Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:52

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 11:02

Освен това Чавдар са в четвърта дивизия без шансове за промоция, освен ако не ги бутнам административно.

Или искате да кажете, че три отбора се обединяват, като Чавдар покрива изискването за областта, пък Литекс покрива изискването за лиценза.. Хахахаха, това ще е ебати безподобния урод! :blink:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 11:34

Medved написа:
Или искате да кажете, че три отбора се обединяват, като Чавдар покрива изискването за областта, пък Литекс покрива изискването за лиценза...

Да, май така се получава, но това не е първото нито последното обединяване на клубове - какво да направим освен да "продължаваме напред"...

Последна промяна Keanu на 23.05.2016 11:37, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 11:46

Medved написа:
Освен това Чавдар са в четвърта дивизия без шансове за промоция, освен ако не ги бутнам административно.

Или искате да кажете, че три отбора се обединяват, като Чавдар покрива изискването за областта, пък Литекс покрива изискването за лиценза.. Хахахаха, това ще е ебати безподобния урод! :blink:

Нищо ново, виж как са сбрани в началото... даже се гепва Септември, за да станат шампиони за севте! Няма друг такъв случай в света, 4 месеца след пръкването и опа!
Интересно дали няма да си присвоят титли и купи на селтакес, след като им ебат мамата, както се гласяха и за АС 23?!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 13:26

navy написа:
Medved написа:

Нищо ново, виж как са сбрани в началото... даже се гепва Септември, за да станат шампиони за севте! Няма друг такъв случай в света, 4 месеца след пръкването и опа!
Интересно дали няма да си присвоят титли и купи на селтакес, след като им ебат мамата, както се гласяха и за АС 23?!

няма значение че Литекс играят в Б група. Формата на Висшата лига ще е такъв че сигурно и отбори от В група ще могат да участват във А , ако разбира се отговорят на условията. А не виждам как ЦСКА не би отговорил на условияъа- и терен имаме, и осветление, а като се разсрочат дълговете - и споразумение с кредиторите ще имаме.
Тия неща са ги измислили много по умни кратуни от мене и тебе :laugh: , така че да почакаме и да видим. Но щом Стоичков е там, значи има нещо, нещо се случва - какво е то, съвсем скоро ще разберем,

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 14:42

Сега на дневен ред е само мача утре! Прочетох, че Левски са спечелили ....сребро! Истински ценители на второто място! Жалко, че през 2016 по административен път ни отнеха секс серията с тях !

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 15:09

tonzos_justice написа:
Сега на дневен ред е само мача утре! Прочетох, че Левски са спечелили ....сребро! Истински ценители на второто място! Жалко, че през 2016 по административен път ни отнеха секс серията с тях !

Аз се изненадвам че даже са го споменали някъде. При тях е закономерниост всяка година, така че всички предварително знаеме че няма да станат шампиони :question:

Иначе - часовника отброява последни часове да триумфа на армейският отбор :first: :first:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   23.05.2016 16:47

За техните постижения да си пишат в тяхната тема... но май друго не им остана освен да злобеят и да плюят против нас. Какви ли няма да ни изкарат сега - чудовище, франкенщайн, извънземни марсианци... само за извънземни е ок, че май няма друга страна, в която отбор от трета дивизия да има повече публика от всички отбори в първа!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   24.05.2016 21:56

Браво Армейци :first: :first: :first: :moufan: :moufan:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат

Айде честита ни 20 купа на България :first: :cheers:

Много здрав финал, Монтана се бориха мъжката, но нямаха реален шанс. Можеше да бием и с повече, но така е по-сладко.
Фантастична атмосфера, уникална хореография на най-великата бг публика. :rock:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - КУПАТА Е ПАК ЧЕРВЕНА!!!!
ПОБЕДА-ПОБЕДА-ПОБЕДА...

ВЕЛИК ЦСКА!!! ЦЕ-СЕ-КА!!! ЦЕ-СЕ-КА!!!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   24.05.2016 23:01

Немам глас нито букви :rock: :ura: :moufan: :first:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   24.05.2016 23:33

Аз хореографията в началото на мача не я видях, понеже трябваше да държим над главите си някакви цветни листа... ако съдя по Г (аз бях във В), май беше някакъв огън? Иначе мачът си беше слабичък - една греда за нас и отменен гол за Монтана, но като цяло заслужена победа, повече положения имахме.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   24.05.2016 23:49

Simeon написа:
Аз хореографията в началото на мача не я видях, понеже трябваше да държим над главите си някакви цветни листа... ако съдя по Г (аз бях във В), май беше някакъв огън? Иначе мачът си беше слабичък - една греда за нас и отменен гол за Монтана, но като цяло заслужена победа, повече положения имахме.

Хм, така и не разбрах това как стана... Откъде е този втори акаунт, с който имам два поста? Но както и да е, важното е, че ЦСКА е номер 1 :first:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 01:03

Хубав бенефис си направихте преди официалното закриване на отбора....

Иначе евала за атмосферата! С ръка на сърцето признавам, че съм впечатлен!! От такива мачове (като атмосфера) има нужда българският футбол. Което е и поредното доказателство, че ако утре елитният български футбол се закрие и продължи на аматьорски начала, това въобще няма да е краят, а дори напротив - ще има много по-голям интерес и тръпка, отколкото тази напудрена мутренска-перуканска лъжа, наречена "професионална А група"...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 09:37

Благодаря на ЦСКА, че ми доставиха удоволствие вчера и спомени за цял живот! :first:

Не бях се виждал с хора от 5, а с някои от 10 години, с един цели 12 години. Видях се с хора дошли от Англия, Германия, Варна, Ямбол, Карнобат, Горна, Търговище.... Това е социален феномен, обединени около една идея! Това е над всичко, онова на терена е просто една игра за 90 минути. Поздравявам сектор Г за труда и хореографиите. Видях деца на 5-15 години със сълзи в очите след мача. Това е великото на тази игра! САМО ЦСКА! :cheers:

Последна промяна tonzos_justice на 25.05.2016 09:38, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 10:15

Две думи за публиката. За А, В и Г беше ясно, че ще са фул. Аз бях в Б и съжалявам, че този сектор не се напълни. Единствено блока откъв В се позапълни добре, в другите блокове рехава история. Който дойде, дойде, спомените остават, другите да съжаляват. От друга страна е много трудно фенове на клубен отбор да напълнят националния стадион срещу....Монтана ;-) Да, нашите "приятели" от работническия квартал напълниха стадиона в ШЛ, но на такива мачове ходят и чисти фенове на Ливърпул и Барселона, а и много неутрални като на Славия и Ботев, които искат да видят на живо голям европейски отбор. Друг пример - юбилея на Стоичков, фенове на всички отбори присъстваха на стадиона.

А...Монтана, този отбор не е за А група, дори не е и за Б група. Не може да играеш финал за купата на националния стадион и да дойдат....50 човека да те подкрепят! Един автобус! А Монтана е на кур разстояние от София, разбирам да е далеч като Ахтопол, Силистра, ами то....ето я Монтана.

Иска ми се да има финал за купата между ЦСКА и пловдивски отбор, независимо кой. И двете агитки на Ботев и Локо + тази на ЦСКА ще направят един луд финал! А атмосферата ще е трепач! Не че вчера не беше, напротив, уникална атмосфера, но създадена само от феновете на единия отбор.

Последна промяна tonzos_justice на 25.05.2016 10:16, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 10:25

Keanu написа:
3. Плащане на част от дълговете на старото дружество - задълженията към НАП - 11 милиона. НАП държи марката ЦСКА, т.е. купите и титлите. Така новото ЦСКА ще откупи от НАП купите и титлите и ще плати на държавата.

Не знам дали няма да се загуби това покрай еуфорията ви, ама все пак да си кажа (май и преди съм го казвал, но все пак): не знам откъде дойде тая легенда, че марката има каквото и да е общо с купите и титлите. Търговската марка е една картинка, която само притежателят ѝ има право да използва за търговска цел. Това е, към нея не вървят в комплект титли, купи, полуфинали и каквото и да е друго. Ето ти и пример всъщост - нали НАП обяви марката на публична продан с начална цена няколко милиона, ама никой не я купи. По принцип, ако имаше толкова пари, ти като физическо лице можеше да си я купиш. Това щеше ли да означава, че физическото лице Киану е стигало полуфинали за КЕШ, правило е задни ножици на Ду Драгао и е смълчавало Анфийлд :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 11:08

spurs написа:
Keanu написа:
3. Плащане на част от дълговете на старото дружество - задълженията към НАП - 11 милиона. НАП държи марката ЦСКА, т.е. купите и титлите. Така новото ЦСКА ще откупи от НАП купите и титлите и ще плати на държавата.

Не знам дали няма да се загуби това покрай еуфорията ви, ама все пак да си кажа (май и преди съм го казвал, но все пак): не знам откъде дойде тая легенда, че марката има каквото и да е общо с купите и титлите. Търговската марка е една картинка, която само притежателят ѝ има право да използва за търговска цел. Това е, към нея не вървят в комплект титли, купи, полуфинали и каквото и да е друго. Ето ти и пример всъщост - нали НАП обяви марката на публична продан с начална цена няколко милиона, ама никой не я купи. По принцип, ако имаше толкова пари, ти като физическо лице можеше да си я купиш. Това щеше ли да означава, че физическото лице Киану е стигало полуфинали за КЕШ, правило е задни ножици на Ду Драгао и е смълчавало Анфийлд :laugh:

Остави техническите подробности на по-умни от нас да ги решават. На феновете на ЦСКА никой няма да им отнеме историята, клубът е името, и да фалира и после пак да го създадем, това ще си е ЦСКА, а вие се радвайте на единственото останало нещо - че има някакъв шанс некой некъде си да говори че историята ни щяла да бъде изтрита.

ПС - да бе поздравил ЦСКА с купата поне :first: :first:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 11:40

spurs написа:
Keanu написа:

Не знам дали няма да се загуби това покрай еуфорията ви, ама все пак да си кажа (май и преди съм го казвал, но все пак): не знам откъде дойде тая легенда, че марката има каквото и да е общо с купите и титлите. Търговската марка е една картинка, която само притежателят ѝ има право да използва за търговска цел. :laugh:

Аз едва ли ще припозная друго ЦСКА, родено под търговска марка от днешна дата, както и хиляди други. ЦСКА е съзаден 1948, а не 2016.

Електру може да ви обясни много по-добре от мен за Стауа и как маса фенове от Букурещ не са стъпвали на мач година и половина, точно по тази линия, за която пиша.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   25.05.2016 12:40

Поздрав до всички армейци ! :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Следваща