Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:34

Отговори на тема  [ 197 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 00:54

Naki написа:
Некадърният, трагичен и съвсем калпав тенисист Троицки е на 1/8-финал, след като победи Жил Симон 3:0 сета - давайки само 8 гейма!
Съвсем явно е, че той случайно и без да иска е победил Григор, без да има некви квито и да било тенис-достоинства - воистина слабак. :no: ;-)

Да, след като Симон игра 5 часа с Гуидо Пея преди 2 дни и беше изцеден като лимон. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 01:33

Турнира умре, ама наистина.
Това никога не съм го очаквал. Рафа Надал да се откаже на любимия си турнир в момент в който е в отлична форма и страхотна игра в първите два кръга след титли в МК и Барселона, силни мачове и в Мадрид и Рим. Виждах го как захапва десетата, просто го виждах, но срещу късмета, съдбата и природата не се върви. :-(
Мислех да прекратя и Тенисманията, защото нямам никакво желание да се занимавам, ще си помисля наистина. Този турнир се обезсмисли, а на Джокович директно да му дават титлата при тази схема, аз такова чудо не съм виждал просто.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 11:37

Henman написа:
Naki написа:
Некадърният, трагичен и съвсем калпав тенисист Троицки е на 1/8-финал, след като победи Жил Симон 3:0 сета - давайки само 8 гейма!
Съвсем явно е, че той случайно и без да иска е победил Григор, без да има некви квито и да било тенис-достоинства - воистина слабак. :no: ;-)

Да, след като Симон игра 5 часа с Гуидо Пея преди 2 дни и беше изцеден като лимон. :wave:

На калпавата ракета предният мач и е крив. :-D Имаш донякъде право, де. :-) Ама 2 дни не са малко почивка.

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 19:56

Аййде, и Маймунга контузена... Много тАпо, фаворитите окапват като пилци. :-o

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 20:28

почти познах че серина ще падне, все пак срещна съпротива, но като цяло си е във форма и финала не и мърда, там вече може да чоукне заради рекорда на Граф, както на предните два шлема, иначе при мъжете всички се счупиха като по поръчка за Ноле, подозирам че някой си прави вуду магии с конкуренцията на сърбина :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 21:12

При жените особено голяма сеч! От първите 16 поставени, вече 7 са аут!
А именно по ред на номерата - Кербер, Азаренка, Винчи, Квитова, Шафаржова, Иванович, Ерани. :-( :no:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 22:52

juve написа:
почти познах че серина ще падне, все пак срещна съпротива, но като цяло си е във форма и финала не и мърда, там вече може да чоукне заради рекорда на Граф, както на предните два шлема, иначе при мъжете всички се счупиха като по поръчка за Ноле, подозирам че някой си прави вуду магии с конкуренцията на сърбина :laugh:

Джокович си заслужава "късмета" - колко са играчите, които са тръгвали срещу най-големите в играта като него и са изоставали с чутовни разлики в хед-ту-хеда, но са се преборвали, стигали са до най-високото възможно ниво и са обръщали първоначално огромен исторически пасив? Джокович не се пречупи през годините, когато беше номер 3 след Фед и Рафа, не загуби вяра в себе си и вдигаше непрестанно нивото, вместо да вземе да се отчае и да тръгне надолу, за да е сега в тази позиция, където Голям шлем в една календарна година въобще не е нещо супер немислимо, колкото и да е трудно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   28.05.2016 23:20

juve написа:

Познал си грънци - 2:0 сета си би Серена. :rofl: Ако беше дал(а) сет, по бих се съгласил, че нещо си нацелил. :-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 01:32

Naki написа:
juve написа:

Познал си грънци - 2:0 сета си би Серена. :rofl: Ако беше дал(а) сет, по бих се съгласил, че нещо си нацелил. :-)

прав си ама нали трябва да се похваля за нюха си, нищо че съм далеч от истината, все пак да разнообразя ботщината малко :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 10:20

juve написа:
Naki написа:
juve написа:

прав си ама нали трябва да се похваля за нюха си, нищо че съм далеч от истината, все пак да разнообразя ботщината малко :laugh:

Похвали се като го покажеш тоя нюх, не като ти се е щяло да го покажеш :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 13:54

Раонич - Рамос Виньолас - 2:6, 4:6 дотук. Не съм чувал за много мачове, които Милош да е обръщал от 0:2 на клей:) И то срещу клей специалист (то пък един специалист - един финал на АТП 250 и най-много 2 кръг на РГ досега:)))
Много умрял турнир тая година - склонен съм да се съглася с Дявола.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 13:55

MCStranger написа:
Раонич - Рамос Виньолас - 2:6, 4:6 дотук. Не съм чувал за много мачове, които Милош да е обръщал от 0:2 на клей:) И то срещу клей специалист (то пък един специалист - един финал на АТП 250 и най-много 2 кръг на РГ досега:)))
Много умрял турнир тая година - склонен съм да се съглася с Дявола.

Да, факт е, че турнирът е бая умрял, но като почват да залязват величията така е.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 14:18

Всички величия залязват рано или късно. Тъжното е, че след тях нищо читаво не идва. Надявам се това да се промени, че в противен случай не виждам как този мой някога любим спорт ще ме спечели отново.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 14:35

щом и Рамос стига 1/4 финал на шлем, смятай верно каква пародия стана турнира, иначе Раонич вече мисли за тревата щом е взел Биг Мак в щаба си, там ще е опасен, стига да е напълно здрав, че май не бе много читав тука. поне дано стан ги отстреля троицки и рамос, че и ако той отпадне, до финала между джоко-мъри ще е пълна тъпотия :laugh:

Последна промяна juve на 29.05.2016 14:37, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 14:39

SUBXERO написа:
Всички величия залязват рано или късно. Тъжното е, че след тях нищо читаво не идва. Надявам се това да се промени, че в противен случай не виждам как този мой някога любим спорт ще ме спечели отново.

Демек Джокович е некадърник!? :-o

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 16:18

Naki написа:
SUBXERO написа:

Имал си и далеч по-сполучливи опити да звучиш оригинално. Я обратно в дупката!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 17:12

SUBXERO написа:
Naki написа:
SUBXERO написа:

Имал си и далеч по-сполучливи опити да звучиш оригинално. Я обратно в дупката!

Имай предвид, че темата аз съм я пуснал - дръж се културно поне приблизително, поне в тази тема. :-)

Добре де, какво не му е читавото на Джоката, уточни!? Има същите показатели като любимите ти Агаси (?), Сампрас, или който там си харесвал - даже по-добри. Спрямо Федята или Надал - също. :-)

Джоката ще е на преден план поне още 2-3 години, а може би повече.
Дотогава има голяма вероятност да се появят поне 2-3 добри нови играчи. :)

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 17:22

Ти Джоката верно ли го имаш за млада надежда?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 18:03

SUBXERO написа:
Ти Джоката верно ли го имаш за млада надежда?

Не, но е след поколението на Надал/Федята. Никъде не си писал колко след - Джоката си Е след тях, но не е млад, така е.
Уточни кои величия имаш предвид, и кои точно след тях не ставали като тенЕсисти?

В момента Джоката Е величие, и засега след него няма читави, верно е - но има време, поне 2-3 години са. :-)

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   29.05.2016 18:28

Няма смисъл да се прави точна разбивка по ЕГН. Няма дефиниция за "поколение" в тениса и никога не е имало. Винаги е имало припокриване и разминаване, както и съвпадения, естествено случайни. Строго погледнато никои двама измежду Федерер, Надал и Джокович не би трябвало да спадат към едно и също поколение, но е факт, че тези ще останат като велика ера в историята на тениса. Към тях бих прибавил и Мъри и Стан, които имам също за величия, кой къде повече или по-малко.

Покрай наш Гришо последните години гледах повечето от по-младите, но никой не ми хвана окото. Има доста добри тенисисти, но всички си приличат в непостоянството си и най-вече в липсата на харизма.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 197 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща