FT ======================================================================================== БАЛКАНСКИ МЕЧОК 3:0 THE MUMMIES ========================================================================================
Последна промяна: [H - 23:00]
Последна промяна Mandor на 25.04.2016 00:53, променена общо 9 пъти
Да направим добър мач, а накрая все някой ще почерпи :)
Не е задължително - при определено развитие на останалите мачове, ако вашият завърши наравно, вие няма да станете шампиони, а мечките ще изпаднат - и на никой няма да му е до черпене. Въобще, драма
Не е задължително - при определено развитие на останалите мачове, ако вашият завърши наравно, вие няма да станете шампиони, а мечките ще изпаднат - и на никой няма да му е до черпене. Въобще, драма
Не разбрах какво общо има черпенето с титлата или изпадане. Ако загубата на титлата в ПМЛ можеше да предизвика каквато и да е емоция в мен, нямаше да съм тук и да се занимавам. Игра е това - ако стане, стане, ако не стане, ще си сипем по едно и догодина пак.
Мисля, че последните силни емоции в ПМЛ ги изпитах преди години, когато реално изпаднахме от А лига и само отказването на някой ни върна. Така че да става каквото ще, ако Нивата спечелят, ще им честитим титлата и ще почиваме, ако я спечелим ние, ще пишем по няколко поста с много удивителни и пак ще почиваме. Разлика особена няма :)
Не разбрах какво общо има черпенето с титлата или изпадане. Ако загубата на титлата в ПМЛ можеше да предизвика каквато и да е емоция в мен, нямаше да съм тук и да се занимавам. Игра е това - ако стане, стане, ако не стане, ще си сипем по едно и догодина пак.
Мисля, че последните силни емоции в ПМЛ ги изпитах преди години, когато реално изпаднахме от А лига и само отказването на някой ни върна. Така че да става каквото ще, ако Нивата спечелят, ще им честитим титлата и ще почиваме, ако я спечелим ние, ще пишем по няколко поста с много удивителни и пак ще почиваме. Разлика особена няма :)
... Недей така де..., вкарай малко тръпка! Демотивиращо е такова отношение
... Недей така де..., вкарай малко тръпка! Демотивиращо е такова отношение
Това не значи, че няма да се радвам, ако станем шампиони, но ако влагах толкова много емоции, сега как щях да се чувствам при загубени 6 точки преднина за 1 месец? При по-непукистко отношение, човек не може да бъде засегнат прекалено много от курвенските номера на Памела :)
ТКЗС-то дава премия на Мейджъра за страхотните спасявания - чувал картофи, едно стекче олио и дамаджана с домашна пърпуца - всичко е 100 натурално, без оцветили, Е-та и добавки.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Ами това е, бием. С колко точно, ще видим. В крайна сметка или ние или Слъгс (засега ние) на бараж. Не знам каква е хавата с атаките на РОД, но ако се обърне нещо резилът там, ще е егати драмата. Ние направихме каквото можахме.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Мда, явно не ни е писано да станем шампиони. Мисля, че още имаме някакъв теоретичен шанс, но както се развиха мачовете този уикенд, явно няма да стане. Все пак няма да честитя на Нивата още, ще чакаме до последно.
Мда, явно не ни е писано да станем шампиони. Мисля, че още имаме някакъв теоретичен шанс, но както се развиха мачовете този уикенд, явно няма да стане. Все пак няма да честитя на Нивата още, ще чакаме до последно.
На вас успех, ако стигнете до баражите.
Ами за момента сте шампиони. Нашият мач е 1:1. Остават ни по 1 мач до края.
Упссс Сент Етиен вкарали в продължението. 2:1 за нас. Явно ще е драма до края
Определено ви е писано на вас да сте шампиони. Нема такъв смешен 2ри гол на Ст. Етиен в последната секунда. Вратаря просто я изрита напред и последния защитник на Лориен не я уцели и некъв остана сам срещу вратаря и вкара. Голема драма, но ето,че невъзможното е на път да стане - коронясания за шампион отбор на Мумите изпусна титлата.
Разчитахме на тях да ударят едно рамо и да бият желираните, но не става така друг да ти свърши работата. Провал голям в края е тоя сезон за нас и доста по-малокалибрени отбори финишират пред нас ама Памела пак направи коронния си курварски номер. За мене няма значение де, но ше лиши момчетата от шанса да се борят за титла догодина, а чак по-следващия сезон