Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:58

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 15:50

tonzos_justice написа:
Честит Рожден Ден ЦСКА

68 ГОДИНИ СЛАВА, 68 ГОДИНИ СИЛА, 68 ГОДИНИ ШАМПИОНИ, 68 ГОДИНИ ПОБЕДИ, 68 ГОДИНИ ЛЮБОВ :cheers: :first: :celebrate: :handshake: :football:

68 години от криминалния акт на БКП, ако Ред Бул ги водят урод, то и вие сте, защото бяхте фирмената марка на Партията със специални символи червено и петлъчка ....крадци на футболисти .... :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 16:13

Хайде стига с това "крадци на футболисти" - ако беше така според теб Гунди къде щеше да играе?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 16:20

Balleta написа:
глупости написа

Младежо, за теб не знам, но аз малка част хванах от онзи строй. Какво е било и какво не е, не можем да твърдим. Злите езици говорят, че Партията е била пълна с фенове на Левски. Трезвите езици говорят, че в онова време хиляди човешки съдби са били затривани, а какво остава да се затрие един отбор. Та, веднага на негово място ще се появи друг. Сам си отговори на въпроса защо не сте затрити!
Болни мозъци могат да твърдят всичко или болни диши. В България психично-болните са стотици хиляди, няма да стигнат клиниките в цяла Европа! С жълти книжки им викахме едно време.

И бъди мъж, бъди трезвеник, а не пияно говедо и ще оцениш какво е направил ЦСКА за БГ спорт като цяло. И защо Левски не е !!! ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 05.05.2016 16:21, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 21:20

Гледам в eventim продават за 22 блок на Б сектор, който е зад вратата. Ако ги пускат блок по блок това значи добре :))). И аз съм в Б, но до В! За сефте ще бъда в Б сектор на Националния :)))

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 21:29

tonzos_justice написа:
Гледам в eventim продават за 22 блок на Б сектор, който е зад вратата. Ако ги пускат блок по блок това значи добре :))). И аз съм в Б, но до В! За сефте ще бъда в Б сектор на Националния :)))

Да, пускат по блокове. Така като купувахме билети, се чудехме защо в някои блокове не може да се купи нищо, след като бяха минали буквално минути от старта на продажбата - като билетите за даден блок се изчерпат на 2/3, пускат за следващия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 21:42

tonzos_justice написа:
Balleta написа:
глупости написа

Младежо, за теб не знам, но аз малка част хванах от онзи строй. Какво е било и какво не е, не можем да твърдим. Злите езици говорят, че Партията е била пълна с фенове на Левски. Трезвите езици говорят, че в онова време хиляди човешки съдби са били затривани, а какво остава да се затрие един отбор. Та, веднага на негово място ще се появи друг. Сам си отговори на въпроса защо не сте затрити!
Болни мозъци могат да твърдят всичко или болни диши. В България психично-болните са стотици хиляди, няма да стигнат клиниките в цяла Европа! С жълти книжки им викахме едно време.

И бъди мъж, бъди трезвеник, а не пияно говедо и ще оцениш какво е направил ЦСКА за БГ спорт като цяло. И защо Левски не е !!! ;-)

Не ми се пени излишно, прекалено си зелен .....

Рожба ли сте на партията - рожба сте
Криминално ли сте създадени - криминално
Червената петолъчка символ ли ви е - символ е
Червени ли сте, като БКП - червени сте
Имаъе ли успехи след срива на БКП - нямате
Имате ли победа на Лудогорец - нямате
Във В група ли сте - във В сте

толкова :laugh: :-D :cheers:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   05.05.2016 22:40

Е айде да не се дразним, че и аз започвам с неудобните въпроси...
Милиционерски отбор ли сте били - е как... даже ДС още ви помага
Вечно втори ли сте - да, дори тази година ще сте на второ място сред вторите и вашия музей ще прилича на текстилен магазин от толкова калъфки :rofl:
Евроидиоти ли сте - да, и не сме го казали ние а сте се доказали
Имате ли някой жив велик играч... мургавия инженер, перукан или насираков... - изберете си сами

Над 100г. срам и мизерия КЗЛ :finger:

Няма база за сравнение с най-титулования и най-успешния в европа български футболен отбор „убиец на европейски шампиони“ детронирал 3 действащи европейски шампиона...
Клубът, който е неудобен за много хора, които правят всичко възможно да го заличат, но той отказва да умре и дори и от отвъдното (В група) всява страх и респект сред своите опоненти!

ЧРД на всички цесекари!

Последна промяна Keanu на 05.05.2016 22:51, променена общо 5 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   06.05.2016 09:04

Balleta написа:
Не ми се пени излишно, прекалено си зелен .....

Няма какво да си мерим пишките с тебе! Никога не съм ви смятал за равен! И няма как! Да, водим се вечните съперници, поради причината, че другите отбори са НИЩО! Но да се сравняваме, по какво ще се сравняваме бе Уйли? :rofl:

1. По титли? Айде няма нужда. ХЕГАМОНЪТ е ясен! 8-)
2. По успехи в Европа ли? Тук пък сме ви комплексирали за 100 години ПО десет! Имате ли полуфинал бе Барни??? :laugh:
3. По футболисти пробили в Европа? Колко Стоичковци имате бе Фред? :-D
4. Колко еврошампиони сте детронирали бе Гвендолин? :innocent:
5. Колко пъти надути британци, родината на футбола са обявявали Левски за фаворит за спечелване на КЕШ? Колко пъти Ферди? ;-)

По кое да се сравняваме? И по публика последните 10 години ви бием, по какво остана? Аха може би имате повече купи от турнирите в Албена и така сте пред ЦСКА ли :laugh: :laugh: :laugh: Аха. Машини сте! :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 06.05.2016 09:10, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   06.05.2016 20:51

Keanu написа:
Е айде да не се дразним, че и аз започвам с неудобните въпроси...
Милиционерски отбор ли сте били - е как... даже ДС още ви помага
Вечно втори ли сте - да, дори тази година ще сте на второ място сред вторите и вашия музей ще прилича на текстилен магазин от толкова калъфки :rofl:
Евроидиоти ли сте - да, и не сме го казали ние а сте се доказали
Имате ли някой жив велик играч... мургавия инженер, перукан или насираков... - изберете си сами

Над 100г. срам и мизерия КЗЛ :finger:

Няма база за сравнение с най-титулования и най-успешния в европа български футболен отбор „убиец на европейски шампиони“ детронирал 3 действащи европейски шампиона...
Клубът, който е неудобен за много хора, които правят всичко възможно да го заличат, но той отказва да умре и дори и от отвъдното (В група) всява страх и респект сред своите опоненти!

ЧРД на всички цесекари!

Глупак, панчарево не може да се мери с Левски по никакви показатели.Факт е,че след подарените титли и псевдоуспехи в Европа,панчаревци са вечния втори след падането на пртията -майка създател. Панчарево винаги е бил след Левски и това ше продължава и след още 200години. Последни в Европа и клошари без лиценз-това сте вие измекяри!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 10:11

И още нещо - през по-голямата част от съществуването на Левски не е имало комунизъм, но за сметка на това повечето титли и успехи като цяло са били точно през периода на комунизма... така, че моля да не ми говорите за комунизъм и "вредата", която уж ви е нанесъл...

Последна промяна Keanu на 07.05.2016 10:24, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 11:11

Keanu написа:
И още нещо - през по-голямата част от съществуването на Левски не е имало комунизъм, но за сметка на това повечето титли и успехи като цяло са били точно през периода на комунизма... така, че моля да не ми говорите за комунизъм и "вредата", която уж ви е нанесъл...

Преди 1945 г. Левски почти няма титли! Айде не ми се рови из уикипедии, но това е факт!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 19:38

tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Преди 1945 г. Левски почти няма титли! Айде не ми се рови из уикипедии, но това е факт!

32 000 билета продадени, търсенето продължава. Ще стигнем около 39-40 хиляди май :first:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 20:10

CSKAforever написа:
32 000 билета продадени, търсенето продължава. Ще стигнем около 39-40 хиляди май :first:

Народът не издържа за ЦСКА-Монтана. Аз също! :first: Готов съм да тръгна към стадиона сега :ludnica:

Сектор Г обеща хореография, която Европа не е виждала. Отдавна твърдя, че на Балканите нямаме равни, ред е Европа отново да говори за горещата публика на ЦСКА :cheers:

Мачът ще е уникален, нямам търпение :celebrate: :celebrate: :celebrate:

Айде играйте аремйцииииииииииии :ludnica:

пс УЙ ЗА ЛЕФСКИ!

Последна промяна tonzos_justice на 07.05.2016 20:12, променена общо 3 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 20:12

tonzos_justice написа:
CSKAforever написа:

Народът не издържа за ЦСКА-Монтана. Аз също! :first: Готов съм да тръгна към стадиона сега :ludnica:

Сектор Г обеща хореография, която Европа не е виждала. Отдавна твърдя, че на Балканите нямаме равни, ред е Европа отново да говори за горещата публика на ЦСКА :cheers:

Мачът ще е уникален, нямам търпение :celebrate: :celebrate: :celebrate:

пс КУР ЗА ЛЕФСКИ!

Ебати смеха, от тия 40 000,90% ше са Тонзовци дето цял сезон не са стъпвали и ше идат до финала.Евтествено емигрантите у Африка нема да присъстват дори на него!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 20:21

Крал Блуфен написа:
Ебати смеха, от тия 40 000,90% ше са Тонзовци дето цял сезон не са стъпвали и ше идат до финала.Евтествено емигрантите у Африка нема да присъстват дори на него!

Така е, основно се въртяха 4-5К през целия сезон. За купата е друго. На четвъртфинала дойдоха 10 000. С Берое можехме да напълним 30 000 на В.Левски, а сега на финала ще е празник. Живи сме и това е важното. ЦСКА е жив! А най-важното е отборът да се върне там, където му е мястото. И ще се върне! Еднодневката от Разград ще е шампион и следваща година, после идваме ние :celebrate:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 21:01

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

Така е, основно се въртяха 4-5К през целия сезон. За купата е друго. На четвъртфинала дойдоха 10 000. С Берое можехме да напълним 30 000 на В.Левски, а сега на финала ще е празник. Живи сме и това е важното. ЦСКА е жив! А най-важното е отборът да се върне там, където му е мястото. И ще се върне! Еднодневката от Разград ще е шампион и следваща година, после идваме ние :celebrate:

И ние бяхме така в Бургас.Ако мача беше на националния щеше да е същото.За тва е смешно да се говори за рекорди и нечувани постижения.Който и от двата отбора да е на финал ше е същото на фона на кризата.Едно дерби на финал примерно щеше вече да е взривоопасно,сега е ташак,но аз оставам оптимист! :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 21:12

Цитат:
аз оставам оптимист! :)

Това е спортният дух :wave: Важно е оптимизъм да има, щото сега децата питат родителите си - тате, левски бил ли е някога шампион? :question: :question: :question: :-? :-? :-?

Още 5-6 год поне, докато децата станат възрастни, един ден може и да видят Подуене шампион - по административен път, не чрез футбол, там нямат шанс.

А ние ще сме на пореден финал и ще прибавим нова купа във витрината :first: :first: :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 21:35

CSKAforever написа:
Цитат:
аз оставам оптимист! :)

Това е спортният дух :wave: Важно е оптимизъм да има, щото сега децата питат родителите си - тате, левски бил ли е някога шампион? :question: :question: :question: :-? :-? :-?

Още 5-6 год поне, докато децата станат възрастни, един ден може и да видят Подуене шампион - по административен път, не чрез футбол, там нямат шанс.

А ние ще сме на пореден финал и ще прибавим нова купа във витрината :first: :first: :first:

Несретник еничарски, ние сме шампиони преди вас за последно!Негърската сперма пак ти е промила мозъка!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 21:58

tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Горното е вярно точно толкова, колко, че преди да те родят родителите ти са били девстени.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   07.05.2016 22:12

navy написа:
tonzos_justice написа:
Keanu написа:

Горното е вярно точно толкова, колко, че преди да те родят родителите ти са били девстени.

Ти си щастлив човек!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62  Следваща