Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:07

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   02.07.2016 14:16

spurs написа:
Да де, аз извън футбола имах предвид, ама явно не се знае нещо конкретно.

Най-вероятно са постигнали договорка за делчо. То и Софиянски имаше 5 дела...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   02.07.2016 21:00

Току що гледах част от контролата ни с Легия. Не видях нещо особено като игра - на момчетата явно им трябва още време за сработване, а ще се търсят и още попълнения. Е бихме ги, но в контролите резултата не е важен.
Важното е, че се работи в правилната посока. Очакват ни контроли с Краснодар, Динамо Киев и Интер т.е. много добри тестове за отбора. Ганчев се е захванал много сериозно и ще е добър конкурент на другия добър проект, на който обаче му липсва едно важно нещо - публиката.
Дано хората се върнат на стадиона или поне повечето от тях, защото това е едно много голямо предимство за всеки отбор. Виждам, че ще се заформи една много добра конкуренция - ние ще разчитаме повече на българите (Ганчев недвусмислено си каза мнинието по този въпрос т.е. ако има чужденци ще са единични бройки), а Домуса явно на чужденците, но публиката ще е решаващ фактор...

Последна промяна Keanu на 02.07.2016 21:02, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.07.2016 22:59

Весело се очертава. ЦСКА-Ловеч в "А" група, ЦСКА-Ловеч 2 в "Б" група, ПФК ЦСКА във "В група, остава сега феновете да си направят и един ФК ЦСКА в окръжните и това ще е върхът - по едно ЦСКА на всяко стъпало в родната футболна пирамида :)))))

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.07.2016 23:31

Аз имам въпрос към Киану, който е най-активният припознавач тук. Досега разбрахме, че Гришата е спасителят и най-голямото доказателство е, че с него е и е идолът ти от детството. Също така разбрахме, че Божков е голямото зло и големия враг, защото има наглостта да твърди, че истинският цска може и трябва да оцелее, вместо да се прекръсти на ФК Лупи, та всички по-лесно да припознаят Литекс. Дотук всичко около враждуващите лагери е ясно. Това, което не ми е ясно обаче е друго - идолът ти от детството участва в около 90% от рекламите, излъчвани в български ефир в момента. Като изключим "инфинити кю трийси, мириши на лукс", всички останали реклами са на бизнеса на кръвния враг Божков. Защо така с лицето и името си легитимира тоя подмолен тип, редно ли е това :outofspace:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.07.2016 23:54

Каменица на Божков ли е?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.07.2016 23:58

Добре де, не следя толкова внимателно рекламите :) Постоянно попадам на реклами на 7777, не знаех, че и Каменица рекламира.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 08:36

spurs написа:
Добре де, не следя толкова внимателно рекламите :) Постоянно попадам на реклами на 7777, не знаех, че и Каменица рекламира.

Е то и аз не следя, но покрай Еврото съм му попадал на 2 реклами - някакво тото рекламира, та предполагам него свързваш с Божков и Каменица. На Каменица дават някакви юбилейно кенче с негова снимки или нещо такова беше.

Сега се сетих, че има още една, дето биел англичани, аржентинци и немците му били абонати, но честно казано не знам какво рекламира там. :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 10:01

Тая с немците, аржентинците и англичаните (всеки път се чудя, били ли сме наистина англичаните с него?) пак е на божковото 7777. То не е тото, ами е залози май, наскоро хванах и някаква друга дето не вярваше на очите си, че коефициентът за победа на Франция срещу Исландия е 7, което всъщност било бонус за участниците.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 10:06

spurs написа:
Тая с немците, аржентинците и англичаните (всеки път се чудя, били ли сме наистина англичаните с него?) пак е на божковото 7777. То не е тото, ами е залози май, наскоро хванах и някаква друга дето не вярваше на очите си, че коефициентът за победа на Франция срещу Исландия е 7, което всъщност било бонус за участниците.

Май нямаме победа, ако можем да вярваме на това

http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/blgariya-sreshchu-angliya-prez-godinite_103485.html

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 10:28

spurs написа:
Аз имам въпрос към Киану, който е най-активният припознавач тук. Досега разбрахме, че Гришата е спасителят и най-голямото доказателство е, че с него е и е идолът ти от детството. Също така разбрахме, че Божков е голямото зло и големия враг, защото има наглостта да твърди, че истинският цска може и трябва да оцелее, вместо да се прекръсти на ФК Лупи, та всички по-лесно да припознаят Литекс. Дотук всичко около враждуващите лагери е ясно. Това, което не ми е ясно обаче е друго - идолът ти от детството участва в около 90% от рекламите, излъчвани в български ефир в момента. Като изключим "инфинити кю трийси, мириши на лукс", всички останали реклами са на бизнеса на кръвния враг Божков. Защо така с лицето и името си легитимира тоя подмолен тип, редно ли е това :outofspace:

Според мен истинския подмолен тип не е Божков - няКОЙ друг стои зад тези интриги, като това се вижда и от писанията на някои меко казано зависими медии.
Докато Ганчев направи един куп интервюта и застана с името си зад своите действия, то Божков лично в нито един момент не е казал нещо по въпроса - всичко е с поставени лица и фирми. Вярно, че нито е потвърдил нито е отрекъл, но някой ако има сериозни намерения за мен е длъжен да застане с името си. Другия вариант, за който съм се замислял е Ганчев и Божков да дейстат заедно, но това пък звучи прекалено конспиративно...

Иначе Стоичков в какви реклами участва не ме интересува толкова - напоследък виждам, че участва в доста различни реклами, но това са си негови решения, за което си взима съответните хонорари.

Относно прекръстването на ФК Лупи - Ганчев отрече за него и го нарече фалшификация. Това действие се оказа вредно за неговите планове (заради недоволството сред цесекарите) а той не е човек, който да прави нелогични неща. Просто това беше поредния капан през, който трябваше да мине за да продължи напред, като очаквам да му готвят още уловки...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 12:46

http://www.blitz.bg/sport/article/327844
Каква "поучителна" статия само - преди 17 години отново е имало 2 ЦСКА, и положението е било същото, но накрая дошъл спасителят Божков на бял кон и оправил кашата... само от статията не разбрах кое ЦСКА е останало - автентичното или неавтентичното та да знам сегашното фалиращо дружество какво е...
Абе да ги таковам и у манафите - едно време хич не ме болеше за дружества, финансови състояния, правни и всякакви други шитни. Интересувах се само от отбора, играчите и това, което показваме на терена!
Сега се вършат егати цирковете - баба Дора щяла да изведе и представи "автентичния" отбор днес, но можели да не ги пуснат на Армията. Кой ще отиде, пред кой ще бъде представен, защо ще отиде на стадиона, който е в ремонт и какво точно ще прави там не е ясно...

Последна промяна Keanu на 04.07.2016 12:53, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 13:10

Keanu написа:
Сега се вършат егати цирковете - баба Дора щяла да изведе "автентичния" отбор днес на първа тренировка, но можели да не ги пуснат на Армията. Кой ще отиде, защо ще отиде на стадиона, който е в ремонт и какво точно ще прави там не е ясно...

Мда, голяма наглост е това на Баба Дора.. За каква се мисли тая.. да не би да е синдик и да е отговорна за това даден субект пред фалит да бъде управляван спрямо някакви закони така че да се защитят възможно най-много интереси.
Чувам че и Адалберт Зафиров ще води заниманията на този мъртъв отбор. Жалко - толкова време Зафето да скрие че е левскар и сега да дръзне да продаде червената идея. Предполагам че и други подобни "продажници" ще се явят.... (мисля че моите кавички са на по-правилно място от твоите :) )

Най-тъпото от всичко това е че разделението между феновете стана такова че не изключвам скоро да има наистина простотии, боища и т.н.

Малко със закъснение, но понеже писа че си зад Стоичков.. понеже Ицо е верен на приятелите си докато те са му верни, в случая не си зад него, а зад Емил Димитров. Кой е той, какви и как ги върши, ще ти кажат повече хората от Етрополе, Тетевен и т.н. Полу в кръга на шегата, той бе един от групичката, която предаде Бойко... малко след това и Стоичков почна да плюе по Бойко и т.н.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 13:18

До две седмици микренският клонинг ЦСКА-София става отново Литекс. Чудя се тогава наш Киану какви ли ще ги плещи и кой отбор ще подкрепя? :-D

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 14:20

Anfield написа:
Keanu написа:
Сега се вършат егати цирковете - баба Дора щяла да изведе "автентичния" отбор днес на първа тренировка, но можели да не ги пуснат на Армията. Кой ще отиде, защо ще отиде на стадиона, който е в ремонт и какво точно ще прави там не е ясно...

Мда, голяма наглост е това на Баба Дора.. За каква се мисли тая.. да не би да е синдик и да е отговорна за това даден субект пред фалит да бъде управляван спрямо някакви закони така че да се защитят възможно най-много интереси.
Чувам че и Адалберт Зафиров ще води заниманията на този мъртъв отбор. Жалко - толкова време Зафето да скрие че е левскар и сега да дръзне да продаде червената идея. Предполагам че и други подобни "продажници" ще се явят.... (мисля че моите кавички са на по-правилно място от твоите :) )

Най-тъпото от всичко това е че разделението между феновете стана такова че не изключвам скоро да има наистина простотии, боища и т.н.

Малко със закъснение, но понеже писа че си зад Стоичков.. понеже Ицо е верен на приятелите си докато те са му верни, в случая не си зад него, а зад Емил Димитров. Кой е той, какви и как ги върши, ще ти кажат повече хората от Етрополе, Тетевен и т.н. Полу в кръга на шегата, той бе един от групичката, която предаде Бойко... малко след това и Стоичков почна да плюе по Бойко и т.н.

Не знам какви интересни защитава бабата. Получава оздравителен план и без да го прочете го връчва от свое име. Говоря за плана на Божков, който беше връчен от едни тюфлеци, единия от които сниман на мач на Левски (сред левскарите). Ясно е че тези оздравителни планове нямат за цел да оздравяват - или по скоро ще дооздравяват джобовете на определени хора, но не и клуба ЦСКА.

Иначе да - най-тъпото е разделението на феновете и за съжаление някои явно точно това целят...

Последна промяна Keanu на 04.07.2016 14:28, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 14:25

Medved написа:
До две седмици микренският клонинг ЦСКА-София става отново Литекс. Чудя се тогава наш Киану какви ли ще ги плещи и кой отбор ще подкрепя? :-D

Ще остане един ЦСКА - него ще подкрепям!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 15:27

Anfield написа:
Keanu написа:

Преди седмица онзи журналист-криминалист от 24 часа, Слави еди-кой си, писа, че сме се върнали 20 години назад - със стрелбата, мутрите, показността и беззаконието... Ето и пореден пример - мутри заключват стадиона, заплашват и прочие... А Ганчев най-арогантно се появява по всички телевизии и плещи глупости... Какъв е този оздравителен план, като целия асет е в друго дружество... Какво ще се случи, като не го спази или прекрати? Ми истинското сесека се закрива, и всички пият студена водица, няма грам актив, който да се осребри към който и да е кредитор, няма банкова гаранция... самия Ганчев няма да понесе и минимална санкция - тука-таме някой моралист ще зацъка с език, и толкоз! Само тука някой може да го нарече оздравителен план, навсякъде ще се изхвърлят на боклука!!!
Стоичков е там, където му е финансовия интерес, за бенефиса си също - прибра си всички приходи, надали е имал и лев разход... Ако има гювеч - изглежда са му казал, че при микренския ще има и те така...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 15:31

Keanu написа:
Medved написа:

Ще остане един ЦСКА - него ще подкрепям!

Дано така да стане и Офанзива да се върнат на стадиона, както и много други фенове.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 18:36

Цитат:
Дора Милева: "Не е нормално да има два ЦСКА. Не е нормално. Моя работа ли е да организирам тренировка?"

Тази жена до някаква степен я разбирам - иска да си осигури децата и внуците. Но трябва ли някои да правят на неин гръб такива машинации. Не знам защо са тия циркове, като е ясно какво ще се случи...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 20:46

Keanu написа:
Не знам защо са тия циркове, като е ясно какво ще се случи...

Ясно е - Микрето ще сере кръв много скоро. Дай на простия селяк малко власт и му гледай сеира.

Иначе днес някаква шайка лумпени, имащи се за армейци, отишли на първата тренировка на истинския ЦСКА, за да правят зулуми. Говори се, че Зафиров и момчетата, предомно юноши на ЦСКА, дори били заплашвани. Ей това е чорбарският морал - псуваш и заплашваш своите играчи, закърмени с армейско сърце от деца, а утре ще скандираш имената на някакви незнайни маймуни наемници в клонинга. Ама нали важното е да си в "А" група и да ебеш говедата. Мръсни глорихънтъри и амеби без грам морал и чест!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.07.2016 21:40

Такова падение не знам да сме имали. Такава деградация. Да се псуват един друг. Да си фен на Левски и да се наслаждаваш на тази свинщина е незабравимо, като сценарий на Холивуд. Тъпи прасета!!!

Последна промяна tonzos_justice на 04.07.2016 21:41, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 87  Следваща