FT ======================================================================================== ARLITO 3:0 THUG SLUGS ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 14.02.2016 22:54, променена общо 11 пъти
Отвратителен, наистина отвратителен избор на резултат за дублиране Уникално зле сме в това отношение последните мачове. За в бъдеще бих искал аз да "покривам", защото въпреки че всички сме в лоша форма, все пак когато липсва и мисъл, нещата стават трагични. Троен мач, който се очаква да е 1х и свършва 2-1, го изпускаме заради дубъл 1-1 ; няколко поредни мача дублираме резултати, които е очевидно, че няма да бъдат избити, а и не са чак толкова вероятни. Като добавим и покриване от сорта на 1-0/1-1/3-1 и директно да се готвим за Б група. Няма гаранция, че и аз няма да правя глупости де, но по-зле от това нещата наистина няма как да станат според мен...
Последна промяна Shifter на 14.02.2016 00:26, променена общо 1 път
Мда, пропускаме единствения реален шанс за изравняваме дотук. Предвид оставащите мачове, домакините пак щяха да имат осезаемо предимство до края, но не е там въпросът. Подобни безхаберни отигравания са най-малкото неуважение към човека, дето си е губил времето да мисли мачове/потоци и имат деморализиращ ефект върху отбора като цяло. Надявам се, че никой от нас не прогнозира тук с досада и по задължение, ПМЛ в крайна сметка е удоволствието от прогнозирането и колективната игра...
И не само вас . Но пък съм наясно че Валенсия нямаха победа от 12 мача и този го взеха с много късмет .
Да, с късмет биха. Аз само казах, че нека да си има един път прогноза 1:1, но двойна 1:1 не е ОК. Еспаньол нямат победа тази година, в последните им 2 мача с Реал и Сосиедад получиха общо 11 гола. Каква по-удобна възможност за Валенсия като домакин?
напълно е възможно Арлито да ни шибнат още 1-2 гола и мача да свърши, обаче айде като имаме положения да ги вкарваме. за това излишно дублиране говоря още от доста отдавна. изпускаме си единствения реален шанс дотука.
Настина добър избор на Спърса за нашите мачове. Извинявам се на всички ужасно засегнати за моята прогноза 1:1 на Валенсия. Реших да рискувам заради слабата им форма и многобройните равенства през сезона, но не се получиха нещата. Не съм проявила неуважение, а съм написала, каквото мисля.
_________________ Fortuna favet fortibus!
Последна промяна На Враца на 14.02.2016 12:48, променена общо 1 път
В интерес на истината и аз не мислех, че Валенсия ще бият, и се бях засилил да избивам точно 1:1, ама като видях че е дублирано се отказах. Ако беше завършил 1:1 (което никак не е било невъзможно, особено с оглед развоя на мача), точно дубъла на Надето щеше да направи разликата и вместо избит удар щяхте да имате двоен гол :)
Е, в крайна сметка загуба с 3-0. Избиват ни дублираната прогноза на Атлетико, нашият вратар също се отчита с избивка, колкото да не регистрираме разгром.
Последна промяна Shifter на 14.02.2016 22:23, променена общо 2 пъти
Честито на Арлито, отлично проведен мач, като единствената груба грешка при избора на мачове беше поправена от вратаря им. Надявам се в нашия лагер да няма чак "засегнати", а само разочаровани от слабите игри и резултати. След тая загуба сме с единия крак в Б група, но ще се борим до последно. Ако нещо може да се направи на тоя етап, това определено е да се ограничим малко с дубълите. Това никога на ни е бил стилът и определено не е начинът да изплуваме.
Е, в крайна сметка загуба с 2-0. Избиват ни дублираната прогноза на Атлетико, иначе можеше и да измъкнем незаслужен хикс... Нашият вратар също се отчита с избивка, колкото да не регистрираме разгром.
Май пропусна нещо :)

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
Е, в крайна сметка загуба с 2-0. Избиват ни дублираната прогноза на Атлетико, иначе можеше и да измъкнем незаслужен хикс... Нашият вратар също се отчита с избивка, колкото да не регистрираме разгром.
Май пропусна нещо :)
Беха пропуснали да отбележат гола ви в Портумангалия за тва!
Кво го хвалиш тоя Спърса , като не знае кой кой е в Гърция . Да си даде Солунското дерби и да го играе с грешен знак , е проява на ниска футболна култура Спърсе , обаждай се на Ради и във вторник като идва да носи каса бира заради твоята неграмотност . Аз ще го светна кой е Господаря на Солун
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения