Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:54

Отговори на тема  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
[Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   04.01.2013 21:01

И още нещо. Не знам какво е всеобщото мнение и не знам какво е чувството на стадиона, но тези състезания на осветление са някакъв пълен ташак. А комбинацията осветление+мъгла е вече абсолютна гавра със зрителите!!! :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   04.01.2013 21:10

Мейджър написа:
В женския биатлон са доста добре на общия фон, не знам защо ги подценяваш... Специално за щафетата нямат абсолютно никаква конкуренция при сегашното разпределение на силите.

Ами аз съдя по този сезон, който са пълна карикатура рускините, но дам в Сочи нищо чудно и те да мачкат. Абе лично за мен норвежките не им отстъпват и с наличието на Тора Бергер на последен пост... :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   04.01.2013 21:11

Мейджър написа:
И още нещо. Не знам какво е всеобщото мнение и не знам какво е чувството на стадиона, но тези състезания на осветление са някакъв пълен ташак. А комбинацията осветление+мъгла е вече абсолютна гавра със зрителите!!! :uuu:

Съгласен съм напълно!

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   04.01.2013 21:57

Мейджър написа:

За теб може да е ташак и гавра, но за германците не е - по това време има със сигурност повече гледаемост по телевизията и съответно парите (което се е превърнало във водещ фактор в спорта, за съжаление) са значително повече, отколкото ако се състезават в 3 часа местно време ;-)

А на ферарито така му се пада, като реши да дава предимство на ладата и да го гони после :salute:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   04.01.2013 23:14

Pocko написа:
За теб може да е ташак и гавра, но за германците не е - по това време има със сигурност повече гледаемост по телевизията и съответно парите (което се е превърнало във водещ фактор в спорта, за съжаление) са значително повече, отколкото ако се състезават в 3 часа местно време ;-)

Аз се изказах от чисто фенска гледна точка, иначе ако питаш телевизиите, сигурно ще искат и да разголят състезателите по къси дрешки (особено жените), че да е по-гледаемо за широката аудитория и съответно да капкат повече парички, ама ей на - не са се сетили още...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 16:46

Гьоснер ще излезе по-впечатляваща ски бегачка и от Нойнер...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 16:53

Фантастична Бергер
две нули и поредна победа :devil:
ски бегачката с две грешки от правия ще финишира най-вероятно на 2 място, а Зайцева ще е трета, да видим...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 17:01

Е, това е абсурдно просто :-o :-x :uuu:
провалилата се ски бегачка Гьоснер победи Тора Бергер след 2 грешки?!?!
и то мачкайки Бергер по последна обиколка.
Е, Мейджъра и Шевата трябва да са доволни, имате си нова Магдалена Нойнер, нали след нея щяло да има скука и пропаст, бухаха. Даже Гьоснер е още по-бърза от Нойнер. Направо ме отвращават такива бройлери и ако това се превърне в тенденция спирам окончателно с женския биатлон.
Истината винаги е била при мъжете :-)

Последна промяна Diavolo на 05.01.2013 17:02, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 19:59

И да отбележим завръщането за СК на великия Тарей Бьо :devil: :devil: :devil: :cheers: :cheers: :cheers:

:ludnica: :first: :celebrate: :first: :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 20:02

Странно, явно Свендсен има някакви проблеми, защото ски бягането му е бавничко... :о
Така че това снощи не е било само силно бягане на Малишко...

Последна промяна Diavolo на 05.01.2013 20:06, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   05.01.2013 20:20

Отвратен съм от немския режисьор... Изключително лошо отразяване на спринтовете днес. Почти нищо не видяхме. Като пропусна вторите стрелби на Гьоснер и Бьорндален, а това бяха изключително важни стрелби. :uuu:

Очертава се тотална руска доминация и победа за Дмитрий Малишко.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   06.01.2013 02:09

Diavolo написа:
Е, Мейджъра и Шевата трябва да са доволни, имате си нова Магдалена Нойнер, нали след нея щяло да има скука и пропаст, бухаха. Даже Гьоснер е още по-бърза от Нойнер. Направо ме отвращават такива бройлери и ако това се превърне в тенденция спирам окончателно с женския биатлон.

Първо, Нойнер е уникално явление не само в биатлона, но и в спорта въобще, тъй че всякакви подобни сравнения с Гьоснер на база бързо бягане и лошо стреляне са меко казано лаишки.
Второ, много интересно, че когато Макарайнен биеше с извънземно ски бягане, състезанията бяха много интересни и вълнуващи, ама щом Гьоснер влезе в ролята на "назобената кобилка", изведнъж всичко стана отвращаващо и скучно... :(
Трето, действително е много странно това, което става с Гьоснер - състезателка, която трудно намираше място в Топ 10 изведнъж почна да прави подиум след подиум. Ама както казах и преди сезона, немците не могат да си позволят липса на големи имена в биатлона, защото биатлонът - това е Германия! А какво да кажем за руснаците - до миналия сезон с лупа да ги търсиш в челото, а днес вкараха четирима в разширения подиум (топ 6)?!?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   06.01.2013 02:19

Diavolo написа:
Странно, явно Свендсен има някакви проблеми, защото ски бягането му е бавничко... :о

Свендсен свали близо 14 секунди на Малишко в последната обиколка, но на първа и особено на втора обиколка е направил много слаби бягания. Даже подозирам, че е паднал някъде по трасето, че 25-то време на втора обиколка е доста странно. А може и да е било някаква нова тактика с по-малко влагане по трасето с цел да е по-свеж на рубежа. Ако е така, не може да отречем, че даде частичен резултат - дежурните 2+ грешки на правия бяха сведени до една.

Иначе честито завръщане на Бьо. Пожелавам му все така да гледа гърба на Краси Анев :)))

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   06.01.2013 09:44

Мейджър написа:
Diavolo написа:

Първо, Нойнер е уникално явление не само в биатлона, но и в спорта въобще, тъй че всякакви подобни сравнения с Гьоснер на база бързо бягане и лошо стреляне са меко казано лаишки.
Второ, много интересно, че когато Макарайнен биеше с извънземно ски бягане, състезанията бяха много интересни и вълнуващи, ама щом Гьоснер влезе в ролята на "назобената кобилка", изведнъж всичко стана отвращаващо и скучно... :(
Трето, действително е много странно това, което става с Гьоснер - състезателка, която трудно намираше място в Топ 10 изведнъж почна да прави подиум след подиум. Ама както казах и преди сезона, немците не могат да си позволят липса на големи имена в биатлона, защото биатлонът - това е Германия! А какво да кажем за руснаците - до миналия сезон с лупа да ги търсиш в челото, а днес вкараха четирима в разширения подиум (топ 6)?!?

Като почне Гьоснер да засенчва Нойнер и да и подобри всички рекорди друга песен ще запееш... :laugh:
Гьоснер да ти кажа е по-добра в ски бягането от Нойнер и ако така се развива ще обезсмисли женския биатлон.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   06.01.2013 09:47

Мейджър написа:
Diavolo написа:

Свендсен свали близо 14 секунди на Малишко в последната обиколка, но на първа и особено на втора обиколка е направил много слаби бягания. Даже подозирам, че е паднал някъде по трасето, че 25-то време на втора обиколка е доста странно. А може и да е било някаква нова тактика с по-малко влагане по трасето с цел да е по-свеж на рубежа. Ако е така, не може да отречем, че даде частичен резултат - дежурните 2+ грешки на правия бяха сведени до една.

Иначе честито завръщане на Бьо. Пожелавам му все така да гледа гърба на Краси Анев :)))

Биатлона не е само последна обиколка ;-)
определен има някакъв проблем, а може би просто не е в топ форма, предстои и световно... Като завърши само дето не се разпадна и в самото му бягане липсваше тази експлозивност, типична за него.
А за Бьо не бери грижа. :-) Когато го тръшна вируса беше номер 1 за СК ако не си забравил да те подсетя, т.е. вървеше към дублиране на световната си купа. Нищо, по-малкия му брат като се появи ще почупи всички рекорди :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   06.01.2013 13:46

Diavolo написа:
Като почне Гьоснер да засенчва Нойнер и да и подобри всички рекорди друга песен ще запееш... :laugh:
Гьоснер да ти кажа е по-добра в ски бягането от Нойнер и ако така се развива ще обезсмисли женския биатлон.

На мен ми в разширените любимки още от едно време, тъй че нямам нищо против :))) Ако не си разбрал, Ленчето е уникална и никой не може да я засенчи с няколко тенекийки повече!!!
Иначе и за Домрачова (се) говореше, че щяла да обезсмисли женския биатлон, даже към днешна дата вече трябваше да е сигурна за световната купа с 200 точки преднина пред останалите, ама ей на - сниши се по никое време :)) С Домрачова, Гьоснер, една назобена рускиня по избор и традиционно силната Тора конкуренцията при жените е повече от обещаваща за най-близкото бъдеще. Ти какво искаш? Уж конкуренция и драма, ама сигурно даваш мило и драго Бергер да стане шампионка 2-3 кръга преди края и да обезсмисли последните състезания... :(

Последна промяна Medved на 06.01.2013 13:51, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   07.01.2013 05:11

Аз никога не съм слагал Домрачова за какъвто и да било претендент, знаеш ми мнението за нея.
А иначе знаеш мнението ми за немските биатлонистки...

Днес в преследването лъсна какво недоразумение е Гьоснер, не знам как може да се кефиш на такива като нея и Нойнер :uuu:
Пак ти казвам нещо бъркате спортовете, това е биатлон, а не ски бягане.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   07.01.2013 05:12

Дмитрий Малишко стреля днес като Зайжев, ебати машината :-)
А Оберхоф направо да си стане част от Руската Федерация... :laugh:
Двоен триумф днес за сборная, а Малишко с уникален хеттрик през седмицата в Оберхоф.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   08.01.2013 15:27

Diavolo написа:
Днес в преследването лъсна какво недоразумение е Гьоснер, не знам как може да се кефиш на такива като нея и Нойнер :uuu:
Пак ти казвам нещо бъркате спортовете, това е биатлон, а не ски бягане.

А ти на какви се кефиш? Защото навремето, когато една Хелена Йонсон спечели титлата с много добри стрелби и като цяло доста бавно ски бягане, много добре си спомням как я беше определил като посредствена и нехаризматична... Повечето състезатели, които си афиширал като свои любимци, са под средното ниво с компенсират главно с бягането.

п.п. И Бьорндален ли е "нереализиран ски бегач"?

Отговори с цитат
Мнение  Re: [Биатлон] Световна купа 2012/2013 - тема за коментари   |   08.01.2013 16:59

Гьоснер е супер! :dance:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща