# [15301003] ● CDLM BLUE POWER [1:3] СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ 'А' лига, ХX кръг)
Автор
Съобщение
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
# [15301003] ● CDLM BLUE POWER [1:3] СИНЯТА ЛАВИНА ● (ПМЛ 'А' лига, ХX кръг) | 04.04.2016 14:47
FT ======================================================================================== CDLM BLUE POWER 1:3 СИНЯТА ЛАВИНА ========================================================================================
Последна промяна: [H - 24:00]
Последна промяна Mandor на 11.04.2016 00:10, променена общо 8 пъти

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
Ебати фиаското-Бари вкара в 95тата,Байерн ни замина в края,избиха ни още един,а за капак късен гол на Вила и Реал,които зациклиха в 30тата и така си остана,а Ейбар треснаха и греда.
Няма съмнение вече,че ние ше сме втория изпадащ и всичко свърши,но мисля,че ше бъдеме компенсирани от каръщината на финала!
Не, че ми е работа, но срещу статистиката за дубъли на шампиона поне аз не си спомням кога за последно е имало нула. Похвално е, че са се отказали от тотото, но май е малко късно. Но е факт, че в сегашните им прогнози има много повече логика, отколкото в тото опитите им и май резултатите са налице. Изводите си остават за тях разбира се, но с едно, две изключения (недоразумения) се забелязва тенденция в отборите да мислят и да се подсигуряват при прогнозите си, което прави играта по - интересна и истинска.
Не, че ми е работа, но срещу статистиката за дубъли на шампиона поне аз не си спомням кога за последно е имало нула. Похвално е, че са се отказали от тотото, но май е малко късно. Но е факт, че в сегашните им прогнози има много повече логика, отколкото в тото опитите им и май резултатите са налице. Изводите си остават за тях разбира се, но с едно, две изключения (недоразумения) се забелязва тенденция в отборите да мислят и да се подсигуряват при прогнозите си, което прави играта по - интересна и истинска.
Да, късно е либе за китка, Лавината стана втория шампион, който изпада веднага след като е вдигнал титлата предишната година.
Да, късно е либе за китка, Лавината стана втория шампион, който изпада веднага след като е вдигнал титлата предишната година.
да му мислят Мумиите или Нивата!
_________________ В град като София, никой не е невинен!

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
Его - трети точен удар и отново не ни превъзхожда противника ама кур. Ше си го изкараме накрая на некой ама да видиме кой ше е =) Предпочитам да е на финала ама да му мислят и Мумиите