Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:52

Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Дискусия - Indian Wells 2016 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 01:04

здрава битка и отлична игра на Рафа, с която ще бие всеки без проблеми, но не и Джоко за съжаление, просто оня както и да играе винаги ще намери начин да го пречупи във важните моменти :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 10:26

juve написа:
здрава битка и отлична игра на Рафа, с която ще бие всеки без проблеми, но не и Джоко за съжаление, просто оня както и да играе винаги ще намери начин да го пречупи във важните моменти :dunno:

Да, Надал срещу Ноле вече прилича на Фед срещу Надал - не е от сега, но ...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 12:46

alessandron написа:
juve написа:

Да, Надал срещу Ноле вече прилича на Фед срещу Надал - не е от сега, но ...

еми това е каквото е Фед срещу Надал, такова и Рафа срещу Ноле, за да има баланс във вселената е крайно време и на сърбина да се появи неудобен съперник, иначе ни чака огромна скука следващите два сезона и Джокович ще подобри всички рекорди като нищо, да видим тая вечер Раонич дали е готов за нещо голямо, израстна доста напоследък, има мощен сервис с който да разстрои ретурите на Джоко, да видим дали е достатъчно за успех днес и най-важното дали си вярва :-)

Последна промяна juve на 20.03.2016 12:49, променена общо 4 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 13:14

Глупости. Надал - Джокович изобщо не е като Надал - Федерер. На светлинни години разлика са като съперничество.
Вижте баланса на Надал срещу Ноле само на ГШ.
Джокович оправи баланса си срещу сянката на Надал. 6 поредни победи над най-слабия Рафа в историята.
Конкретно за снощи, първия сет бе на ракетата на Надал, но изтърва сърбина. Не че щеше да вземе мача ако го беше спечелил, но щеше да е добре за самочувствието му. Още не е достигнал оптимална спортна форма Рафа за да се надява да бие моментния Джокович. Това може да стане по-нататък през сезона. Но е хубавото да се вижда, че Надал се подобрява и намира тайминга си, но за съжаление е загубил уникалната си бързина и закъснява за ударите.
Мача снощи бе слаб с много грешки. Джокович също не е в най-добрата си форма, вижда ми се поизморен и това ще се усети и по-нататък през сезона.
Надал ако продължи така да надгражда съм оптимист за клей сезона.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 15:20

Diavolo написа:
Глупости. Надал - Джокович изобщо не е като Надал - Федерер. На светлинни години разлика са като съперничество.
Вижте баланса на Надал срещу Ноле само на ГШ.
Джокович оправи баланса си срещу сянката на Надал. 6 поредни победи над най-слабия Рафа в историята.
Конкретно за снощи, първия сет бе на ракетата на Надал, но изтърва сърбина. Не че щеше да вземе мача ако го беше спечелил, но щеше да е добре за самочувствието му. Още не е достигнал оптимална спортна форма Рафа за да се надява да бие моментния Джокович. Това може да стане по-нататък през сезона. Но е хубавото да се вижда, че Надал се подобрява и намира тайминга си, но за съжаление е загубил уникалната си бързина и закъснява за ударите.
Мача снощи бе слаб с много грешки. Джокович също не е в най-добрата си форма, вижда ми се поизморен и това ще се усети и по-нататък през сезона.
Надал ако продължи така да надгражда съм оптимист за клей сезона.

А 7-те плескавици и те ли бяха срещу сенчестия Надал? :laugh: Иначе Надал никога не е постигал подобна серия от победи срещу Федерер извън клея, докато Джокович вече си го пердаши най-рутинно на всички настилки. Да не говорим, че Федерер дори на червено много рядко е падал без поне да се закачи в мача, докато ти ми кажи колко двубоя вече станаха, в които Ноле си го шляпа с резултат от сорта на 6-3 6-2? Вчера стигна до тайбрек де, това си е малка победа...

Колкото до балансите на ГШ - там числата са в полза на Надал и срещу Фед, и срещу Ноле до голяма степен, защото те могат да стигнат полуфинали и финали дори да не играят нещо особено, докато Рафа редовно си пада по-рано, когато не е назобан. Колко пъти играха с Джокович на АО например при всичките триумфи на сърбина? И колко пъти Джокович все пак стигаше до мач с Рафа на РГ, без да е кой знае колко убедителен преди това (аз поне се сещам за два крещящи примера - 2007 и 2012)?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 16:10

Аз коментирам фактите, ти си само 'АКО' 'АКО'
7 поредни победи на Джокович над Надал бяха срещу силен Надал, но Надал след това намери решение на проблема и победи в много важни и тежки двубои Джокович. Говорим само за последната серия от 6 поредни победи. Истинския ХТХ в това съперничество приключи 2014 г.
от 2015 г. Надал не е същия, докато Ноле си е в пик форма и е нормално да дръпне с победите.
И въпреки всичко това, не може да се говори за Джокович като за Надал срещу Федерер, просто е абсурдно.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 16:39

Diavolo написа:
Аз коментирам фактите, ти си само 'АКО' 'АКО'
7 поредни победи на Джокович над Надал бяха срещу силен Надал, но Надал след това намери решение на проблема и победи в много важни и тежки двубои Джокович. Говорим само за последната серия от 6 поредни победи. Истинския ХТХ в това съперничество приключи 2014 г.
от 2015 г. Надал не е същия, докато Ноле си е в пик форма и е нормално да дръпне с победите.
И въпреки всичко това, не може да се говори за Джокович като за Надал срещу Федерер, просто е абсурдно.

И защо да не се брои? :laugh: Ако утре Надал изведнъж заиграе силно и направи по 5 поредни победи срещу Джокович и Федерер, пак ли няма да се брои? Тогава дай да не броим и мачовете от 2008-2010, щото Ноле имаше астма примерно. След като Надал не се е отказал, а играе и достига полуфинали и финали в големи турнири, няма право на никакви извинения. Той дори не е навършил 30 години, че да го броим приключил.

Иначе понеже искаш факти - от последните 11 мача Джокович е спечелил 10, като Надал е взел общо ЕДИН сет при 10-те си загуби. Като добавим към това и 7-те плескавици, картинката си става леко стряскаща. Да, цялостно погледнато не е като Надал - Федерер главно заради мачовете на РГ, но вече е съвсем ясно, че Рафа си има сериозен комплекс от сърбина и на ментално ниво изглежда загубил битката.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 16:48

а лошото е че вече и на РГ Джоко след миналогодишната победа с 3:0 ще има и там психологическо предимство, ако се паднат по-рано, но пък на финал все нещо му става и не може да го спечели заради огромното напрежение от кариерния шлем, май там е шанса на Рафа, но трябва да натрупа увереност с поне една Мастърс титла на клей преди това

Последна промяна juve на 20.03.2016 16:49, променена общо 2 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 17:35

Diavolo написа:

За теб абсурдно, за други - не. Джокович обърна Надал в собствената му игра и от сума време насам Рафа се плаши откровено от него.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 21:34

Почнаха финала! 2:0 за Серена казвам аз. :-) Вие какво мислите?

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 21:55

Naki написа:

трашарката задължително трябва да вземе първия сет, дано не чоукне ... Аза сервира за сет

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:00

Balleta написа:
Naki написа:

трашарката задължително трябва да вземе първия сет, дано не чоукне ... Аза сервира за сет

взе го ама пак ще я обърнат според мен, дано греша де, иначе мача е голямо блъскане с много непредизвикани най-вече на Серина и почти никакви разигравания за съжаление

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:05

juve написа:
Balleta написа:
Naki написа:

взе го ама пак ще я обърнат според мен, дано греша де, иначе мача е голямо блъскане с много непредизвикани най-вече на Серина и почти никакви разигравания за съжаление

Азаааааа :dance: Брейк и във втория :whistle:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:21

удържа подаването си Вика след нови спасени брейкболи и води с два пробива за 3:0, а Серина чупи ракети с наказателна точка, тоя път мисля че всичко е решено и обрат няма да има, ако стане Вика трябва да се застреля :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:23

juve написа:
удържа подаването си Вика след нови спасени брейкболи и води с два пробива за 3:0, а Серина чупи ракети с наказателна точка, тоя път мисля че всичко е решено и обрат няма да има, ако стане Вика трябва да се застреля :-D

Чакай, Вика вече е 4:0, резултат от който обикновенно почва да чоуква :laugh: Айде Азоооооо, а Серена дори бе наказане с точка заради счупената ракета :whistle:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:37

Balleta написа:
juve написа:

Чакай, Вика вече е 4:0, резултат от който обикновенно почва да чоуква :laugh: Айде Азоооооо, а Серена дори бе наказане с точка заради счупената ракета :whistle:

почнаха двойните на Аза точно при 5:2 е ако и сега я обърне да се гръмне верно при положение че контролира(ше) напълно мача :besnyo:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:38

Balleta написа:
juve написа:

ей го, две двойни грешки и брейк за Серена, Колко пъти е падала Аза след сет и 5:2 в нейна полза .... поне два аз помня

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:46

ААААААА Победа за Вика обърна гейма от 15:40 браво, счупи каръка най-сетне :ura: :ura:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 22:48

Аз предлагам вместо Малинка и Кралица Рина да й викаме вече Серинка "непредизвиканата грешка" Уилямс. :laugh: Особено някои от тия аутове по 5 метра будеха сериозен смях. :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2016   |   20.03.2016 23:04

Henman написа:
Аз предлагам вместо Малинка и Кралица Рина да й викаме вече Серинка "непредизвиканата грешка" Уилямс. :laugh: Особено някои от тия аутове по 5 метра будеха сериозен смях. :-D

май вече си е почти пред пенсия, а и тия шокиращи загуби от Винчи и Кербер допълнително наливат масло в огъня, тая година е последен шанс да атакува рекорда по шлемовете на Щефи, но като и гледам формата и това че Вика тоя сезон се връща в играта за челните позиции нищо добро не я чака Серина, а и ще допуска тепърва още загуби от доста тенисистки, вижда се края на доминацията :-)

Последна промяна juve на 20.03.2016 23:06, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща