Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:21

Отговори на тема  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Левски ще е шампион за 2015-2016 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.04.2016 09:00

redo написа:
от шампион мина към ле, усещаш ли колко си смешен, даже по-смешен от дузпата днес.

да, и понеже сме ФК Лафка, та затова медията на Пеевски, "Меридиан мач" атакува постоянно Левски с абсолютните си глупости.

за дузпата, играта не е спряна, играч отиграва топката и друг го покосява. абсолютна дузпа. ако удара беше точен, щеше да е авантаж. чорбетата да се радват, че Бурабия и Бедоя и контузиха 3-ма от титулярите на Берое в единоборства, от които май всичките ще пропуснат мача с тях.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.04.2016 10:07

falkenbach написа:
redo написа:
от шампион мина към ле, усещаш ли колко си смешен, даже по-смешен от дузпата днес.

да, и понеже сме ФК Лафка, та затова медията на Пеевски, "Меридиан мач" атакува постоянно Левски с абсолютните си глупости.

за дузпата, играта не е спряна, играч отиграва топката и друг го покосява. абсолютна дузпа. ако удара беше точен, щеше да е авантаж. чорбетата да се радват, че Бурабия и Бедоя и контузиха 3-ма от титулярите на Берое в единоборства, от които май всичките ще пропуснат мача с тях.

Играча на Левски много преди да падне игра с топката. Специалистите да кажат има ли 100% дузпа или не, за мен е доста съмнителна

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски ще е шампион за 2015-2016   |   03.04.2016 10:14

redo написа:

Колега, аз може и да съм смешен, не помня аз да съм давал определения за тебе

Факта си остава - ти не четеш какво съм написал, все пак нормално е да не се обръща внимание на написаното , а да се дават определения - по-лесно е така . Ако не бе изваждането Левски щеше да има 50 точки, 4 по малко от Лудогорец. Ако разликата бе толкова малка, мисля че мачовете с Монтана, Локо и Славия нямаше да завършат наравно. Поне 1 или 2 от тези мачове можеше да бъдат спечелени от Левски. Тогава разликата щеше да е още по-малка, а защо не и да са лидери в класирането.

Ти искаш да кажеш че Левски в сегашното си състояние заслужава да е на 2 место? Там е първо заради изваждането на Литекс и второ заради липсата на конкуренция - всички под 1 место са май на един хал в момента.

Пуснах темата много преди сегашните мачове, и я пуснах защото чух такава информация от определени места. Тогава обаче никой не прогнозираше изваждане на Литекс, така че и най-сигурният 100% план понякога си има свойте недостатъци.

Жив и здрав колега

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4