Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:05

Отговори на тема  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
ШЛ 2015/2016 Елиминации 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 00:40

Medved написа:
Размазване, ама издрапаха до 2:2 с пословичния катунски късмет... Ама сега Марио да ги мушне за 3:3 в 118-ата - така съм го намислил!!

Ае стига си ги лансирал тия цървули, трябва да отпадат ако ще и по 50 дузпи да си бият, няма да ги мисля и да ми образуват нерви, като миналата година до последният мач. :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 00:43

Какво хейтиш бе. Ще искаш Наполи в ШЛ, ама оставате 4-и и квотата ще отиде я за Лестър, я за Уест Хям.... Малко пък далновидност!!!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:13

честито на Байерн, Алегри накрая затвори много играта като изкара Мората и Куадрадо и се печеше изравняването, но ако Евра бе изчистил си продължавахме, както и на полувремето да бе 0:3, но не било писано, горчи яко, но това е положението, иначе стана страхотен двубой каквито рядко стават последните издания в ШЛ :-( :no:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:21

Гледам, че тука масово сте погребали Байерн и Гуардиола. Чудех се кое мнение да цитирам, ама най-добре да отговоря на всички заедно (освен Юве, който си пише за неговия си отбор): Какво викате? :whistle:

Иначе не е истина с каква лекота използвате думите. Първо Пеп бил "съсипал" Байерн - стила на игра е субективно нещо и всеки може да харесва (или да не харесва) каквото си иска, ама при положение че счупи сума рекорди в Бундеслигата и печели титлата всяка година, а в ШЛ досега винаги стига полуфинал, ебати съсипването, честно. Също така ги бил превърнал в лузъри??? Какво точно се разбира под "лузъри", че аз явно не съм съвсем наясно?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:22

juve написа:
честито на Байерн, Алегри накрая затвори много играта като изкара Мората и Куадрадо и се печеше изравняването, но ако Евра бе изчистил си продължавахме, както и на полувремето да бе 0:3, но не било писано, горчи яко, но това е положението, иначе стана страхотен двубой каквито рядко стават последните издания в ШЛ :-( :no:

Прав си, Алегри сговняса Юве с грешните смени

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:23

spurs написа:
Гледам, че тука масово сте погребали Байерн и Гуардиола. Чудех се кое мнение да цитирам, ама най-добре да отговоря на всички заедно (освен Юве, който си пише за неговия си отбор): Какво викате? :whistle:

Иначе не е истина с каква лекота използвате думите. Първо Пеп бил "съсипал" Байерн - стила на игра е субективно нещо и всеки може да харесва (или да не харесва) каквото си иска, ама при положение че счупи сума рекорди в Бундеслигата и печели титлата всяка година, а в ШЛ досега винаги стига полуфинал, ебати съсипването, честно. Също така ги бил превърнал в лузъри??? Какво точно се разбира под "лузъри", че аз явно не съм съвсем наясно?
Спърсе, това не е Байерн!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:24

Може. Ама е изключително силен отбор и в никакъв случай не са лузъри.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:26

Добре че Байерн победиха в този мач, но Гуардиола за малко да ги провали. Стартовия състав, както и схемата му бяха грешни. Факт е, че резервите вкараха решителните голове в продължението. А Бенатия не е за нивото на Байерн, ами по-скоро за Аугсбург. Кимич също. Ако с такава защита излязат срещу Барселона, Меси ще направи хеттрик за едно полувреме. Да се надяват Боатенг да се възстанови.

Алегри също направи грешка с изваждането на Куадрадо.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:30

Спърс, по принцип може да се дискутира безкрайно по темата. Аз обаче предпочитам да синтезирам квинтесенцията - това, което Байерн постигна тези три години, го постигна не ЗАРАДИ, а ВЪПРЕКИ Гуардиола.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:35

Байерн е цирк, чийто продължаващи частични успехи се дължат на две неща: 1) добрата инерция от времето на Юп и пословичната организация на чисто клубно ниво; 2) вземане страха на съперника не и без помощта на редовно напудряния медиен образ на некадърника Чеп (аууу, какво ще правим срещу тази машина, която владее топката в 75% от мача, леле-леле, убиха ни). Вижда се, че като излязат срещу отбор, който си знае цената и не се плаши от медийни плашила, изведнъж се намират в небрано лозе и не знаят какво им се случва. Днешния мач можеше да свърши преспокойно 1:4 и никой нямаше да смее седмици наред да лигави патока на каталонския некадърник. Някой да не е съгласен?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 01:48

SUBXERO написа:
Спърс, по принцип може да се дискутира безкрайно по темата. Аз обаче предпочитам да синтезирам квинтесенцията - това, което Байерн постигна тези три години, го постигна не ЗАРАДИ, а ВЪПРЕКИ Гуардиола.

Винаги когато някой не симпатизира на даден треньор, брои успехите на някой друг, а провалите на него. Ей го бай Момчил, ако го питаш всички успехи на Челси са въпреки Моуриньо, а тазгодишният провал си е изцяло негов. Иначе ми е чудно защо ВЪПРЕКИ Пеп тази година ще поставят рекорд по поредни титли в Бундеслигата, а 50 години преди това ЗАРАДИ всички предишни треньори не успяха да го направят? И какво всъщност значи, че са постигнали нещо въпреки него, при положение че той си моделира отбора изцяло по свой вкус. Ето, даже Нейви каза, че това не е Байерн - от всичките ви мнения тази вечер, това е единственото, с което съм съгласен. Та как така хем не е Байерн, хем успехите са защото това е Байерн?

Иначе конкретно теб те репликирах заради думата "лузъри", продължаваш ли наистина да твърдиш че са такива?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 02:02

Специално в този мач ме опровергаха. Показаха характер, но най-вече показаха играта, която им е в кръвната група. Просто превключиха на n-та баварска последните 15-20 минути и си взеха мача. По същия начин ни обърнаха и нас от 0:1 до 3:1 преди две години. Забравиха за всякакви тикитаки и заиграха по рефлекс.

А иначе за самата думчка, ок не, не са лузъри, но при Пеп взеха да показват лузърски симптоми малко по-честичко отколкото в миналото.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 02:10

спърсе, най-голямата грешка на Пеп е че не подмени защитата с класни попълнения. Ако Боатенг им е най-класният защитник (което от само себе си е смешно), кой е достоен да му партнира? Бадщубер е вечно контузен и всеки мач изигран за Байерн е празник. За Бенатия и Кимич си казах мнението. Просто трябва да се паднат с отбор, който ще ги разкрие. А това неминуемо ще се случи в следващата или по-следващата фаза. В Бундеслигата просто няма достатъчно силни отбори да го направят. Но аз продължавам да твърдя, че Байерн на Гуардиола е прекалено небалансиран отбор и повечето им трансфери добавиха класа на позиции, където я притежаваха. Вместо примерно да разкарат Бадщубер, Бенатия, Мартинез...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 08:12

spurs написа:
SUBXERO написа:
Ей го бай Момчил, ако го питаш всички успехи на Челси са въпреки Моуриньо, а тазгодишният провал си е изцяло негов.

Ами зависи за кои успехи говорим на Мъдото. Той по-принцип прави силен втори сезон. За част от успехите заслугата си е изцяло негова, но и таз годишният провал си е също така изцяло негова заслуга.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 09:32

SUBXERO написа:
Забравиха за всякакви тикитаки и заиграха по рефлекс.

Ето това обобщава нещата. Гуардиола в този мач направи само едно свястно нещо - вкара Анкалтара, но при така развилата се ситуация това всеки треньор щеше да го направи. Изравняването обаче стана не заради реакция на Гуардиола. И да, Спърсе, Гуардиола в Европа две години отпада доста унизително от отборите, които беше нает да бие. Пука им на Байерн за домашните титли, там се иска династия в ШЛ.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 10:24

Еми за мен всички тови неща за Пеп се говорят, защото предната година спечелиха ШЛ с Хайнкес. Иначе не виждам как може да се каже, че някой е съсипал даден отбор, при положение че е отпаднал на полуфинал от най-силните отбори в света към този момент (които след това си взеха и купата съответно). Да, отпадането от Реал беше със срамен резултат, факт, ама има и такива мачове, а и честно казано едва ли много хора са очаквали Байерн да спечелят ШЛ тогава предвид традициите купата да не се дублира. Много отбори са се опитвали (включително най-добрият отбор в историята - Барса на Гуардиола) и никой не е успял, така че като изключим резултата в единия мач с Реал представянето им си беше съвсем в рамките на очакваното. Миналата година пак си стигна полуфинал и с тотално осакатен отбор беше победен от машината Барса, като нещата бяха на кантар преди да изригне Меси (а да не забравяме Барса в какво състояние бяха през 2013 когато Байерн ги отстрани).

Така че аз донякъде съм съгласен с това, че в предишните две години като не успя да отстрани Барса и Реал, не успя да постигне възможно най-големите очаквани резултати, но в никакъв случай не съм съгласен, че е съсипал отбора или че тотално се е провалил. А за домашните титли не знам дали им пука, но рекордът си е рекорд и със сигурност са доволни защото чак такава доминация като последните три години не са правили.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 10:42

spurs написа:
включително най-добрият отбор в историята - Барса на Гуардиола

Малко в твой стил, да се хвана и аз за нещо казано от теб ;-)

По какво съдиш, че това е най-добрият отбор в историята? Какви са критериите за да бъде обявен за такъв?

Последна промяна Anfield на 17.03.2016 10:46, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 10:56

Anfield написа:
spurs написа:

По какво съдиш, че това е най-добрият отбор в историята? Какви са критериите за да бъде обявен за такъв?

Предполагам, че чисто субективни, както и моите, според които този отбор на Барселона е най-силния, откакто гледам футбол. Отделен въпрос е, че версията на Енрике има шансове да се окаже по-силна.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 11:02

Anfield написа:
spurs написа:

Да, точно това, което казва Стенли, не съм виждал друг отбор да доминира по начина, по който го правеше онази Барса. И по принцип въпреки че го мисля не бих го написал чак толкова категорично, но очаквах реакцията на Дявола и затова така :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ 2015/2016 Елиминации   |   17.03.2016 11:30

spurs написа:
Еми за мен всички тови неща за Пеп се говорят, защото предната година спечелиха ШЛ с Хайнкес. Иначе не виждам как може да се каже, че някой е съсипал даден отбор, при положение че е отпаднал на полуфинал от най-силните отбори в света към този момент (които след това си взеха и купата съответно). Да, отпадането от Реал беше със срамен резултат, факт, ама има и такива мачове, а и честно казано едва ли много хора са очаквали Байерн да спечелят ШЛ тогава предвид традициите купата да не се дублира. Много отбори са се опитвали (включително най-добрият отбор в историята - Барса на Гуардиола) и никой не е успял, така че като изключим резултата в единия мач с Реал представянето им си беше съвсем в рамките на очакваното. Миналата година пак си стигна полуфинал и с тотално осакатен отбор беше победен от машината Барса, като нещата бяха на кантар преди да изригне Меси (а да не забравяме Барса в какво състояние бяха през 2013 когато Байерн ги отстрани).

Така че аз донякъде съм съгласен с това, че в предишните две години като не успя да отстрани Барса и Реал, не успя да постигне възможно най-големите очаквани резултати, но в никакъв случай не съм съгласен, че е съсипал отбора или че тотално се е провалил. А за домашните титли не знам дали им пука, но рекордът си е рекорд и със сигурност са доволни защото чак такава доминация като последните три години не са правили.

Осакатеният Байерн от миналата година беше по вина на Гуардиола - да не напомням изцепката с лекаря на баварците, както и колко от контузените имаха всъщност мускулни проблеми т.е. доказателство за прекомерно натоварване, което точно треньорът трябва да съблюдава. Да, може би е силно да се каже, че е съсипал Байерн, но е факт, че не успя да стигне летвата на Хайнкес, което си горчи.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща