Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:52

Отговори на тема  [ 197 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 18:07

мъри глътна бастуна, а джоко играе добре след 1 сет, но си личи че е уязвим на тоя турнир, но добре че и британеца си е лузър по финалите на шлемовете само 2 титли и около 10 загубени, та по-подходящ за джокера май няма да счупи каръка на РГ, дано поне по някое време стане драма, че скука засега както и целия турнир

Последна промяна juve на 05.06.2016 18:07, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 18:18

juve написа:
мъри глътна бастуна, а джоко играе добре след 1 сет, но си личи че е уязвим на тоя турнир, но добре че и британеца си е лузър по финалите на шлемовете само 2 титли и около 10 загубени, та по-подходящ за джокера май няма да счупи каръка на РГ, дано поне по някое време стане драма, че скука засега както и целия турнир

По-скоро Джокович беше много скован в първия сет и направи около 10 ънфорса само от форхенд. Оттам нататък Ноле включи познатия безгрешен режим и добре се вижда кой беше на 2 точки от загуба от 60-годишния Щепанек и кой е един от най-великите в историята. Мъри се бори, хваща много топки в защита, но просто Джокович винаги е бил класа над него, особено на клей. Единственият му шанс е сърбинът пак да се скове, когато е съвсем близко до титла.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 18:22

Не само Ролан Гарос, но и Синсинати му е проблемен турнир. Според мен ако не мисли за прословутата титла, тогава има някакъв шанс.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 19:20

Заслужено :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 19:23

Това е история - редно е някой фен на Ноле да пусне отделна тема, честито на всички негови фенове! С тази титла вече съм 100% вътрешно убеден, че ако е здрав, ще почупи всички рекорди. Досега бях убеден 99,99% :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 19:24

честита да му е на Джокович изстрада си я през годините и се записа в историята като държи и 4 шлема в момента, това не е правено след Род Лейвър, пък ако вземе останалите два заедно с олимпиадата, което е твърде вероятно с оглед доминацията не ми се мисли, нечовешки рекорд ще е, изгря слънце над Париж след близо две седмици, чудо :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 19:25

У историjу!!!!!!!! :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 19:42

alessandron написа:
С тази титла вече съм 100% вътрешно убеден, че ако е здрав, ще почупи всички рекорди. Досега бях убеден 99,99% :laugh:

Аз пък бях казал, че започва да залязва веднага щом вземе Ролана. Шансът да почупи рекордите, беше да не печели Ролана до последно... Е, вече го взе и не съм сигурен дали ще намери мотивацията да троши рекордите занапред, или ще се обърне към другите приоритети в живота, както подобава на една широка балканска душа като него... Със сигурност няма да вземе Уимбълдън, евентуално ще се натегне за олимпиадата, малки шансове и на Ю Ес-а - това е моята прогноза за тази година.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 20:12

Medved написа:
alessandron написа:
С тази титла вече съм 100% вътрешно убеден, че ако е здрав, ще почупи всички рекорди. Досега бях убеден 99,99% :laugh:

Аз пък бях казал, че започва да залязва веднага щом вземе Ролана. Шансът да почупи рекордите, беше да не печели Ролана до последно... Е, вече го взе и не съм сигурен дали ще намери мотивацията да троши рекордите занапред, или ще се обърне към другите приоритети в живота, както подобава на една широка балканска душа като него... Със сигурност няма да вземе Уимбълдън, евентуално ще се натегне за олимпиадата, малки шансове и на Ю Ес-а - това е моята прогноза за тази година.

Джокович не е типичният балканец - продължава напред.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 21:03

alessandron написа:
Medved написа:
alessandron написа:

Джокович не е типичният балканец - продължава напред.

Джокович доминира в момента, защото Федерер е вече стар и пренаситен, Надал не е здрав и има хронична контузия на китката, Мъри и Вавринка изненадват в прекалено малко моменти. Като добавим, че никой не е по-млад от Джокович, по-добър и по-здрав, то след Роланд Гарос пътят към още няколко шлема е открит. Следващите поне 3 сезона са негови. След това ще видим :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 23:01

3 сезона, това са средно :-D по 3-3.5 Шлем титли на сезон!
Ако приемем, че на 1 шлем годишно се поотпусне.
Много титли бре! Ще мине всички. :wave: ;-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   05.06.2016 23:28

falkenbach написа:
Джокович доминира в момента, защото Федерер е вече стар и пренаситен, Надал не е здрав и има хронична контузия на китката, Мъри и Вавринка изненадват в прекалено малко моменти. Като добавим, че никой не е по-млад от Джокович, по-добър и по-здрав, то след Роланд Гарос пътят към още няколко шлема е открит. Следващите поне 3 сезона са негови. След това ще видим :-)

Трудно ще мине Фед, това са още 6 шлема

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   06.06.2016 00:25

Balleta написа:
falkenbach написа:

Ше го мине от воле! :yes:

ICQ YIM WWW
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   06.06.2016 00:37

Balleta написа:
falkenbach написа:

И аз не вярвам за Федерер, но Сампрас и Надал ще ги мине. Надал само чакам да го видя след контузията, но според мен е свършен заради тая китка.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   06.06.2016 00:45

2016 г. >> Стъпка №2 от общо 5 >> премината!!!
Аз нямам, какво ново да напиша освен да си копирам поста писан след AO с някои фактологически корекции.
Prototype_Iblis написа:
Иначе (AO)РГ завърши по-настина страхотен начин, аз гледах общо (четири)шест сета, (третия в) женският финал и (трите)четирите днес срещу шотландският ревльо, не го видях да плаче, май се е примирил със съдбата си. Иначе Ноле крачи към 17-тия миг и историята, като по пътя трябва да прескочи и едно островче в Средиземно море. Няма как да не се зарадвам и за треньора му - моят любимец в тоя спорт за всички времена. Добавям и неуспеха на финала на гореспоменатият участник във WTA (черното недоразумение) и всичко заспива :-D

Айде малко произволни постове за Ноле от тая година.

Diavolo: хаха, златен шлем. забрави за него. Историята и математиката изглеждат непреодолими пред Джокович, така че явно пак ще бъде спрян в Париж, въпросът е от кого. Надал, Мейджърчо? :)
alessandron: Аз мисля, че ще бие рекорда на Федерер за Шлемове, както и този за седмици начело на ранкинга.
Diavolo: Направо ще спечели златен шлем тази година и общо 22 ГШ титли. Айде моля ви се поспрете се малко :uuu:. Иначе ще е шокиращо ако точно той стане ГОАТ. Всички легендарни и епохални спорове и култови теми в стария Дир по оста Фогел - Дявол относно Фед-Надал ще отидат по дяволите заради некъв инатлив кафанец решил да прави тенис кариера от 2011 г. насам. :laugh: :helpless:
Diavolo: повече титли от шлема няма да види тази година. :devil:
alessandron: Ясно, значи пак ще броим титлите на Джоката ... :dunno:
Diavolo: напротив, винаги съм познавал
Prototype_Iblis: Четирите шлема за Ноле тая година са ясни и не подлежат на съмнение, обаче ако вземе и Рио обещай, че ще запазиш спокойствие и няма да направиш някоя глупост. :laugh:
Diavolo: да, добре. :laugh:, тия работи ги слушах 2011, 2012, 2013, 2015 и сега пак. Кога ще се научите??? :helpless: :dunno:, да не говорим за Федерер и неговите велики напъни за ГШ и как все удряха на камък, познай къде и на кой турнир... :devil:
Prototype_Iblis: точно тоя турнир тази година му е най-сигурният :wave:
alessandron: Джокович показва колебания и това е добра новина, за да се посъживи малко мъжкият тенис. Аз също не вярвам, че може да направи Голям шлем.

Последна промяна Prototype_Iblis на 06.06.2016 00:47, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   06.06.2016 01:23

хехе добре че не правя категорични прогнози, че после виж какво става :laugh: иначе хич не ми се иска Ноле да стане ГОАТ, но май натам вървят нещата :help:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2016 - Тема за коментари   |   06.06.2016 08:35

Prototype_Iblis написа:
2016 г. >> Стъпка №2 от общо 5 >> премината!!!
Аз нямам, какво ново да напиша освен да си копирам поста писан след AO с някои фактологически корекции.
Prototype_Iblis написа:
Иначе (AO)РГ завърши по-настина страхотен начин, аз гледах общо (четири)шест сета, (третия в) женският финал и (трите)четирите днес срещу шотландският ревльо, не го видях да плаче, май се е примирил със съдбата си. Иначе Ноле крачи към 17-тия миг и историята, като по пътя трябва да прескочи и едно островче в Средиземно море. Няма как да не се зарадвам и за треньора му - моят любимец в тоя спорт за всички времена. Добавям и неуспеха на финала на гореспоменатият участник във WTA (черното недоразумение) и всичко заспива :-D

Айде малко произволни постове за Ноле от тая година.

Diavolo: хаха, златен шлем. забрави за него. Историята и математиката изглеждат непреодолими пред Джокович, така че явно пак ще бъде спрян в Париж, въпросът е от кого. Надал, Мейджърчо? :)
alessandron: Аз мисля, че ще бие рекорда на Федерер за Шлемове, както и този за седмици начело на ранкинга.
Diavolo: Направо ще спечели златен шлем тази година и общо 22 ГШ титли. Айде моля ви се поспрете се малко :uuu:. Иначе ще е шокиращо ако точно той стане ГОАТ. Всички легендарни и епохални спорове и култови теми в стария Дир по оста Фогел - Дявол относно Фед-Надал ще отидат по дяволите заради некъв инатлив кафанец решил да прави тенис кариера от 2011 г. насам. :laugh: :helpless:
Diavolo: повече титли от шлема няма да види тази година. :devil:
alessandron: Ясно, значи пак ще броим титлите на Джоката ... :dunno:
Diavolo: напротив, винаги съм познавал
Prototype_Iblis: Четирите шлема за Ноле тая година са ясни и не подлежат на съмнение, обаче ако вземе и Рио обещай, че ще запазиш спокойствие и няма да направиш някоя глупост. :laugh:
Diavolo: да, добре. :laugh:, тия работи ги слушах 2011, 2012, 2013, 2015 и сега пак. Кога ще се научите??? :helpless: :dunno:, да не говорим за Федерер и неговите велики напъни за ГШ и как все удряха на камък, познай къде и на кой турнир... :devil:
Prototype_Iblis: точно тоя турнир тази година му е най-сигурният :wave:
alessandron: Джокович показва колебания и това е добра новина, за да се посъживи малко мъжкият тенис. Аз също не вярвам, че може да направи Голям шлем.

За последната си реплика визирам Календарен Голям шлем, не Кариерен. Писах някъде в началото на годината, че за мен на US Open ще му е най-трудно, щото вече ще има натрупване на много турнири плюс Олимпиада. Все още ми е трудно да повярвам, че поне на един турнир няма да се намери някой да изиграе мача на живота си и да го спре за Календарен Шлем, но за разлика от Дявола въобще не изключвам да успее.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 197 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10