Кошмарен жребий за купата
| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 17:13
ПФК ЦСКА АД или както там се казва чорбата НЕ ПРИТЕЖАВА НИКАКВИ ИМОТИ...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 17:24
Това не го бях видял: мисля знаеш, че левскарите събрахме към 500 хил лв пролетта, с които се помогна значително на клуба да запази професионалния си лиценз. Може да не са 6 млн, но когато няма риба и цацата се брои. Щом има сделка между ЧАСТНИ лица никой връв не може да каже - така отговарям за сектор А и договора за изплащането му. Ако имаш друго, което да показва корупционност и мръсни пари - моля. Аз като частна фирма мога да продам за 1 ст стока и за 1 млн на друга частна фирма срещу съответните документи съвсем законно. Левски не направи и един трансфер вътре в отбора, поне не и за пари. Левски намали драстично заплатите и така не можа да привлече читав играч, а дори загуби заради напускането на Аниете. В резултат Левски игра втора шестица (тенкс то свинското огъзване също), и загуби купата. Несъбирането на големи групи хора със "сини" сърца по този начин не само, че е смешно, но е и олигофренично! Това е все едно някой да даде пари на левскарите, за да гласуват за еди кой си! ОЛИГОФРЕНИЧНО! Обаче ако има такива олигофрени, които да си цакат за целта, не бих имал нищо напротив. Ако и с тези пари се спомогне Левски да се вдигне що-годе и да си оправи отвътре клуба, още по-добре.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 19:47
 |  |  |  | navy написа: Това не го бях видял: мисля знаеш, че левскарите събрахме към 500 хил лв пролетта, с които се помогна значително на клуба да запази професионалния си лиценз. Може да не са 6 млн, но когато няма риба и цацата се брои. Щом има сделка между ЧАСТНИ лица никой връв не може да каже - така отговарям за сектор А и договора за изплащането му. Ако имаш друго, което да показва корупционност и мръсни пари - моля. Аз като частна фирма мога да продам за 1 ст стока и за 1 млн на друга частна фирма срещу съответните документи съвсем законно. Левски не направи и един трансфер вътре в отбора, поне не и за пари. Левски намали драстично заплатите и така не можа да привлече читав играч, а дори загуби заради напускането на Аниете. В резултат Левски игра втора шестица (тенкс то свинското огъзване също), и загуби купата. Несъбирането на големи групи хора със "сини" сърца по този начин не само, че е смешно, но е и олигофренично! Това е все едно някой да даде пари на левскарите, за да гласуват за еди кой си! ОЛИГОФРЕНИЧНО! Обаче ако има такива олигофрени, които да си цакат за целта, не бих имал нищо напротив. Ако и с тези пари се спомогне Левски да се вдигне що-годе и да си оправи отвътре клуба, още по-добре. |  |  |  |  |
5,6 млн. дълг за миналата година официално след днешното ви Общо събание, удобно влизане на Виваком, Опосумите в УС и ще ви правят медийна кампания - плъховете се събраха, както става като дойде Прасчо някъде. Специално Опосумите така цъфнаха и в ТВ7 навремето - където има пари, те се навъртат. Продължавай да вярваш в Добрата фея на зъбчетата. 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 21:37
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | navy написа: Това не го бях видял: мисля знаеш, че левскарите събрахме към 500 хил лв пролетта, с които се помогна значително на клуба да запази професионалния си лиценз. Може да не са 6 млн, но когато няма риба и цацата се брои. Щом има сделка между ЧАСТНИ лица никой връв не може да каже - така отговарям за сектор А и договора за изплащането му. Ако имаш друго, което да показва корупционност и мръсни пари - моля. Аз като частна фирма мога да продам за 1 ст стока и за 1 млн на друга частна фирма срещу съответните документи съвсем законно. Левски не направи и един трансфер вътре в отбора, поне не и за пари. Левски намали драстично заплатите и така не можа да привлече читав играч, а дори загуби заради напускането на Аниете. В резултат Левски игра втора шестица (тенкс то свинското огъзване също), и загуби купата. Несъбирането на големи групи хора със "сини" сърца по този начин не само, че е смешно, но е и олигофренично! Това е все едно някой да даде пари на левскарите, за да гласуват за еди кой си! ОЛИГОФРЕНИЧНО! Обаче ако има такива олигофрени, които да си цакат за целта, не бих имал нищо напротив. Ако и с тези пари се спомогне Левски да се вдигне що-годе и да си оправи отвътре клуба, още по-добре. |  |  |  |  |
5,6 млн. дълг за миналата година официално след днешното ви Общо събание, удобно влизане на Виваком, Опосумите в УС и ще ви правят медийна кампания - плъховете се събраха, както става като дойде Прасчо някъде. Специално Опосумите така цъфнаха и в ТВ7 навремето - където има пари, те се навъртат. Продължавай да вярваш в Добрата фея на зъбчетата.  |  |  |  |  |
Oсвен злобата, друго не видях. А, всъщност - много слаби бизнес познания. За дълга от 2014 всички го знаеха и преди ОС, нищо ново; не виждам и причина за драма - има дълг на толкова много места - важното е как се управялва дълга и активите. Ако е ОК, кредиторите ще се избият да съпортват дружеството. И явно е така, за разлика от едни кочини, дето никой не ги ще. Чакат да преебат държавицата за пореден път, както винаги комунистическите изроди са го правили. Кога, ако не сега една голяма фирма ще си подсигури и деюре със собствеността върху инвестициите си, а не само да налива кинти в реклама - Виваком го направи на смешна цена, и това е точно момента, когато се прави, а не когато цената е в небесата. Временна криза и огромен потенциал. Опосумите както всички бизнесмени се ориентират там, където има печалба, а явно в ПФК Левски е така, което още веднъж потвърждава горното. Освен това обаче, има и нещо, в което надали някой ще се опре- ТЕ СА ЛЕВСКАРИ и ги могат нещата: в медийно присъствие, в маркетинг и мърчандайзинг. Още една огромна синя точка. Прасчо - ми това показва, колко си злобен: без каквато и да е връзка всеко чорбе го плеска с повод и без повод. "А вий защо биете негрите" и така нататък. Продължавай да ме разсмиваш, това няма да ти направи позицията и с йота по-висока, а точно обратното: показваш, че нямаш грам понятие от същността. Очаквам и скорЕ да смениш позицията си за цуцекса.
|
|   |
|
 |
|
CSKAforever
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 22:42
 |  |  |  | navy написа: Oсвен злобата, друго не видях. А, всъщност - много слаби бизнес познания. За дълга от 2014 всички го знаеха и преди ОС, нищо ново; не виждам и причина за драма - има дълг на толкова много места - важното е как се управялва дълга и активите. Ако е ОК, кредиторите ще се избият да съпортват дружеството. И явно е така, за разлика от едни кочини, дето никой не ги ще. Чакат да преебат държавицата за пореден път, както винаги комунистическите изроди са го правили. Кога, ако не сега една голяма фирма ще си подсигури и деюре със собствеността върху инвестициите си, а не само да налива кинти в реклама - Виваком го направи на смешна цена, и това е точно момента, когато се прави, а не когато цената е в небесата. Временна криза и огромен потенциал. Опосумите както всички бизнесмени се ориентират там, където има печалба, а явно в ПФК Левски е така, което още веднъж потвърждава горното. Освен това обаче, има и нещо, в което надали някой ще се опре- ТЕ СА ЛЕВСКАРИ и ги могат нещата: в медийно присъствие, в маркетинг и мърчандайзинг. Още една огромна синя точка. Прасчо - ми това показва, колко си злобен: без каквато и да е връзка всеко чорбе го плеска с повод и без повод. "А вий защо биете негрите" и така нататък. Продължавай да ме разсмиваш, това няма да ти направи позицията и с йота по-висока, а точно обратното: показваш, че нямаш грам понятие от същността. Очаквам и скорЕ да смениш позицията си за цуцекса. |  |  |  |  |
Вашата работа е присмял се щърбел на хърбел. Да попитам правиш ли връзка между строителството на трибуната -строителната компания, която между другото печели един определен проект финансиран от ЕС за един път около София, както и изведнъж големия интерес от Виваком към левски? Попитай някои по-запознати, аз само дочувам слухове, може да излязат доста интересни съвпадения И вие и ние сме затънали в кашата наречена мафиотска държава. Различното е че ЦСКА се опитват да го закрият докато Левски стана на 100% държавен отбор. Но няма да е за дълго, както се чува ББ няма да издържи дълго на поста шеф на РБ, а не се знае кой ще дойде след него - да не се окаже тогава че едни пари били със съмнителен произход?
|
|   |
|
 |
|
gamen4o
(Demba Boyz)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:03
ама народа иска хляб и зрелища ако им осигуриш едното другото може да го забравят. Айде има малък процент например ти и подобни на теб които няма да им се повлияе от 1-2 титли, но масовката не е такава, затова да държиш който и да е от двата гранда в БГ си е бонус.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:05
 |  |  |  | CSKAforever написа:  |  |  |  | navy написа: Oсвен злобата, друго не видях. А, всъщност - много слаби бизнес познания. За дълга от 2014 всички го знаеха и преди ОС, нищо ново; не виждам и причина за драма - има дълг на толкова много места - важното е как се управялва дълга и активите. Ако е ОК, кредиторите ще се избият да съпортват дружеството. И явно е така, за разлика от едни кочини, дето никой не ги ще. Чакат да преебат държавицата за пореден път, както винаги комунистическите изроди са го правили. Кога, ако не сега една голяма фирма ще си подсигури и деюре със собствеността върху инвестициите си, а не само да налива кинти в реклама - Виваком го направи на смешна цена, и това е точно момента, когато се прави, а не когато цената е в небесата. Временна криза и огромен потенциал. Опосумите както всички бизнесмени се ориентират там, където има печалба, а явно в ПФК Левски е така, което още веднъж потвърждава горното. Освен това обаче, има и нещо, в което надали някой ще се опре- ТЕ СА ЛЕВСКАРИ и ги могат нещата: в медийно присъствие, в маркетинг и мърчандайзинг. Още една огромна синя точка. Прасчо - ми това показва, колко си злобен: без каквато и да е връзка всеко чорбе го плеска с повод и без повод. "А вий защо биете негрите" и така нататък. Продължавай да ме разсмиваш, това няма да ти направи позицията и с йота по-висока, а точно обратното: показваш, че нямаш грам понятие от същността. Очаквам и скорЕ да смениш позицията си за цуцекса. |  |  |  |  |
Вашата работа е присмял се щърбел на хърбел. Да попитам правиш ли връзка между строителството на трибуната -строителната компания, която между другото печели един определен проект финансиран от ЕС за един път около София, както и изведнъж големия интерес от Виваком към левски? Попитай някои по-запознати, аз само дочувам слухове, може да излязат доста интересни съвпадения И вие и ние сме затънали в кашата наречена мафиотска държава. Различното е че ЦСКА се опитват да го закрият докато Левски стана на 100% държавен отбор. Но няма да е за дълго, както се чува ББ няма да издържи дълго на поста шеф на РБ, а не се знае кой ще дойде след него - да не се окаже тогава че едни пари били със съмнителен произход? |  |  |  |  |
В момента чорбата е на дъното на утайката, и нагледно ще покаже нашия лозунг "унищожили футбола у нас" - ще се затрие един що-годе читав провинциален отбор с работеща школа донякъде. Няма един лев държавен в Левски, това не е Берое. И престанете да ни зашивате към себе си - вие сте жалки утайки! Апропо - ей как може да си толкова кух, че да казваш, че ББ ще го духа - та той сам си спретна този "комплот" около полицаи и военни, след успеха на местните избори му се искаше да предизвика и парламентарни такива... Даже и днес излезнаха едни прогнози... ама вие чорбетата май сте оперирани от интелигентност в ранна ембрионална възраст! Тоя какво бил спечелил - ми кой да спечели бе куре бледен? Вие дори Щрабак ги вкарахте в схемите си, все Пеевски ви в устата... И нищо подобно не се случва. Платете си данъците, тока и водата, аман от клошари!!! Може ли да сте като циганите, дето нищо не плащат?!?! В момента ви затриват клубчето, а вие цвилите от кеф!!! На селтакес ще му викате сесека, и все едно ще се приравните на бироя и Ботев, макар те да не го направиха толкова нагло!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:08
 |  |  |  | navy написа: Oсвен злобата, друго не видях. А, всъщност - много слаби бизнес познания. За дълга от 2014 всички го знаеха и преди ОС, нищо ново; не виждам и причина за драма - има дълг на толкова много места - важното е как се управялва дълга и активите. Ако е ОК, кредиторите ще се избият да съпортват дружеството. И явно е така, за разлика от едни кочини, дето никой не ги ще. Чакат да преебат държавицата за пореден път, както винаги комунистическите изроди са го правили. Кога, ако не сега една голяма фирма ще си подсигури и деюре със собствеността върху инвестициите си, а не само да налива кинти в реклама - Виваком го направи на смешна цена, и това е точно момента, когато се прави, а не когато цената е в небесата. Временна криза и огромен потенциал. Опосумите както всички бизнесмени се ориентират там, където има печалба, а явно в ПФК Левски е така, което още веднъж потвърждава горното. Освен това обаче, има и нещо, в което надали някой ще се опре- ТЕ СА ЛЕВСКАРИ и ги могат нещата: в медийно присъствие, в маркетинг и мърчандайзинг. Още една огромна синя точка. Прасчо - ми това показва, колко си злобен: без каквато и да е връзка всеко чорбе го плеска с повод и без повод. "А вий защо биете негрите" и така нататък. Продължавай да ме разсмиваш, това няма да ти направи позицията и с йота по-висока, а точно обратното: показваш, че нямаш грам понятие от същността. Очаквам и скорЕ да смениш позицията си за цуцекса. |  |  |  |  |
Няма и да видиш, не съм очаквал да видиш по-далеч от носа си, за теб все още отмененият гол от засада прави голямата картина, не някакви си там смени на собственост и явни връзки с турско синьото. Връзката ви с Пеевски е крайно ясна - адвокатчето в УС-то ви, поредният от активите на Цветан Василев, в който Прасчо ще има участие, макар и не толкова, колкото на ДПС им се иска, щото ще трябва да делкат с Мадър Раша и подслушването е прекалено важно да го оставят на един Трътчо да се разпорежда изцяло. И Опосумчетата, които се прилепват там, където има пари, както беше за ТВ7 веднага щом замириса на КТБ кинти - ама вие нали нямахте по твои думи, ха-ха-ха, то Виваком, естествено, видяха "стратегическия актив" и само чакаха да ги махнат от лошия Цецко Василев, че да се появят ден по-късно при вас, щото сте им пръв приоритет и ще станете българския Манчестър Юнайтед като маркетинг, знам си аз, това е бъдещето. Но, разбира се, щом ти носи утеха и те прави щастлив, прави се, че не виждаш сянката на Прасчо - има време да се появи като някой официален акционер, както в Булгартабак и Канал 3, дето иначе не ги беше и чувал, че са негови. 
|
|   |
|
 |
|
gamen4o
(Demba Boyz)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:23
Сандро защо спориш, каже ли фен на говедата че нямат нищо общо с пеевски просто спираш, защото или е тъп или е нагъл и в двата случая няма смисъл да се продължава. Аз поне така правя.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:28
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | navy написа: Oсвен злобата, друго не видях. А, всъщност - много слаби бизнес познания. За дълга от 2014 всички го знаеха и преди ОС, нищо ново; не виждам и причина за драма - има дълг на толкова много места - важното е как се управялва дълга и активите. Ако е ОК, кредиторите ще се избият да съпортват дружеството. И явно е така, за разлика от едни кочини, дето никой не ги ще. Чакат да преебат държавицата за пореден път, както винаги комунистическите изроди са го правили. Кога, ако не сега една голяма фирма ще си подсигури и деюре със собствеността върху инвестициите си, а не само да налива кинти в реклама - Виваком го направи на смешна цена, и това е точно момента, когато се прави, а не когато цената е в небесата. Временна криза и огромен потенциал. Опосумите както всички бизнесмени се ориентират там, където има печалба, а явно в ПФК Левски е така, което още веднъж потвърждава горното. Освен това обаче, има и нещо, в което надали някой ще се опре- ТЕ СА ЛЕВСКАРИ и ги могат нещата: в медийно присъствие, в маркетинг и мърчандайзинг. Още една огромна синя точка. Прасчо - ми това показва, колко си злобен: без каквато и да е връзка всеко чорбе го плеска с повод и без повод. "А вий защо биете негрите" и така нататък. Продължавай да ме разсмиваш, това няма да ти направи позицията и с йота по-висока, а точно обратното: показваш, че нямаш грам понятие от същността. Очаквам и скорЕ да смениш позицията си за цуцекса. |  |  |  |  |
Няма и да видиш, не съм очаквал да видиш по-далеч от носа си, за теб все още отмененият гол от засада прави голямата картина, не някакви си там смени на собственост и явни връзки с турско синьото. Връзката ви с Пеевски е крайно ясна - адвокатчето в УС-то ви, поредният от активите на Цветан Василев, в който Прасчо ще има участие, макар и не толкова, колкото на ДПС им се иска, щото ще трябва да делкат с Мадър Раша и подслушването е прекалено важно да го оставят на един Трътчо да се разпорежда изцяло. И Опосумчетата, които се прилепват там, където има пари, както беше за ТВ7 веднага щом замириса на КТБ кинти - ама вие нали нямахте по твои думи, ха-ха-ха, то Виваком, естествено, видяха "стратегическия актив" и само чакаха да ги махнат от лошия Цецко Василев, че да се появят ден по-късно при вас, щото сте им пръв приоритет и ще станете българския Манчестър Юнайтед като маркетинг, знам си аз, това е бъдещето. Но, разбира се, щом ти носи утеха и те прави щастлив, прави се, че не виждаш сянката на Прасчо - има време да се появи като някой официален акционер, както в Булгартабак и Канал 3, дето иначе не ги беше и чувал, че са негови.  |  |  |  |  |
Може доста да поспорим за ДПС и тяхната визия за бъдещето, защото те сериозно си инвестират в бъдещи кадри, за разлика от останалите. Понеже не смятам Пеевски за нещо повече от пионка, не считам за сериозно да влизам в кухите схеми, които се въртят нон-стоп тука. Да, има човек от ДПС, който е левскар, и това е Камен Костадинов. Ако не се лъжа е втория там. Доколкото ги знам като манталитет, то те обичайно използват поставени лица, и си стоят в сянка. Ахмет Доган в момента има съвсем други интереси, отколкото да пърди кинти по футболни отбори, но вече ми е все тая - видно е, че всячески изопоачавате нещата: няма как да има такава предвидлива схема, че да сложат едно адвокатче в "синия" клуб преди 10-15 години, да чакат Пеевски да порастне и да я нагласят. Отделно излиза, че едва ли не Цецко Василев е света вода ненапита и дисидент... Айде по-сериозно! Диверсификацията на риска и инвестиране в най-голямата общност в България ти му плюеш като куче - ми толкова ти разбира свиня от кладенчова вода... Пак казвам, ако има такива ОЛИГОФРЕНИ, нека да си харчат парите за Левски. А сесека умре - АЛЕ-АЛЕ!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:28
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:42
 |  |  |  | navy написа: Това не го бях видял: мисля знаеш, че левскарите събрахме към 500 хил лв пролетта, с които се помогна значително на клуба да запази професионалния си лиценз. Може да не са 6 млн, но когато няма риба и цацата се брои. Щом има сделка между ЧАСТНИ лица никой връв не може да каже - така отговарям за сектор А и договора за изплащането му. Ако имаш друго, което да показва корупционност и мръсни пари - моля. Аз като частна фирма мога да продам за 1 ст стока и за 1 млн на друга частна фирма срещу съответните документи съвсем законно. Левски не направи и един трансфер вътре в отбора, поне не и за пари. Левски намали драстично заплатите и така не можа да привлече читав играч, а дори загуби заради напускането на Аниете. В резултат Левски игра втора шестица (тенкс то свинското огъзване също), и загуби купата. Несъбирането на големи групи хора със "сини" сърца по този начин не само, че е смешно, но е и олигофренично! Това е все едно някой да даде пари на левскарите, за да гласуват за еди кой си! ОЛИГОФРЕНИЧНО! Обаче ако има такива олигофрени, които да си цакат за целта, не бих имал нищо напротив. Ако и с тези пари се спомогне Левски да се вдигне що-годе и да си оправи отвътре клуба, още по-добре. |  |  |  |  |
Много злоба има в тебе човече, не те познавам нито съм те виждал или знам нещо за теб, обаче ми изглеждаш на ръба. Имам чувстовото, че нещо лошо ти се е случило в миналото и проектираш това в Левски<>ЦСКА, добро<>зло. Аз също имам любим и омразен тим, обаче това твоето ми изглежда на живот и смърт или пък положителният вариант е просто да обичаш да провокираш хората, да гледаш резултата и това да ти е забавно. Бъди жив и здрав и дано всичко е наред при теб за бъдеще.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:46
navy по принцип не е толкова краен, но днес явно си е пийнал повечко 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:47
 |  |  |  | Prototype_Iblis написа:  |  |  |  | navy написа: Това не го бях видял: мисля знаеш, че левскарите събрахме към 500 хил лв пролетта, с които се помогна значително на клуба да запази професионалния си лиценз. Може да не са 6 млн, но когато няма риба и цацата се брои. Щом има сделка между ЧАСТНИ лица никой връв не може да каже - така отговарям за сектор А и договора за изплащането му. Ако имаш друго, което да показва корупционност и мръсни пари - моля. Аз като частна фирма мога да продам за 1 ст стока и за 1 млн на друга частна фирма срещу съответните документи съвсем законно. Левски не направи и един трансфер вътре в отбора, поне не и за пари. Левски намали драстично заплатите и така не можа да привлече читав играч, а дори загуби заради напускането на Аниете. В резултат Левски игра втора шестица (тенкс то свинското огъзване също), и загуби купата. Несъбирането на големи групи хора със "сини" сърца по този начин не само, че е смешно, но е и олигофренично! Това е все едно някой да даде пари на левскарите, за да гласуват за еди кой си! ОЛИГОФРЕНИЧНО! Обаче ако има такива олигофрени, които да си цакат за целта, не бих имал нищо напротив. Ако и с тези пари се спомогне Левски да се вдигне що-годе и да си оправи отвътре клуба, още по-добре. |  |  |  |  |
Много злоба има в тебе човече, не те познавам нито съм те виждал или знам нещо за теб, обаче ми изглеждаш на ръба. Имам чувстовото, че нещо лошо ти се е случило в миналото и проектираш това в Левски<>ЦСКА, добро<>зло. Аз също имам любим и омразен тим, обаче това твоето ми изглежда на живот и смърт или пък положителният вариант е просто да обичаш да провокираш хората, да гледаш резултата и това да ти е забавно. Бъди жив и здрав и дано всичко е наред при теб за бъдеще. |  |  |  |  |
ОО, разбирачев, кажи сега, да седна да ми правиш психопортрет? Не ме грижи, няма нужда. Айде със здраве.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:49
С мръсни свински мизерници съм винаги краен. Или не си наясно? Не си мерете пишциците с мене!
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:49
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 23.11.2015 23:54
Наздраве и от мен  - и все пак не забравяй, че тук дискутираме реални хора без значение "комуняги", "соросоиди", "говеда", "прасета", "кренвирши"...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 24.11.2015 00:14
Понеже тука виждам, че сте много отворени и всезнаещи, нека уточня няколко неща: 1. Аз съм селфмейд. 2. Бачкам като изоглавен в България, плащайки солидни данъци, понеже така ги разбирам нещата. Сам, в България, съм се вдигнал до средна класа, честно, на 100 % бели доходи, до стотинка! И на никой и стотинка не дължа. 3. Винаги съм коректен на 100 %, и това докарва ръст, и то сериозен, колкото и да е странно на разбирачите. 4. Днеска едни идиоти вместо да ми доставят стоките в петък, както бяха обещали и сме подписали договор, и за което много внимателно ги помолих да не просрочват срока по ред причини, са взели, че са ми объркали доставката с някой друг, който явно не е и от България!!! Ще им скъсам гъза и няма да им платя, ама а да видим, т.е. днеска съм ядосан. 5. Имам здравословен проблем и не близвам повече от бира с алкохол на ден, и то рядко, от почти 3 месеца. Мога да си снимам разделния отпадък да видиш смачкани кенчета Загорка Макс. Ако искаш де. 6. Понеже сте разбирачи, а и не ме познавате, си позволявате категоризации, които са абсурдни! Кое е странното да съм гневен, че се опитвате да окаляте моя любим клуб, който и през комунистическо се е опазил от комунягите, че вие сега да си пишете гнусотии? Кои сте вие? Ааа, раз-би-ра-чи, ясно. Бе що не си... нали, а? 7. Да сте живи и здрави и да постигнете поне наполовина от това, което съм постигнал. Тогава ще ви питам за чест, достойнство и отговорност към поколението и обществото - какво ще оставите след вас - защото аз вече съм го направил и го правя всеки божи ден! ЧЕСТНО!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 24.11.2015 09:10
 |  |  |  | navy написа: Може доста да поспорим за ДПС и тяхната визия за бъдещето, защото те сериозно си инвестират в бъдещи кадри, за разлика от останалите. Понеже не смятам Пеевски за нещо повече от пионка, не считам за сериозно да влизам в кухите схеми, които се въртят нон-стоп тука. Да, има човек от ДПС, който е левскар, и това е Камен Костадинов. Ако не се лъжа е втория там. Доколкото ги знам като манталитет, то те обичайно използват поставени лица, и си стоят в сянка. Ахмет Доган в момента има съвсем други интереси, отколкото да пърди кинти по футболни отбори, но вече ми е все тая - видно е, че всячески изопоачавате нещата: няма как да има такава предвидлива схема, че да сложат едно адвокатче в "синия" клуб преди 10-15 години, да чакат Пеевски да порастне и да я нагласят. Отделно излиза, че едва ли не Цецко Василев е света вода ненапита и дисидент... Айде по-сериозно! Диверсификацията на риска и инвестиране в най-голямата общност в България ти му плюеш като куче - ми толкова ти разбира свиня от кладенчова вода... Пак казвам, ако има такива ОЛИГОФРЕНИ, нека да си харчат парите за Левски. А сесека умре - АЛЕ-АЛЕ! |  |  |  |  |
За Цецко Василев само ти така ме четеш - според мен е просто прецакан, щото не си е направил сметката, а не щото не е лъгал и мамил. Другото съм го казал. И адвокатчето в Надзорен съвет не седи от 10-15 години. България е малка и подставените лица също са познати и се въртят лесно.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Кошмарен жребий за купата | 24.11.2015 09:12
Много си прав, но хайде да не обясняваме публично. Да е жив и здрав Нейви.
|
|   |
|
|