Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:16

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 09:30

gamen4o написа:
Данчо е пич и много голям фен, просто тая снимка не му е излязла читава :laugh: :laugh: :laugh:

Сигурно нарочно е сложил тази снимка, за да плаши припозналите фенове :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 09:33

По едно време имаше забрана да влиза на стадиона заради някакви проблеми около рапид или някой друг мач.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 13:36

Отдавна не бях чел толкова силно четиво! Всеки абзац е удар в десетката. Поклон пред този Данчо! ВЕЛИКАН!!! :moufan: :moufan: :moufan:

Хубаво е такива като Киануто да прочетат горните редове. А дали ще ги осъзнаят при това злокобно затлачване с микренски мантри, на което са подложени - зависи си от тях.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 18:54

Прочетох, но не видях да има някаква алтернатива. Има, но тя за мен е имагинерна и само хора без възможност за логически съждения, биха могли да вярват и да се надяват в нея.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 20:39

Прочел Киануто, но без да разбере, че по-добре без ЦСКА, отколко с Чавдар-Литекс, прекръстил се на ЦСКА.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 20:56

Keanu написа:
Прочетох, но не видях да има някаква алтернатива. Има, но тя за мен е имагинерна и само хора без възможност за логически съждения, биха могли да вярват и да се надяват в нея.

Да изчакаме БФС. Според мен няма да пуснат новото ЦСКА в А група. Ако го пуснат има две алтернативи: спираш с БГ футбола или подкрепяш новото ЦСКА.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:04

alessandron написа:
Прочел Киануто, но без да разбере, че по-добре без ЦСКА, отколко с Чавдар-Литекс, прекръстил се на ЦСКА.

Истинските цесекари не може да искат свят без ЦСКА! Имали сме какви ли не собственици (напр. Илия Павлов, Божков, Томов - няколко пъти) е досега отказали ли сме се? Даже в последните години имаме най-голямата публика... И при Гриша Ганчев ли трябва да се откажем?!? И колко пъти трябва да се повтори, че ЦСКА няма как да умре ако ние привържениците не го пожелаем...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:07

Keanu написа:
alessandron написа:

Истинските цесекари не може да искат свят без ЦСКА! Имали сме какви ли не собственици (напр. Илия Павлов, Божков, Томов - няколко пъти) е досега отказали ли сме се? Даже в последните години имаме най-голямата публика... И при Гриша Ганчев ли трябва да се откажем?!? И колко пъти трябва да се повтори, че ЦСКА няма как да умре ако ние привържениците не го пожелаем...

Повтаряй каквото искаш, след като не схващаш, че като обединиш Чавдар и Литекс НЕ ПРАВИ ЦСКА!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:11

А кое ПРАВИ ЦСКА? Единствено дружество с ЕИК 130212106 ли?!?

Последна промяна Keanu на 22.06.2016 21:12, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:12

Keanu написа:
А кое прави ЦСКА? Единствено дружество с ЕИК 130212106 ли?!?

Постнали са ти линк със статия, човекът е писал сума текст да ти обясни - ако не си го схванал, жив и здрав, подкрепяй и припознавай когото си искаш.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:30

Най ми тежи, че феновете се разделихме на ЗА и ПРОТИВ. Така ни пада половината сила.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:43

Keanu написа:
А кое ПРАВИ ЦСКА? Единствено дружество с ЕИК 130212106 ли?!?

Много хора подкрепят Ганчев. Аргументи имат и двете страни. ЕИК или АД не е въпросът. Въпросът е ЦСКА взима ли участие или участва ли в сливането, преобразуването и т.н. Сега не виждам да участва. Мен това ме спира основно.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 21:59

Хърватските фенове са готови да жертват златния шанс на едно голямо футболно поколение в името на идеалите си. Не твърдя, че начинът, по който са решили да го направят е пример за подражание, но е факт, че са взели това решение абсолютно безкористно.

Вие от ЦСКА нямахте топките да се фалирате и да започнете начисто без чужди лицензии и други врътки, само защото някой ви е излъгал, че сте женени за елита и не можахте да си прескочите сянката и да жертвате още няколко години отсъствие в името на някакъв си там идеал, който сега вече така или иначе е безвъзвратно омерзен. Петното ще остане завинаги, мърдане няма. На някои от вас им съчувствам искрено, останалите мишки са достойни само за съжаление. Пишман идеалисти!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   22.06.2016 23:06

Даваш пример с хърватите и тяхното БФС, и правиш сравнение с цесекарите - в тази връзка да питам къде са българите с топки, които да се опълчат на нашето БФС (защото това е по-точно сравнение)?!? Но е лесно да се пише и да се дават определения за "някой друг"...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 00:11

Keanu написа:
Даваш пример с хърватите и тяхното БФС, и правиш сравнение с цесекарите - в тази връзка да питам къде са българите с топки, които да се опълчат на нашето БФС (защото това е по-точно сравнение)?!? Но е лесно да се пише и да се дават определения за "някой друг"...

Отклоняваш темата! Тук става единствено въпрос за това, какво червените фенове (не) направиха за да защитят честта на любимия си клуб и съответно своята.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 12:20

SUBXERO написа:
Хърватските фенове са готови да жертват златния шанс на едно голямо футболно поколение в името на идеалите си. Не твърдя, че начинът, по който са решили да го направят е пример за подражание, но е факт, че са взели това решение абсолютно безкористно.

Вие от ЦСКА нямахте топките да се фалирате и да започнете начисто без чужди лицензии и други врътки, само защото някой ви е излъгал, че сте женени за елита и не можахте да си прескочите сянката и да жертвате още няколко години отсъствие в името на някакъв си там идеал, който сега вече така или иначе е безвъзвратно омерзен. Петното ще остане завинаги, мърдане няма. На някои от вас им съчувствам искрено, останалите мишки са достойни само за съжаление. Пишман идеалисти!

Всичко хубаво ама може ли да ми кажеш как ние феновете можехме да фалираме дружеството, което не е наша собственост. Миналото лято черепа каза А окръжна и ние го приехме, приятно неприятно това беше ситуацията и там щяхме да ходим. Но дойде ганчев и каза че ще оздравява това дружество, какво да направим да кажем еми не отказваме се и няма да подкрепим този отбор. Както и сега ако божков каже, че ще оздравява и да сме пак във В пак ще ходим, защото това ни е отбора. Иначе тонзо го е казал най-добре "Въпросът е ЦСКА взима ли участие или участва ли в сливането, преобразуването и т.н. Сега не виждам да участва. Мен това ме спира основно" Не се ли купи емблемата и марката, не се ли вземе концесията на база първоприемственост това си е чисто и просто прекръстен литекс събран с чавдар и на това няма как да се ходи на мачове. Просто е.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 12:56

gamen4o написа:
SUBXERO написа:

Всичко хубаво ама може ли да ми кажеш как ние феновете можехме да фалираме дружеството, което не е наша собственост. Миналото лято черепа каза А окръжна и ние го приехме, приятно неприятно това беше ситуацията и там щяхме да ходим. Но дойде ганчев и каза че ще оздравява това дружество, какво да направим да кажем еми не отказваме се и няма да подкрепим този отбор. Както и сега ако божков каже, че ще оздравява и да сме пак във В пак ще ходим, защото това ни е отбора. Иначе тонзо го е казал най-добре "Въпросът е ЦСКА взима ли участие или участва ли в сливането, преобразуването и т.н. Сега не виждам да участва. Мен това ме спира основно" Не се ли купи емблемата и марката, не се ли вземе концесията на база първоприемственост това си е чисто и просто прекръстен литекс събран с чавдар и на това няма как да се ходи на мачове. Просто е.

Ето, че ти сам го казваш, дойде Божков, каза ОКРЪЖНА и го приехте, но ГОЛЯМА ЧАСТ от вас го приеха само защото беше единственият в момента вариант. В момента, в който ГГ изкочи с ограбителния... пардон, оздравителния план и на тази ГОЛЯМА ЧАСТ одмах им светнаха очичките, точно защото са мишки, а мишките виждат само това, което им се кандилка пред очите и не мислят за нищо друго.

Точно тогава беше моментът да се обедините и да покажете чест и достойнство. Начини има много, няма смисъл от изпадане в детайли. С тази фенска маса (според вас самите, най-голямата в страната) можеше и планини да поместите дето има един лаф. Сега дерзайте!

Точно пък с Тонзо да ми даваш пример... Хади нема нужда! Той ще е от първите, които като им поотмине малко и ще отидат на стадиона, независимо какво пише в съдебната регистрация на отбора, който ще играе.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 13:41

Ганчев беше приет защото искаше да оздрави съществуващото дружество, какво точно можехме да направим освен да подкрепим това решение. Най-обичам реплики като тази "Начини има много, няма смисъл от изпадане в детайли" ама без да се има идея какво може да се направи. Аз затова съм против божков, въпреки че ако тръгне да оздравява нямам да имам опция. Защото и неговите глашатаи казват има начин как да картотекираме играчи, има начин да разсрочим и т.н. Иначе феновете на ЦСКА сме маса само на маса иначе с акциите се видя 5-6к човека, ако приемем че някой е взимал за няколко хора ставаме 10-на хиляди. Това е активната част до колкото може да се каже, другото е само на приказки. Така е и при нас, така е при говедата така е навсякъде ве БГ, феновете нито имаме думата нито искаме да я вземем за съжаление и затова сега ще си берем гайлето както се вика. А какво ще прави тонзо не знам, просто казах, че това мнение описва моя начин на мислене в момента.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 14:16

gamen4o написа:
Не се ли купи емблемата и марката, не се ли вземе концесията на база първоприемственост това си е чисто и просто прекръстен литекс събран с чавдар и на това няма как да се ходи на мачове. Просто е.

Да бе, ако се купи емблемата и марката по някаква далаверо-политическа линия, значи всичко е окей и ГМО уродът с магическа пръчица става истинския ЦСКА, а не прекръстения Чавдар-Литекс??? Що за малодушие бре??? Ами ако примерно Лафчис извади парите и купи емблемата и марката и си ги сложи в рамка в хола - той ли ще е истинското ЦСКА по тази логика??? :o

И тъй като се отвори дума за алтернативи и за какво можели да направят феновете. Ами примерно това, което направиха феновете на Локо София, дето все ги подиграват, че са един трамвай хора. Събраха си легендите и си рестартираха отбора от най-ниското стъпало и си почнаха на чисто. Чисто юридически може да не са правоприемници на старото дружество, но морално няма кой да отрече, че това е истинското Локо, наследник на стария клуб!!! В момента и в Бургас правят нещо подобно с местния Черноморец.

Що се отнася за Божков - не си мислете, че ей така, от добро чорбарско сърце той или някой от болните чорбари в кръга му ще ги извади тези пари за оздравяването. Просто ще изчакват и междувременно ще си търсят вратички да "минат метъра", но с тази разлика, че Микрето го направи по възможно най-недодялания селяндурски начин, докато при божковците сигурно ще е малко по-префинено и лустрирано. Иначе прав е Гамена - миналата година, когато Микрето щеше да оздравява, Божков искаше да търгува лицензи, сега Микрето търгува лицензи, пък Божков щял да оздравява... Всеки си търси свободната ниша, през която да пробие. Смех!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.06.2016 15:49

Що се отнася за Божков - не си мислете, че ей така, от добро чорбарско сърце той или някой от болните чорбари в кръга му ще ги извади тези пари за оздравяването. Просто ще изчакват и междувременно ще си търсят вратички да "минат метъра", но с тази разлика, че Микрето го направи по възможно най-недодялания селяндурски начин, докато при божковците сигурно ще е малко по-префинено и лустрирано. Иначе прав е Гамена - миналата година, когато Микрето щеше да оздравява, Божков искаше да търгува лицензи, сега Микрето търгува лицензи, пък Божков щял да оздравява... Всеки си търси свободната ниша, през която да пробие. Смех!

Все пак по някой теми сме на едно мнение :-D Сега за другите неща ще се опитам да ти обясня ако разбереш, разбереш ако не нищо не мога да направя. Ясно е че не става с магическа пръчка, но ще има някаква връзка с ЦСКА и причина да ходя на мачове. И това е нещото, което не може да разберете ти или сандро или дори анфо (защото и той беше написал, че няма да ходи на мач ако не се лъжа), вие вече се интересувате от БГ футбол чисто информативно, дали ще го има БГ шампионата или не не ви е болка за умиране или поне за мен така изглеждат хора, които не ходят на мачове. Ако спърса например дойде и каже тия неща ще има тежест ама от тв зрители е все едно аз да кажа на феновете на рейнджърс, абе вие що ходите на мачове на този нов отбор, нямате ли морал? За мен футбола е удоволствие и аз обичам да ходя на мачове, в последните години ако не съм бил на стадиона даже е имало случаи да не гледам ЦСКА по телевизията, не ми е същата тръпка. И на мен това нещо ще ми липсва, аз нямам проблем с А окръжна или А група или Ж група. Но някак си ми е трудно да приема, че ще спра едно от нещата, които обичам да правя по независещи от мен обстоятелства и то извършени с позволението на същите хора които сега казват, че не било правилно морално и т.н. (пример костадинов, лупи и т.н.). Аз предпочитам ганчев за шеф, защото се е доказал като успешен спортен шеф, а божков не е. В момента за пръв път от много време насам (може би даже от както се помня като фен) нормална организация в чисто футболно отношение, контролите се знаят, играчите в голямата си част се знаят, прави се ремонт на базата и т.н. но всичко това се прави под шапката на чавдар-литекс и затова ми трябва причина да ходя на този отбор. Защото иначе ходенето ми ще е същото като това което ще е сега като отида на славия с поляците на 30. Няма да има емоция, интрига или каквото и де а било. Но в крайна сметка ще потретя, потпетя и т.н. за съжаление от нас нищо не зависи, в понеделник ще видим кой ще излезе с оздравителен план и след това ще видим кой кого ще надцака и ще си вземе решение за себе си.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 87  Следваща