Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Дискусия - Маями 2016 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 11:17

Дришльо би Мърльо и т.нар. "спортни медии" пак само за това ще облъчват... Ай сиктир! :-x

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 11:22

alessandron написа:
Никой не обелва дума за Григор срещу Мъри, добре че все пак се напънах и гледах мача - репортаж ТУК! Мърльо уникално се срина накрая, супер уморен, ходеше все едно е бил ебан. Григор показа характер, особено предвид факта, че беше на косъм да се осере и да изпусне два пробива аванс във втория сет, а и изоставаше с пробив в третия сет, но наниза пет поредни гейма. Хубавото игрово беше форхендът му, както и сеченият бекхенд. Лошото си остава сервисът - ей така, от нищо, прави двойни грешки и се разбалансира в моменти, в които няма ама никакви предпоставки за това. Лично аз си мисля, че едва ли ще пропокопса много в Маями, но една победа над противник като Мъри си е винаги добра новина.

Григор беше готов пак да чоукне отново, но Мъри не му позволи тоя път. Шотландецът направи около 50 непредизвикани грешки, като последните геймове буквално ги предаде със серия от ънфорси. Иначе Гришката престъпно загуби тайбрека на първия сет, после беше на косъм да изтърве аванс от 4-0 във втория, след като направи две двойни грешки в един сервис гейм, но Енди не успя да реализира брейкбол при 5-4 за връщане на втория пробив. Сервисът определено не ми хареса и от бекхенд пак имаше твърде много евтини грешки. Хубаво поне, че би, защото в Синсинати Мърляча се влачеше не по-малко, но Гришко допусна обрат от сет и 5-2. Не ми се вярва да просперира много обаче - най-много да бие Монфис, ако печката се лигави. Май е време за още една анкета на Дявола, защото в долната половина отново няма представител на топ 4. Аз нещо нямам доверие на Милош за втори пореден турнир, така че може би Кей или Кириос?

Иначе тия 9 милиона да не би да са зрители само на ББС? И на мен ми се струват много малко.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 13:33

Henman написа:
alessandron написа:
Никой не обелва дума за Григор срещу Мъри, добре че все пак се напънах и гледах мача - репортаж ТУК! Мърльо уникално се срина накрая, супер уморен, ходеше все едно е бил ебан. Григор показа характер, особено предвид факта, че беше на косъм да се осере и да изпусне два пробива аванс във втория сет, а и изоставаше с пробив в третия сет, но наниза пет поредни гейма. Хубавото игрово беше форхендът му, както и сеченият бекхенд. Лошото си остава сервисът - ей така, от нищо, прави двойни грешки и се разбалансира в моменти, в които няма ама никакви предпоставки за това. Лично аз си мисля, че едва ли ще пропокопса много в Маями, но една победа над противник като Мъри си е винаги добра новина.

Григор беше готов пак да чоукне отново, но Мъри не му позволи тоя път. Шотландецът направи около 50 непредизвикани грешки, като последните геймове буквално ги предаде със серия от ънфорси. Иначе Гришката престъпно загуби тайбрека на първия сет, после беше на косъм да изтърве аванс от 4-0 във втория, след като направи две двойни грешки в един сервис гейм, но Енди не успя да реализира брейкбол при 5-4 за връщане на втория пробив. Сервисът определено не ми хареса и от бекхенд пак имаше твърде много евтини грешки. Хубаво поне, че би, защото в Синсинати Мърляча се влачеше не по-малко, но Гришко допусна обрат от сет и 5-2. Не ми се вярва да просперира много обаче - най-много да бие Монфис, ако печката се лигави. Май е време за още една анкета на Дявола, защото в долната половина отново няма представител на топ 4. Аз нещо нямам доверие на Милош за втори пореден турнир, така че може би Кей или Кириос?

Иначе тия 9 милиона да не би да са зрители само на ББС? И на мен ми се струват много малко.

На BBC са, да, пропуснах в бързината да уточня.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 14:17

Аз се радвам за победата, но сега следва Гаел Монфис и доста се притеснявам. Не играе много добре срещу французите по принцип, а той заедно с Гаске са най-неудобните му противници. Дано този път го пречупи.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 14:59

Григор ще бие Монфис.. с ракетата по главата! :laugh: :-D

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 15:24

Как гадно ми се срина нета та изпуснах победата на Гришо, но като ви чета по-скоро Мъри се е бил, той след като му се роди детето влиза във формата на Джоко от по-миналото лято когато падна рано на летните Мастърси и Мъри сега се осра на два поредни, очевидно не е в игрова кондиция, но има късмет че и Фед не играе, иначе щеше да си загуби второто място. Сега турнира пак се закучи в долната част, но би трябвало Кей да е фаворит за финала, в Маями му пасват условията, стига да не се счупи по некое време, а Гришката още днес ми се струва че ще падне, Монфис му е много неудобен игрово, а и едва ли ще се възстанови толкова бързо след тежкия мач с Мъри, дано ме опровергае де и запише още една престижна победа :-)

Последна промяна juve на 29.03.2016 15:24, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 15:55

Според мен най-трудният съперник на Кей преди полуфинала ще е РБА. Монфис/Григор не виждам какво биха противопоставили на Нишикори.

От другата четвъртина и Кирьос, и Раонич (Кузнецов прави турнира на кариерата си досега, но не го виждам как последователно отстранява тези двамата) при висок процент на първи сервис бият японеца в два сета. Кирьос е с по-трудна програма, защото Кузнецов и Раонич back-to-back не е лека задача, пък и той е добър на бързи хард кортове като Ротердам (разликата в скоростта на кортовете м/у Ротердам и Маями е като Уимби първата седмица спрямо Ролан Гарос на жега).

Така че аз по-скоро гласувам за Раонич, въпреки че след АО той е по-скоро в слаба форма и стигна финала на ИУ по-скоро заради благоприятен жребий (Томич-Бердих-Монфис-Гофен - все тенисисти или в лоша моментна форма, или със стил на игра, който не е проблем за Раонич).

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 16:05

MCStranger написа:
Според мен най-трудният съперник на Кей преди полуфинала ще е РБА. Монфис/Григор не виждам какво биха противопоставили на Нишикори.

От другата четвъртина и Кирьос, и Раонич (Кузнецов прави турнира на кариерата си досега, но не го виждам как последователно отстранява тези двамата) при висок процент на първи сервис бият японеца в два сета. Кирьос е с по-трудна програма, защото Кузнецов и Раонич back-to-back не е лека задача, пък и той е добър на бързи хард кортове като Ротердам (разликата в скоростта на кортовете м/у Ротердам и Маями е като Уимби първата седмица спрямо Ролан Гарос на жега).

Така че аз по-скоро гласувам за Раонич, въпреки че след АО той е по-скоро в слаба форма и стигна финала на ИУ по-скоро заради благоприятен жребий (Томич-Бердих-Монфис-Гофен - все тенисисти или в лоша моментна форма, или със стил на игра, който не е проблем за Раонич).

И накрая Джоко печели :laugh:

Аз съм за Дамир :dance:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 16:13

Джоко ще спечели, но днес му предстои най-сериозното препятствие, дано стане мач или пък съм надценил Тим ще се разбере, а Вика ще си направи дубъл, като гледам кои останаха и предвид отличната и форма едва ли ще има проблем, надеждата бе Мугуруса, ама я изпусна, а Серина трябва да се пенсионира след края на годината, вече едвам се движи по корта и само се мъчи, но все пак ще хвърли последните сили да догони рекорда на Щефи на оставащите шлемове

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 18:31

Naki написа:
NuFc написа:
Става дискусията.
Това е важното!
Мда, мерси за включването. :-D ДискОтираме, разискваме и обсъждаме. :-)

От друга една страна, ако някой беше ни видял първоначалната дискусия - впоследствие вече след това имаше И такава, де - щеше да помисли, че тука сме се събрали банда олигофрени. :laugh: :-D

Последна промяна Naki на 29.03.2016 18:32, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   29.03.2016 23:38

еха Тимеа Бачински след близо 3 часа обърна и Халеп след Радванска вчера, стори ми се че видях Лара Гут да я подкрепя, носи и късмет явно, вече почват най-интересните мъжки най-сетне, дано не ми се доспи, че на ЦК се влачиха цяла вечност почти 6 часа, така и миналия ЮСО два женски мача се играха половин ден почти преди да почнат мъжете :laugh:

Последна промяна juve на 29.03.2016 23:39, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 01:12

ебаси Тим засега е 0/10 при точките за пробив, иначе си играе момчето, но сърбина във важните точки е от друга галактика за съжаление, така подчини всички :-(

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 01:46

и за капак последния гейм Тим пропиля лековато още една дузина точки за пробив, явно психически не бе готов за сблъсък с Ноле, който за пореден път си печели с колкото трябва без да дава най-доброто от себе си, доминацията му е плашеща и няма спиране, всички са загубили още преди да е почнал мача

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 12:28

Гледах целия първи сет и до първия пробив на Ноле във втория. Извън Федерер, както и Вавринка на РГ миналата година, това е най-равностойният противник на Джокович, който съм гледал и със сигурност най-силният от началото на 2016. Като изключим точките за пробив (не че можем да направим такова нещо), Thiem даже изглеждаше като по-добрия играч. Имайки предвид, че клеят е най-силната му настилка, близкото бъдеще пред Доминик изглежда повече от светло.

Днес стискаме палци Симон и Монфис да загубят и ще имаме полуфинали на Мастърс с най-ниска средна възраст от много време насам (не съм проверявал, възможно е и за всички времена).

От видяното вчера, само Кирьос може да се опъне на Ноле и то ако покаже играта след 0:3 30-40 вчера срещу Кузнецов. Джокович няма да му даде възможност да връща пробиви и няма да чоуква в тайбрека, ако има такъв.

Финалистът от тази половина ще е от мача Раонич-Кирьос, с лек превес на Кирьос за момента, Кей с неговия момичешки сервис най-много да бие Монфис днес и е дотам.

Джокович няма да има проблеми с Бердих, а много вероятно и с Гофен (макар че Гофен здраво го изпоти в Синси миналата година, но Маями не е Синси).

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 15:54

иначе успях да изгледам мача на Монфис и Гришо и ми хареса много с драма, обрати, прекрасни разигравания, но на нашия му се губи сервиса в 80% от мача и колкото и добре да се държи в дългите разигравания без начален удар ще сънува големите успехи, примерно един Раонич само със сервис си бие Гаел, а нашия кел файда като направи пробив веднага му го върнат и всички усилия отиват на вятъра, почти си е за УТА наш Гришко, не случайно всички тенисистки го харесват :-D

Последна промяна juve на 30.03.2016 15:55, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 15:57

Ако напишеш Grigor Dimitrov в Google и ти излиза следното:

Изображение

Снимките свързани с топика Григор Димитров, най-долу:

Маша - като екс гадже
Ноле - нямам идея що, сигурно щото е балканец
Никол - настоящо гадже
Фед - заради бейби-Фед

Монфис - АБОНАТ :innocent:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 16:09

Balleta написа:
Ако напишеш Grigor Dimitrov в Google и ти излиза следното:

Изображение

Снимките свързани с топика Григор Димитров, най-долу:

Маша - като екс гадже
Ноле - нямам идея що, сигурно щото е балканец
Никол - настоящо гадже
Фед - заради бейби-Фед

Монфис - АБОНАТ :innocent:

:laugh: :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 19:10

MCStranger написа:
Гледах целия първи сет и до първия пробив на Ноле във втория. Извън Федерер, както и Вавринка на РГ миналата година, това е най-равностойният противник на Джокович, който съм гледал и със сигурност най-силният от началото на 2016. Като изключим точките за пробив (не че можем да направим такова нещо), Thiem даже изглеждаше като по-добрия играч. Имайки предвид, че клеят е най-силната му настилка, близкото бъдеще пред Доминик изглежда повече от светло.

Днес стискаме палци Симон и Монфис да загубят и ще имаме полуфинали на Мастърс с най-ниска средна възраст от много време насам (не съм проверявал, възможно е и за всички времена).

От видяното вчера, само Кирьос може да се опъне на Ноле и то ако покаже играта след 0:3 30-40 вчера срещу Кузнецов. Джокович няма да му даде възможност да връща пробиви и няма да чоуква в тайбрека, ако има такъв.

Финалистът от тази половина ще е от мача Раонич-Кирьос, с лек превес на Кирьос за момента, Кей с неговия момичешки сервис най-много да бие Монфис днес и е дотам.

Джокович няма да има проблеми с Бердих, а много вероятно и с Гофен (макар че Гофен здраво го изпоти в Синси миналата година, но Маями не е Синси).

Тийм имаше 15 точки за пробив, от които реализира само една, и то след двойна грешка на Ноле. Това му попречи да вземе поне сет, иначе наистина седеше равностойно на корта. Според мен обаче Цонга в ИУ затрудни малко повече Джокович.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   30.03.2016 20:25

Малко извън темата, ако още не сте чули :dance:
Слава богу на Гришо продукцията е значително по-добра от този "шедьовър".
https://www.youtube.com/watch?v=tC1AsmYgRNQ

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Маями 2016   |   31.03.2016 00:56

jjf написа:
Малко извън темата, ако още не сте чули :dance:
Слава богу на Гришо продукцията е значително по-добра от този "шедьовър".
https://www.youtube.com/watch?v=tC1AsmYgRNQ

голяма простотия, ама става, народа по принцип такива обича :-D иначе Гофен си стигна тихо и кротко още едно полуфиналче от Мастърс :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща