Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:30

Отговори на тема  [ 148 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 09:57

И ето един пример в подкрепа на тезата ми.

Цитат:
Мъдурко:

I lost my title to Claudio Ranieri and it is with incredible emotion that I live this magic moment in his career.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-congratulates-leicester-after-the-former-chelsea-manager-loses-my-title-a7011186.html

Коя твоя титла бе мъдо насрона изпаружено. Ебахти и наглият лайнояд недодялан.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 09:59

Пълен ташак беше Сити снощи. С подобни играчи да не смееш да атакуваш, е меко казано несериозно.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 12:48

Diavolo написа:
spurs написа:
Е като не си казвал защо се разпознаваш, не виждам да съм те споменал някъде :)

Първо и основно нищо не разпознавам и никой не ме разпознава за каквото и да било, защото фактите са на наша страна.
А и кой така задкулисно споменаваш/визираш ако не съм аз или smaragdus... :)

Смарагдус със сигурност е един от визираните, след всички патетично-тежки думи, които е писал по адрес на Моуриньо. Друг от визираните изригна с дълга пледоария, изводът от която е точно това, което и аз написах - селското и циганско поведение може и да е приемливо, ако е от наш човек :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 13:04

Атлетико дори в Примера срещу отбори с по-скромен бюджет от техния играят по същия начин и редовно бият с 1 на мъка, докато Челси на Моуриньо все пак вкара близо 100 гола в Премиършип, имаше 6-0 срещу Арсенал и т.н. И аз съм на мнение, че преценката изцяло зависи от това дали го прави "наш" или "ваш" човек - когато Моуриньо използва тази тактика, това е паркиране на автобуса, убийство на футбола, мъдурковско шубе и т.н., а когато Симеоне бие по същия начин, той е гений на треньорството, опълчил се храбро срещу лошите Барса, Реал и Байерн без пари за екипи и минерална вода. :-D

Мен лично този директен, силов, прагматичен футбол ме кефи, независимо дали треньор е Моуриньо, Чоло или Хидинк, и се изкефих, че Атлетико разказа играта на скучното тики-така на Барса 1 и Барса 2!

Последна промяна Henman на 05.05.2016 13:07, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 13:53

Henman написа:
Атлетико дори в Примера срещу отбори с по-скромен бюджет от техния играят по същия начин и редовно бият с 1 на мъка, докато Челси на Моуриньо все пак вкара близо 100 гола в Премиършип, имаше 6-0 срещу Арсенал и т.н. И аз съм на мнение, че преценката изцяло зависи от това дали го прави "наш" или "ваш" човек - когато Моуриньо използва тази тактика, това е паркиране на автобуса, убийство на футбола, мъдурковско шубе и т.н., а когато Симеоне бие по същия начин, той е гений на треньорството, опълчил се храбро срещу лошите Барса, Реал и Байерн без пари за екипи и минерална вода. :-D

Мен лично този директен, силов, прагматичен футбол ме кефи, независимо дали треньор е Моуриньо, Чоло или Хидинк, и се изкефих, че Атлетико разказа играта на скучното тики-така на Барса 1 и Барса 2!

Много точно казано! :yes:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 13:55

Типично адвокатски прийом е да се правят някакви генерализирани изводи от контекста, пренебрегвайки всички изложени факти и аргументи :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 14:05

Ами не, ти ми вадиш факти и аргументи защо Симеоне е добър треньор, което аз никъде не съм отрекъл. Аз само казвам, че номерата му са супер селски и цигански, точно каквито бяха и като беше футболист - ако си забравил, по онова време се водеше провокатор номер 1 в световния футбол.

С Хенман съм съгласен, ама те с Мейджа пък по друга линия не мерят с еднакъв аршин - писали са тиради срещу симулациите на Барса, а не видам да се възмущават на симулациите на Атлетико ;)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 14:19

Я пак? Къде са тия 100 гола на Мъдьо в Премиършип? 73 гола през миналият сезон и по 72 през предишните му шампионски сезони. Атлетико имат 77 през шампионският им сезон.

И да не забравяме, че в единият случай говорим за отбор на 1 място по бюджет в ЕПЛ, а в другият на отбор с пъти по-малък бюджет от Барса и Реал.

т.е. да дам разбираем пример - едно е Монтана да играе автобус срещу Левски и да спечели купата примерно, съвсем друго е Лудогорец да го направи по-същият начин.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 14:19

Атлетико на Симеоне е ултра неприятен отбор, ама пък начинът по който йебнаха двете тикитаки не може да не буди възхищение и уважение! Пожелавам им на финала срещу Крал Зизу да бъдат йебани със 7:0 :)))

Симеоне си е ултра помияр и боклук по природа и просто е смешно да бъде сравняван с Цар Моу, който само се прави на такъв и то само когато е предизвикан от разни мишоци и дребни душички ;)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 14:22

spurs написа:
Ами не, ти ми вадиш факти и аргументи защо Симеоне е добър треньор, което аз никъде не съм отрекъл. Аз само казвам, че номерата му са супер селски и цигански, точно каквито бяха и като беше футболист - ако си забравил, по онова време се водеше провокатор номер 1 в световния футбол.

С Хенман съм съгласен, ама те с Мейджа пък по друга линия не мерят с еднакъв аршин - писали са тиради срещу симулациите на Барса, а не видам да се възмущават на симулациите на Атлетико ;)

Ами прочети точка 4 от "пледоарията" ми и ще видиш, че сме на едно мнение. И мен не ми харесват циганските номера, както и тая простотия с топката, което както казах е присъщо за аржентинският футбол - мангалска работа с една дума, НО за разлика от Мъдото, няма да чуя Симеоне да казва - МОЯТА ТИТЛА. Ебаси и лайното самонадеяно - неговата титла :outofspace:

Ей това е голямата разлика между двамата!!!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 14:25

Medved написа:
Атлетико на Симеоне е ултра неприятен отбор, ама пък начинът по който йебнаха двете тикитаки не може да не буди възхищение и уважение! Пожелавам им на финала срещу Крал Зизу да бъдат йебани със 7:0 :)))

Симеоне си е ултра помияр и боклук по природа и просто е смешно да бъде сравняван с Цар Моу, който само се прави на такъв и то само когато е предизвикан от разни мишоци и дребни душички ;)

Лайно Мъдурко не може да бъде сравняван с никого. Той е паднал толкова ниско, че дори треньор като Коцето Ангелов - Лаптопа е на светлинни години пред него.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:32

не знам какво се възхищавате толкова на това Атлетико - игратя грозен, скучен и бавен футбол в комбинация с касапски и брутално груби на моменти нарушения. Симеоне е изявен провокатор на тъчлинията и сигурно треньора прекарал най-много време в трибуните поради наказания за поведението си. Атлетико за 100-ен да повторя е всичко, но не и беден тим с липса на трансфери.
Както каза някой че те Атлетико бият дори слабаците в Примера къде Реал и Барса ги ушиват с по 5-6 на нула с по едно на мъка ...някой изобщо гледа ли им мача с Валекано, е Девола се заблъскал че Сити-Реал бил безличен, а това какво беше, това пари да ми дават няма да го гледам повече от 10 минути и то на собствен стадион и то в мач с борба за титлата. Техния пргматизъм е прекалено голям за моите стандарти. Иначе е разбиремо, че хората им се кефят защото къде с голям късмет, къде с голяма воля вадят по 1-0 и бият някои от всеобщо 'омразните' тимове, разбирай вечните грандове.
Примерно мача на Бернабеу свърши 0-1, а реално трябваше да е поне 4-1 за Реал, един ден късмета им няма да проработи и ще бъдат неприятно разгромени - дано да е на финала :-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:33

Medved написа:
...

Симеоне си е спечелил завинаги място във футболното ми сърце след онази грозна симулация, заради която изгониха помияра Бекъм на световното 1998. ;-)
И аз немога да си представя как може да бъде сравняван с това изстискано мъдо. Все едно да сравняваме великан и джудже. :-? :-? :-? :wave:

ПС: Единственото по-важно нещо за мен на световни и европейски от добро представяне на България е отпадането някъде по пътя на Англия и тъй като нашите вече прекратиха всякакви участия ми остана само отпадането на Англия.

ППС: Аааа забравих, също от изключителна важност е и отпадането на Бразилия и това 1:7 на домакинският им турнир е като футболен великден. :!:

Последна промяна Prototype_Iblis на 05.05.2016 15:46, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:40

Balleta написа:
не знам какво се възхищавате толкова на това Атлетико - игратя грозен, скучен и бавен футбол в комбинация с касапски и брутално груби на моменти нарушения. Симеоне е изявен провокатор на тъчлинията и сигурно треньора прекарал най-много време в трибуните поради наказания за поведението си. Атлетико за 100-ен да повторя е всичко, но не и беден тим с липса на трансфери.
Както каза някой че те Атлетико бият дори слабаците в Примера къде Реал и Барса ги ушиват с по 5-6 на нула с по едно на мъка ...някой изобщо гледа ли им мача с Валекано, е Девола се заблъскал че Сити-Реал бил безличен, а това какво беше, това пари да ми дават няма да го гледам повече от 10 минути и то на собствен стадион и то в мач с борба за титлата. Техния пргматизъм е прекалено голям за моите стандарти. Иначе е разбиремо, че хората им се кефят защото къде с голям късмет, къде с голяма воля вадят по 1-0 и бият някои от всеобщо 'омразните' тимове, разбирай вечните грандове.
Примерно мача на Бернабеу свърши 0-1, а реално трябваше да е поне 4-1 за Реал, един ден късмета им няма да проработи и ще бъдат неприятно разгромени - дано да е на финала :-)

Да така е, един ден късмета им не проработи на 24 Май 2014 и настина бяха разгромени с 4:1, след като вече се виждаха с купата ;-). Съдбата си знае работата - връща това, което взима :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:45

Prototype_Iblis написа:
Balleta написа:

Да така е, един ден късмета им не проработи на 24 Май 2014 и настина бяха разгромени с 4:1, след като вече се виждаха с купата ;-). Съдбата си знае работата - връща това, което взима :laugh:

ами да, щото след 1:0 не играха нищо, паркираха автобуса, ама Рамос им го мушна в 92.28 секунда ...и после всичко е история (къде отиде прагматизма и защитата и тактиката и интелигентността да пазиш резултата ..вземи 3 гола за нула време :-D :-D ) ...... един от най-легендарните и драматични финали в ШЛ спечелил 10-та :celebrate:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:50

Тънко пропускаш, че докато вие се пазихте накрая за финала, Атлетико игра шампионски мач за титлата в Примера на Кампа. В продълженията на финала бяха тотално каталясали и поне половината им играчи едвам се движеха.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:53

Vendome написа:
Тънко пропускаш, че докато вие се пазихте накрая за финала, Атлетико игра шампионски мач за титлата в Примера на Кампа. В продълженията на финала бяха тотално каталясали и поне половината им играчи едвам се движеха.

В ткива момента е въпрос на психика, не на физика ... и класа, щото автобуса, като спука гума и е до там :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 15:59

Въпрос и на двете е. В случая, двата фактора бяха във ваша полза. Изравняване в 92.28 минута от 94 винаги е силен удар по психиката и измества моментума в полза на противника. Липсата на физически сили на единия отбор също сериозно помага на другия, който е по-свеж.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 18:20

Сега изгледах отново мача между Байерн и Атлетико
Значи Байерн наистина имаха много голямо териториално предимство, както и такова във владеенето на топката, но дефакто нямаха нито едно чисто голово положение в мача. Първото полувреме имаха едно положение на Левандовски, но от малък и неудобен ъгъл, което Облак спаси. После един далечен удар на Рибери, който Облак леко неуверено пробва да хване, но се получи малко нескопосано избиване. И дойде тъпия пряк свободен удар след ненужното нарушение на границата на наказателното поле на Аугусто Фернандез, а самия гол дойде след нелеп рикошет в Хосе Хименез. Дузпата какво да я коментирам, отново глупост, този път на Хименез. Дефакто всичко опасно пред вратата на Облак дойде не от футболистите на Гуардиола, а на тези на Симеоне.
Второто полувреме по-скоро стихиен натиск на Байерн. Един далечен и безопасен удар на Чаби Алонсо последвано от едно наистина хубаво положение на Левандовски след страхотен пас на Видал, но топката му дойде малко неудобна и не можа да я нацели както трябва, а и беше в нудобно положение. След втория гол на Байерн дошъл след грешка на Фелипе Луиш (най-вече) и Диего Гудин до края нищо опасно, отново далечен и немощен удар на Коман и един по-опасен далечен удар на Алаба, но станал такъв след поредния рикошет.
Не че Атлетико са имали някакви шансове за гол, но Байерн бе фаворита, Байерн има къде, къде по-големи звезди. Всъщност в първия мач в Мадрид гредата на Торес (когато можеше да стане 2-0) бе именно такова 100% положение за гол, което Байерн нямаха за всичките 180 минути футбол.
Така че в заключение може да се каже, че точната дума е Атлетико надхитри и отстрани Байерн по правилата на европейските клубни турнири, а не че са ги надиграли категорично и т.н.
Но това е напълно достатъчно. Единия отбор е на финал, другия не. Точно това малкото го имаше у Симеоне, а не в Гуардиола, като коз.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)   |   05.05.2016 18:49

Балетче, тази година няма да има 92.28 мин.
ще ви аналят в редовното с мръсна Чоло тактика! :devil: :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 148 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща