Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:36

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Дискусии относно ботирането и дублирането 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 16:32

Отново същите глупости. Да се забранявали дублирания, да се ограничавало нещо си, скоро очакваме и старата песен със забраната на 1:1. Айде нема нужда.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   24.12.2012 18:44

Stuart написа:
Отново същите глупости. Да се забранявали дублирания, да се ограничавало нещо си, скоро очакваме и старата песен със забраната на 1:1. Айде нема нужда.

Така е, стюърт, прав си. Простотията трудно се ограничава, но пък не пречи да опитваме.
А и "ограничаване" е твърде относително понятие и зависи от границите на въображението на всеки отделен пишещ и изказващ мнение.
Щото те и вратарските избивки са един вид ограничение....на 20-те нападателни прогнози на съперника. И да не можеш да напраскаш три пъти (ихааааааа !) на троен мач , пак е ограничение, вика му се засада, ама в началото не се бяхме сетили за нея, докато някой не ни "подсети".

Та, лека полека и всякакви бъгове в системата, позволяващи на разни отбори да си правят ташак с играта, ще бъдат изчистени, вярвам....
Щото не е нормално, не е логично ,ако щеш и демотивиращо го наречи, един отбор, чийто вратар избива от прогнозите на собствения си отбор, който пък отбор играе под строй 1:1, да бъде представителна извадка на играта като цяло, оглавявайки я еднолично начело.
Ако такъв отбор бие наред, това означава само едно. Че е едноок в царство на слепи. Твой избор е като какъв се идентифицираш, но явно сме на различни позиции с теб по въпроса за ботщината.

А за забрани никой не говори. Как да забраниш простотията...и как да забраниш даден резултат ?!?! бил той 1:1 , 5:1 или кво да е. Забраната е краност, а крайностите не са хубави, добре знаем. Говорим за приемлив, балансиращ вариант, който ще държи моста изправен, а не килнат, щото всички сме на него, ама айде заради едните тарикати, да се издавим всички, щото натам отива работата.

Говорим за промерни, не за забрани. Тъпотия и наглост не можеш ги забрани. Против природата върви ли се? Само баланс се иска, нищо повече.
Щото 16 Х 1:1 си е отвсякъде извънбалансиран горен, кълбовиден, надрамненн мост и дори и най-големия мъдрец не може да ме убеди в противното, щото, четейки първото ти изречение, явно се числя към глупаците.

Поздрави и за теб за новата 2013-та и повечко способности за компромис пожелавам.
Щото все усещам,че нещо много на лична основа ги слагаш нещата.
Дай като си имаш някакъв конфликт и неприязън с магера (той с кой ли си ги няма, де ?!), играта да страда от това и все единия да е контра на другия. Не е хубаво това.

Айде, весело и наздраве :-D :celebrate:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НЕКОИ РАЗЯСНЕНИЯ !!!   |   24.12.2012 18:56

Ледо написа:
Взех го защото нещо тука наистина е сбъркано.

Така е , сбъркано е, прав си.
Иначе, подравления за убедителното "доказателство" за грешната матрица в нашта малка виртуална лайняна системка, населена с желаещи да печелят на всяка цена лайнянаковци, но според мен просто можеше сериозно да отвориш нова тема и да поговорим отново над проблемите с ботизма, щото на мен ми омръзна да си говоря сам. Хипотетично можем и няколко отбора да се наговорим да изиграем един кръг само с 1:1 резултати, след което да наврем темата за кръга в лицето на ботовете и техните производни и да ги питаме "ТОВА ЛИ Е ИГРАТА ВСЪЩНОСТ ?!"

В крайна сметка, докато всички не проумеят,че тези победи, купи и слава тук са имагинерни и нямат стойност, няма да мръднем и сантиметър напред.
Тук се учим да губим най-вече......да сме смирени към неща, които не можем да променим и да ги приемаме,
Учим се на компромиси и взаимоотношения.
И аз и ти и всеки има да учи ....Но сме късметлии,че можем да учим важни житейски уроци,чрез една игра, забавлявайки се доколкото можем.

Сега сме изправени пред ситуация, в която някой иска да се доказва с цената на всичко, дори и на най-грозното оръжие в играта. Което всички знаят, че го има, но никой не го използва. Простичко е. Но и трудно за обяснение :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   25.12.2012 15:59

Аз смятам, че в играта вече има предостатъчно ограничения и усложнения и няма нужда от нови. Претрупали сме се с правила и правилца, които не са на този сайт и които не се знаят и не се спазват дори от модераторите и непосредствените организатори на ПМЛ. Дори на мен ми писна вече да ровя из дира и да се занимавам с глупости. Нищо, че за едно и също провинение в рамките на няколко седмици в нашия отбор веднъж имаше ЖК, а веднъж - не. Нищо, че няколко пъти не ни бяха нанесени правилно прогнозите, не бяха изрично написани преките свободни (ако не следиш сам, си прецакан), постоянно има грешки в грандиозното нововъведение (8/8+1) и т.н.

И това са дребните проблеми всъщност, но повече не ми се пише. Нека просто всеки да си отговори на един въпрос сам. 1:1 ли е най-големият проблем на ПМЛ? Според мен не.

Весело, наздраве и успехи. :celebrate:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 03:43

По темата с ботирането. Както измамникът си е измамник и никакви мерки и рестрикции няма да го вкарат в правия път, така и тарикатът си е тарикат и винаги ще търси и намира "на баницата мекото", най-образно казано. Какъв ефект ще постигне една частична или пълна забрана на дублиращите резултати, освен да ограничи и ликвидира един важен тактически елемент в играта? Като му забраниш да играе 8 пъти 2х1:1 ще изиграе 8 пъти 1:0/1:1 - същата безмозъчна матрица, неизискваща никакво напрягане и постигаща подобни резултати. Не виждам с какво масовото ботиране в диапазон (1:0/2:0/2:1, видоизменящо се до 1:0/1:1/2:1 в гостуванията) е с нещо по-малко ботско от дублирането на 1:1?!?

Винаги съм твърдял (особено в дългите си спорове за мерките против фантомството), че тези неща (фантомството и ботирането) трябва да изчезнат от само себе си - самите играчи и отбори трябва да се откажат от подобни "тактики" заради логиката на самата игра, а не да се изкореняват силово с някакви рестриктивни правилници и изкуствени ограничения. Нека всеки си дублира и ботира колкото му душа иска - просто играта трябва да е така организирана, че подобно игрово поведение да не носи никакви сериозни дивиденти в среднодългосрочен план. Тук следва резонният въпрос: КАК да стане това? Не зная, но поне имаме насоката за размисъл! Защото конвенционалните методи нееднократно са се показали като неработещи.

Между другото, в кърлинга - една древна игра, в която традициите и феърплея са издигнати в култ, а съдийската намеса е сведена до абсолютният минимум - съществува едно такова негласно правило, че всеки, който съзнателно наруши някое от писаните и неписани закони на играта, се обрича на дългогодишна изолация от останалите. Може да звучи наивно, но работи - там е работата, че само в силно осъзнати и сплотени общества. Също насока за размисъл.

:cheers:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 14:15

Po-dobre ako mojete da iznesete tazi inache dosta interesna diskusiq v otdelna tema - edva li shte ya vidqt mnogo klubari (az suvsem sluchaino ya mernah)...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 15:53

Мейджа както винаги се опитва да размива нещата и да манипулира сплотената ни общност. Ето, например тук сега се опитва да приравни т.нар. "ботиране" с фантомството.

Съжалявам, но просто няма как да приемем насериозно подобни смехотворни напъни.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   26.12.2012 20:27

Мейджър написа:
Винаги съм твърдял (особено в дългите си спорове за мерките против фантомството), че тези неща (фантомството и ботирането) трябва да изчезнат от само себе си - самите играчи и отбори трябва да се откажат от подобни "тактики" заради логиката на самата игра, а не да се изкореняват силово с някакви рестриктивни правилници и изкуствени ограничения. Нека всеки си дублира и ботира колкото му душа иска - просто играта трябва да е така организирана, че подобно игрово поведение да не носи никакви сериозни дивиденти в среднодългосрочен план. Тук следва резонният въпрос: КАК да стане това? Не зная, но поне имаме насоката за размисъл! Защото конвенционалните методи нееднократно са се показали като неработещи.

Между другото, в кърлинга - една древна игра, в която традициите и феърплея са издигнати в култ, а съдийската намеса е сведена до абсолютният минимум - съществува едно такова негласно правило, че всеки, който съзнателно наруши някое от писаните и неписани закони на играта, се обрича на дългогодишна изолация от останалите. Може да звучи наивно, но работи - там е работата, че само в силно осъзнати и сплотени общества. Също насока за размисъл.

Абе както казва и Стюърт,фантомството и ботирането са различни неща.
Относно ботирането съм съгласен, че ...играта трябва да е така организирана, че подобно игрово поведение да не носи никакви сериозни дивиденти в среднодългосрочен план Трябва да се помисли в тази насока защото не може да очакваш от играчите сами да изберат друга стратегия. Това е повече от ясно предвид факта, че повечето хора вече игарят само по инерция и да не развалят някой отбор и не им се занимава да мислят резултати и да гледат статистики.Тук пиниза с кърлинга едва ли ще мине :question:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   27.12.2012 18:12

Ледо написа:
Мейджър написа:

Абе както казва и Стюърт,фантомството и ботирането са различни неща.
Относно ботирането съм съгласен, че ...играта трябва да е така организирана, че подобно игрово поведение да не носи никакви сериозни дивиденти в среднодългосрочен план Трябва да се помисли в тази насока защото не може да очакваш от играчите сами да изберат друга стратегия. Това е повече от ясно предвид факта, че повечето хора вече игарят само по инерция и да не развалят някой отбор и не им се занимава да мислят резултати и да гледат статистики.Тук пиниза с кърлинга едва ли ще мине :question:

Редно да се промени правилото на ПСУ, да се разшири диапазона на резултатите. Може при дублиране на мачове противника да има право на ПСУ, които в голямата си част да са гол. Такъв е принципа на бриджа, там има и защита дори при слаби карти, в системата на имповата таблица печелиш точки.Иначе няма как да стане, в случая е по-скоро домашен белот.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 01:54

Добре бе, пичуи, пак ще попитам:

Каква е разликата между 8 бота 1:1/1:1 и 8 бота 1:0/1:1?!?

И като стана дума за защитата, преди време бях предложил блокиране на резултати от капитаните на отборите като възможна мярка за ограничаване на ботирането, но тогава не се прие особено радушно. И да се приеме, пак е съмнително, че ще има някакъв особен ефект. Като му блокираш 1:1, ще отиде да ботира на 1:0. Същата работа...

:dunno:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 15:07

Аз пък не мога да разбера друго. В 50% от мачовете си РУ са гости. Вместо домакинските капитани да се радват, че предварително им знаят прогнозите, те недоволстват от тоя факт :О Еми кой е виновен на един капитан, че не може да намери 8 мача, които няма да завършат 1:1? На практика вие казвате, понеже не можем да намерим 8 такива мача, дай по-добре да наложим изкуствени ограничения. На мен ми звучи абсурдно това.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 15:19

Мейджър написа:
Каква е разликата между 8 бота 1:1/1:1 и 8 бота 1:0/1:1?!?

Аз като гледам скоро ще обявиш всичко под 4 гола за бот. ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 20:39

spurs написа:
Аз пък не мога да разбера друго. В 50% от мачовете си РУ са гости. Вместо домакинските капитани да се радват, че предварително им знаят прогнозите, те недоволстват от тоя факт :О Еми кой е виновен на един капитан, че не може да намери 8 мача, които няма да завършат 1:1? На практика вие казвате, понеже не можем да намерим 8 такива мача, дай по-добре да наложим изкуствени ограничения. На мен ми звучи абсурдно това.

Абсолютно съм съгласен! Лично на мен ботските отбори винаги са ми били най-лесните гости. Дето казваш - знаеш им предварително прогнозите, а това си е огромно предимство за всеки добър домакин. Дразнещото е друго:
Първо, горният случай не е мач, а пародия. Биеш, падаш - остава си пародия!
Второ, като цяло ботщината носи много повече дивиденти, отколкото е нормално да бъде за отделено сумарно време от около 3,5 минути общо на мач. Някак си е демотивиращо за останалите сериозни капитани/отбори.

~

За Стюърт: И 2:2 може да е бот... Даже лично съм давал примери в миналото ;)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 22:00

Мейджър написа:
Второ, като цяло ботщината носи много повече дивиденти, отколкото е нормално да бъде за отделено сумарно време от около 3,5 минути общо на мач. Някак си е демотивиращо за останалите сериозни капитани/отбори.

Демотивиращо е за капитаните/отборите, които отделят сумарно по 5-6 минути на мач (половината за избор на мачове според коефициентите, другата половина - за разпределение), а в същото време имат претенции, че са много сериозни. За мен не е демотивиращо, напротив - интересно ми е да играя срещу Уинърз например. Хората си имат стратегия и ти или се опитваш да им я срутиш, или им излизаш с контрастратегия. Във всеки случай има достатъчно начини да ги принудиш да помислят. И честно казано съм убеден, че отделят повече време от доста от останалите отбори в играта. ;)

Само че е по-лесно да си лаладжийстваме тука за ботове и да разтягаме локуми за кърлинг и сплотени общества. Ние не сме кърлинг общество и точно напротив - идеята трябва да е да набираме нови хора и да развиваме играта, а не да се свиваме в черупката си и да се правим на английски джентълмени.

Така че айде да спрем с глупостите. ;)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   28.12.2012 23:35

Пак ли тактиката на Уинърз ви вади очите? Ей, голямо чудо е тва 1:1 значи. Доколкото видях Уинърз си паднаха яко от Зомбитата, от Рейзърс също, сега и за Купата паднаха два пъти. След като всички им знаят тактиката и противодействие се намира.
Иначе от цялата говорилня тук на мен ми хареса предложението на Нейви да се дава ПСУ заради определен брой дублажи - евала, конкретна мярка, а не само "ми то трябва да се регулира сама играта, ма не знам как, ма трябва". Но тук не бива да говорим само за дублажи 1:1. Това е доста идейно, ако примерно има над три-четири дублажа с един и същ резултат - за всеки следващ над някоя определена граница по 1 ПСУ. Щото като играеш 16 пъти 1:1, не е гаранция че ще излезе повече от веднъж (най-често ми се струва) или айде два пъти, а другият отбор ще има 4 ПСУ и като нищо може да уцели един-два мача над 3,5 гола от четири опита. Нали все пак противника и капитан има - който е достатъчно добър, няма да даде пет мача от по 1:1 на другия отбор. В крайна сметка някой мач като си е за 1:1, 1:1 се играе.

п.п. И с тия приказки кой резултат бил бот и кой не па вече са толкова омръзнали, колкото политиците ни. Мейджъра да играе спокойно 6:2 на мачове за 2:0, щом иска - никой не го спира. Но тва с диапазоните е лицемерщина - да, повече мачове свършват 1:1, а не 6:2.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   29.12.2012 00:00

alessandron написа:
Мейджъра да играе спокойно 6:2

Из "Теория и практика на ПМЛ. Наръчник на Федерацията":

Ако не играеш 6:2, си бот.
Ако играеш 6:2, си продал мача.
Ако играеш 6:2 и вкараш, си сватбар.

:clown:

Абе аз отдавна искам да попитам Мейджа и "анти бот" кликата около него - вие какво разбирате под красив/майсторски гол, който да не е бот, да не е сватбарски шут, калитарщина, плод на "отборна тактика" и други подобни? ;) Ако може с примери.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   29.12.2012 00:05

Stuart написа:
Из "Теория и практика на ПМЛ. Наръчник на Федерацията":

Ако не играеш 6:2, си бот.
Ако играеш 6:2, си продал мача.
Ако играеш 6:2 и вкараш, си сватбар.

:clown:

Абе аз отдавна искам да попитам Мейджа и "анти бот" кликата около него - вие какво разбирате под красив/майсторски гол, който да не е бот, да не е сватбарски шут, калитарщина, плод на "отборна тактика" и други подобни? ;) Ако може с примери.

Да, на тоя въпрос и аз с интерес чакам отговора. Както и на още един - Real Green като направиха най-силния сезон в играта колко гола вкараха с над 3.5?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   29.12.2012 11:41

alessandron написа:
Пак ли тактиката на Уинърз ви вади очите? Ей, голямо чудо е тва 1:1 значи. Доколкото видях Уинърз си паднаха яко от Зомбитата, от Рейзърс също, сега и за Купата паднаха два пъти. След като всички им знаят тактиката и противодействие се намира.
Иначе от цялата говорилня тук на мен ми хареса предложението на Нейви да се дава ПСУ заради определен брой дублажи - евала, конкретна мярка, а не само "ми то трябва да се регулира сама играта, ма не знам как, ма трябва". Но тук не бива да говорим само за дублажи 1:1. Това е доста идейно, ако примерно има над три-четири дублажа с един и същ резултат - за всеки следващ над някоя определена граница по 1 ПСУ. Щото като играеш 16 пъти 1:1, не е гаранция че ще излезе повече от веднъж (най-често ми се струва) или айде два пъти, а другият отбор ще има 4 ПСУ и като нищо може да уцели един-два мача над 3,5 гола от четири опита. Нали все пак противника и капитан има - който е достатъчно добър, няма да даде пет мача от по 1:1 на другия отбор. В крайна сметка някой мач като си е за 1:1, 1:1 се играе.

п.п. И с тия приказки кой резултат бил бот и кой не па вече са толкова омръзнали, колкото политиците ни. Мейджъра да играе спокойно 6:2 на мачове за 2:0, щом иска - никой не го спира. Но тва с диапазоните е лицемерщина - да, повече мачове свършват 1:1, а не 6:2.

Само така може да има ефикасна защита и превенция. Искаш да вкараш 2 гола в 1 мач, ми ОК, но се подлагаш на риска да получиш 1! Пак си на кяр, но пък и в реалния футбол не се вкарва двоен гол. Но ако не си уцелиш дубъла, а получиш гол? Ботирането е сходно на игра с 3-4а нападатели или дори излизане на вратаря в противниковата половина и нак поле, но тогава този отбор се оголва отзад и рискува да получи голове на контри. Навремето е имало схема 4-2-4, W-M, но след като Италия наказва Бразилия и след като кариоките гледкаха официалните награждавания десетки години се стигна до титла след 0:0 и дузпи в САЩ 1994 срещу... Италия! И както писах, увеличаване диапазона на ПСУ, може и дълга дузпа да го наречем, за да се увеличи шанса да е гол.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   29.12.2012 11:46

Stuart написа:
Мейджър написа:

Демотивиращо е за капитаните/отборите, които отделят сумарно по 5-6 минути на мач (половината за избор на мачове според коефициентите, другата половина - за разпределение), а в същото време имат претенции, че са много сериозни. За мен не е демотивиращо, напротив - интересно ми е да играя срещу Уинърз например. Хората си имат стратегия и ти или се опитваш да им я срутиш, или им излизаш с контрастратегия. Във всеки случай има достатъчно начини да ги принудиш да помислят. И честно казано съм убеден, че отделят повече време от доста от останалите отбори в играта. ;)

Само че е по-лесно да си лаладжийстваме тука за ботове и да разтягаме локуми за кърлинг и сплотени общества. Ние не сме кърлинг общество и точно напротив - идеята трябва да е да набираме нови хора и да развиваме играта, а не да се свиваме в черупката си и да се правим на английски джентълмени.

Така че айде да спрем с глупостите. ;)

Виж сега в коя тема пишеш, изчети я цялата пак, защото явно не си схванал. Ние отстранихме отбора на Мейджа само с ботове - излезна 1 мач и готово, тех ги хвана каръка, можехме и повече да вкараме. Бяхме гости. С това мисля, че дългите ти писаници за стратегия и тактики са пълен въздух, защото ние бихме без капка такава!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   29.12.2012 12:16

navy написа:
alessandron написа:

Само така може да има ефикасна защита и превенция. Искаш да вкараш 2 гола в 1 мач, ми ОК, но се подлагаш на риска да получиш 1! Пак си на кяр, но пък и в реалния футбол не се вкарва двоен гол. Но ако не си уцелиш дубъла, а получиш гол? Ботирането е сходно на игра с 3-4а нападатели или дори излизане на вратаря в противниковата половина и нак поле, но тогава този отбор се оголва отзад и рискува да получи голове на контри. Навремето е имало схема 4-2-4, W-M, но след като Италия наказва Бразилия и след като кариоките гледкаха официалните награждавания десетки години се стигна до титла след 0:0 и дузпи в САЩ 1994 срещу... Италия! И както писах, увеличаване диапазона на ПСУ, може и дълга дузпа да го наречем, за да се увеличи шанса да е гол.

Напълно съм съгласен с предложението ти, а диапазона на ПСУ отдавна съм казвал, че трябва да се увеличи поне с още един гол и да са 6 поне. Щото сега се получава така, че резултати от сорта на 3:3/4:2 ги няма никъде за гол, а си излизат понякога.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 48 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща