Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:33

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Без Григор в София 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.02.2016 14:06

Кой беше тоя, българин, който играе тенис и може да бие големи играчи от време на време...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.02.2016 14:21

TheExorcist написа:
Кой беше тоя, българин, който играе тенис и може да бие големи играчи от време на време...

И клати кака Никол, да не забравяме. :-) ;-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   04.02.2016 14:28

Ааа, уговаряйте се де!! :-(
ИскаМЕ снимки от срещата!?!! :stop:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   04.02.2016 14:40

Егати умрелия клуб, щом не може да се организира за посещение на най-голямото събитие в мъжкия тенис на родна земя от десетилетия насам. :helpless:
Дано поне Хенмана иде самосиндикално и да раздуе впечатления от мястото на събитието.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   04.02.2016 21:46

Ако някой е посещавал турнира, може ли да каже дали има възможност да се преместиш. Билетите за събота за по 40 лв. на по-хубавите места, но няма да купувам само за мен и ще ми излезе соленичко. Не вярвам залата да се напълни и се чудя дали ще мога да се преместя по-напред?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   04.02.2016 23:22

jjf написа:
Ако някой е посещавал турнира, може ли да каже дали има възможност да се преместиш. Билетите за събота за по 40 лв. на по-хубавите места, но няма да купувам само за мен и ще ми излезе соленичко. Не вярвам залата да се напълни и се чудя дали ще мога да се преместя по-напред?

за сега не спират, залата е почти празна дори на вечерна сесия

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 00:00

Orel62 написа:
залата е почти празна дори на вечерна сесия

Иначе сме тенис публика.... А искат да строят комплекс за 8000 хиляди ли беше на мястото на "Юнак"... За кого бе, уроди!!!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 10:48

Защо залата не може да се напълни, според феновете на тениса?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 13:59

tonzos_justice написа:

Защото е първи турнир, защото в България отдавна няма достатъчно спортна публика и трябва да има голяма наша звезда, за да стане. Липсата на Димитров е прекалено голям минус за първо издание на такъв турнир. Отделно през седмицата все пак да ходиш на тенис почти изцяло в работно време си е също предизвикателство, макар че това не го слагам като първостепенен фактор.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 14:58

Досега никога лоша дума не бях казвал за Гришо, защото просто нищо грешно не беше направил, но това неучастие в София е крайно тиквенишка проява и си заслужава як шитсторм по всички линии. Пропиля невероятен шанс да стане всенароден любимец. Отсега нататък каквото и да постигне, все ще се чуват и реплики като "Е да, ама в София не игра...", а всяка следваща погрешна стъпка ще се посреща "на нож" от все повече български фенове, по-малко фенове и най-вече "фенове".

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 15:49

SUBXERO написа:
Досега никога лоша дума не бях казвал за Гришо, защото просто нищо грешно не беше направил, но това неучастие в София е крайно тиквенишка проява и си заслужава як шитсторм по всички линии. Пропиля невероятен шанс да стане всенароден любимец. Отсега нататък каквото и да постигне, все ще се чуват и реплики като "Е да, ама в София не игра...", а всяка следваща погрешна стъпка ще се посреща "на нож" от все повече български фенове, по-малко фенове и най-вече "фенове".

Мъка ми беше да го напиша ЕЙ ТОВА, но така го почувствах

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 16:26

Ученикът Сашко, 6+, дай си бележника, моето момче!

Право в десетката, Санде! На тебе поне съвестта ти е чиста, понеже знам, че и ти като мене винаги си го защитавал, но в крайна сметка каквото повикало - такова се обадило. Мъка немъка, фактите са си факти и в случая те определено не говорят в полза на Гришо. В двата полюса - безпочвени критики, породени от завист и комплекси от една страна, както и перманентен гъзоблиз със затворени очи, се бях начел предостатъчно последните години, къде от професионалисти, къде от "професЕоналисти", сега е моментът нещата да се назовават с истинските им имена.

Жалко, много жалко наистина. Този младеж имаше възможност да стартира тенис-революция на ниво масов спорт в Родината. Нещо, което и кланът Малееви не успя. Дори и това да стане някога в бъдеще, дори и нещата да се променят радикално, хининовият привкус от този първи път едва ли ще бъде забравен.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   06.02.2016 16:48

Браво, Санде, много силно! :moufan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   07.02.2016 00:05

tonzos_justice написа:

Днес беше на 1/2, имаше хора чак от Добрич обаче

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   07.02.2016 22:37

Статията е малко крайна според мен, но пък е емоционална, защото е писана от човек, който без да познавам, си личи, че е голям фен на този спорт. Това, че Григор не дойде, не мисля, че беше толкова укоримо. Мишкарският начин, по който го направи, дразнеше. Можеше мъжки да излезе и да каже, че няма да дойде поради съответните причини. А не да остави хората да се надяват до последно.
Що се отнася до Федерер, то преди няколко години имаше слухове, че всъщност получава солидни суми да играе в Базел. В началото на кариерата си обаче вероятно наистина е играл за удоволствие.
Проблемът при Григор е че стана звезда по-рано, отколкото всъщност нивото на играта му отрежда. Ако погледнем програмата му от миналата година, след АО игра в Ротердам и после в Акапулко, така че това с другия континент, залата и т.н., не вярвам да е било толкова решаващо. Но това, което заслужава Григор е да спрем да го коментираме. Нито той ще се разкае, нито пък ние ще запомним постъпката му (българинът е свикнал бързо да забравя- справка парламентарните избори). Гаранция, че ако организира отново демонстративен мач, залага ще се напълни. Ако наистина проблемът е в различните континенти, то Григор няма да играе и през следващите две години. От друга страна, на мен Григор не ми е длъжен с нищо, на вас, мисля също. Щом така е решил, негова воля, макар и на мен да не ми е приятно. Факт, че това което е постигнал, поне в близките 10-15 г. друг български тенисист няма да направи.
Относно турнира. Ходих да гледам два мача в събота. Хората наистина нямат тенис култура. Имаше много деца, които тичаха в залата по време на разиграването. Не знам, родителите им неандерталци ли са ? Зад мен се беше настанило сем. Флинстоун, само Уилма я нямаше- то не бяха снаксове, вафли, поне 10 пъти излизания, даже отнесох един крак на някой от малчуганите.
Другото странно беше как народът на почивката между сетовете се втурва да излиза, като че ли е бил вързан няколко часа. Българинът не е свикнал да гледа тенис, няма викане и толкова емоции като в други спортове и не го свърта на едно място.
Все пак е положително, че имаше турнир от такъв ранк, защото трябва отнякъде да се започне. Догодина може да се помисли да намалят цените на билетите, защото се видя, че не са адекватни. Добре, че поне не забраниха да се преместиш, а и ако го бяха направили щеше да се види как ъглите са пълни, а скъпите места празни. Видя се, че в този спорт трябват страшно много пари и за да се надяваме, че ще имаме втори Григор трябва да се инвестира повече и то със стратегия. Става въпрос за треньори, терапевти и изобщо хора способни да изградят основите на младите тенисисти, а не просто само някакви си пари да се излеят.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   08.02.2016 13:29

Medved написа:
Егати умрелия клуб, щом не може да се организира за посещение на най-голямото събитие в мъжкия тенис на родна земя от десетилетия насам. :helpless:
Дано поне Хенмана иде самосиндикално и да раздуе впечатления от мястото на събитието.

Аз имах пропуск и ходих всичките дни без понеделник и неделя. Даже с Фогела бяхме заедно петък и събота, но забравихме да си направим селфи и няма снимки от тази мини-среща на клуба, сори, Нака. :-| Добро беше качеството на тениса и интересни тенисисти видяхме - най-вече Мюлер и Райбера. С Фогела правихме атмосфера като за купа Дейвис на мачовете на Жилче, за да пребори испанските ботове, но ботиста капут се оказа твърде назобан. На финала не ходих, защото тия двамата са скучни и безидейни дори и на живо. Друго какво - публиката хем беше малко, хем не спазваше поведение, така че малко се изложихме, но пък зад мен по едно време имаше едни испанчета - ултраси на Троицки, които бяха дори по-невъзпитани от нашите.

Догодина дано Григор пак да не играе, за да може човек да се шири и да си сяда, където иска в залата. 8-) Надявам се вместо него да навият бате Дъсти!

Последна промяна Henman на 08.02.2016 13:29, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   08.02.2016 14:14

Henman написа:
Догодина дано Григор пак да не играе, за да може човек да се шири и да си сяда, където иска в залата. 8-)

Хахаха, да! Или както казва един приятел: "Много се радвам, че няма да го има Григор, иначе щеше да се напълни с комплексари и патриотари, а така ще сме си само ценители в залата и ще можем да се наслаждаваме неутрално на хубавия тенис" :)))

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   09.02.2016 16:43

Е тоз Григор е тотален педе*** - никак не мислех, че ще го кажа.
Предполагах, че ще играе в седмицата веднага след София. Ама НЕ - ще играе чак другата седмица в Делрей Бич.
Демек ако беше дошъл и спечелил титлата или поне стигнал финал в София пак щеше да има поне 7 дена, вероятно 8-9 (ако е поставен в 8цата) за почивка и аклиматизация за следващия си турнир. Ужасно. :-(

Последна промяна Naki на 09.02.2016 16:44, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   09.02.2016 16:58

Naki написа:
Е тоз Григор е тотален педе*** - никак не мислех, че ще го кажа.
Предполагах, че ще играе в седмицата веднага след София. Ама НЕ - ще играе чак другата седмица в Делрей Бич.
Демек ако беше дошъл и спечелил титлата или поне стигнал финал в София пак щеше да има поне 7 дена, вероятно 8-9 (ако е поставен в 8цата) за почивка и аклиматизация за следващия си турнир. Ужасно. :-(

Абе Наки, то проблема не беше в адаптация за следващия турнир, а това, че София е ден след ФИНАЛА в Австралия :dance:

А Григор а доказан мазохист в спорта - все пак много добре знаеше какво ще стане, като откажеш последователно Дейвис и първия АТП София.... При жените май също го играе bottom, няма как Маша и Никол да не са отгоре :dance:

Аз поне никога не съм се кефел на Гришко ...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   09.02.2016 17:27

Споко бе, някоя телекомуникационна или друга компания ще организира отново демонстративен мач с участието на Григор в Арена Армеец. Тогава ще имате повод всички Вие да викате "Гриша, Гриша" :thumbs: Избрал си е поток на участия в турнирите, който не минава през София, какво се вайкате още ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 09.02.2016 17:27, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща