дявола се специализира в англия напоследък и резултатите за купата го доказват за сметка на някои от любимите му първенства, как се променят нещата бързо, голяма лотария е тая игра, нещо като висшата лига, всичко е възможно
дявола се специализира в англия напоследък и резултатите за купата го доказват за сметка на някои от любимите му първенства, как се променят нещата бързо, голяма лотария е тая игра, нещо като висшата лига, всичко е възможно
Е да но ще се сблъска с Васко , който не допуска голове в Англия (утре обаче могат да му мушнат два)

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Аз съм се специализирал отдавна навсякъде, но за съжаление не може всичко да се познава и печели... ПМЛ е абсолютна игра на шанс, това е положението. А специално в Англия имам успехи още от стария дир и старата игра на Анфо и Момчи, имам безапелационна титла с рекорден брой точки, после в следващия сезон второ или трето място (не помня точно), а сега и тук вече имам една титла в съживената от Жорката, Британиада. Вървя и към втора такава, което ще е дефакто 2 от 2, тъй като миналата година си дадох почивка и не играх в британидата и манията.
Събота 5 мин [C - 16:00] Атака за EZ 20803 | Перуджа - Тернана 0:0/1:0/1:1 7 мин [C - 16:00] Контраатака за DB 20807 | Виртус Ланчано - Бреша 1:1/1:1/1:2 15 мин [C - 17:00] Атака за EZ 10105 | Саутхямптън - Съндърланд 1:0/2:0/2:1 17 мин [C - 17:00] Контраатака за DB 10109 | Нюкасъл - Борнемут 1:0/1:1/2:1 20 мин [C - 17:00] Атака за EZ 10101 | Челси - Сток Сити 1:0/2:0 22 мин [C - 17:00] Контраатака за DB 10106 | Евертън - Уест Хям 1:1/2:1 26 мин [C - 17:00] Атака за EZ 20706 | Шефилд Уензди - Родъръм 1:0/2:0/2:1 28 мин [C - 17:00] Контраатака за DB 20707 | Рединг - Фулъм 1:0/2:0/2:1 32 мин [C - 19:00] Атака за EZ 21001 | Елче - Лягостера 1:0/2:0 34 мин [C - 19:00] Контраатака за DB 21007 | Атлетик Билбао Б - Кордоба 1:1/1:2 38 мин [C - 19:00] Атака за DB 10305 | Верона - Сампдория 1:1/2:1/1:2 42 мин [C - 21:45] Атака за EZ 10303 | Наполи - Киево 1:0/2:0/2:1 44 мин [C - 21:45] Атака за EZ 21301 | Спортинг Лисабон - Бенфика 0:0/1:1 Неделя 52 мин [Н - 13:30] Атака за DB 10301 | Торино - Лацио 1:1/2:1 72 мин [Н - 13:30] Атака за DB 21303 | Академика Коимбра - Витория Гимараеш 1:2/2:2 82 мин [Н - 21:45] Атака за EZ 10304 | Интер - Палермо 2:0/3:0
След като Каех вкара след 1000 пропуска на Наполи и Митроглу не прости на Спортинг оставен сам срещу вратаря , тази вечер ще нощуваме при 1:1 . Въпреки че ние утре имаме 2 мача (3 прогнози) , а противника ни само един мач (2 прогнози) , Зомбитата остават фаворити в мача . Това 2:0/3:0 на Интер е много опасно , но се надяваме да са се изморили от мача с Юве през седмицата .
верно че мачовете на дявола са дадени за единици, но трябваше някой бот от трите 1:1 да се хване, това може да ни коства победата за съжаление
Стига тъпотии,бяхме поведени като овце за единица,можеше ли някой да си представи,дори и Дяволчето че Челси няма да победят??????? Можеше ли някой да си представи,че Шефилд Ю найтед ще загубят у дома си??????? Много е лесно да се говори след края на мача,така че вземи си трай,Приятел. Щяло да ни струва победата??? Ти защо дори не позна и знаците на Перуджа-Тернана и Елче-Лягостера,а??? Защото сме принудени на дисциплина,ето за това е!!!!.Значи ти винаги си един от първите,дето пускаш прогнозите и другите трябва да те следваме.Това е чудесно за теб,но за другите???И после когато те следват,а не познаят резултат различен от твоя,било тяхна грешка.Хайде по-сериозно,уж сме отбор пък другите носели отговорност.Както и Спортинг-Бенфика беше покана за Х,нали така? И сега като излезне различно от Хкса вината е на другите. Мисли преди да пишеш каквото и да е,защото някой може и да се засегне,мислейки си че не е на твоето супер ниво! Ебати тъпата игра,пак ще си отмъщавам на жената и тъщата:)
Както и Спортинг-Бенфика беше покана за Х,нали така?
Не искам да се меша във вашите си работи , но съм длъжен да спомена за пропуска на Брайън Луис , който без конкуренция ще спечели за пропуск на годината .
верно че мачовете на дявола са дадени за единици, но трябваше някой бот от трите 1:1 да се хване, това може да ни коства победата за съжаление
Стига тъпотии,бяхме поведени като овце за единица,можеше ли някой да си представи,дори и Дяволчето че Челси няма да победят??????? Можеше ли някой да си представи,че Шефилд Ю найтед ще загубят у дома си??????? Много е лесно да се говори след края на мача,така че вземи си трай,Приятел. Щяло да ни струва победата??? Ти защо дори не позна и знаците на Перуджа-Тернана и Елче-Лягостера,а??? Защото сме принудени на дисциплина,ето за това е!!!!.Значи ти винаги си един от първите,дето пускаш прогнозите и другите трябва да те следваме.Това е чудесно за теб,но за другите???И после когато те следват,а не познаят резултат различен от твоя,било тяхна грешка.Хайде по-сериозно,уж сме отбор пък другите носели отговорност.Както и Спортинг-Бенфика беше покана за Х,нали така? И сега като излезне различно от Хкса вината е на другите. Мисли преди да пишеш каквото и да е,защото някой може и да се засегне,мислейки си че не е на твоето супер ниво! Ебати тъпата игра,пак ще си отмъщавам на жената и тъщата:)
къде пък съм писал че трябва да следваме един знак, трябва си и някой друг бот за покриване като Саутхямптън например, тоя мисля че бе хващаем, но както и да е, не искам да се караме, просто исках тоя мач да го вземем, за да запазим шансове за А група, но явно не е писано и ще трябва да си седим в Б. наполи можех 3:1 да го хвана, но и аз си влоших леко формата покрай залаганията и трябва да ги спирам, че се отразява и в играта, иначе е важно да няма конфликти точно сега в отбора и да завършим сезона спокойно в оставащите мачове, пък каквото стане
Последна промяна juve на 06.03.2016 14:32, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения