Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай) 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   15.02.2016 23:17

Pls discuss :laugh:

А сега сериозно: Заради дъжд мачът на Григор Димитров с Дуди Села се отложи. Сега гледам двойките са почнали, предполагам съвсем скоро трябва видим двамата на корта. Освен нашето момче, другото, което предизвика интерес, е завръщането на Хуан Мартин Дел Потро в игра от Сидни 2015 насам. В турнира са още Кевин Андерсън, Иво Карлович, Михаил Кукушкин, Сам Грот, Стийв Джонсън, Бърнард Томич и други.
Прогноза: Иво Карлович(да се изложа).
Колкото до Рио, отново дъжд прекъсва мачовете. В този турнир участват Рафаел Надал, Давид Ферер, Жо-Вилфред Цонга, Джон Иснър, Фабио Фонини, Джак Сок, Александър Долгополов, Доминик Тийм, Николас Алмагро и други. Странно ми е защо Цонга е избрал Рио пред Марсилия, но както и да е.
Прогноза: Ферер
Марсилия: Там са Марин Чилич, Ернест Гулбис, Жил Симон, Гаел Монфис, Александър Зверев, Жулиен Бенето, Вашек Поспишил, Ник Кирьос и други. За Стан Вавринка не съм сигурна.
Прогноза: Монфис/Вавринка

Жените не ме интересуват.

Последна промяна IchWill на 15.02.2016 23:18, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 10:47

Ето така се прави! Ичуил рулзззз:)

Наки, водиш ли си записки?

Иначе, двата сървбота Иснър и Карлович вече успяха да загубят. Иснър реши да се прави на герой и вместо да играе (поне) финали в Мемфис и Делрей Бич, загуби два пъти в първи кръг на клей в Южна Америка.
Карлович е с четвърта поредна загуба от Базел 2015 насам. Май още не се е оправил от контузията, де. Нещата отиват на пенсиониране (уви, това е единственият играч освен Фед 3 пъти, Стан и Мъри, който би Ноле миналата година).

За отбелязване е загубата на Соуса от Ха-Ха-Хазе, Григор очаквано и рутинно би Дуди Села. Екшънът тепърва започва, тази нощ ще играе Дел Потро - мач, който всички очакват с нетърпение. Гледах Делпо срещу Поспишил в Маями миналата година, което се оказа и последния му мач, беше истинска мъка, китката го болеше и почти всеки бекхенд отиваше в мрежата. Дано е напълно възстановен и ни даде още няколко години елитен тенис - турът има сериозна нужда от конкуренция на върха.

Като изключим историята с Дел Потро, Делрей Бич не е особено атрактивен, яките турнири тази седмица са в Марсилия (Стан, Бердих и всички силни французи+Гофин+Саша Зверев и Кирьос) и Рио (където се е събрал елитът на клей и големият въпрос е от кого ще падне Рафа този път).

Този път прогнози няма да давам, след GOAT-ската ми минала седмица, най-вероятно предстои яко излагане:)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 16:48

В Рио чакаме 100-ния финал на Рафа в кариерата му ...ама дали ще го дочакаме с тая мижава форма :whistle:

Иначе аз си чакам Индиън Уелс, тия турнирчета по горе са микимаусчета ....

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 17:48

Balleta написа:
В Рио чакаме 100-ния финал на Рафа в кариерата му ...ама дали ще го дочакаме с тая мижава форма :whistle:

то хубаво го чакаме, ама пак Джоко ще ги почне, тъй че... поне в микимаусите не знаеш кой ще вземе турнира, че сърбина обезсмисли големите :-(

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 17:48

Balleta написа:

то хубаво го чакаме, ама пак Джоко ще ги почне, тъй че... поне в микимаусите не знаеш кой ще вземе турнира, че сърбина обезсмисли големите :-(

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 18:14

juve написа:
Balleta написа:

ами за разлика от Ичвил, мен пък мъжете не ме интересуват особено :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   16.02.2016 21:10

Имаме още една изненада: Теймураз Габашвили тресна Жил Симон, след като го обърна от 0:1 сета :whistle:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   17.02.2016 21:26

Продължават фаворитите да капят като круши - Монфис се отказал, във Флорида и тримата пред Григор отпаднаха. В момента гледам как Монтейро (кой????) сервира за мача срещу Цонга в Рио, където Сок и Белучи вече отпаднаха.

Edit: Чао Джо-Уили! Междувременно проверих Тиаго Монтейро - заемащ гордото 341-о място в ранглистата, както каза Тошко Попов около 78 пъти само в последните два гейма - първо негово участие в основна схема на турнир от ATP.:)

Последна промяна MCStranger на 17.02.2016 21:34, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   17.02.2016 22:19

След Сидни, отново дават турнир на поднос за нашата примадона... да видим дали този път ще го вземе или ще откаже титлата...
:dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   17.02.2016 22:43

Нема Значка написа:
След Сидни, отново дават турнир на поднос за нашата примадона... да видим дали този път ще го вземе или ще откаже титлата...
:dunno:

Да, в момента и Джонсън се е засилил да падне от Бени Бекер:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   17.02.2016 22:59

Охо, очертава се интересна седмица. Фаворитите падат като круши, сега Вавринка се мъчи със Стаховски три сета в Марсилия. Да не се окаже накрая, че шампионите ще са Федерико Делбонис в Рио, Джон-Патрик Смит в Делрей Бийч и Теймураз Габашвили в Марсилия? :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   18.02.2016 00:22

Халеп отново трагична. :-(
Жената-момче Суарез-Наваро също отпадналов. :yes:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   18.02.2016 00:34

Халеп не беше ли контузена? Пък и отпада от Ана Иванович, а не от състезателка извън топ 300. А като заговори за жени, Мугуруса и Квитова също гризнаха дръвчето. При мъжете продължава да е интересно: Хаазе води с 1:0 сета на Чилич :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   18.02.2016 05:26

нашия голям срам бра срещу Джумур, добре че обърна с 300 зора, но особено на сервис е трагичен скъса я тая мрежа, като добавим и несериозното му отношение и подценяване на противника, картината е трагична и то на такъв слаб турнир, където не би трябвало да има никакви проблеми, кога ще стане сериозен и концентриран не се знае, а времето си лети, той си пропилява таланта, язък :question:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   18.02.2016 16:52

IchWill написа:
Халеп не беше ли контузена? Пък и отпада от Ана Иванович, а не от състезателка извън топ 300. А като заговори за жени, Мугуруса и Квитова също гризнаха дръвчето. При мъжете продължава да е интересно: Хаазе води с 1:0 сета на Чилич :laugh:

падна рано в Австралия, шампионка е в Дубай и е аут рано-рано, сега като отпадне рано и на Индиън, където и подариха титлата миналата година и ще потъне в ранкинга, макар че едва ли щи изгуби повече от 2-3 места .... :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   18.02.2016 18:07

Днеска взех някой лев от Ерани за обрата срещу Бренгъл от 1:4 до 6:4 на 5 коеф. страх ме бе да сложа повече, че тия мърли разиграваха балони по 50 удара на бързата настилка в Дубай и ми стопиха нервите, класика в жанра, но италиянката си е яка биткаджийка, въпреки че е посредствена с федербален сервис :-D

Последна промяна juve на 18.02.2016 18:09, променена общо 3 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   19.02.2016 20:08

Кирьос-Гаске - 6:0, 6:4, включих се късно при 3:3 във втория сет. Брутална сервитьорщина от гръцкото малайзийче от Австралия - Гаске взе общо 1 точкa на първи сервиз на Кирьос и общо 6 на ретур. Кирьос приключи мача с 4 аса в решаващия гейм.

Естествено, не престана да мели и да дразни - това е типичен пример за тенисист с атрактивен стил и хипер мега дразнител като човек. Няма как да му стана фен.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 04:57

Григор с доста слаба игра, но минава напред засега. Утре трябва да внимава с Рам (новия Сампрас), който има добър сервис и на тоя несекващ вятър ще е неприятен. От Дел Потро впечатленията ми са по-скоро положителни. Не пуска много ръката при бекхенда, но поне го играе и с две ръце от време на време, а не както беше при предишното завръщане - само слайс. Все пак противниците му бяха слабички, след малко срещу Шарди ще разберем какво е истинското му ниво.

В Рио Тийм продължава серията от победи срещу ботовете и днеска е сгазил Ферер. Крайно време му е на Пиксаря този сезон да посвърши бензина/меда на доктор Фуентес. Жалко, че Сашенцето се е отказало, защото щеше да попълни Големия Шлем срещу Рафа след победите в ИУ и Куинс. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 14:14

Henman написа:
Григор с доста слаба игра, но минава напред засега. Утре трябва да внимава с Рам (новия Сампрас), който има добър сервис и на тоя несекващ вятър ще е неприятен. От Дел Потро впечатленията ми са по-скоро положителни. Не пуска много ръката при бекхенда, но поне го играе и с две ръце от време на време, а не както беше при предишното завръщане - само слайс. Все пак противниците му бяха слабички, след малко срещу Шарди ще разберем какво е истинското му ниво.

В Рио Тийм продължава серията от победи срещу ботовете и днеска е сгазил Ферер. Крайно време му е на Пиксаря този сезон да посвърши бензина/меда на доктор Фуентес. Жалко, че Сашенцето се е отказало, защото щеше да попълни Големия Шлем срещу Рафа след победите в ИУ и Куинс. :laugh:

Аз пък не мисля, че Григор беше "доста слаб" с Манарино - удари в точните моменти и показа характер, дори направи мач със стабилно представяне на сервис. А тоя Рам е "нов Сампрас" от втората 100-тица от 100 години ... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 14:37

Да, Сандро ме изпревари, Рам е почти на 32, от АО насам всички говорят, че всъщност Фриц е новият Сампрас (всъщност е много по-комплексен от него, паралелите са по-скоро заради темперамента).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща