Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:39

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Без Григор в София 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   09.02.2016 18:18

Balleta написа:
При жените май също го играе bottom, няма как Маша и Никол да не са отгоре :dance:

Да не говорим, че го спрягаха и със Серина, а там никой не таи и грам съмнение кой е с по-големия кур:P

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   09.02.2016 18:19

аз съм доволен от това, че имаше такова чудо и организацията беше на нелошо ниво, особено като за първи път. липсваха повече атракции и със сигурност щях да предпочета по-малко дози тошко "точицата" попов между мачовете, но всъщност като ростер и качество на тениса софия си беше почти като тазседмичния атп 500 в ротердам. публиката, разбира се, беше малко и неособено тенис и всякак образована, но това не ме учудва ни най-малко. виж, на григор решението да не дойде окончателно го делегитимира в моите очи, ега се скашка! общо взето мисля, че ще има още едно-две хубави издания и после турнирът заминава в канала при белградския турнир на джокович.

с хенмана мощно освирквахме ггл срещу 100 %-овата люксембургска стомана жил, но в крайна сметка ботовете победиха и в двата полуфинала : ( ще цитирам самия хенман - тенисисти като ботиста нахут и троицки дори и на живо са скучни. моралният победител на седмицата е великият дъстин браун, чийто първи сет срещу доказания лузър и престъпник от масов характер гаске в монпелие е сетът на годината!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3