Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:45

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II) 
Автор Съобщение
(Сепаратист)

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 11:14

Diavolo написа:
Хах, късмет, стига глупости моля ти се.
Късмета е изцяло за тях, че се добират до дузпи след като два мача имаме смазващо превъзходство в статистиката/положенията.
А реванша подцених ситуацията с оглед липсата на един човек от тяхна страна. Бастия - Монпелие го избивах в 9 от 10 случая, като десетия бе именно този вариант и ето, че бяхме наказани. Дори не обмислих избивките, то нямах и време. Изобщо напоследък нямам време за нищо.
И друг път съм го казвал на Мейджъра, тия дузпи са супер излишни. Не стига, че натоварват допълнитено, а и са ненужна хамалогия. В един такъв сблъсък като има равенство от двата мача се гледат статовете и там който е по-добър продължава. За какво иначе мислиш мачове, покриваш атаки и т.н. ако се гледат само вкараните голове.
Сега не стига, че играя в един милион игри, почва и Australian Open, дето ще ми е лудница на главата, подонявява се първенството следващата седмица, а трябва и за дузпи да мисля.
Това не е атрактивно, това е досадно и безсмислено. :uuu:

буахахахахахахахахахахахахахахахахахах
за малко да пропусна тоя шедьовър хахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахах
охохохохохохохохохохохохохохохохохохохохохохоо :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

КЗЛ!

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 16:02

Разни анонимници във форума и безтитленици в играта да не се обаждат :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 16:04

bai Momchil написа:
Абе Дяволе, като ти е толкова натоварено и тежко други хора нямаш ли в отбора? Нали затова сте ОТБОР. Индивидуалисти няма даже и в индивидуалните спортове. И там ако нямаш екип и хора, които да работят зад теб си никой.

Благодаря за дълбокосмисления и поучителен съвет. Не го знаех това нещо.
Просто ме е яд, защото ми писна всяка седмица игра, добре че поне тази седмица сме гости и няма да мисля мачове. :-D

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 16:24

Diavolo написа:
bai Momchil написа:
Абе Дяволе, като ти е толкова натоварено и тежко други хора нямаш ли в отбора? Нали затова сте ОТБОР. Индивидуалисти няма даже и в индивидуалните спортове. И там ако нямаш екип и хора, които да работят зад теб си никой.

Просто ме е яд, защото ми писна всяка седмица игра, добре че поне тази седмица сме гости и няма да мисля мачове. :-D

Винаги можеш да не играеш в някоя игра :innocent:

(Сепаратист)

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 16:26

alessandron написа:
Diavolo написа:
bai Momchil написа:

Не и след като започва Australia Open!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 21:22

alessandron написа:
Diavolo написа:
bai Momchil написа:

Аха и това ще стане, но само с тази игра ако не се променят някои работи.
Колкото до тенис игрите никой няма да се сети да направи нещо и форума още повече ще западне.
Пълно е със завистливи хейтърчета тука, а не си мърдат пръста с нищо освен да злорадстват, а не са допринесли с нищичко за развитието на този форум, нито преди това в дира, а само знаят да се оплакват и да чакат наготово.
Аз имам пълното право да си мърморя и да недоволствам, това са си мои лични неща, не виждам смисъл от десет свекърви да се навъртат и да ме съветват.

Последна промяна Diavolo на 18.01.2016 21:23, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 21:49

Гяволе, съвсем си почнал да откачаш напоследък. Не знам на какво се дължи. Стегай се :)

За тениса пък ако искаш да отворим дискусия в някоя по-подходяща тема. Там пък какво точно ти пречи? Имаш две секции, игрите са обособени на отделно място, всичко можеш да си правиш, не знам какво ти трябва повече? Тръгна с голямата кошница, тенискафето щяло да се пренася тук заради игрите, дойдоха някои нови лица съвсем в началото и в момента няма никой. Какво ти пречи?

Ясни са ми някои виртуални тенденции - и аз пробвах нещо да се получи с биатлона преди време, разсъхна се още на пред-предсондажи. Фейсбройлерщината е повсеместна, а вече много нормални хора бяха подлъгани като активни фейсбройлери за съжаление, ама това не може да е оправдание за човек, който е тръгнал да прави нещо смислено...

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   18.01.2016 23:26

Diavolo написа:
bai Momchil написа:

Ти може да иронизираш, ама сериозно ти казвам - като ти е писнало дай на някой от отбора да мисли мачове и потоци и гледай с кеф Аустрелиън Опън и квото там си гледаш.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   19.01.2016 02:31

Medved написа:
Ясни са ми някои виртуални тенденции - и аз пробвах нещо да се получи с биатлона преди време, разсъхна се още на пред-предсондажи.

Ами просто не трябваше да се отказваш. Играта тръгна добре и се включиха хора, които не пишат редовно в зимните. Трябва упоритост и инат.

Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   19.01.2016 03:07

Diavolo написа:
Medved написа:
Ясни са ми някои виртуални тенденции - и аз пробвах нещо да се получи с биатлона преди време, разсъхна се още на пред-предсондажи.

Ами просто не трябваше да се отказваш. Играта тръгна добре и се включиха хора, които не пишат редовно в зимните. Трябва упоритост и инат.

Имах предвид друго - че бях влязъл в контакт с една българска фен група да правим нещо съвместно - от нас организацията и домакинството, от тях човешкия ресурс, но нещо се разсъхна работа още на много ранен етап.

Иначе съвсем не съм се отказал, просто съм замразил за по-добри времена, че напоследък имам по-приоритетни задачи. А играта смятах да я възраждам от този сезон - първо от началото на сезона, после от кръговете след Нова година, сега от северноамериканските кръгове, но най-вероятно ще е за световното в Осло и последния кръг в Ханти Мансийск. От тестовото издание през 2013 се оформиха много стройни правила, които съм доразвил с някои интересни нововъведения. Само трябва да се направи кампания, за да се включи една стабилна група редовни участници да задвижи колелото в началото. Нататък - sky is the limit ;)

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: # [15187001] ● EXTREME ZOMBIES [1:2] КРИВА НИВА ● (Купа на ПМЛ, І кръг - II)   |   19.01.2016 08:54

Medved написа:
Нататък - sky is the limit ;)

Ооо, Мейджо, почнал си да ползваш розове-гейташко-лицемерни лафове. :laugh:

Явно пропагандата е много жестока. :no:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W18] Купа на ПМЛ, І кръг - ІI (PSO) <>   |   23.01.2016 00:50

дявола е дзвер на вратата засега, дано хване още някоя от първите дузпи, ако ли не задължително трябва да вкарам втората си дузпа в англия и да се реванширам за гредата на първата, малшанс там това 3:0 на салернитана, както и 5:1 на спортинг са някви аномалии, дано се класираме утре :-)

Последна промяна juve на 23.01.2016 01:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W18] Купа на ПМЛ, І кръг - ІI (PSO) <>   |   23.01.2016 02:21

В отлични изходни позиции сме преди утрешните мачове.
Дефакто ако Ювето вкара второстепенната си дузпа печелим мача, защото аз хванах първата им второстепенна. А максимумът, който Нивата може да постигне при първостепенните дузпи утре е да изравнят за 3-3 и тогава именно КПР - Уулвс на Ювето ще е от значение.
Разбира се преди това, Нивата трябва да си вкарат и трите оставащи им първостепенни дузпи, защото само една да изтърват и всичко свършва.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W18] Купа на ПМЛ, І кръг - ІI (PSO) <>   |   23.01.2016 02:22

Diavolo написа:
В отлични изходни позиции сме преди утрешните мачове.
Дефакто ако Ювето вкара второстепенната си дузпа печелим мача, защото аз хванах първата им второстепенна. А максимумът, който Нивата може да постигне при първостепенните дузпи утре е да изравнят за 3-3 и тогава именно КПР - Уулвс на Ювето ще е от значение.
Разбира се преди това, Нивата трябва да си вкарат и трите оставащи им първостепенни дузпи, защото само една да изтърват и всичко свършва.

Така като гледам Нивата нема никакъв шанс и е повече от ясно,че биете.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W18] Купа на ПМЛ, І кръг - ІI (PSO) <>   |   23.01.2016 10:04

Сега е моментът да поздравя Зомбитата за интересния мач и с много вероятната победа. Мислех да джурна постовете, ама в крайна сметка взех грешно решение да ги оставя по реда на пусканията на прогнози. Виждам, че съм допуснал и аматьорски пропуск да направя валидна отбивка на една от дузпите, но по ирония там е единственото ми спасяване :laugh:

juve - играч на мача!

:kn: :kn: :kn:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S15W18] Купа на ПМЛ, І кръг - ІI (FT) <>   |   24.01.2016 02:23

Изорахме Нивата! :devil:
По трудния начин, но все пак победа.
Прави впечатление, че за втори пореден път бием на дузпи, което е прецедент за нас.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2