Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:19

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 21:25

Моля, да бъдем извадени от първенството. Аз лично приключих с тая игра.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 16.12.2012 21:26, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 21:28

Аааа, копеле, без тия. След като аз не съм пуснал такова нещо, нема и ти. Ма ако си решил, ела при нас да придадеш ВИП класа на отбора и с манекенското си тяло да запълниш вратата ни.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 21:51

СПОКО

Аз псувах зверси 3 седмици, днес избивам рибата с 6 гола. Така е в тази игра. Много срещи се печелят не от нападателите, а от вратарите, на мен това не ми харесва. Примерно на мача Милионери-РОД, РОД имаха повече точни удари, но загубиха, днес това се случи за кой ли път и на мача ви със Слъгс. Те са много силен отбор и тази загуба не трябва да те вбесява.

Имате отлични позиции за атака на А група.

Хубаво е, че лидерите днес загубиха, за да стане още по жестока битката. Разбирам те как се чувстваш, така се чувствах и аз като ни набодохте двоен гол в Гърция в 93 минута. Колелото се върти, моментите се редуват, така че.....

Без вас Б група просто да затваря врати. Сандро и ти сте едни от емблемите на Играта, заедно с Гонзо ;-)

Горе главата, влизате в А група, споко :bluefan:

Последна промяна tonzos_justice на 16.12.2012 21:53, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:00

tonzos_justice написа:
Без вас Б група просто да затваря врати. Сандро и ти сте едни от емблемите на Играта, заедно с Гонзо ;-)

Май е умряла циганката, дето хвали Краля :-P

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:07

naja_haje написа:
tonzos_justice написа:

Време е за ЧЕРВЕНО ДЕРБИ отново, РОД ще дойде при вас, за да ви покажем някои финтове :petku:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:07

naja_haje написа:

Е как бе, тука си, пишеш. ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:27

Да прибирам ли Надето ?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:30

Гонзо написа:
Да прибирам ли Надето ?

Защо ти е на теб Надето? ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:31

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:
Да прибирам ли Надето ?

За да стане голмайстор . Трябва ми нестандартен нападател , тип Бербатов . Машина за голове си имам .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:36

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:
Гонзо написа:
Да прибирам ли Надето ?

За да стане голмайстор . Трябва ми нестандартен нападател , тип Бербатов . Машина за голове си имам .

Машините за голове играят на RED HELL, твоите нападатели са на ниво "Асен Букарев". Няма по-класен нападател от Олимпия в А и Б група от години насам.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:39

tonzos_justice написа:
Машините за голове играят на RED HELL, твоите нападатели са на ниво "Асен Букарев". Няма по-класен нападател от Олимпия в А и Б група от години насам.

Еми радвам се за вас . Ние искаме , по различен тип нападател . Надето ще е идеална за това, а и има кво да научи от Императора .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:42

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Еми радвам се за вас . Ние искаме , по различен тип нападател . Надето ще е идеална за това, а и има кво да научи от Императора .

Определено има какво да научи от теб, но Надето е буйна врачанска кръв, смес от Неаполитанска и Сицилианска, внимавай :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:46

tonzos_justice написа:

Определено има какво да научи от теб, но Надето е буйна врачанска кръв, смес от Неаполитанска и Сицилианска, внимавай :-)

Е аз съм от Родопите . Няма кво да говорим за темперамент .
Все си мисля обаче , че Блуфи ще размисли и ще се върне още по надъхан . Това не пречи да ни преотстъпи Надето до края на сезона .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:50

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Е аз съм от Родопите . Няма кво да говорим за темперамент .
Все си мисля обаче , че Блуфи ще размисли и ще се върне още по надъхан . Това не пречи да ни преотстъпи Надето до края на сезона .

Обещавам му да бием Слугс и да отмъстим!!! Впрочем Слъгс ги бихме много сладко тази есен, редовни абонати са на Тонзо :-D

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:54

tonzos_justice написа:

Обещавам му да бием Слугс и да отмъстим!!! Впрочем Слъгс ги бихме много сладко тази есен, редовни абонати са на Тонзо :-D

Обещавам , че и ние ще ги бием . Всяка година играем с човек по малко срещу тях .

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 22:56

Гонзо написа:
Обещавам , че и ние ще ги бием . Всяка година играем с човек по малко срещу тях .

Голема хвалба :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   16.12.2012 23:47

Блуфи не се оттегляй!

Прости ми!!! :90:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:04

alessandron написа:
Гонзо написа:

Голема хвалба :laugh:

Ей , радвам се , че се развесели . Така трябва да е . Тук трябва да се радваме , а не да псуваме . Айде , давайте коледно събиране да правим .

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:06

Аз мисля,че след очакваната победа на Милионариос над Индепендиенте Меделин с 2:0 след около 3-4 часа, ще преосмислиш това прибързано и емоционално решение.
Но наистина имаш право да си разочарован ..не е логично през кръг да привличате по 2-3 вратарски избивки или 2-3 греди
и въпреки всичко, да сте в челото, което е достойно за адмирации ...
Обяснението е само едно !
Ти се бъзикаш по темата, но според мен наистина над вас тегне МАГИЯ !
А Мария Асенова очевидно е менте...
Преразгледай договорните си отношения с нея и си намери истински експерт по изчистване на външни влияния, а също така и наеми качествено детективско бюро, за да разбереш откъде идва магията.
Помисли добре дали се сещаш за отбор, съставен предимно от слаботелесни покемони, който ви е хвърлил в тая бездна.
Мисли нелогично и извън рамката, огледай се и около себе си, дори и в отбора, виж дали някой не ти завижда и тайно се надява да те измести от светлината на прожекторите. Мисли за тези, които никога не би заподозрял сред приятелите ти тук....Сандро (заподозрян, особено след като си внуши ,че си ги проклел с мача на Сент Етиен - Лион 0:1 миналия кръг), Гонзо (възможен заподозрян, след като го изрита от отбора миналия сезон), Тонзо (за мен е основен заподозрян, ако се върна в предишни неговия мнения, недвусмислено намеква ,че си причина за сериите му от загуби)....

Пази се от приятелки !

И се готви за следващия сезон, в който ще мерим сили в А група и не просто ще я обърнем с краката надолу, но просто ще я взривим !
А ако няма на кой да се довериш и ти трябва мнение от независим външен консултант за някой за мач, потоци, избивки или квото и да е през пролетния полусезон, знаеш къде да ме намериш ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:11

ReZo написа:
Аз мисля,че след очакваната победа на Милионариос над Индепендиенте Меделин с 2:0 след около 3-4 часа, ще преосмислиш това прибързано и емоционално решение.
Но наистина имаш право да си разочарован ..не е логично през кръг да привличате по 2-3 вратарски избивки или 2-3 греди
и въпреки всичко, да сте в челото, което е достойно за адмирации ...
Обяснението е само едно !
Ти се бъзикаш по темата, но според мен наистина над вас тегне МАГИЯ !
А Мария Асенова очевидно е менте...
Преразгледай договорните си отношения с нея и си намери истински експерт по изчистване на външни влияния, а също така и наеми качествено детективско бюро, за да разбереш откъде идва магията.
Помисли добре дали се сещаш за отбор, съставен предимно от слаботелесни покемони, който ви е хвърлил в тая бездна.
Мисли нелогично и извън рамката, огледай се и около себе си, дори и в отбора, виж дали някой не ти завижда и тайно се надява да те измести от светлината на прожекторите. Мисли за тези, които никога не би заподозрял сред приятелите ти тук....Сандро (заподозрян, особено след като си внуши ,че си ги проклел с мача на Сент Етиен - Лион 0:1 миналия кръг), Гонзо (възможен заподозрян, след като го изрита от отбора миналия сезон), Тонзо (за мен е основен заподозрян, ако се върна в предишни неговия мнения, недвусмислено намеква ,че си причина за сериите му от загуби)....

Пази се от приятелки !

И се готви за следващия сезон, в който ще мерим сили в А група и не просто ще я обърнем с краката надолу, но просто ще я взривим !
А ако няма на кой да се довериш и ти трябва мнение от независим външен консултант за някой за мач, потоци, избивки или квото и да е през пролетния полусезон, знаеш къде да ме намериш ;-)

Блуфката има моята безрезервна подкрепа . Без него играта не е същата . Той е силно момче и ще размисли . Сега ще го направя и рибар . Като не хване 5 дена никва риба , ще разбере кво значи карък .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща