Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:49

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.07.2016 23:13

tonzos_justice написа:
Говедцата пак избиват комплекси. Очакваха днес да отидат 1000, а те над 10 000. Кофти телета, а? Вижда се ясно кой е отбора на народа. И 100 ЦСКА да направят, за всеки ще има по няколко хиляди фена.

Както казах, ти ще си от най-новите припознали.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.07.2016 23:14

Vendome написа:
Keanu написа:
Vendome написа:
При вход свободен се събраха 4500 души - според диктора на стадиона.

Хайде да спрете с жалките си изцепки - кой диктор, на кой стадион? Нали бях там и преди края диктора обяви 10514 зрители, както писах от самия стадион. Качих и видео за да "бройкате" като си нямате друга работа...
Залагам каса бира, че ЦСКА ще има най-много публика и този сезон!!! А вашето кабрио ще си стои полупразно...

Повръща ми се от глорихънтъри като теб. Та, спечели ли ЦСКА-София Купата пролетта или отпадна на полуфинал? Кажи си го ясно, стига ми пробутва приказките на малоумници като Иниеста от ст. Българска Армия.

За купата ти писах - не искам да дъвчем едно и също...
Иначе да, до известна степен съм глорихънтър - искам отбора да е стабилен, да печели титли и купи и да играе добре в турнирите, но да не би вие да не искате същото?
От друга страна ако бях истински глорихънтър щях отдавна да съм станал от Лудогорец, както направиха някои хора, или да си избера някой еврогранд и да кажа, че повече не се интересувам от бг футбол. Аз не подкрепям и не съм бил фен на нито един друг отбор (в България или в чужбина) освен ЦСКА!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.07.2016 23:17

Keanu написа:
Залагам каса бира, че ЦСКА ще има най-много публика и този сезон!!! А вашето кабрио ще си стои полупразно...

Залагам каса бира, че още в средата на август ще имаш повече изгледани мачове на ФК Урод /Микре/, отколкото на истинския ЦСКА за 30 години "фенство"... :)))

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.07.2016 23:25

Medved написа:
Keanu написа:

Залагам каса бира, че още в средата на август ще имаш повече изгледани мачове на ФК Урод /Микре/, отколкото на истинския ЦСКА за 30 години "фенство"... :)))

Много добре знаеш кога бях също толкова запален - от средата до края на 90те. Тогава и с теб ходихме на един куп други мачове. Е тогава още го нямаше АД-то което в момента е във фалит а клубовете си бяха спортни дружества. От тогава разредих ходенията до миналата година...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   23.07.2016 23:51

Абе, никакви глорихънтъри не сте, пълни смешници. Къде ви е милиардера БЕ! А! Джуджето ли? Най-много до придворен шут на Матешиц може да се издигне!

НИЕ СМЕ УРОДИТЕ И ГЛОРИХЪНТЪРИТЕ и тази година ще смачкаме баварските смешници!!!! :-D :-D :laugh: :laugh:

Wir sind Leipzig
Rasenballsport Leipzig
Rot-Weiß sind Unsere Farben
Wir werden niemals untergehen

Спърсе помагай, че ей сега Мейджа ше ме захапе!!!
И между другото след 10-тина дена имам малко работа в Рощок и Малмьо, като съвсем не на шега, си мисля вместо в Берлин да си хвана полет до Лайпциг и от там да си взема рент-а-кара, щото се чудя дали да не накупя артикули и да правя във Варна fan club RB Leipzig, така че ако имаш поръчки - шалове, шапки, фланелки само казвай :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

Изображение

Последна промяна Prototype_Iblis на 24.07.2016 00:00, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   24.07.2016 00:22

Keanu написа:
Цитат:
Най-посетената лятна контрола този век у нас недвусмислено показва зад кой са ултрасите.

Хахахахахахаха :rofl:

Чакай пак Хахахахахахахахахахаххахаах :rofl:

Дори да приемем, че бройката наистина е десет хиляди и не знам си колко (което едва ли е така, Спортал ги пишат 6000, но все едно, приемаме го за вярно), Стенли е споменал контролата с Вердер, на която бяхме поне 15 хиляди. А също така, може би сте забравили че преди две години на 23 май 2014 г. играхме приятелски мач с Лацио. Да припомням ли колко хора имаше на него?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   24.07.2016 00:25

Prototype_Iblis написа:
Абе, никакви глорихънтъри не сте, пълни смешници. Къде ви е милиардера БЕ! А! Джуджето ли? Най-много до придворен шут на Матешиц може да се издигне!

НИЕ СМЕ УРОДИТЕ И ГЛОРИХЪНТЪРИТЕ и тази година ще смачкаме баварските смешници!!!! :-D :-D :laugh: :laugh:

Wir sind Leipzig
Rasenballsport Leipzig
Rot-Weiß sind Unsere Farben
Wir werden niemals untergehen

Спърсе помагай, че ей сега Мейджа ше ме захапе!!!
И между другото след 10-тина дена имам малко работа в Рощок и Малмьо, като съвсем не на шега, си мисля вместо в Берлин да си хвана полет до Лайпциг и от там да си взема рент-а-кара, щото се чудя дали да не накупя артикули и да правя във Варна fan club RB Leipzig, така че ако имаш поръчки - шалове, шапки, фланелки само казвай :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

Ето ме бе, подкрепа до дупка за ОТБОРА НА ЛАЙПЦИГ! Точно тия дни мислех, че трябва да изровя темата и да питам Зепера за актуална информация около трансферите ни, че нещо ги изпуснах покрай разочарованието, че не взехме Емболо.

Иначе шалове, шапки и фланелки идват прекалено червени за моя вкус та трудно бих ги носил, по-скоро за някакви по-домашни артикули мога да се кандидатирам :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   24.07.2016 00:29

Прототипе, пиян си или просто откачаш ;)))

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   24.07.2016 08:37

spurs написа:
Keanu написа:
Цитат:
Най-посетената лятна контрола този век у нас недвусмислено показва зад кой са ултрасите.

Хахахахахахаха :rofl:

Чакай пак Хахахахахахахахахахаххахаах :rofl:

Дори да приемем, че бройката наистина е десет хиляди и не знам си колко (което едва ли е така, Спортал ги пишат 6000, но все едно, приемаме го за вярно), Стенли е споменал контролата с Вердер, на която бяхме поне 15 хиляди. А също така, може би сте забравили че преди две години на 23 май 2014 г. играхме приятелски мач с Лацио. Да припомням ли колко хора имаше на него?

Тук сте прави признавам си - няма да ви броя публиката като някои от вас, но явно се оказва, че сте имали една по-посетена лятна контрола през този век от нас (100г. юбилей си е друго нещо).
Лошото при нас в момента е разделението. Има доста хора, които са на изчакване и може би (надявам се) една малка част, която трудно ще се върне. Надявам се постепенно да се стигне до някаква приемственост и по-голямата част от феновете да бъде обединена в предстоящите футболни битки.
Направи ми впечатление, колко много деца имаше вчера на стадиона - млади цесекарчета. И аз мислех да взема по-голямото, но все ми се струва, че това не е добра идея. Иначе беше спокойно, нямаше изцепки и дори нямаше бой между фенове :-D

Да кажа и за сектор Г, тъй като Тонзо ме попита - не може да се сравни с мачовете с Берое и финала - пееха се песни, 5-6 бомбички, без хореографии и пиро. А и част от хората, които по принцип са в Г бяха в А. Но да си призная Офанзива правеше страхотни неща миналия сезон - казаха, че само времето ще покаже дали ще се върнат и се надявам да го направят...

Относно мача - и двата отбора не играха на пълни обороти, което е нормално, но като цяло си ги мачкахме. Преслав удари греда и игра добре, но ни трябва още един добър нападател. Обаче ако така играят и занапред част от чужденците - да ги махат и да останат само 1-2 от тях. Не че и сега са много, но за ЦСКА винаги трябва раздаване до край, и който няма желание да си бега.

Последна промяна Keanu на 24.07.2016 08:39, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 01:32

Keanu написа:
Тук сте прави признавам си - няма да ви броя публиката като някои от вас, но явно се оказва, че сте имали една по-посетена лятна контрола през този век от нас (100г. юбилей си е друго нещо).

Ами не, не се е оказало, че сме имали ЕДНА по-посетена контрола. Оказа се че гръмкото твърдение "най-посетена лятна контрола" е абсолютна лъжа, написана от някой, на когото не му пука за истината и нито е гледал каквато и да е статистика, нито е проверявал каквото и да е. Всъщност това е част от масирана пропаганда, насочена към легитимиране на нещо, което го няма.

Иначе не знаем дали е една или повече по-посетените контроли, нито Стенли, нито аз помним всички контроли на Левски от 2000 г. насам, може да има други, може и да няма, не знам. Също така не знам защо юбилеят да не се брои, може би ще си спомниш, че и вие имахте юбилеи... опа, всъщност "вие" не е правилно вече, не знам Литекс какви юбилеи е имал..., та може би ще си спомниш, че и цска имаше юбилеи - 50 години през 98ма и 60 години през 2008ма. Можеш и да видиш колко хора събираха тогава и пак да ми кажеш, дали това е "нещо друго" и не трябва да се брои.

Пак между другото, като говорим за приятелски мачове, Левски през миналата година игра един и с Юргорден, виж и на него колко публика имаше. И още по между другото, през миналата година имаше и едно събитие в Арена Армеец, на което играха футболния срещу баскетболния Левски - провери и там колко човека имаше. И всичко това са събития с платен вход и билети от 10лв. нагоре. Но нищо де, ти брой безплатните входни късове, раздадени на фенклуб Панагюрище :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 08:52

spurs написа:
Keanu написа:

Ами не, не се е оказало, че сме имали ЕДНА по-посетена контрола. Оказа се че гръмкото твърдение "най-посетена лятна контрола" е абсолютна лъжа, написана от някой, на когото не му пука за истината и нито е гледал каквато и да е статистика, нито е проверявал каквото и да е. Всъщност това е част от масирана пропаганда, насочена към легитимиране на нещо, което го няма.

Иначе не знаем дали е една или повече по-посетените контроли, нито Стенли, нито аз помним всички контроли на Левски от 2000 г. насам, може да има други, може и да няма, не знам. Също така не знам защо юбилеят да не се брои, може би ще си спомниш, че и вие имахте юбилеи... опа, всъщност "вие" не е правилно вече, не знам Литекс какви юбилеи е имал..., та може би ще си спомниш, че и цска имаше юбилеи - 50 години през 98ма и 60 години през 2008ма. Можеш и да видиш колко хора събираха тогава и пак да ми кажеш, дали това е "нещо друго" и не трябва да се брои.

Пак между другото, като говорим за приятелски мачове, Левски през миналата година игра един и с Юргорден, виж и на него колко публика имаше. И още по между другото, през миналата година имаше и едно събитие в Арена Армеец, на което играха футболния срещу баскетболния Левски - провери и там колко човека имаше. И всичко това са събития с платен вход и билети от 10лв. нагоре. Но нищо де, ти брой безплатните входни късове, раздадени на фенклуб Панагюрище :)

Като на човек са давани до 5 бр... те ти как са станали 10К и нагоре... Интересно, барем за задникотриене дали са ставали :censored:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 09:09

Тук говорим за контрола в разгара на лятото и... абе какво се занимавам - я си гледайте контролката с Витоша Бистрица в сряда и стига сте бучали :-P

Последна промяна Keanu на 25.07.2016 09:10, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 09:18

Keanu написа:
Тук говорим за контрола в разгара на лятото и... абе какво се занимавам - я си гледайте контролката с Витоша Бистрица в сряда и стига сте бучали :-P

Ще видим като е с платени билети (в левове), не в разгара на лятото :censored: :finger: :censored:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 09:46

Очаквам да има специални сини преброители на мача ни със Славия!
Аз ще си се наслаждавам на мачовете а вие си бройте - не ми пречите...

Последна промяна Keanu на 25.07.2016 09:46, променена общо 2 пъти

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 09:52

Винаги ми е било забавно дърлянето на тема бройка фенове, при положение че постоянно ходещите сме 1-2К и от двете страни :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 10:25

Ама уточнявайте, че ходите почти изцяло на домакинства ;)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 11:07

Пробвай при някой друг, аз си ходех навсякъде :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 13:19

Keanu написа:
Очаквам да има специални сини преброители на мача ни със Славия!
Аз ще си се наслаждавам на мачовете а вие си бройте - не ми пречите...

Тоя па, не сгре ли, че ви се подиграваме. Най-смешният селски отбор се пъне до пръсване да се нарисува сам. Гледам дебелата свиня е клякала за свирчоци, очаквам съвсем без напрежение да го "вземете" тоя мач.
Навремето са водели войската да ви прави масовка на мачове, сега как ли ще е? И като сте яли "синия" хуй БКП е взела нещата хептен в свои ръце...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 20:43

Министър Красен Кралев:
Цитат:
ЦСКА е в процедура на несъстоятелност от октомври 2015 – изчакахме, съобразихме се с феновете, а можеше още тогава да прекратим договора. Бяхме спокойни, защото 930 000 лева, които клубът дължи за „Българска армия“, бяха защитени, включени бяхме в списъка на кредиторите.
През февруари месец Александър Тодоров и синдик Милева подават жалба и на 20-и май съда взима безумно решение – щом министерството не е платило на общината парите, които и дължи за „Българска армия“, значи не може да си ги иска от дружеството ЦСКА. Това е едно безумно решение.
На 13 юни имахме разговор с Милева, в който участваха и така наречените оздравители. Тогава обявихме решението – в оздравителния план да има споменато задължението към министерството плюс споразумение за парите. Няма начин да допуснем държавата да бъде ощетена. Изчакахме 1 месец за отговор и когато всички срокове се изчерпаха, минахме към пекртяване на договорите
Ще бъде обявен конкурс за отдаване на концесия на „Българска армия“, подготвяме процедура.
НАП има обезпечения за другите дългове на ЦСКА, там са си напрвили добре сметката, познавам министър Горанов – ще си вземе всичко до стотинка. Има имоти, има земи, така, че фалитът на ЦСКА нячма да ощети държавата.
Марката е част от обезпечението, ще има търг, тогава ще се реши кой ще я ползва. От там нататък, както базите – който спечели, ще е той притежател.
При търга първото условие е изплащането на задълженията към столична община.

Защо ли ми се струва, че цялото това мучене за неправдата около неплащането на задълженията към държавата ще е напразно...

Последна промяна Keanu на 25.07.2016 20:51, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   25.07.2016 21:23

Keanu написа:
Защо ли ми се струва, че цялото това мучене за неправдата около неплащането на задълженията към държавата ще е напразно...

Защо ли ми се струва, че накрая ще купят емблемата на фиктивен търг с един участник за някакви жълти стотинки и ще почне да се тръби - "ето на, откупихме си историята".

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 87  Следваща