Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:33

Отговори на тема  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща
ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   30.11.2015 19:24

Не е хумор, а си е жив факт момчето няма победа тоя сезон, опитваме се да го убедим да не ходи, но е инат :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   30.11.2015 19:40

gamen4o написа:
Не е хумор, а си е жив факт момчето няма победа тоя сезон, опитваме се да го убедим да не ходи, но е инат :-D

Тоя мач е уреден, не случайно сложихме Сашо Костов да имги е треньор, така му кажи. Бием 1:0, как беше - предрешен и без интрига. Щом Левски се "уреди" да донира с 3 точки и най-слабия отбор, при който обаче също е собственост на Пеевски, значи тука всичко е ясно. Ще има чики-рики с амфетаминец и селтакес, ама титлата е заплюта още края на август. За "сините" е. Цяла отделна тема си имаме тука, от разбирач до разбирача, разбира се.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 20:58

Разбрах, че са ви отменили редовен гол, но пък тройката с човек по-малко си е типична за вас още от Антверпен :rofl: и май съжалявам, че няма да се видим за купата...

Последна промяна Keanu на 08.12.2015 20:58, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:07

Keanu написа:
Разбрах, че са ви отменили редовен гол, но пък тройката с човек по-малко си е типична за вас още от Антверпен :rofl: и май съжалявам, че няма да се видим за купата...

Разбрал си, че си сфиня, айде у кочината и честита купа прасе! Разбрал бил... дейба и тъпаците!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:12

Keanu написа:

Щеше да е шоу по трибуните разбира се благодарение на армейската агитка, и щяхме да ги разбием с детският ни състав :football:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:15

CSKAforever написа:
Keanu написа:

Щеше да е шоу по трибуните разбира се благодарение на армейската агитка, и щяхме да ги разбием с детският ни състав :football:

да те еба у сфинята гнусна комунистическа смрад!
Майка ви мръсна червена, 1000 години да гниете в ада! Копилета долни!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:21

navy написа:

Спокойно бе човек, това е само една игра, ние ли сме ви виновни че се осирате навсекъде където отидете.
Бъди културен фен, не бъди като дрогираните идиоти по мачовете

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:22

CSKAforever написа:
navy написа:

Спокойно бе човек, това е само една игра, ние ли сме ви виновни че се осирате навсекъде където отидете.
Бъди културен фен, не бъди като дрогираните идиоти по мачовете

Майка ти мръсна сфинска, умри сфиня! Умрете комунисти долни!
Ще ви смачкаме и ще ви избием, долни свине!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:41

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:54

На Враца написа:

Ей още една тъпа путка, врачанкса, дето е връзала и къснала.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 21:58

navy написа:
На Враца написа:

Павка, разбирам че си афектиран, но не те призовавам към по-коректно отношение и най-вече без обиди, защото не виждам някой да те е обидил лично теб.
Всичко е една игра, бе мама му стара.....
:-x

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 22:05

Anfield написа:
navy написа:
На Враца написа:

Павка, разбирам че си афектиран, но не те призовавам към по-коректно отношение и най-вече без обиди, защото не виждам някой да те е обидил лично теб.
Всичко е една игра, бе мама му стара.....
:-x

Анфо, аз нямам друг любим отбор, нямам утешение за душата, а само мачовете на Отбора ми. И когато се гаврят с това, издивяввам. Няма една игра, няма глупости, всичко е лично, да им еба майката комунистическа долна мръсна, да умрат!
Тука или има човеци, или идиоти. Или сме на едната страна, или на другата. Няма хора, няма игра, не ги бъркаш, знам.
Всичко друго е копилдашко. Отказвам да съм част!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 22:23

Иска ми се да попитам всички путьовци и комедианти, рабирачи и прочие:
След като Тиквата и Пеевски са босове на Левски, да речем, и управляват клуба така, че измекяри като ганчев комунистическия изрод идиот да командва абсурдния парад на българсия футбол така че да играемв 4а урна в национала и си бият камшиците, ние, тука, Българите си се кефим на това? Имам предвид сесекафорвър, путкьов враца и други измекаря, които мълчат като путки за дълга на клуба им към ПЕНСИОНЕРИТЕ ( а дано са техните майки и бащи, моите измряха)? И се кефят да ни ебът под път и над път който-му падне? Доволни ли сте? Какъв шампион ще е Левски с тези глупаци? Кой беше, че съм пиян, дето беше разбирач? Айде, да се издокарва? И да му тегля една сосна!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 22:32

navy написа:
След като Тиквата и Пеевски са босове на Левски, да речем, и управляват клуба така, че измекяри като ганчев комунистическия изрод идиот да командва абсурдния парад на българсия футбол така че да играемв 4а урна в национала и си бият камшиците, ние, тука, Българите си се кефим на това? Имам предвид сесекафорвър, путкьов враца и други измекаря, които мълчат като путки за дълга на клуба им към ПЕНСИОНЕРИТЕ ( а дано са техните майки и бащи, моите измряха)? И се кефят да ни ебът под път и над път който-му падне? Доволни ли сте? Какъв шампион ще е Левски с тези глупаци? Кой беше, че съм пиян, дето беше разбирач? Айде, да се издокарва? И да му тегля една сосна!

Нейви, ми да ти отговоря бе щом питаш. Играем в 4 урна заради такива като перуци а не Ганчев, Ганчев може и да има принос за това, но най-големите виновници са в БФС.
Дълга на ЦСКА към който и да е не е направен от играчите а от собствениците и гравитиращите около тях псевдоармейци, хора готови да сменят отбора веднаха щом парите свършат. Тка че ако някой е за наказване, има си полиция, съд, да ги арестуват и осъдят. Но не и да изхвърлят ЦСКА във В група заради далаверите на няколко криминални мутри
Разбира се че ще се кефя винаги когато Подуене пада, няма друг отбор на властта който да е спечелил повече отколкото Подуене от връзките си със властите и от връзките си с престъпни елементи

Айде тегли ми сега една и се успокой :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 22:43

CSKAforever написа:
navy написа:

Нейви, ми да ти отговоря бе щом питаш. Играем в 4 урна заради такива като перуци а не Ганчев, Ганчев може и да има принос за това, но най-големите виновници са в БФС.
Дълга на ЦСКА към който и да е не е направен от играчите а от собствениците и гравитиращите около тях псевдоармейци, хора готови да сменят отбора веднаха щом парите свършат. Тка че ако някой е за наказване, има си полиция, съд, да ги арестуват и осъдят. Но не и да изхвърлят ЦСКА във В група заради далаверите на няколко криминални мутри
Разбира се че ще се кефя винаги когато Подуене пада, няма друг отбор на властта който да е спечелил повече отколкото Подуене от връзките си със властите и от връзките си с престъпни елементи

Айде тегли ми сега една и се успокой :dance:

Пич, ти олигофрен ли си? Сесека е проекция на БКП! И гриша ганчев - също, и ББ, и пеевски - и той!
Ние тука в Бг го теглим, все с комунисти, долни мръсни педерасти си имам работа!
сфиня софия у на майка си путката - ми кой я е направил? На баба ми анеца ли или? Комунисти мръсни! Мрете!
Наско Сираков вън от Левски, Лъчо Танев и Кюрда - вън? Какво е това?
10 и повече милиона лева дълг към НАП? Знаеш ли колко пари плаща моята фирма? Днеска 5186 лв! За кой бе бай уй? Майка ми и баща ми са мъртви, за кой бе бай уй> за България! Аз съм на 45 и я живял още 5 години, я не! А сесека? Кура му янко! И?!? КОЙ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 23:12

navy написа:
Пич, ти олигофрен ли си? Сесека е проекция на БКП! И гриша ганчев - също, и ББ, и пеевски - и той!
Ние тука в Бг го теглим, все с комунисти, долни мръсни педерасти си имам работа!
сфиня софия у на майка си путката - ми кой я е направил? На баба ми анеца ли или? Комунисти мръсни! Мрете!
Наско Сираков вън от Левски, Лъчо Танев и Кюрда - вън? Какво е това?
10 и повече милиона лева дълг към НАП? Знаеш ли колко пари плаща моята фирма? Днеска 5186 лв! За кой бе бай уй? Майка ми и баща ми са мъртви, за кой бе бай уй> за България! Аз съм на 45 и я живял още 5 години, я не! А сесека? Кура му янко! И?!? КОЙ?

Ами Нейви, мафиоти са бе, никой не отрича. И наште и ваште. Крупен честен бизмесмен в Бг има ли? Може и да има 1-2, но толкова. като нещеш да плащаш на НАП защо си още в София и България ? Или ти хем искаш да не плащаш, хем да си в БГ ? Ами който могъл се оправил, не плаща, другите да му мислят.
А за родителите ти - мойте съболезнования, не е добре на 45 да си без родители.
Но успокой се, с тези нерви си съсипваш живота. И не смесвай футбола с личните ти проблеми. Знаеш много добре че в момента няма честен футбол, а повечето ултрас запалянковци са наркомани и престъпници.
ЦСКА е проект на БКП, добре, ми имахме армейски отбор, имаха условия, прославяха родината. Сега какво имаме - само едното име остана, а при вас продължават далаверите от времето на Чорни. Така че никой не е безгрешен или невинен. Айде успокой се и си лягай, утре ще се събудиш по-спокоен

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   08.12.2015 23:19

Stanil Yotov via Facebook написа:
И така - финален анализ на мача Литекс - Левски 3:0 за купата на България след продължения. Значи, на първо място бих игнорирал съдийските решения относно чистия гол за Левски, който беше отменен, и чистата дузпа за Литекс, която също не беше отсъдена. Съветът ми е да изгледате много внимателно последният около час от мача, когато Литекс остана с човек по-малко и да наблюдавате много внимателно как Люпко Петрович си пренареди отбора, какви смени направи и каква тактика на игра предприе. Смело може да се каже, че този велик сърбин показа може би най-фантастичните 60 минути треньорска работа, които са се случвали в Бг за последните 20 години. Надявам се някой от катедра "Футбол" в НСА да ги е записал и подробно да ги представи на студентите на някоя лекция или упражнение, заслужава си. Също и в треньорската школа, тъй като дядо Люпко направи нещо наистина забележително и е прав да каже, че този мач му е по-ценен от финала за КЕШ с Марсилия на стадион "Свети Никола" в Бари. Гонзо и господин Хъката-Мъката преполагам също ще си водят бележки относно треньорската работа на отсрещната скамейка.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   09.12.2015 02:37

Стойчоооо Стоеввв!!! С човек повече ахаха, псувайте колкото искате :) 7 мача за купата в Ловеч - 7 пъти Литекс огстранява Левски ;) 7 е добро число!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   09.12.2015 02:41

В световната история няма мач в продълженията, когато отбор с човек по-малко вкарва 3 гола за 11 минути! Едно голямо шоу сте :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   09.12.2015 08:53

Каква е тишината? - СИНЯ!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща