Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:13

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ ! 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ !   |   20.12.2012 16:02

Казват,че любовта на хората прави един отбор велик....
ако любовта е мерната единица за величие, фактите са безспорни:

1. Пловдив е 300 хиляден град, София е 2 милиона.
2. Ботев Пловдив е най-посещавания отбор, със средно 10 000 и нещо на мач в А група.
3. Ботев Пловдив бе най-посещавания и във В група (абсолютен европейски феномен , клуб във В група да бие по зрителски интерес "майсторите")

Така че, строй се преброй се, всички равнение по БОТЕВ , моля
Защото клуб не се подкрепя по форумите, клуб се подкрепя от трибуните.
Любовта не се предава чрез форумите, любовта се предава с песните, скандиранията, аплодисментите, радостите и сълзите, ЗАЕДНО с любимия отбор, във всяка една точка от България и света !

Знам,че голяма част от феновете на Левски и ЦСКА не биха проумели за какво става въпрос, защото те са фенове на купите и отличията...няма как да разберат толкова тясната връзка между един клуб и феновете му, няма как да вникнат в една истинска, голяма ЛЮБОВ..любов предавана от поколенията........ :yes: :yes: :yes:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V27aqA3b76s#!

Последна промяна ReZo на 20.12.2012 16:08, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ !   |   20.12.2012 18:13

некои забележки.

София е 1,300 хил. , а Пловдив е 350 хил. И нека да не влизаме в спорове дали са данните са верни или не, все пак са от НСИ и ГРАО.

Софийските фенове на големите отбори не са от тях заради титли и купи, а от любов към тях.
Мислиш ли, че навремето като съм ходил на първия ми мач на Левски (1992 г.) съм знаел кой колко купи има?
Освен това, в София си има квартали, които си викат за Локото и Славия, докато в Пловдив не съм убеден колко народ вика за Марица и Спартак.

Единствения извод с който съм съгласен е, че Пловдив е по-футболен град. Но това, че не ходя хипер често на Герена не е от липса на любов към Левски, защото ме дразни обстановката.

Освен това не давай сравнения за Б и В група, защото Левски едва ли скоро ще иде там. Но дори и да иде ти гарантирам, че публиката ще е колкото и на мачовете от А група.

А колкото до самата агитка на Ботев. Познавам някои от фракциите ви и мога да кажа, че имам наблюдения. Това, което е доброто при вас е, че нямате чак такъв проблем с фашизираните лумпени, които да са свързани и с криминална дейност. И никой не го ебе къв си на трибуна Изток. Докато при нас и чорбата постоянно има конфликти в самия ултраски сектор, което води и до отлив на публика, разбира се.

Последна промяна falkenbach на 20.12.2012 18:13, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ !   |   20.12.2012 23:54

Гледах го днеска и настръхнах. Пуснах го и на малкият и той се изкефи на макс, пита ме кога е филма и дали ще го гледаме. Каза също, че и той ще предаде традицията на детето си 8-)

Чакам с нетърпения филма :cheers:

Колкото до сравненията - не виждам на кой с какво имаме да се доказваме. Малко почваме да досаждаме с това натякване. В крайна сметка нещата се виждат с просто око и за да ги отречеш трябва да носиш черно-бели очила и да твърдиш, че оная статия от хърватският форум, която ни сложи на 6 място е писана от жълтур :rofl:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ !   |   22.12.2012 10:38

Абе Резо , много копирате гръцките агитки . Поне да бяхте сменили поредността ;-) . Иначе евала , едни от най истинските сте :cheers:

Последна промяна Гонзо на 22.12.2012 10:38, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Една 100 годишна любов - БОТЕВ ПЛОВДИВ !   |   22.12.2012 14:56

Аве Резо, Момчиле кво им обеснявате на промитите сини и чирвени мозаци, то си е видно кой стадион е вечно пълен и какво е любов към отбора, просто сме най-великите и тва е колкото и да ги е яд шопите

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]