Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:47

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 14:46

Гонзо написа:
Бате Петку написа:
И понеже гледам сте се разровили за справки и некви други простотии, ето нагледен пример как играе корифея на виртуалния футбол, ботобореца и борец за висш пилотаж - ГОнзо

за пример последния му мач като домакин:
6 ПЪТИ 1:1, сред които прогнози и дубъл! /Дубълът завършва 4:1/ :rofl:

Как игра Сепаратист в домакинството си срещу Гонзо, станало толкова обидно за него
5 пъти 1:1, сред които прогнози и дубъл, който е гол!

Кой е бот???????
Отговорете, циркаджии. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Едно е да играеш тактически 1:1 за да излъжеш противниковия вратар , друго е като вас и онези 5 пионки на Блуфи да пльоскат 1-1 напред и назад .
За справка само (без да звучи като оправдание) аз исках да играя мача 3-1/2-2 , но се доверих на капитана ни (който в повечето случаи е прав) .

Гонзо, може ли да коментираш следните СТАТИСТИЧЕСКИ ФАКТИ, ако обичаш, след което може да се върнем на лакардиите ти за тактиката и гениалността на отиграванията ти!

За първия полусезон Сепаратист са играли 58 пъти 1:1 - ФАКТ !!!
За същия времеви отрязък Демба са играли 48 пъти 1:1 - ФАКТ !!!
32% от всички пуснати прогнози на Сепаратист са 1:1 - ФАКТ !!!
27% от всички пуснати прогнози на Демба са 1:1 - ФАКТ!!! :rofl:

Това са 10 отигравания повече, което за 9 кръга прави 0,9 повече на мач - ФАКТ!!!
Сепаратист за първия сезон е пускал средно с няма и една цяла прогноза повече 1:1 от Демба - ФАКТ!!!

Осъзнаваш ли какъв вятър правиш и какви глупости говориш? Пльоскане напред и назад, тактики?
Ето ти равносметката. Очаквам компетенто изказване! :rofl: :rofl: :rofl:

Нещо повече! Сепаратист имат изигран мач без нито една прогноза 1:1, докато Демба НЯМА такъв! :rofl:

Последна промяна Бате Петку на 22.12.2015 14:46, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 15:25

Охохохохохо, а другия ботоборец - Дявола е пуснал с цели 8 прогнози 1:1 по-малко от Гонзо за първите 9 кръга
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 15:49

а сега загасете осветлението и барабанистът да бие тушшшшш!

Университарио, любимците на Гонзо са играли 46 пъти 1:1 за порвите 9 мача, тоест с 2 прогнози по-малко от него охохохохохохохохохохохох :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
хахахахахахахахахахахахахахаха
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 15:54

Бате Петку написа:
а сега загасете осветлението и барабанистът да бие тушшшшш!

Университарио, любимците на Гонзо са играли 46 пъти 1:1 за порвите 9 мача, тоест с 2 прогнози по-малко от него охохохохохохохохохохохох :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
хахахахахахахахахахахахахахаха
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 15:57

Какъв е изводът? Най-вресливите ботоборци са най-големите ботове... Като в реалния живот всъщност... Кой беше казал, че ПМЛ е едно умалено копие на живота ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 16:24

Нещо тотално не сте в час :uuu:
Аз нямам проблем с 1-1, имам проблем с 1-1/1-1 ; 1-1/1-1 ; 1-1/1-1
нещо което редовно го правят половината отбори в ПМЛ, включително и най-активните в темата тук
не може с един дубъл да вкараш 2 гола. това е 1 атака, не ме интересуват трактовките, че била 1 прогноза. Това е един мач - една атака.
Не може да мачкаш цял мач и накрая да те бият с дубъл при положение, че останалите ти мачове бягат с много. Това само в тази игра може да стане, за това и докато не се премахнат ботските дублирания ще се лутаме и всеки сезон някой отбор по случаен принцип/избор на съдбата ще става шампион.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 17:32

Цитат:
нещо което редовно го правят половината отбори в ПМЛ, включително и най-активните в темата тук
не може с един дубъл да вкараш 2 гола. това е 1 атака, не ме интересуват трактовките, че била 1 прогноза. Това е един мач - една атака.

Аз пък имам проблем с 1:0, 2:0, 2:1... и кво?
"Един мач - една атака" -тогава защо не само една прогноза?

Цитат:
докато не се премахнат ботските дублирания ще се лутаме и всеки сезон някой отбор по случаен принцип/избор на съдбата ще става шампион

...или ще изпада в Б група! :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 17:47

Бате Петку написа:
Цитат:

Аз пък имам проблем с 1:0, 2:0, 2:1... и кво?
"Един мач - една атака" -тогава защо не само една прогноза?

Цитат:
докато не се премахнат ботските дублирания ще се лутаме и всеки сезон някой отбор по случаен принцип/избор на съдбата ще става шампион

...или ще изпада в Б група! :rofl:

нормално е да имаш проблем, защото това са 3 опасни атаки и трябва да се мисли какво да се избива и да се гледат статистики и пр.
Не е толкова лесно колкото да напишеш 1-1/1-1 за 2 секунди :wave:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 17:54

дявола в последните два поста изби рибата напълно го подкрепям, само имам лека забележка че в домакинствата затваря доста играта и мачовете ни се решават с гол разлика я за нас я за противника, като Моуриньо и двата последни сезона го доказват шампион и след това изпадане, същото като в челси. трябва повече да бележим особено вкъщи, само 12 гола до момента имаме тоя сезон, много малко за високите ни претенции :-)

Последна промяна juve на 22.12.2015 17:55, променена общо 4 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 18:18

Diavolo написа:
Не може да мачкаш цял мач и накрая да те бият с дубъл при положение, че останалите ти мачове бягат с много. Това само в тази игра може да стане, за това и докато не се премахнат ботските дублирания ще се лутаме и всеки сезон някой отбор по случаен принцип/избор на съдбата ще става шампион.

Значи,че дублирането дразни-дразни и,че да вкараш 2 гола с една атака не е ок не е ама като Крал Блуфен сигнализираше за пагубния му ефект, борците за правда Дяволо и Гонзо не го подкрепиха, а се сетиха за негативите чак като ЛИЧНО се опариха.

Другото което е, Блу Пауър НЕ ГО прави това редовно, а го е направил в два мача (последните) и благодарение на тоя факт взехме първи хикс и първа победа като гост тоя сезон. Хубаво е да не се говори на изуст и да се проверяват фактите щото твоя отбор е играл в пъти повече 1:1 от моя дори и само на дубъл ако броиме.

И като говориш за съдбата и случайния принцип знай,че ние бяхме НАЙ-ПОТЪРПЕВШИ от дублиране и изпаднахме в Б група преди 2 години точно заради двойни голове с 1:1. Така,че не обяснявай на Краля за съдби, случайни принципи и ботщини ако се сещаш!!!

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 18:20

Цитат:
нормално е да имаш проблем, защото това са 3 опасни атаки и трябва да се мисли какво да се избива и да се гледат статистики и пр.
Не е толкова лесно колкото да напишеш 1-1/1-1 за 2 секунди :wave
:

Тоест 1:0, 2:0, 2:1 се мислят 4 - 5 дни, докато дубъл 1:1 - 2 секунди.
Отне ми еднакво време да ги напиша :wave:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 18:23

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

Значи,че дублирането дразни-дразни и,че да вкараш 2 гола с една атака не е ок не е ама като Крал Блуфен сигнализираше за пагубния му ефект, борците за правда Дяволо и Гонзо не го подкрепиха, а се сетиха за негативите чак като ЛИЧНО се опариха.

Другото което е, Блу Пауър НЕ ГО прави това редовно, а го е направил в два мача (последните) и благодарение на тоя факт взехме първи хикс и първа победа като гост тоя сезон. Хубаво е да не се говори на изуст и да се проверяват фактите щото твоя отбор е играл в пъти повече 1:1 от моя дори и само на дубъл ако броиме.

И като говориш за съдбата и случайния принцип знай,че ние бяхме НАЙ-ПОТЪРПЕВШИ от дублиране и изпаднахме в Б група преди 2 години точно заради двойни голове с 1:1. Така,че не обяснявай на Краля за съдби, случайни принципи и ботщини ако се сещаш!!!

Ама кой го кара да се дразни, бе Блуфи?
Дразнещо е, че цялата олелия се вдига с пълна сила заради конкретни успехи/неуспехи. Когато на Дявола му е връзвало и е станал шампион, мислиш ли, че му е дремело кой колко пъти пуска 1:1/1:1?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 18:28

Бате Петку написа:
Дразнещо е, че цялата олелия се вдига с пълна сила заради конкретни успехи/неуспехи. Когато на Дявола му е връзвало и е станал шампион, мислиш ли, че му е дремело кой колко пъти пуска 1:1/1:1?

200% си прав и точно това казвам и аз щото като ние изпаднахме заради 10 гола в следствие на 1:1, Дявола стана шампион и тогава грам не го ебеше за ботове и тва,че не било правилно с една атака да се вкарат два гола.

Промените се инициират заради рева на 2-3 човека СЕГА и това е най-смешното.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   22.12.2015 23:54

Виш ся Петку ли си Путко ли си , не те знам а и не ми трябва . Прави разлика когато се играе 1:1 и когато някой заповяда на други да играят постоянно 1:1 , или го правят защото статистически се печели така , без да се напряга да мисли . Прогнозата 1:1 е част от играта , но когато някой го пльоска без мисъл тогава е най малкото тъпо , особено когато това се прави от нов отбор , който уж е тук за да се забавлява .
На Меджа няма да си правя труда да отговарям , той си е мишка по рождение .
Блуфка , знам че използваш сателита (който уж не трябва да е) за да дразниш определени хора , но поне не наглей .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   23.12.2015 00:01

Само да добавя нещо към Бате ти ПеткУ . Знаеш ли на кой отбор принадлежи най красивия гол за миналата година (да не говорим и за по миналата когато загуби с 2 гласа) ?

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   23.12.2015 10:06

Цитат:
Виш ся Петку ли си Путко ли си

Предлагам да ме наричаш Бате Ботко.
За пореден път използуваш обидни думи, което е поредното доказателство за пълната ти несъстоятелност във всички аспекти!

Цитат:
Прави разлика когато се играе 1:1 и когато някой заповяда на други да играят постоянно 1:1 , или го правят защото статистически се печели така , без да се напряга да мисли . Прогнозата 1:1 е част от играта , но когато някой го пльоска без мисъл тогава е най малкото тъпо , особено когато това се прави от нов отбор , който уж е тук за да се забавлява

Ето ти справка, която любезно бе поднесена от федерацията:

Сепаратист есен 2015 (до един липсващ мач)
общо дубли 1:1 - 12
голове - 5х2 = 10
изпуснати голове от диапазона заради дублирането - ~1

Погледни статистиката, а сега погледни какви ги дрънкаш, сега пак погледни статистиката, после пак прочети какво си написал!
Да виждаш негър, яздещ кон?
:rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   23.12.2015 10:32

Гонзо написа:
Блуфка , знам че използваш сателита (който уж не трябва да е) за да дразниш определени хора , но поне не наглей .

И аз и Гриша Ганчев ясно заявихме,че си имаме един отбор и всякакви спекулации по темата са повече от излишни и некоректни!

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15162010] ● EXTREME ZOMBIES [0:1] THE CURSED ● (ПМЛ 'Б' лига, ХII кръг)   |   23.12.2015 10:45

Гонзо написа:
Само да добавя нещо към Бате ти ПеткУ . Знаеш ли на кой отбор принадлежи най красивия гол за миналата година (да не говорим и за по миналата когато загуби с 2 гласа) ?

Знам и си спомням гола на Шопченко, защото наистина беше хубав гол. Това го написах още в самото начало на дискусията:
Всеки е свободен да опитва красиви голове и когато това се получи - всички дружно аплодираме голмайстора! Нали това е идеята на "гол на кръга" и "гол на сезона".
Спомням си и гола на Брут от миналия сезон, който за мен бе шедьовър и също го аплодирах прав с отделни викове "ура" и да живей"! Това е похвално и това е солта на играта.
И понеже постоянно правиш аналогии с реалния футбол /явно това е матрицата, в която се чувстваш най-уютно/ за това ще използувам пример с реалния футбол:
Във всяко първенство се вкарват красиви голове. Понякога това е резултат на гениални ходове и умения`, индивидуални пориви и поглед над ситуацията. Друг път това е плод на абсолютна случайност, пренареждане на обстоятелства, на хаос ако щеш. Но не това е важното.
Да, всички стават на крака, аплодират голмайстора, отдават му дължимото! Има голове, които се помнят дълго време. Има и голове, които се помнят вечно. Особено, ако са с някаква добавена стойност или са част от голямо постижение.
Всички фенове им се радват и съвсем естествено е, много хора да гледат футбол именно заради красотата на играта. ОБАЧЕ!
Целта е да победиш!
Ако си вкарал гол с воле от центъра - всички ще изпаднат в екстаз. Но ако после ти нашият петица - повярвай в края на мача шедьовърът ще е на втори план и ще се крещи "оставка"!
Хубавите голове и красивата игра може да се помнят дълго, но най-дълго се помнят спечелените титли и успехите. "Играли смо добро, али немали смо срече" върви и минава само по канал 3 за обяснение.
Няма треньор, който да каже на футболистите: Излезте да вкарвате голове със задни ножици, от центъра и прочие.
Треньорът казва: Излезте, за да победите! Това искат всички и това очакват.
Да, ако водиш с 4:0 и очевидно противника е убит, тогава може да се позабавляваш - правят го доста отбори.
Нещо невярно да казвам?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2