Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:46

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 00:55

Sylar. написа:
Труден мач. Не сме и очаквали да е друго яче,де. Честито на противника. Мене друго ме гризе. Рядко пиша из темите. Обаче от няколко дена седя и чета и не мога да повярвам просто. Някакви надъхани пичове,застанали пред клавиатурата и пишат супер въодушевено,сякаш живота им зависи. Изнервени хора,които злорадстват. Обяснете ми,понеже съм сравнително от скоро тук,толкова ли ви е акълът? Нали е игра това,всичко е за кеф. Кви са тия простотии? Аз ли нещо имам различно виждане или.. :?:

Ами ти имаш, щом не си схванал какъв майтап всъщност е играта и сериозно си мислиш, че някой тука я кара на злоба :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:00

Sylar. написа:
Труден мач. Не сме и очаквали да е друго яче,де. Честито на противника. Мене друго ме гризе. Рядко пиша из темите. Обаче от няколко дена седя и чета и не мога да повярвам просто. Някакви надъхани пичове,застанали пред клавиатурата и пишат супер въодушевено,сякаш живота им зависи. Изнервени хора,които злорадстват. Обяснете ми,понеже съм сравнително от скоро тук,толкова ли ви е акълът? Нали е игра това,всичко е за кеф. Кви са тия простотии? Аз ли нещо имам различно виждане или.. :?:

Първо, мерси за честитката. Хубаво е,че поне един от отбора ви се престраши да се появи на пресконференцията.
Второ, нема злоба тука...това е част от колорита на играта - закачките. От скоро сив играта още не си свикнал.
И трето, животът ми не зависи от тази игра, а от това какви билки пия и колко често си правя кармична диагностика при Мария Асенова.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:01

Крал Блуфен написа:
Първо, мерси за честитката. Хубаво е,че поне един от отбора ви се престраши да се появи на пресконференцията.
Второ, нема злоба тука...това е част от колорита на играта - закачките. От скоро сив играта още не си свикнал.
И трето, животът ми не зависи от тази игра, а от това какви билки пия и колко често си правя кармична диагностика при Мария Асенова.

Купувай билки с тонове, защото
Крал Блуфен написа:
Не се излагай, тоя мач нема как да завърши 0-1 и 10 пъти поред да го играят.
:-x :-x :-x

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:02

Копеле нищо лично! Просто съдбата ви накза с Портумангалия заради избягалия ни гол на Янг Бойс миналата седмица. Що се отнася до Франция там Краля вина няма, ти си тоя дето е избил две прогнози! :dunno:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:04

Крал Блуфен написа:
Копеле нищо лично! Просто съдбата ви накза с Портумангалия заради избягалия ни гол на Янг Бойс миналата седмица. Що се отнася до Франция там Краля вина няма, ти си тоя дето е избил две прогнози! :dunno:

Засега запазвам мълчание, отговор ще има "когато му дойде времето". ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:06

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Засега запазвам мълчание, отговор ще има "когато му дойде времето". ;-)

Помя,че и миналата година с Резо така се опитахте да ми препишете чужди грехове един мач. Сциентологията не ми позволява да урочасвам умишлено, сори! :bluefan:

Последна промяна Крал Блуфен на 10.12.2012 01:07, променена общо 1 път

(Crazy Band)

Мнение  Честито, честито ,честито!   |   10.12.2012 09:30

Крал Блуфен написа:
FT 1-0. Късмет за Бандата,че се разминаха с гол на Гладбах. Много странно защо никой от техния отбор не пише в лайвскора...явно проблем с интернет довставчика :helpless:

За другите не отговарям, но аз в събота имах къде-къде по приятни занимания от тези тук. В неделя като се върнах, мача вече беше изтърван.
Какво да коментирам, мач като мач..., паднахме. Вие един точен удар, един гол, ние 2 - 2 избивания. Това е .., потвърждава се констатацията ни, че ни куца вратарския пост. Би трябвало с чист късмет да избиваме всеки пети точен удар.., на нас дори и това не ни се удава. Всъщност нищо не е станало. Хубаво е дори, че горе стана малко по-гъстичко, щото ако не бяхме паднали щеше да си отиде интригата. Пък Вие сега си мислите, че я има :))) вярно има такава, но тя е единствено за второто място.
Та, така честита победа на отбора на блутата! Мисля че след тази победа са фаворит за втората директна промоция за А-групата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 11:09

Реакциите в пресата след победата на CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS срещу Бандата!

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 11:17

Крал Блуфен написа:
Реакциите в пресата след победата на CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS срещу Бандата!

----------------
Така е, сензацията е факт!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 11:27

terminator написа:
Така е, сензацията е факт!

Няма никаква сензация. Казах ти,че преди да сте играли с МИЛИОНЕРИТЕ нямате право да давате оценки на тва групата силна ли е или слаба. Краля каза,че ше ви биеме и така стана. Сензационно е,че паднахте с малко!

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 11:44

Ок :rofl: :rofl: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 11:54

terminator написа:
Ок :rofl: :rofl: :rofl:

Какъв лидер сте като загубихте от прекия ви конкурент бе алооо? :laugh: Къде сте в ИСТИНСКИТЕ мачове?

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 18:33

Sylar. написа:

Ти имаш едно виждане, аз например имам друго. Не се занимавам с неща, които не ми доставят удоволствие. ПМЛ ми доставя удоволствие, затова 6 години участвам. Има неща, които те разпалват - залаганията, хазарта, хубавото голо женско тяло, цигарка със сутришно кафе, уиски с бадеми, 20 годишна ракия със пресни зеленчуци, ЦСКА, Барселона......

Може нито едно от горното на теб да не ти харесва, но ако искаш съвет -с акъла си преследвай това, което ти доставя адреналин!!!

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 19:16

tonzos_justice написа:
20 годишна ракия със пресни зеленчуци..

мдаааа, особено ако е отлежавала не в дъбова бъчва, а в ръждясал бойлер, за по-плътен цвят ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

и що точно с пресни зеленчуци, с туршийка не става ли ?! :dunno: :laugh:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 21:49

ReZo написа:
tonzos_justice написа:
20 годишна ракия със пресни зеленчуци..

мдаааа, особено ако е отлежавала не в дъбова бъчва, а в ръждясал бойлер, за по-плътен цвят ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

и що точно с пресни зеленчуци, с туршийка не става ли ?! :dunno: :laugh:

Става и без мезе, ако мезето под формата на 18 годишно русо пиче те търка с бедрата си :laugh:

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 22:30

откъде изкара тая статистика? Я дай за нашите мачове как са свършили ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   11.12.2012 22:57

kenny написа:
откъде изкара тая статистика? Я дай за нашите мачове как са свършили ?

Копеле, дай да изясниме кои точно сте ВИЕ? Ти в който отбор отидеше той изпадаше!

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   12.12.2012 00:49

копеле не се ядосвай че отказах да участвам в смешния ти отбор, но е просто невъзможно, въпреки че ми предложи аз да определям прогнозите на всички от отбора ви , не съм заинтересован.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, VIII кръг)   |   12.12.2012 10:11

kenny написа:
копеле не се ядосвай че отказах да участвам в смешния ти отбор, но е просто невъзможно, въпреки че ми предложи аз да определям прогнозите на всички от отбора ви , не съм заинтересован.

Еми копеле, прееба се - намерихме си по-хубава чистачка, 55кг с 800кубика силикон. Позицията одавна вече не е вакантна!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3