Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:59

Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
LVG OUT, Jose IN... 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 21:33

alessandron написа:
Златан ако иде в Юнайтед, според мен ще има провал - той вече е на годинки все пак, а колкото и да е темпото във Висшата лига си е най-високото в Европа. Колкото до Жозе - може би почивката го е заредила, но може и да го е скопила - бързо ще се изясни.

Дреме му на Удуърд дали ще се провали, ако преди това донесе милиони от продажби на фланелки. Наскоро четох някъде, че Златан е в Топ 5 на продаващите фланелки футболисти, редом до Меси, Роналдо, Агуеро, Рууни... Целта на трансфера , ако наистина се случи, е да компенсира донякъде финансово липсата на футбол/приходи от ШЛ. Ако пък излезе успешен в спортно-техническо отношение - още по-добре. Иначе аз не бих го отписал толкова лесно, неговата задача никога не е била да тича, а с физиката си е идеален за ВЛ.

Относно Моу, аз не съм от крайните оптимисти. Имам си едно наум , но както вече казах - мисля, че това бе единствения ни полезен ход.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.05.2016 22:36

BatRado написа:
Vendome написа:
Според мен, трябваше да офертирате Симеоне. Би се навил. След една година ше го вземе Арсенал и ще съжалявате.

За 29 години е имало един-единствен случай, в който съм съжалявал, че Арсенал са взели някой, а не ние : Тиери Анри

А за Бергкамп :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 14:54

Сега си мисля, че Жозе Моуриньо за пръв път става треньор на отбор с червен цвят!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 18:49

Е не е така, беше в Бенфика.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 20:01

spurs написа:
Е не е така, беше в Бенфика.

Хех, не знаех, че е бил тренер в Бенфика. Гледам обаче скоропостижно са го разкарали. :laugh:

А дано и в другият червен отбор се задържи толкоз :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 21:02

С Бенфика беше друго. Имаше някакъв конфликт.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 21:12

Не разбивай сега на бай Момчи теорията :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   29.05.2016 22:20

spurs написа:
Не разбивай сега на бай Момчи теорията :)

Каква теория? Казвам, че ще се радвам ако се задържи толкова и в другият червен тим.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 10:02

На Мъдурко Покемоните му виновни сега. :laugh:

http://www.sportal.bg/news.php?news=615414

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 11:24

Не виждам нищо лошо в това. Аз също забраних покемоните на децата.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 11:55

SUBXERO написа:
Не виждам нищо лошо в това. Аз също забраних покемоните на децата.

Едно са децата, съвсем друго са големи хора професионални футболисти!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 12:01

Няма голяма разлика в случая. В колектива редът и дисциплината са вся и всьо. Този шит с покемоните те прави хахо за нула време, мозъкът ти превключва тотално и губиш връзката с реалността. Мозъците на футболистите, колкото и свободни капацитети да имат, имат други задължения. Точка!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 13:34

SUBXERO написа:
Няма голяма разлика в случая. В колектива редът и дисциплината са вся и всьо. Този шит с покемоните те прави хахо за нула време, мозъкът ти превключва тотално и губиш връзката с реалността. Мозъците на футболистите, колкото и свободни капацитети да имат, имат други задължения. Точка!

Най ми е смешно да третират големи хора като деца. В предната фирма в която работих имаше 2 "мениджърки", явно някакъв майчински инстинкт се проявяваше в тях ама ни пращаха мейли с интрукции да си мием ръцете за да се предпазим от грипа. :outofspace: Буквално като в детската градина се чувствах. Смешна работа направо...

Колкото до Покемона, дали ще се запалиш по Покемон, Някоя пуцалка, Стратегийка или да колекционираш Пеперуди - все тая човек. Когато си професионалист и ти плащат и то солидно за това, е редно сам да знаеш какво е добре за теб и какво не е добре да правиш през свободното си време. Забрани от подобен сорт са смешни.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 13:47

В последния ти абзац се съдържа есенцията на цялата проблематика. Всичко, което казваш е така, ама хайде да не отпочваме по темата "професионални футболисти и самоотговорност в наши дни", че доста може да избягаме от темата. Примерите с лопата да ги ринеш.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   24.07.2016 16:48

Току-що прочетох в един блог, че някои от отбора (без да се споненават имена) са се били яко вманиачили по Покемон Гоу или както там се казва и на Муриньо му писнало. Професионалисти.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   26.07.2016 23:41

Та като стана дума за покемони, една интересна случка от вчера. Отивам аз към училището на дъщеря ми, че имаше прощално тържество. На площадчето пред входа на училището някаква необичайна тълпичка младежи - 15-20 човека, в първия момент почти не ми прави впечатление. В следващия момент обаче забелязвам, че въпросните индивиди са всинца със смартфони в ръка и обикалят нервно в кръгчета. Като следващо съзирам и няколко паркирали коли, в които се мъдрят подобни индивиди с тутурутки в ръка и ту излизат от колите, ту се качват пак и така... Всички до един вперили поглед в дисплеите. Те тогава осъзнах, че тия всъщност я играят тая шитня и точно на въпросното площадче е трябвало да се появи покемонът (не съм сигурен дали съм разбрал правилно смисъла на играта, но и ме боли фара за което де). Тъжна история в общи линии.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   26.07.2016 23:55

SUBXERO написа:
Та като стана дума за покемони, една интересна случка от вчера. Отивам аз към училището на дъщеря ми, че имаше прощално тържество. На площадчето пред входа на училището някаква необичайна тълпичка младежи - 15-20 човека, в първия момент почти не ми прави впечатление. В следващия момент обаче забелязвам, че въпросните индивиди са всинца със смартфони в ръка и обикалят нервно в кръгчета. Като следващо съзирам и няколко паркирали коли, в които се мъдрят подобни индивиди с тутурутки в ръка и ту излизат от колите, ту се качват пак и така... Всички до един вперили поглед в дисплеите. Те тогава осъзнах, че тия всъщност я играят тая шитня и точно на въпросното площадче е трябвало да се появи покемонът (не съм сигурен дали съм разбрал правилно смисъла на играта, но и ме боли фара за което де). Тъжна история в общи линии.

Да добавя нещо и аз по тази неприятна офтопик тема. Онзи ден, както си вървях харабийската по крайбрежната на Пирот с квалитетно словенско пиво в ръка, дочувам някакви разпасани младежи зад гърба ми да подвикват на друга група хаймани от отсрещния бряг: "Има ли покемони бе". И заровили безумни погледи в малоумните си джаджи и кликат ли, кликат там...Бахти олигофрените и безделниците прости!! После ми трябваха две големи плескавици и 3 нови квалитетни бири, за да се успокоя след това агресивно посегателство срещу душевния ми фъншуй! :Х

Иначе Моуринката ще прави лов на покемони в съблекалнята на Манчу. Тази разпасотина трябва да бъде сложена в ред!!!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   27.07.2016 08:26

Medved написа:
Иначе Моуринката ще прави лов на покемони в съблекалнята на Манчу. Тази разпасотина трябва да бъде сложена в ред!!!

И накрая големият сър Покемон ще му тегли една покемонска и ще залагаме кой ше е следващият клуб мечта в който ТОЙ ще се изявява като божество. Ама като се замисля не остнах много опции освен ПСЖ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   13.08.2016 01:35

Бог Жозе ще стане шампион още в първия си сезон! Пеп Гуардиола ще му се види тесно в Англия, той в такова първнество не е участвал никога! Нека шоуто да започне!

Отговори с цитат
Мнение  Re: LVG OUT, Jose IN...   |   13.08.2016 01:50

Между другото един от най-големите митове в световния футбол ще рухне, а именно, че Моуриньо не се задържа дълго в клубовете си.
Уважаеми, има ли друг мениджър, който да се е задържал повече от него в Реал? А в Челси? Да ви изреждам ли какви имена са били последните 10 години начело на тези два отбора ?!!? Идеологията на Реал и Челси е такава, че не позволява тренери за по-дълго. Сега ще е напълно различно... :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща