Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:29

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 13:25

Пече се уникално циркаджийска ситуация:

http://www.novsport.com/news1974351_1003.html

:helpless:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 13:40

Абе глупости... опитват се да разделят феновете с цел Ганчев да не получи необходимата подкрепа и да си продължат с "оздравяването" т.е. източването като се продължи агонията и накрая пак се стигне до ликвидация. Божков ако искаше да направи нещо наистина трябваше вече да го е направил.
Въпросче - кой ЦСКА ще играе за суперкупата? Или по-скоро кое ЕИК, че нали уж това е знака за идентичност.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 14:01

Феновете вече са разделени. Интересно е как всеки, който е против етрополския урод, се обвинява, че бил прикрито говедо или агент на Божков. Егати малоумната логика, честно!

Божков се е компроментирал достатъчно по времето си начело на ЦСКА, ама е факт, че тези около него са болни чорбари с доста големи (и финансови) възможности, очаквам и самият Домусбей да се наиграе в Разград и да се върне на Армията в скоро време, докато на Гришата свитата е просто някаква жалка карикатура - борец, селски чиновник и магазинер ще правят футбол. МОЛЯ??? Не е истина колко много хора излъга Микрето. Ей, алооо, тоя ви закрива отбора пред очите, а вие му ръкопляскате?!? Това масово промиване и приспиване ви е най-страшното падение...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 14:09

Не ги наричам божковисти, а псевдоморалисти. Нека се съберат псевдоморалистите, всеки дава по некой лев, плаща на Лупи и останалите кредитори и ето "автентичния" ЦСКА ще бъде спасен - който иска оздравяване да заповяда.

Иначе не разборам за какво е това разделение, все едно има повече от един реалистичен вариант...

Последна промяна Keanu на 07.06.2016 14:10, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 14:20

Ето ти реалистичен вариант - приема се съвсем елементарен регламент, при който отбор с огромни задължения да може да фалира, т.е. да му се нулират всички задължения, като същият запазва историята си, но изпада в най-долното стъпало на футболната пирамида, без право на прескачане на дивизии и без право на влизане в професионалния футбол за срок от 5 години. Това, което опитва да направи Микрето, е тотална уродщина и не мога да повярвам, че има и едно чорбе с чест и достойнство, което да е склонно да приеме подобно позорно развитие с любимия си клуб!!!

п.п. Сега не знам как е по кирлив закон - тези задължения не отпадат ли по давност след изтичането на определен брой години (примерно 10)? Като не ти е изгодно да оздравяваш, чакаш да изтекат тези 10 години (или колкото са там) и се завръщаш.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 15:03

Keanu написа:
Абе глупости... опитват се да разделят феновете с цел Ганчев да не получи необходимата подкрепа и да си продължат с "оздравяването" т.е. източването като се продължи агонията и накрая пак се стигне до ликвидация. Божков ако искаше да направи нещо наистина трябваше вече да го е направил.
Въпросче - кой ЦСКА ще играе за суперкупата? Или по-скоро кое ЕИК, че нали уж това е знака за идентичност.

Божков не е стока и е доказан в своето недобро управление, но не е искал да затрие ЦСКА. Докато Ганчев точно това иска. Литекс стане ли ЦСКА, този клуб е до тук. Ще играе пред 100 човека публика на Армията и пред никой в гостуванията. Абе все едно Славия.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 15:04

Medved написа:
Ето ти реалистичен вариант - приема се съвсем елементарен регламент, при който отбор с огромни задължения да може да фалира, т.е. да му се нулират всички задължения, като същият запазва историята си, но изпада в най-долното стъпало на футболната пирамида, без право на прескачане на дивизии и без право на влизане в професионалния футбол за срок от 5 години. Това, което опитва да направи Микрето, е тотална уродщина и не мога да повярвам, че има и едно чорбе с чест и достойнство, което да е склонно да приеме подобно позорно развитие с любимия си клуб!!!

п.п. Сега не знам как е по кирлив закон - тези задължения не отпадат ли по давност след изтичането на определен брой години (примерно 10)? Като не ти е изгодно да оздравяваш, чакаш да изтекат тези 10 години (или колкото са там) и се завръщаш.

Никакво фалиране, задълженията могат да се разсрочат, особено към НАП, а виновници като Томов, Младенов и сие да им се търси наказателна и съдебна отговорност!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 15:21

Колкото на Томов се потърси отговорност за Кремиковци (е потърси се, но не се намери) толкова ще има и за ЦСКА.
Идеята на Мейджа за изпадането и започването на чисто не е лоша, но също според мен е неосъществима.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 16:19

Keanu написа:
Колкото на Томов се потърси отговорност за Кремиковци (е потърси се, но не се намери) толкова ще има и за ЦСКА.
Идеята на Мейджа за изпадането и започването на чисто не е лоша, но също според мен е неосъществима.

Всяка идея ми се вижда нормална пред това да станем някакъв Урод, смес от Ловеч и Етрополе. И утре Ганчев като каже, че иска да създава Литекс, какво следва? Закрива ти ЦСКАто и прави Литекс. Не мога да проумея как голямата част от феновете стоят зад Г.Г. Явно отчаянието е пълено и сляпо му вярват. Мерси.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 16:34

tonzos_justice написа:
Закрива ти ЦСКАто и прави Литекс. Не мога да проумея как голямата част от феновете стоят зад Г.Г. Явно отчаянието е пълено и сляпо му вярват. Мерси.

Нещо такова... Абсолютно безобразен е начина на процедиране с Литекс и Етрополе, ненормална работа!
Тези хора там, значат ли нещо?
Другото - безпардонното гонене на играчи, които се трепаха у В група, за да се постигнат тези резултати!
Тук няма как здравомислещ да одобрява цялата тази дивотия!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 16:40

Добре де ама разбирам това никога да не се е случвало - а с ЦСКА няколко пъти. Ако хората и предишните пъти се бяха отрекли сега нямаше да има ЦСКА...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 16:41

navy написа:
tonzos_justice написа:
Закрива ти ЦСКАто и прави Литекс. Не мога да проумея как голямата част от феновете стоят зад Г.Г. Явно отчаянието е пълено и сляпо му вярват. Мерси.

Нещо такова... Абсолютно безобразен е начина на процедиране с Литекс и Етрополе, ненормална работа!
Тези хора там, значат ли нещо?
Другото - безпардонното гонене на играчи, които се трепаха у В група, за да се постигнат тези резултати!
Тук няма как здравомислещ да одобрява цялата тази дивотия!

Догодина Ганчев от нещо недоволен прави в търговския регистър дружество Литекс 2017 и подава заявление в БФС, че това дружество иска да играе с лиценза на ЦСКА в А група. Феновете на ЦСКА ще станат ли фенове на Литекс? :innocent: Повече от ненормална дивотия и дано УЕФА, ФИФА, МИФА или който е да е там да спре тази гавра.

Последна промяна tonzos_justice на 07.06.2016 16:41, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 16:48

Кой каквото иска може да си променя - важното е къде са феновете. Точно феновете са основния елемент от един клуб и той може да престане да съществува само ако те изчезнат.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 17:17

Medved написа:
Феновете вече са разделени. Интересно е как всеки, който е против етрополския урод, се обвинява, че бил прикрито говедо или агент на Божков. Егати малоумната логика, честно!

Божков се е компроментирал достатъчно по времето си начело на ЦСКА, ама е факт, че тези около него са болни чорбари с доста големи (и финансови) възможности, очаквам и самият Домусбей да се наиграе в Разград и да се върне на Армията в скоро време, докато на Гришата свитата е просто някаква жалка карикатура - борец, селски чиновник и магазинер ще правят футбол. МОЛЯ??? Не е истина колко много хора излъга Микрето. Ей, алооо, тоя ви закрива отбора пред очите, а вие му ръкопляскате?!? Това масово промиване и приспиване ви е най-страшното падение...

Ще ти говоря само за неща които знам, за тоя цветан (ти също го знаеш) са ми казвали че е луд по цялата глава и не знам доколко има идея за какво иде реч, а относно домуса ЦСКА му е предлаган ама той е казал много са ми дълговете, така че и него не го виждам да идва и да оздравява. Иначе и аз съм на мнение, че ново дружество от А окръжна беше най-добрия вариант, защото е ясно че нямаше кой да плати сметките, но ганчев игра курвачката на божков, а сега той му играе. За съжаление ние феновете сме само зрители.... Иначе ако знам че божков иска наистина да оздравява, макар да смятам че ганчев чисто като ръководител на спортен отбор е 10000 пъти по добър, ще застана зад божков, макар да знам че ще сме нещо като вегетиращ тото организъм. Но имам основателни съмнение, че ще вземе отбора и след макс 10-11 месеца ще каже еми сори момци няма как и ще вземе лиценза на някой отбор.

п.п. нейви баце етрополе нямат отбор мъже от 8 години, там се развива само школа, но за литекс съм съгласен затрива се един отбор с традиции, за хората не ми пука защото толкова им се даде а те си ходят по 100 човека, но за отбора е мега тъпо. Аз затова се чудя от какъв зор се натиска за този литекс, така и така се пускат отбори от Б група винаги можеше да вземе някой шамшали от там ако не му се седи по долните групи и съм сигурен, че ако не беше литекс нямаше да има такъв вой до небесата.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 17:17

Keanu написа:
Кой каквото иска може да си променя - важното е къде са феновете. Точно феновете са основния елемент от един клуб и той може да престане да съществува само ако те изчезнат.

Абе това си е само за собствено успокоение, ясно е че играем курвачката..... но ще си носим последствията.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 17:37

gamen4o написа:
Keanu написа:

Абе това си е само за собствено успокоение, ясно е че играем курвачката..... но ще си носим последствията.

Aми честюто, новия сесетропотекс йе в списъка за първа професионална лига...
Остава Божков да си вземе другото сесека и да представи оздравителен план и воала:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mozhe-da-ima-dva-cska-vyv-futbola-vizhte-novata-a-grupa-381529
И да ви гледам сеира...Виж цитат: "Досегашният президент на Литекс Данаил Ганчев стоеше зад табелка с името Литекс на срещата. Той каза, че табелката с Литекс е била сгрешена от организаторите. Ако и другият ЦСКА бъде допуснат до участие, то ще играем шампионат с останалите ЦСКА, те са 9 на брой."
:moufan: :moufan: :moufan:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 17:43

Е божков ако вземе ПФК е ясно къде ще ходим, не мисля че ще има някой който ще отиде на мач на овча купел, освен крайните ганчевисти. А и Б група е оферта с някой гостувания :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 18:16

gamen4o написа:
Е божков ако вземе ПФК е ясно къде ще ходим, не мисля че ще има някой който ще отиде на мач на овча купел, освен крайните ганчевисти. А и Б група е оферта с някой гостувания :)

Кашата става пълна. След срещата за новия формат на "А" група стана ясно, че Литекс е получил лиценз и ще играе в елитната ни дивизия - този Литекс, който погълна Чавдар Етрополе и се гласи да стане ЦСКА. От БФС увериха, че към момента лицензът е издаден на Литекс, но новото дружество вече е подало документи и се очаква съвсем скоро да има трансформация и нов клуб ЦСКА София, който да получи лиценз за "А" група. Именно това дружество ще играе в елитната ни дивизия. Ще има и ЦСКА София 2, който ще се състезава в "Б" група. На този етап пък ПФК ЦСКА АД не отговаря на никакви изисквания. Ако се представи оздравителен план автентичният ЦСКА ще вземе лиценз за "Б" група. По този начин ще има сблъсък между двата клуба. При представяне на оздравителен план, ПФК ЦСКА АД ще играе срещу Лудогорец за суперкупата на България, а не ЦСКА София.

ЦСКА-София на Гриша Ганчев ще играе домакинските си мачове на стадион "Васил Левски"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/dora-mileva-glasuva-se-nekorektno-cska-ne-be-dopusnat-da-glasuva-381523

Някой да обясни какво става че вече нищо не разбирам

Последна промяна CSKAforever на 07.06.2016 18:21, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 18:23

Ганчевистите да си ходят на мачовете. Аз не съм от Литекс. Честито. Тъжното е, че много хора са доволни. Ако ЦСКА не се вземе от Божков, променете името на темата с Етрополекс.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.06.2016 18:42

CSKAforever написа:
gamen4o написа:

Кашата става пълна. След срещата за новия формат на "А" група стана ясно, че Литекс е получил лиценз и ще играе в елитната ни дивизия - този Литекс, който погълна Чавдар Етрополе и се гласи да стане ЦСКА. От БФС увериха, че към момента лицензът е издаден на Литекс, но новото дружество вече е подало документи и се очаква съвсем скоро да има трансформация и нов клуб ЦСКА София, който да получи лиценз за "А" група. Именно това дружество ще играе в елитната ни дивизия. Ще има и ЦСКА София 2, който ще се състезава в "Б" група. На този етап пък ПФК ЦСКА АД не отговаря на никакви изисквания. Ако се представи оздравителен план автентичният ЦСКА ще вземе лиценз за "Б" група. По този начин ще има сблъсък между двата клуба. При представяне на оздравителен план, ПФК ЦСКА АД ще играе срещу Лудогорец за суперкупата на България, а не ЦСКА София.

ЦСКА-София на Гриша Ганчев ще играе домакинските си мачове на стадион "Васил Левски"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/dora-mileva-glasuva-se-nekorektno-cska-ne-be-dopusnat-da-glasuva-381523

Някой да обясни какво става че вече нищо не разбирам

Няма какво да се разбира - догодина викаме за този отбор, който е с червен екип, пише ЦСКА и играе на Армията (след като приключи ремонта). Това в коя група е, кой е собственик и какъв му е булстата за мен няма значение.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 87  Следваща