FT ======================================================================================== NEW MERSEY RAZORS 4:0 UNDERGROUND ========================================================================================
Последна промяна: [H - 22:15]
Последна промяна PMLeague на 14.12.2015 00:44, променена общо 4 пъти
Приятели, Първо - Искам да честитя на Резо новия член на семейството. Разбрах, че е девойка, да му е жива и здрава , много да радва мама и тате и да порасне голяма:-)
Второ - пожелавам на моите съотборници да бием с минимум 3-4 гола
Честито и от мен на Резо Да ви е жива и здрава наследничката, може би след N на брой години новия член на Рейзърс. Относно мача не съм очаквал от противника такава тактика, но явно за съжаление тази "мода" е масова в ПМЛ. Но както и да е, мачът се играе, утре вечер ще се разбере дали е била успешна, или не.
Честито и от мен на Резо Да ви е жива и здрава наследничката, може би след N на брой години новия член на Рейзърс. Относно мача не съм очаквал от противника такава тактика, но явно за съжаление тази "мода" е масова в ПМЛ. Но както и да е, мачът се играе, утре вечер ще се разбере дали е била успешна, или не.
Сакън бе, какво ни е на тактиката ?!
напълно в стандарта за ПМЛ не си очаквал да играем 3:2/2:3 на Кордоба, предполагам ?
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Приятели, Първо - Искам да честитя на Резо новия член на семейството. Разбрах, че е девойка, да му е жива и здрава , много да радва мама и тате и да порасне голяма:-)
Второ - пожелавам на моите съотборници да бием с минимум 3-4 гола
Мерси
Ти Си Пророк ! 3-4 ще биете, ама центъра ! започваме с два бързи преди почивката с Кордоба а утре те пращаме на море декември месес, на Морейрензе
дъщеря ми щеше да направи по-добри избивки от твоите, дето няма и два месеца. засрами се бе, пу !
и все пак, аз с интерес чакам от Жоро да чуя какво не ни е наред на тактиката, ей го е, с два бързи почваме
макар, че сега целия свят се вълнува от съвсем други неща, кой го ебе на рейзърс тактиката...
цял свят коментира чудото в Сектор Г, хореографията "МеждуСвински войни" - От едната страна - Литекс Скайуокър и младия падуан от село Микре Гриша а от другата - Дарт Череп Вейдър Дучето в ролята на вталената Джаба само не знам ТСП кой го играе..Може би c3po ...робот играе роБОТ, нормално
мерси за честитките на всички да ви се връща
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Аз никога не бих се гордял с победа от дубъл. При 1-0 и червен картон за Лягостера в 78 минута, Кордоба вкарва след две минутки и става 2-0. В добавеното време бележат трети гол и опа, защо го нямахме 3-0. Защото решихме да дублираме. Хипотеза разбира се, в случая ви върза, но това не прави играта с дубъл по-малко на принципа каквото стане. Пускаме най-реалния вариант и чакаме. Да, ама не всеки път връзва, защото знаеш за стомничка един път, стомничка да пъти и на третия... Впрочем един отбор го изпитва на гърба си това нещо през този сезон. И на него много му връзваше по едно време. Но както и да е, не ви се мешам в тактиката, ваша си работа, просто споделих, че не го очаквах от вас. Честита ви победа, факт е, че сме в криза, но първенството продължава, има много мачове. п.с. ТСР не може да бъде винен за избивките. Аз го посъветвах за тях, така че ако има нещо към мен, не към него.
Аз никога не бих се гордял с победа от дубъл. При 1-0 и червен картон за Лягостера в 78 минута, Кордоба вкарва след две минутки и става 2-0. В добавеното време бележат трети гол и опа, защо го нямахме 3-0. Защото решихме да дублираме. Хипотеза разбира се, в случая ви върза, но това не прави играта с дубъл по-малко на принципа каквото стане. Пускаме най-реалния вариант и чакаме. Да, ама не всеки път връзва, защото знаеш за стомничка един път, стомничка да пъти и на третия... Впрочем един отбор го изпитва на гърба си това нещо през този сезон. И на него много му връзваше по едно време. Но както и да е, не ви се мешам в тактиката, ваша си работа, просто споделих, че не го очаквах от вас. Честита ви победа, факт е, че сме в криза, но първенството продължава, има много мачове. п.с. ТСР не може да бъде винен за избивките. Аз го посъветвах за тях, така че ако има нещо към мен, не към него.
Че този мач съм го избрал точно с идея за 2:0 и да го играем 2:0 само веднъж от три прогнози, за мен е малко. Приеми го като мощна домакинска офанзива в началото.И прави разлика от ботиране насляпо 1:1 като гост и това да си избереш сам мач и да го дублираш. Повечето пъти НЕ се получава, сега върза.Друго, ако наистина говориш за очаквания и разузнаване, ако отвориш нашите минали мачове, ще видиш, че ние дублираме редовно и играем с между 1 и 3 дубъла като домакини. И последно. Ако на нас ни вкарат дубъл като гости с такава лекота, бих се замислил......дали пък аз не сбърках потока. Не съм горд, удовлетворенсъм, но разбирам и недоволството ти. Много от нас знаят да печелят, малцина знаят как да губят. ;)
Много силен мач на целия отбор. Браво на Резо за перфектния избор на мачове. Завършваме годината с още едно домакинство срещу трупата на Блуфена и ще е добре да затвърдим доброто представяне последните два кръга с нова победа.
Поздрави на всички резачки и успех на подземните нататък в шампионата.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения