Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:59

Отговори на тема  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Кошмарен жребий за купата 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 09:14

navy написа:
Понеже тука виждам, че сте много отворени и всезнаещи, нека уточня няколко неща:
1. Аз съм селфмейд.
2. Бачкам като изоглавен в България, плащайки солидни данъци, понеже така ги разбирам нещата. Сам, в България, съм се вдигнал до средна класа, честно, на 100 % бели доходи, до стотинка! И на никой и стотинка не дължа.
3. Винаги съм коректен на 100 %, и това докарва ръст, и то сериозен, колкото и да е странно на разбирачите.
4. Днеска едни идиоти вместо да ми доставят стоките в петък, както бяха обещали и сме подписали договор, и за което много внимателно ги помолих да не просрочват срока по ред причини, са взели, че са ми объркали доставката с някой друг, който явно не е и от България!!! Ще им скъсам гъза и няма да им платя, ама а да видим, т.е. днеска съм ядосан.
5. Имам здравословен проблем и не близвам повече от бира с алкохол на ден, и то рядко, от почти 3 месеца. Мога да си снимам разделния отпадък да видиш смачкани кенчета Загорка Макс. Ако искаш де.
6. Понеже сте разбирачи, а и не ме познавате, си позволявате категоризации, които са абсурдни! Кое е странното да съм гневен, че се опитвате да окаляте моя любим клуб, който и през комунистическо се е опазил от комунягите, че вие сега да си пишете гнусотии? Кои сте вие? Ааа, раз-би-ра-чи, ясно. Бе що не си... нали, а?
7. Да сте живи и здрави и да постигнете поне наполовина от това, което съм постигнал. Тогава ще ви питам за чест, достойнство и отговорност към поколението и обществото - какво ще оставите след вас - защото аз вече съм го направил и го правя всеки божи ден! ЧЕСТНО!

И ти бъди жив и здрав и дано по-малко ядове да имаш. А кой футболен клуб от кого се опазил и от какво - има време да си спорим.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 10:56

alessandron написа:
navy написа:
Може доста да поспорим за ДПС и тяхната визия за бъдещето, защото те сериозно си инвестират в бъдещи кадри, за разлика от останалите. Понеже не смятам Пеевски за нещо повече от пионка, не считам за сериозно да влизам в кухите схеми, които се въртят нон-стоп тука. Да, има човек от ДПС, който е левскар, и това е Камен Костадинов. Ако не се лъжа е втория там. Доколкото ги знам като манталитет, то те обичайно използват поставени лица, и си стоят в сянка. Ахмет Доган в момента има съвсем други интереси, отколкото да пърди кинти по футболни отбори, но вече ми е все тая - видно е, че всячески изопоачавате нещата: няма как да има такава предвидлива схема, че да сложат едно адвокатче в "синия" клуб преди 10-15 години, да чакат Пеевски да порастне и да я нагласят.
Отделно излиза, че едва ли не Цецко Василев е света вода ненапита и дисидент... Айде по-сериозно!
Диверсификацията на риска и инвестиране в най-голямата общност в България ти му плюеш като куче - ми толкова ти разбира свиня от кладенчова вода...
Пак казвам, ако има такива ОЛИГОФРЕНИ, нека да си харчат парите за Левски. А сесека умре - АЛЕ-АЛЕ!

За Цецко Василев само ти така ме четеш - според мен е просто прецакан, щото не си е направил сметката, а не щото не е лъгал и мамил. Другото съм го казал. И адвокатчето в Надзорен съвет не седи от 10-15 години. България е малка и подставените лица също са познати и се въртят лесно.

Това, което вчера се случи с Цецко Василев, утре ще се случи и с Пеевски, не виждам кой знае каква разлика между тях.

А иначе, не че това променя голямата картина, ама адвокатчето наистина си седи в Надзорен съвет от поне 10 години - от пререгистрирането в търговския регистър през 2008 г. си е там, мързи ме да ровя във фирменото дело да видя кога точно е сложен, но поне 10 години си има. Не забравяй, че той беше в кантората на Батков и по тая линия влезе в Левски.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 11:38

alessandron написа:
Prototype_Iblis написа:
Много злоба има в тебе човече, не те познавам нито съм те виждал или знам нещо за теб, обаче ми изглеждаш на ръба. Имам чувстовото, че нещо лошо ти се е случило в миналото и проектираш това в Левски<>ЦСКА, добро<>зло. Аз също имам любим и омразен тим, обаче това твоето ми изглежда на живот и смърт или пък положителният вариант е просто да обичаш да провокираш хората, да гледаш резултата и това да ти е забавно.

Бъди жив и здрав и дано всичко е наред при теб за бъдеще.

Много си прав, но хайде да не обясняваме публично. Да е жив и здрав Нейви.

Да са живи и здрави всички - и армейци и подуенци, това тук е само един форум, а мачовете би трябвало да са празник и повод за няколко бири между феновете на двата отбора, не повод за анархия, побоища и др подобни.

А относно мафията в ЦСКА, левски и др клубове - тя е навсякъде. Няма 100% чист клуб. И на другия въпрос - защо ФК ЦСКА трябва да връща заемите - защо държавата не си потърси парите от тези които ги откраднаха или не плащаха данъци? Отоговора е ясен - защото ще излезнат имената на политици, футболни деятели и шефове облажили се покрай далаверите

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 18:05

CSKAforever написа:
alessandron написа:
Prototype_Iblis написа:
Много злоба има в тебе човече, не те познавам нито съм те виждал или знам нещо за теб, обаче ми изглеждаш на ръба. Имам чувстовото, че нещо лошо ти се е случило в миналото и проектираш това в Левски<>ЦСКА, добро<>зло. Аз също имам любим и омразен тим, обаче това твоето ми изглежда на живот и смърт или пък положителният вариант е просто да обичаш да провокираш хората, да гледаш резултата и това да ти е забавно.

Да са живи и здрави всички - и армейци и подуенци, това тук е само един форум, а мачовете би трябвало да са празник и повод за няколко бири между феновете на двата отбора, не повод за анархия, побоища и др подобни.

А относно мафията в ЦСКА, левски и др клубове - тя е навсякъде. Няма 100% чист клуб. И на другия въпрос - защо ФК ЦСКА трябва да връща заемите - защо държавата не си потърси парите от тези които ги откраднаха или не плащаха данъци? Отоговора е ясен - защото ще излезнат имената на политици, футболни деятели и шефове облажили се покрай далаверите

:thumbs: Напълно подкрепям това мнение, И стига сте хулили човека (CSKAforever), не знам какво е било преди или по-точно другаде, но тук някои прекаляват...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 22:30

alessandron написа:
Prototype_Iblis написа:

Към момента Прототипа излезна прав за Виваком. За спонсорите и прочие логиката куца, ама много сериозно, да не кажа, че на практика я няма. Когато Левски си сви бюджета за заплати, никой тука не изгрухтя по повода, а сега?!? Направих една, ама много елементарна сметка на спестявания в размер на 3 млн лв от това рязане само за последната година. Който не е работил фирмени финанси, той няма да е наясно как може да се нафризира един резултат с числа и прочие. Има фирмени правила за амортизации и обезценки, които никой не може да оспори, фирмени счетоводни правила и т.н. - всичко напълно законно и в Европа, не само тук. Да източиш собствената си фирма или дъщерно дружество, напълно законно, е направо детинска игра. И точно това се е случвало в ЦСКА, дъълги години.
Ако обаче Прототипа е наистина прав и за другите неща, то следва:
1. Левски да направи прилична зимна селекция, а не да гледам мъчителни креатури като Диаби и сие. Говори се, че ще се случи, да видим.
2. Да се отделят достатъчно средства за ДЮШ на клуба, да се вземе отново чужди методисти.
3. Да се вземе читав лекар, по възможност немец, за да се намали броя на контузените и да има драстично подобряване в процеса на възстановяване.
4. Да се спре с този съдийски геноцид и също така да секне кранчето на Лудогорец в тази сфера. Вие може би не, но аз горе долу гледам всеки мач на "сините" и всеки мач ни режат главата в поне 2-3 ситуации, което при тези яловити играчи си е напълно достатъчно да бутне отбора. Четох наглото изказване на Ст Стоилов, че съдиите ги били пратили селтакес на второ място, пък всеки наш мач, в т.ч. и последния в Ловеч ни наработиха - там топката счупи часовника на Гълъбов пред очите на съдията, ама дузпа не бе отсъдена!
Когато с право и без право шиете клуба на сърцето ми къмто всякакви мерзки и долни схеми, издивявам! Гледам да не прекалявам, ама като подпаля, мога да бъда много вулгарен. И понеже излиза, че много ги разбирате нещата, ви казах снощи по повод досадни и глупави намеци неща, които не трябваше да споделям - моите грижи са си мои, недейте да чоплите.
За мен ЦСКА е изрод, нещо, което трябваше още преди поне 20 години да бъде заличено от всякакви карти в България, ведно с лустрация до трето коляно, ама на!
Комунистите и техните отрочета ни затриха като народ и държавица, вие искате да не съм злобен към тях! Техната мама долна!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 23:02

Аз към Прототипа за друго имах предвид, Нейви, но няма значение. ЦСКА не е на комунистите само, не се считам за комунист. Показателна е днес реакцията на тръста ви, че нещата не вървят на "морално добро", не знам какъв по-добър израз да използвам. Така или иначе не зависи от нас, ние си чешем само езиците.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   24.11.2015 23:09

alessandron написа:
Аз към Прототипа за друго имах предвид, Нейви, но няма значение. ЦСКА не е на комунистите само, не се считам за комунист. Показателна е днес реакцията на тръста ви, че нещата не вървят на "морално добро", не знам какъв по-добър израз да използвам. Така или иначе не зависи от нас, ние си чешем само езиците.

За съжаление четох днес позицията на Тръста, и нещото озадачава.
Отделно Сандо ЦСКА е на комунистите, ако не беше, щеше да се случи това, което е сега с Локо Сф. Левски е оцелял, защото също е имал комунисти-фенове, по скоро като изключение, което потвърждава правилото.
Дори самото споменаване затриването на ФК Литекс е показателно за начина на арогантност - така навремето и Септември Сф е затрит за известно време, и Ботев Пд е изхвърлен в Б група и т.н. Нищо не се е променило, че да не е комунистическа отрепка червения клуб, воглаве с комунистическата петолъчка!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   26.11.2015 11:34

alessandron написа:

Ей тоя ББ, и в Германия чак урежда спонсори!!!
http://www.sportal.bg/news.php?news=577941

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   26.11.2015 12:19

navy написа:
alessandron написа:

Отделно Сандо ЦСКА е на комунистите, ако не беше, щеше да се случи това, което е сега с Локо Сф. Левски е оцелял, защото също е имал комунисти-фенове, по скоро като изключение, което потвърждава правилото.
Дори самото споменаване затриването на ФК Литекс е показателно за начина на арогантност - така навремето и Септември Сф е затрит за известно време, и Ботев Пд е изхвърлен в Б група и т.н. Нищо не се е променило, че да не е комунистическа отрепка червения клуб, воглаве с комунистическата петолъчка!

А Спартак Сф не е ли затрит? Септември поне го има на футболната карта.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кошмарен жребий за купата   |   26.11.2015 14:22

bai Momchil написа:
navy написа:
alessandron написа:

А Спартак Сф не е ли затрит? Септември поне го има на футболната карта.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BA_(%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F)
Онова обединение е също толкова мерзко комунистическо дело, от което всички левскари се отрича, и веднага след промените е коригирано.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4