Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 17:06

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:40

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
Санде, как честитиш победата на Демба като водите бе? =)

Опитвам и аз като вас, КРАЛЮ, понякога ми се получава - ей го Брест взеха, че вкараха. :outofspace: Тия допреди два мача не беха вкарвали толкова голове като гост за цел сезон, колкото днес и предния кръг .... :censored:

Е, тва твойто е прекалено. Разбирам да сте като Бандата и при 5 оставащи мача до края и 3 гола пасив да честитите на противника ама при положение,че водите е доста странно...ясно е,че предизвикваш духа на покойни висаджии да ти помогнат, но не се оливай! :wave:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:41

tonzos_justice написа:

Демба Бой ще яде БОЙ от РОД на пролет, другите белязани са ясни: Милионерите и Бандюгите! :cheers:

Хубаво е,че след 3 поредни загуби отново се мотивира да мачкаш :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:42

Крал Блуфен написа:
Е, тва твойто е прекалено. Разбирам да сте като Бандата и при 5 оставащи мача до края и 3 гола пасив да честитите на противника ама при положение,че водите е доста странно...ясно е,че предизвикваш духа на покойни висаджии да ти помогнат, но не се оливай! :wave:

Еми някак ми става минорно, като видя поредният вратар-герой срещу нас - Гонзо днес па се насра, изрУдЪТ му с изрУд ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:51

alessandron написа:
Еми някак ми става минорно, като видя поредният вратар-герой срещу нас - Гонзо днес па се насра, изрУдЪТ му с изрУд ;-)

Сега успокои ли се Санде . Колкото и странно да ти прозвучи , пожелавам ви да ни биете , за да ти се върне желанието за игра . Ние ще бием следващия съперник . :cheers:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   15.12.2012 23:57

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Демба Бой ще яде БОЙ от РОД на пролет, другите белязани са ясни: Милионерите и Бандюгите! :cheers:

Хубаво е,че след 3 поредни загуби отново се мотивира да мачкаш :rofl:

Нещата ги казах в онази тема - но накратко:

след загуба от вас правим серия от загуби, ето това се доказа и тази година. На пролет обаче ще мачкаме, както го направихме за Купата! Нещата се повтарят от миналата година. Познах, че ще влезем в серия от загуби преди месец, спряхме на 3, на пролет ще позная и останалото, просто тва е като филм, но кво да се прави. :celebrate:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:04

Гонзо написа:

Сега успокои ли се Санде . Колкото и странно да ти прозвучи , пожелавам ви да ни биете , за да ти се върне желанието за игра . Ние ще бием следващия съперник . :cheers:

Утре имате шанс да вкарате гол, с което да се наредите до МИЛИОНЕРИТЕ и да станете втория отбор в цялото ПМЛ, който бележи ВСЕКИ мач от началото на сезона + купа!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:05

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Утре имате шанс да вкарате гол, с което да се наредите до МИЛИОНЕРИТЕ и да станете втория отбор в цялото ПМЛ, който бележи ВСЕКИ мач от началото на сезона + купа!

Абе знам че имаме , ама нека бият за да се порадват малко , заслужават го . Инак ние няма как да се сравняваме с Милионерите . Ние сме малък квартален отбор . :cheers:

Последна промяна Гонзо на 16.12.2012 00:06, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:08

Гонзо написа:

Е, мерси, ама при такова пожелание нема да ми е сладко. Мисля, че утре поне един гол ще вкарате и предвид прекрасните ти намеси ще е леко смешно да загубите. Нека е Х мача, удоволствие е да се играе с вас.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:13

alessandron написа:
Гонзо написа:

Е, мерси, ама при такова пожелание нема да ми е сладко. Мисля, че утре поне един гол ще вкарате и предвид прекрасните ти намеси ще е леко смешно да загубите. Нека е Х мача, удоволствие е да се играе с вас.

Така да бъде . Инак сега играта е малко на заден план , защото имам изпит на 14 януари и ако не го взема , ще прецакам цяла година учене . След това се стягаме и правим поредица от грандиозни победи .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:31

Гонзо написа:
Така да бъде . Инак сега играта е малко на заден план , защото имам изпит на 14 януари и ако не го взема , ще прецакам цяла година учене . След това се стягаме и правим поредица от грандиозни победи .

Стискам палци всичко да мине по мед и масло. :-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 00:38

alessandron написа:
Стискам палци всичко да мине по мед и масло. :-)

:cheers:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 17:57

Сори Санде . Лошо хванахме Нанси - Бордо .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 18:19

Гонзо написа:

Видях, че някой отбор имаше това двойно 1:1, но не знаех, че сте вие, класически гол на НАНСИ!

Нанси в пети пореден мач правят 1:1 в Лига 1. Ако имаше начин ние щяхме да го играем три пъти по 1:1 :wave:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 18:22

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:

Видях, че някой отбор имаше това двойно 1:1, но не знаех, че сте вие, класически гол на НАНСИ!

Нанси в пети пореден мач правят 1:1 в Лига 1. Ако имаше начин ние щяхме да го играем три пъти по 1:1 :wave:

Е да ама Санде упорства . Не вярва , че Нанси са машина за хиксове .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 18:57

Още вчера честитих, ясно е, че ние за Б лига сме абонирани. Мерси за вниманието, КУР за тая скапана игра, друго няма какво да кажа. Пет пъти поред 1:1 да направи някой значи е пълна мафия и букмейкърщина.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 19:19

Между другото след този мач през пролетния полусезон възнамерявам да не се замисля за нито един мач повече и да давам каквото видя. При положение, че правим четири голови удара и е достатъчно просто един крайно нелогичен бот да излезе, значи няма какво да се търси и зрънце логика в тази игра. Или поне аз не мога да го намеря. На Бордо и Нанси им пожелавам да не видят никога и грам щастие, вечно да ги тресе финансова криза и най-малкото в регионалните на регионалните групи да отпаднат. Този мач за мен е престъпление от най-висша класа.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 19:22

Не се нерви бе Санде . Идват празници и нова година . После започваме на чисто .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 19:24

alessandron написа:
Между другото след този мач през пролетния полусезон възнамерявам да не се замисля за нито един мач повече и да давам каквото видя. При положение, че правим четири голови удара и е достатъчно просто един крайно нелогичен бот да излезе, значи няма какво да се търси и зрънце логика в тази игра. Или поне аз не мога да го намеря. На Бордо и Нанси им пожелавам да не видят никога и грам щастие, вечно да ги тресе финансова криза и най-малкото в регионалните на регионалните групи да отпаднат. Този мач за мен е престъпление от най-висша класа.

Аз те съветвам да ползваш стратегията на Гонзо. Мислиш мачовете, специално избираш некои за дубъл бот 1:1 ама като ги пускаш пишеш как не си имал време и ги пускаш е така. Ако биете казваш,че си гений...ако паднете се оправдаваш,че не си мислил мачовете. :rofl:

Иначе, кофти за загубата ви защото е незаслужена. Тоя мач хикса щеше да му отива повече, но както съм казвал неведнъж Демба е един от отборите в цялото ПМЛ, на които им връзва много и редовно. Миналия мач го загубиха, но им направиха подарък с ПСУ и влезе, сега бот, нас ни биха мега незаслужено. Интересно е само,че в мача им срещу Бандата дето бяха по-добри не успяха да спечелят ама съдбата ги компенсира достатъчно...
И ние сме с 3 избити гола тоя кръг и ше трепериме да не паднеме накрая, но каквото и да стане ебал съм го - нема логика в тая игра!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 19:28

Крал Блуфен написа:

Аз те съветвам да ползваш стратегията на Гонзо. Мислиш мачовете, специално избираш некои за дубъл бот 1:1 ама като ги пускаш пишеш как не си имал време и ги пускаш е така. Ако биете казваш,че си гений...ако паднете се оправдаваш,че не си мислил мачовете. :rofl:

Иначе, кофти за загубата ви защото е незаслужена. Тоя мач хикса щеше да му отива повече, но както съм казвал неведнъж Демба е един от отборите в цялото ПМЛ, на които им връзва много и редовно. Миналия мач го загубиха, но им направиха подарък с ПСУ и влезе, сега бот, нас ни биха мега незаслужено. Интересно е само,че в мача им срещу Бандата дето бяха по-добри не успяха да спечелят ама съдбата ги компенсира достатъчно...
И ние сме с 3 избити гола тоя кръг и ше трепериме да не паднеме накрая, но каквото и да стане ебал съм го - нема логика в тая игра!

Хехехе Блувка , не си прав . Тази седмица , както и следващата , нямам никакво време . Инак , ти много добре знаеш , че като ги мисля , ги обсъждам и с теб . За късмета не съм съгласен , ама знам че ще спориш дълго и затова спирам с него .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, IX кръг)   |   16.12.2012 19:29

Гонзо написа:
Не се нерви бе Санде . Идват празници и нова година . После започваме на чисто .

Всяка година е едно и също, не започвам на чисто с тая игра. А дано вкарате Гърция или Висшата лига, поне да не ме е яд, че на един мач сте познали знака и сте набили дубъл, а ние 7 от 8 мача на знак ги хващаме, 4 голови удара и само един гол, дето спокойно можеше и него да избиеш. Пикал съм и на мръсната игра, дето е възможно часове труд да отидат на кино заради ей такава смехория като Нанси - Бордо, дето откъдето и да го погледнеш, НЕ МОЖЕШЕ да е 1:1 и само някой, който дори не отворил класирането във Франция, може да го играе така, че и на дубъл. Браво за прогнозата ви, за мен е гениално да заложиш серия от ТОЧЕН резултат да се повтори за ПЕТИ път !!! Тая година пет загуби имаме, от които четири са крайно незаслужени и наистина ми писна.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща