Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 07:25

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 17:59

Е, това за Рам и новия Сампрас е майтап от край време, заради еднаквото подготвително движение при сервис. Иначе не разбрах Фриц от кой е по-комплексен - от Сампрас или от Рам? : ))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 18:38

Абе американските тенис-среди доста са зажадняли за елитен играч, че бая време почакаха и лансират какви ли не аналогии:)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 18:52

Гледах го на финала в Мемфис с Нишикори и движението му по корта все още е слабичко, а бекхендът го бие с доста голямо усилие. Има време да се развива, разбира се, на мен повече ми прилича на Милош.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 22:45

alessandron написа:
Henman написа:
Григор с доста слаба игра, но минава напред засега. Утре трябва да внимава с Рам (новия Сампрас), който има добър сервис и на тоя несекващ вятър ще е неприятен. От Дел Потро впечатленията ми са по-скоро положителни. Не пуска много ръката при бекхенда, но поне го играе и с две ръце от време на време, а не както беше при предишното завръщане - само слайс. Все пак противниците му бяха слабички, след малко срещу Шарди ще разберем какво е истинското му ниво.

В Рио Тийм продължава серията от победи срещу ботовете и днеска е сгазил Ферер. Крайно време му е на Пиксаря този сезон да посвърши бензина/меда на доктор Фуентес. Жалко, че Сашенцето се е отказало, защото щеше да попълни Големия Шлем срещу Рафа след победите в ИУ и Куинс. :laugh:

Аз пък не мисля, че Григор беше "доста слаб" с Манарино - удари в точните моменти и показа характер, дори направи мач със стабилно представяне на сервис. А тоя Рам е "нов Сампрас" от втората 100-тица от 100 години ... :laugh:

Рам е във 100ицата сега, не е извън.

Ииихааа, адашът Кирьос е треснал Бедрича. :laugh:

Последна промяна Naki на 20.02.2016 22:45, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   20.02.2016 23:18

Решавам да гледам мач на Григор за пръв път от доста време и той не пропуска да ме възнагради - пробит е още в първия гейм от Рам след 4 ънфорса. Вече е 2-0. Май ще си лягам:)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 00:03

MCStranger написа:
Решавам да гледам мач на Григор за пръв път от доста време и той не пропуска да ме възнагради - пробит е още в първия гейм от Рам след 4 ънфорса. Вече е 2-0. Май ще си лягам:)

Бе май с некъв извън 100цата играе, ще се пада! :-(

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 00:04

MCStranger написа:

Положението е повече от трагично. Рам дори не е толкова добър на сервис днес и Григор пак си пада рутинно. Дано поне Делпо бие Querrey и вземе титлата.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 01:22

alessandron написа:
Henman написа:
Григор с доста слаба игра, но минава напред засега. Утре трябва да внимава с Рам (новия Сампрас), който има добър сервис и на тоя несекващ вятър ще е неприятен. От Дел Потро впечатленията ми са по-скоро положителни. Не пуска много ръката при бекхенда, но поне го играе и с две ръце от време на време, а не както беше при предишното завръщане - само слайс. Все пак противниците му бяха слабички, след малко срещу Шарди ще разберем какво е истинското му ниво.

В Рио Тийм продължава серията от победи срещу ботовете и днеска е сгазил Ферер. Крайно време му е на Пиксаря този сезон да посвърши бензина/меда на доктор Фуентес. Жалко, че Сашенцето се е отказало, защото щеше да попълни Големия Шлем срещу Рафа след победите в ИУ и Куинс. :laugh:

Аз пък не мисля, че Григор беше "доста слаб" с Манарино - удари в точните моменти и показа характер, дори направи мач със стабилно представяне на сервис. А тоя Рам е "нов Сампрас" от втората 100-тица от 100 години ... :laugh:

Манарино играе само от китките повечето удари с минимален замах, такива играчи нашият трябва да ги преодолява като малки гари, вместо това си играха на котка и мишка 100 часа и си пускаха некви къси и слайсчета. Днеска се видя колко удря в точните моменти и има характер - 0-2 от РАМПРАС! Мисля, че този полуфинал даде отговор на въпроса кой би спечелил мач между Сампрас и Федерер на хард, ако бяха в пика си по едно и също време. :laugh:

Ето го този юнак плагиат:

https://www.youtube.com/watch?v=d8k3NUJ6B3I

Тук обяснява, че не е слочаеност:

https://www.youtube.com/watch?v=-B6uprioN1M

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 11:32

Рафо пак паднал и то след обрат от Куевас?! С това темпо мнението, дето дадох в разговор с Дявола, че Надал може да изяде дървото на РГ от друг освен Джокович, вече съвсем ми се затвърждава. Единственият въпрос за Надал е ще има ли сили за един последен голям турнир - преди окончателното сбогом.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 13:26

Тоз Рам е много неразбран състезател! Не са ли му казвали, че като си извън топ 80 се полага да падаш от тези в топ 28!? Ама как може такова нещо!? :-( :no:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 13:28

MCStranger написа:
MCStranger написа:

Положението е повече от трагично. Рам дори не е толкова добър на сервис днес и Григор пак си пада рутинно. Дано поне Делпо бие Querrey и вземе титлата.

Според мен Делпо ще пада.
Давам за Куери прогноза. Go DelPo! :-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 13:40

Naki написа:
MCStranger написа:
MCStranger написа:

Според мен Делпо ще пада.
Давам за Куери прогноза. Go DelPo! :-)

А, то Куери бил бил. :-) Не знаех, сега виждам. Без да искам съм познал. :innocent:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 14:20

Naki написа:
А, то Куери бил бил. :-) Не знаех, сега виждам. Без да искам съм познал. :innocent:

Така си е, Нака, па после си мислиш, че си репресиран, като ти викам, че в неделя вечерта ще ти кажа кой ще вземе титлата в София. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 14:25

alessandron написа:
Naki написа:

Така си е, Нака, па после си мислиш, че си репресиран, като ти викам, че в неделя вечерта ще ти кажа кой ще вземе титлата в София. :laugh:

В случая финалът още не е минал. :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 14:27

MCStranger написа:
MCStranger написа:

Махни, и аз така... Няма логично обяснение, такъв бой рядко се вижда, май нашия и до възможност за пробив не стигна!!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 15:09

navy написа:
MCStranger написа:
MCStranger написа:

Махни, и аз така... Няма логично обяснение, такъв бой рядко се вижда, май нашия и до възможност за пробив не стигна!!!

Има обяснение, гледах на Online stream и USA коментаторите си го казаха - нашия пресилваше и се стремеше просто да спечели със зверска сила точките.
Ако беше вкарвал поне примерно 3-4-5 стабилни удара в разиграване и чак после при удобна ситуация да атакува със сила, мачът щеше да е коренно различен и щеше да има значително повече шансове (за крайна победа) и геймове.

Ама той си продължи да блъска, и грешките ставаха все повече, и така до края на мача...

Последна промяна Naki на 21.02.2016 15:10, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 17:19

Всъщност е точно обратното - Гришо игра (отново) прекалено пасивно в сервис геймовете на противника и Рам си го мачкаше с форхенд. Все повече започва да прилича на Гаске.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 17:27

Henman написа:
Всъщност е точно обратното - Гришо игра (отново) прекалено пасивно в сервис геймовете на противника и Рам си го мачкаше с форхенд. Все повече започва да прилича на Гаске.

Факт е, играеше с мисъл непременно да вкара топката на място от 3-5 санта в диаметър, вместо да се остави малко на чувството в ръката. Много разочароващ мач.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 17:33

alessandron написа:
Рафо пак паднал и то след обрат от Куевас?! С това темпо мнението, дето дадох в разговор с Дявола, че Надал може да изяде дървото на РГ от друг освен Джокович, вече съвсем ми се затвърждава. Единственият въпрос за Надал е ще има ли сили за един последен голям турнир - преди окончателното сбогом.

айде по реалистично, май вече трябва да се говори ще стигне ли 2-ата седмица на РГ или не ...гледах вчера малко, то и първия сет бе на косъм, къв ти обрат ....Буйнос Айрос, Рио ...Тием, Куевас :outofspace: Done deal ....

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия: Седмица 7 от 2016(ATP: Делрей Бийч, Рио, Марсилия, WTA: Рио, Дубай)   |   21.02.2016 17:36

Balleta написа:
alessandron написа:

айде по реалистично, май вече трябва да се говори ще стигне ли 2-ата седмица на РГ или не ...гледах вчера малко, то и първия сет бе на косъм, къв ти обрат ....Буйнос Айрос, Рио ...Тием, Куевас :outofspace: Done deal ....

Баси, доживях да ми викат, че говоря оптимистично за Надал ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща