Направиш отбор от нищото и ти го разграбят лешоядите за нула време. Ай сиктир!
Чакай сега, нали Лестър букитата и ФА ги направили отбор - значи по твоята логика нищо не са им разграбили.

Medved
Re: Лестър | 05.06.2016 14:48
alessandron написа:
Мило мое мече - ако нямаш НИКАКВИ качества, всички букмейкъри и ФА-та във Вселената няма да ти свършат работата. Поговорката каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи, не е случайна. Букмейкъри и ФА могат да ти помогнат, но не могат да свършат цялата работа вместо теб. Сега ми дай конкретни примери колко пъти Лестър е бил подкрепен да спечели и колко конкурентите му - сравнителен анализ. Като не можеш -
Да, а Сандето може да надбяга Юсеин Болт със собствени сили и качества... А пък в кеча всичко е честно и спонтанно. Питай Дяволето

alessandron
(Primus Maximus)
Re: Лестър | 05.06.2016 16:24
Medved написа:
alessandron написа:
Мило мое мече - ако нямаш НИКАКВИ качества, всички букмейкъри и ФА-та във Вселената няма да ти свършат работата. Поговорката каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи, не е случайна. Букмейкъри и ФА могат да ти помогнат, но не могат да свършат цялата работа вместо теб. Сега ми дай конкретни примери колко пъти Лестър е бил подкрепен да спечели и колко конкурентите му - сравнителен анализ. Като не можеш -
Да, а Сандето може да надбяга Юсеин Болт със собствени сили и качества... А пък в кеча всичко е честно и спонтанно. Питай Дяволето
Както обикновено смехурко - щом сравняваш Сандро с играчите на Лестър. Не съм и очаквал друго, надявах се един пример да дадеш за подпирачките на букитата и ФА, да се посмея на него. Отдавна обаче съм се отказал да споря с човек, за когото научният метод представлява съвсем малко при дискусия.

Medved
Re: Лестър | 05.06.2016 17:36
alessandron написа:
Medved написа:
alessandron написа:
Както обикновено смехурко - щом сравняваш Сандро с играчите на Лестър. Не съм и очаквал друго, надявах се един пример да дадеш за подпирачките на букитата и ФА, да се посмея на него. Отдавна обаче съм се отказал да споря с човек, за когото научният метод представлява съвсем малко при дискусия.
Научният метод е за да се крият книжните мишки зад него. Има си практически метод!
Ти поне не летиш в облаците и не лапаш всичко що лети - не знам какво си се впрегнал такъв по евтиния спектакъл на тези жалки розови гейове... :(

alessandron
(Primus Maximus)
Re: Лестър | 05.06.2016 17:58
Medved написа:
Научният метод е за да се крият книжните мишки зад него. Има си практически метод!
Ти поне не летиш в облаците и не лапаш всичко що лети - не знам какво си се впрегнал такъв по евтиния спектакъл на тези жалки розови гейове... :(
Научният метод е практически метод. Толкоз, казах ти - не даде и едно доказателство за тезата си. Между другото понеже си "практик" - огромните конспирации се организират много, много трудно, защото предполагат куп възможности да се издъни нещо. В случая с Лестър обаче просто искам от теб да ми изброиш колко пъти бяха подпрени - може и да кажеш колко от противниците им доброволно са им легнали, щото ФА им е обещала в следващите 10 години да вземат поне по 5-6 пъти титлата. Дали ще стигнат годините?

Medved
Re: Лестър | 05.06.2016 19:20
alessandron написа:
Medved написа:
Научният метод е практически метод. Толкоз, казах ти - не даде и едно доказателство за тезата си. Между другото понеже си "практик" - огромните конспирации се организират много, много трудно, защото предполагат куп възможности да се издъни нещо. В случая с Лестър обаче просто искам от теб да ми изброиш колко пъти бяха подпрени - може и да кажеш колко от противниците им доброволно са им легнали, щото ФА им е обещала в следващите 10 години да вземат поне по 5-6 пъти титлата. Дали ще стигнат годините?
Тъй като са огромни конспирации, рано или късно ще лъснат, може да си сигурен в това. Бъди търпелив и ще си дочакаш доказателството!
Ако си спомняш навремето имаше една подобна идилична картинка - всички ценители се кефеха на английския футбол и го възхваляваха колко бил уникален, колко бил непредвидим, как само и единствено там, на добрия стар Албион, последният можел да бие първия и да станат куп интересни изненади... След години гръмнаха едни скандалчета с футболистчета и букмейкърчета, ако се сещаш, ама как ли не ги заметоха, та накрая само някакви безнравствени зимбабвийци отнесоха цялата вина...

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Лестър | 05.06.2016 20:50
Това вече го разбрах? А кой уби Кенеди?

falkenbach
(Thug Slugs)
Re: Лестър | 05.06.2016 21:17
Shifter написа:
Стига сте писали глупости... Най-нормалното нещо за малък клуб като Лестър след подобен грандиозен успех е да се опита да "пласира" иначе посредствените си футболисти на нереалистично надути цени. Смехотворно е да се твърди, че "шампионският" им състав може да се развива за в бъдеще, ако се запазят сегашните играчи. Средната възраст на отбора е 29г. - "звездата" Варди е на толкова, а и другите им "топ" (кавички, защото наистина добри играчи в Лестър няма) играчи също не са първа младост - ако не се възползват от прекрасната възможност, която имат сега, рискуват до 2-3 сезона пак да си изпаднат, със същите тези играчи. Сега поне ще имат достатъчно пари, с които да се опитат да вземат други посредствени играчи, с които да се задържат във Висшата лига - и ако не успеят, то поне ще имат пари в клубната каса.
Уважавам различното ти и оригинално мнение, но не си никак прав. Когато си нацелил смазката и година и половина си на гребена на вълната (спасяването миналия сезон и титлата тоя), то е редно да се опиташ колкото се може повече да се задържиш на нея. Най-малкото можеха да изчакат зимата, за да видят накъде духа вятъра. Тогава цената им нямаше да е по-ниска. Дори напротив. Ако Лестър пренесе борбеността си и в Шампионската лига играчите наимоверно много могат да си вдигнат точките. А и е малко лесно вече като поотминава еуфорията от титлата им да почнат коментари от рода, че нямало топ-играчи и всичко било едва ли не късмет Напротив имат поне 3-ма топ играчи, за мен дори са 4: - Канте - най-добрия дефанзивен халф в момента, който показва колко важен е този позабравен пост във футбола; - Варди - вторият най-добър нападател на Англия в момента след Хари Кейн. Това, че бил на 29 изобщо не е гаранция, че скоро ще спира с футбола. Бате ти Златан е на 34, но продължава да е един от най-добрите; - Марез - изключително креативен халф. Вярно е, че такива ги има много тъй като неговата позиция е много търсена от всеки голям отбор, но е един от най-добрите в лигата наред с Йозил, Пайет и Рууни; - Шмайхел - изключително стабилен вратар със здрави нерви. Вратари много, но такива упорити борци като него не се срещат толкова много при вратарите.

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
Re: Лестър | 05.06.2016 21:41
Сашо, личното ми мнение е, че Висшата лига в момента и изключително слаба и това е основната причина отбор като Лестър да стане шампион - играчите им не са нищо особено и където и да отидат, няма да оставят трайна следа. В ШЛ с тези футболисти щяха да се борят за 3-то място в групата. Зимата на 100% щяха да им паднат цените според мен. Това (специално за нивото на Висшата лига) съм го писал, мисля, и преди титлата им - а и да не съм го писал, мислех си го от зимата някъде . Ще разберем доколко съм прав следващия сезон

Balleta
Re: Лестър | 23.06.2016 21:11
falkenbach написа:
играчите на Лестър ги мислех за 1 идея по-читави и с достойнство, но Варди е на път да покаже, че всъщност са си прости наемници. ебати точно в Арсенал да отиде - ужас.
"Варди го направи - отказа на Арсенал, за да остане в Лестър Голмайсторът на Лестър Джейми Варди взе така чаканото от всички на Острова решение. 29-годишният нападател, който в момента е с Англия на Евро 2016, реши да отхвърли предложението на Арсенал и да остане верен на клуба, с който завоюва шампионската титла. Новината бе обявена на официалния сайт на Лестър. Новият договор на Варди е за четири години. "

Anfield
(Real Green)
Re: Лестър | 23.06.2016 22:24
Balleta написа:
"Варди го направи - отказа на Арсенал, за да остане в Лестър Голмайсторът на Лестър Джейми Варди взе така чаканото от всички на Острова решение. 29-годишният нападател, който в момента е с Англия на Евро 2016, реши да отхвърли предложението на Арсенал и да остане верен на клуба, с който завоюва шампионската титла. Новината бе обявена на официалния сайт на Лестър. Новият договор на Варди е за четири години. "
Те са свикнали.. преди 3 години подобно се случи и със Суарес. :)
Иначе голямо браво на Варди !! Никой нямаше да го упрекне ако на тези години бе решил да играе за отбор, който със сигурност следващия сезон ще е в топ4, нещо което ми се струва че е под въпрос за Лестър.

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Лестър | 23.06.2016 22:38
Абе вие у ред ли сте?! Сериозно ли мислите, че Арсенал някога е искал Варди?! Напротив - Варди се е предлагал на Арсенал. И се вижда ясно с каква цел - да си осигури нов 4-годишен договор. Както сами отбелязахте, на 29 е все пак (което в общия случай за нападател си клони към залез)... Айде стига с тия първосигнални глупости... Да беше Мората, да се замисля...
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: Лестър | 23.06.2016 22:51
alexbg написа:
Абе вие у ред ли сте?! Сериозно ли мислите, че Арсенал някога е искал Варди?! Напротив - Варди се е предлагал на Арсенал. И се вижда ясно с каква цел - да си осигури нов 4-годишен договор. Както сами отбелязахте, на 29 е все пак (което в общия случай за нападател си клони към залез)... Айде стига с тия първосигнални глупости... Да беше Мората, да се замисля...
По принцип има логика в съжденията ти, но за какъв чеп тогава Венгер ще заявява пред медии, че се надява да затвори сделката преди отлитането на националния за Франция. Да не е говорил за друг футболист?
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Лестър | 23.06.2016 22:53
Браво на Варди, ей това е!

spurs
(Arlito)
Re: Лестър | 24.06.2016 00:06
SUBXERO написа:
alexbg написа:
По принцип има логика в съжденията ти, но за какъв чеп тогава Венгер ще заявява пред медии, че се надява да затвори сделката преди отлитането на националния за Франция. Да не е говорил за друг футболист?
Е как защо, Венгер също е в схемата явно. Най-вероятно Варди му е обещал процент от новата заплата, няма друго обяснение. Ако беше по-млад, можеше и друго да му обещае, ама на 29 е дърт вече за венгеровия вкус :)

Medved
Re: Лестър | 14.08.2016 01:58
Купеният шампион на Англия ебан на старта на ВЛ. Кой беше казал, че ще са основен конкурент за изпадане?
Чак до изпадане едва ли ще се стигне, но си е изненадваща тази загуба точно от Хъл.
_________________ Un pour tous, tous pour un!

alessandron
(Primus Maximus)
Re: Лестър | 14.08.2016 09:57
Medved написа:
Купеният шампион на Англия ебан на старта на ВЛ. Кой беше казал, че ще са основен конкурент за изпадане?
Не беше ли Оуен?

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Лестър | 21.08.2016 15:10
Да не отварям излишно тема (за момента поне) - ето какво е казал Венгер след нулевото вчера с Лисиците и по повод мача на защитника ни Роб Холдинг (кой е пък този, нали): "You should be happy he’s English he’s 20 years old but I am sorry he did not cost £55m so he cannot be good and that is for me what is most disappointing for me. You don’t speak about the performances of the players anymore you just speak about money. Anything else than football. I believe that it’s not right."
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения