Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:07

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [4:2] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 22:21

Айде по едно разменено голче в Австрия, дето се чудих до последно дали Аустрия да дам или тоя мач, дето свърши 3:3 в крайна сметка. Водим с 2:1 и се надявам на Франция, за да дръпнем повече преди неделя.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 22:23

terminator написа:
alessandron написа:
Голям пропуск на Болоня за Бандата, макар че ако бяха дали 1:1, щях бая да се замисля за избивка.

....
хаха, кажи поне, че си щял да го избиеш, че верно си е за яд! А мен - два пъти :)

Казах ти, не мислех, че Фиорентина ще бие, но от друга страна с изключение на загубата от Милан те вкарват поне по веднъж на мач и при 1:1 щях доста да си помисля дали да го оставя - вероятно нямаше да се мятам в Англия.

(Crazy Band)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 22:26

alessandron написа:
terminator написа:
alessandron написа:
Голям пропуск на Болоня за Бандата, макар че ако бяха дали 1:1, щях бая да се замисля за избивка.

....
хаха, кажи поне, че си щял да го избиеш, че верно си е за яд! А мен - два пъти :)

Казах ти, не мислех, че Фиорентина ще бие, но от друга страна с изключение на загубата от Милан те вкарват поне по веднъж на мач и при 1:1 щях доста да си помисля дали да го оставя - вероятно нямаше да се мятам в Англия.

...
Мача беше "заспал" изцяло под контрола на Фио до червения картон.

(Crazy Band)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 22:28

....
хаха, кажи поне, че си щял да го избиеш, че верно си е за яд! А мен - два пъти :)[/quote]

...
Мача беше "заспал" изцяло под контрола на Фио до червения картон.[/quote] Ако не вкарате във Франция, оставаме в мача за утре. Малко ме е яд, че скачам в мачовете където вкарвате, но всуе...

(Crazy Band)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 23:51

Честита първа победа срещу Бандата!
Айде и да вземете пак купата!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   06.02.2016 23:56

terminator написа:

Мерси, много добър мач за нас. И все пак - не съм доволен за Бастия, защото изрично бях предложил 2:0 да се даде в една от двете прогнози за победа. Този пропуск не е важен в случая, но все пак си е черна точка. Иначе се радвам за Лориен, защото го избрах точно за дубъл и защото никой друг от домакинските капитани не посмя да направи това. За Купата определено ставаме друг отбор, надявам се Резачките да се класират, че с Резо не сме засичали от 100 години. Чест и почитания на Бандата, следващата седмица пак :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 00:06

Еми, виноват, фърлях боб 2:0 ли да играя, 2:1 ли и естествено заложих на грешното.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 00:41

nerra написа:
Еми, виноват, фърлях боб 2:0 ли да играя, 2:1 ли и естествено заложих на грешното.

Сменяй боба :laugh:

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 12:37

alessandron написа:
terminator написа:

Мерси, много добър мач за нас. И все пак - не съм доволен за Бастия, защото изрично бях предложил 2:0 да се даде в една от двете прогнози за победа. Този пропуск не е важен в случая, но все пак си е черна точка. Иначе се радвам за Лориен, защото го избрах точно за дубъл и защото никой друг от домакинските капитани не посмя да направи това. За Купата определено ставаме друг отбор, надявам се Резачките да се класират, че с Резо не сме засичали от 100 години. Чест и почитания на Бандата, следващата седмица пак :)

Сега поглеждам в темата ви, да видя кой ще може да ни е съперник в следващата фаза, евентуално и .....съперника се оказва този, който си бях пожелал, без да подценявам Бандата. ;)
Но сме още на фаза "евентуално" ние, защото се очертава драматична развръзка в нашия мач срещу сепаратистите...
След 0:3 в първия мач за нас, сега те ни водят с 0:1 на полувремето, а днес имат особено опасен дубъл на Селта-Севиля 1:1 и Челси 1:0/1:1/2:1
Ние сме с Наполи - Карпи 2:0/3:0/3:1 , Ювентус 0:2 и Барса 0:2/0:3

Та, влезне ли им Селта хич не е ясно какво може да се случи с мача и кой кого.....

Предполагам , че ще стискаш палци за сепараторите, защото срещу нас ще ви е далеч по-трудно ...и аз го знам и ти го знаеш ;-) :-D

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 12:48

ReZo написа:
alessandron написа:
terminator написа:

Сега поглеждам в темата ви, да видя кой ще може да ни е съперник в следващата фаза, евентуално и .....съперника се оказва този, който си бях пожелал, без да подценявам Бандата. ;)
Но сме още на фаза "евентуално" ние, защото се очертава драматична развръзка в нашия мач срещу сепаратистите...
След 0:3 в първия мач за нас, сега те ни водят с 0:1 на полувремето, а днес имат особено опасен дубъл на Селта-Севиля 1:1 и Челси 1:0/1:1/2:1
Ние сме с Наполи - Карпи 2:0/3:0/3:1 , Ювентус 0:2 и Барса 0:2/0:3

Та, влезне ли им Селта хич не е ясно какво може да се случи с мача и кой кого.....

Предполагам , че ще стискаш палци за сепараторите, защото срещу нас ще ви е далеч по-трудно ...и аз го знам и ти го знаеш ;-) :-D

Твърдо НьЕ, искам с вас да играем :) Между другото, тъй като имаше доста потоци във вашия мач, които съвпадаха с нашия, като например Серия А, съм леко изненадан, че Тюлена е предпочел и в двата ви мача там да вземе Наполи и Ювентус, които са потенциално нехващаеми оувъри. Неаполитанците като нищо могат да направят нова петуна, както им е тръгнало, Ювентус е по-вероятно да вземат най-после да не пишат като гост четворки, както казваше Бай Хуй. Тъй като ние ще сме домакин, ако успеете, ще си добре дошъл да си припомниш старата съблекалня, от която беше част за една хубава година.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 19:10

alessandron написа:
....... например Серия А, съм леко изненадан, че Тюлена е предпочел и в двата ви мача там да вземе Наполи и Ювентус, които са потенциално нехващаеми оувъри. Неаполитанците като нищо могат да направят нова петуна, както им е тръгнало, Ювентус е по-вероятно да вземат най-после да не пишат като гост четворки, както казваше Бай Хуй. Тъй като ние ще сме домакин, ако успеете, ще си добре дошъл да си припомниш старата съблекалня, от която беше част за една хубава година.

Ок, Санде, след втория ни гол с Дузпентус , вече официално може да започнете да се притеснявате за 1/4 финала :laugh:

Не разбирам за какви оувъри говориш и защо изобщо си позволяваш да коментираш капитанските качества на Тюлена. Та той ни изведе до шампионската титла като капитан.Но за този полусезон уговорката ни е той в домакинствата, аз - в гостуванията.
Очаквай неразрешими ребуси с потоците . За мен ще бъде чест да те понатупам в личен капитански дуел :whistle: :-D

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 19:45

ReZo написа:
alessandron написа:
....... например Серия А, съм леко изненадан, че Тюлена е предпочел и в двата ви мача там да вземе Наполи и Ювентус, които са потенциално нехващаеми оувъри. Неаполитанците като нищо могат да направят нова петуна, както им е тръгнало, Ювентус е по-вероятно да вземат най-после да не пишат като гост четворки, както казваше Бай Хуй. Тъй като ние ще сме домакин, ако успеете, ще си добре дошъл да си припомниш старата съблекалня, от която беше част за една хубава година.

Ок, Санде, след втория ни гол с Дузпентус , вече официално може да започнете да се притеснявате за 1/4 финала :laugh:

Не разбирам за какви оувъри говориш и защо изобщо си позволяваш да коментираш капитанските качества на Тюлена. Та той ни изведе до шампионската титла като капитан.Но за този полусезон уговорката ни е той в домакинствата, аз - в гостуванията.
Очаквай неразрешими ребуси с потоците . За мен ще бъде чест да те понатупам в личен капитански дуел :whistle: :-D

Пускам въдички, ама виж ти казах, че Ювентус е по-вероятно да ги хванахте и така стана - не съм съвсем льохман :) Чест ще е и за мен да ни дойдеш на гости, Кметицата ще уреди кои лентички ще режеш, а накрая ние да те поизрежем, може и с твоята резачка ;-)

Аватар

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 20:13

Този мач ще е епичен, ще се следи с интерес. Едни от най-добрите гостуващи мениджъри срещу един от най-добрите домакински мениджъри в директен сблъсък за участие на полуфиналите. Класика! :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 20:16

Medved написа:
Този мач ще е епичен, ще се следи с интерес. Едни от най-добрите гостуващи мениджъри срещу един от най-добрите домакински мениджъри в директен сблъсък за участие на полуфиналите. Класика! :cheers:

Резачките са един от най-слабите домакини тоя сезон.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [15217001] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] CRAZY BAND ● (Купа на ПМЛ, 1/8-финали - II)   |   07.02.2016 21:01

Крал Блуфен написа:
Medved написа:

Резачките са един от най-слабите домакини тоя сезон.

Ние сме домакин ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2