на управлението на клуба, но поне тръстът би трябвало да имат законово гарантиран достъп до информация.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   19.11.2015 17:05

spurs написа:
falkenbach написа:

Е добре де, какъв е пътят на Локо Пд и на Ботев? И двата отбора съвсем доскоро (а Ботев май и все още са) бяха 100% собственост на фенски организации. Не видях това да доведе до просперитет, напротив, и двата отбора бяха пред пълен разпад и в резултат феновете всячески търсеха някой да поеме клуба, ето Локо го прехвърлиха на тоя колоритен герой Крушарски, а Ботев доколкото разбирам скоро ще е на Чандъров.
Аз изцяло се съгласявам с мнението на Гамена, че със сигурност по-добре с тези 10% отколкото без тях - ясно е, че с тях не може да се влияе по какъвто и да е начин на управлението на клуба, но поне тръстът би трябвало да имат законово гарантиран достъп до информация.

Не искам да подценявам феновете на Ботев и Локо Пд, но те нямат опита, капацитета и числеността, за да могат да се справят с това.
Изгрев_Ламерз разправяше за едно сдружение тяхно от 200 човека, което имало някакъв дял по времето на Цецо Василев, но май вече не функционира.

Тук говорим за принципна визия, как виждате управлението на своя футболен клуб? Визията на "Синя България" е по възможност (в най-широк смисъл на думата) клубът да се управлява от феновете. Това е крайната цел. Ако това невъзможно, то той да се управлява от колкото се може повече акционери при пълна прозрачност.

Феновете на нито един друг отбор не са стигнали до този извод.
И пак казвам, ако Цска имаше тръст съм убеден, че отборът нямаше да е във В група, защото ако феновете бяха заангажирани с отбора то нямаше да позволят такова управление! Само, че ролята на Дучето, Качо, Животното, Цимбика и т.н. винаги е била да прикриват далаверите на управниците в Цска и умишленото водене към фалит. Нещо което при Левски (евала за което) не се случи.

Всички, които следват модела "бащица" рискуват да станат като Цска, Локо Сф, Ботев Пд и всички отбори преживели след силни години падение по долните групи.

И един чисто любителски въпрос. Освен Левски има ли друг отбор който да не е изпадал от А група?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   19.11.2015 17:29

falkenbach написа:
И един чисто любителски въпрос. Освен Левски има ли друг отбор който да не е изпадал от А група?

Не, от съществуващите отбори сте само вие. До началото на този сезон бяхте вие и ЦСКА.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   19.11.2015 17:33

MCStranger написа:
falkenbach написа:

Не, от съществуващите отбори сте само вие. До началото на този сезон бяхте вие и ЦСКА.

Да, въпреки че цска са изпадали, но не са играли в по-долна група защото още тогава са възприели така модерното и днес припознаване и след бързо обединяване остават да играят в А група :)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   19.11.2015 19:06

Технически ние не изпаднахме, а си ни изхвърлиха :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феновете на Левски с 10% от футболния клуб   |   23.11.2015 23:09

Специално за фалка, я кажи сега за контрола който тръста ще оказва, че подразбирам интересни работи от днешното събрание по въпроса :unsure:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3