Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:13

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Милан - Юве 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Милан - Юве   |   27.11.2012 08:49

Мейджър написа:
Написал го бил. Процеди го през зъби, което така и не се разбра покрай напъните ти да оневиниш престъпника със свирката. Лошо няма, но ако ситуацията беше в противоположното наказателно поле, щеше да си пръв ревлиньо в темата - с концентрирано използване на термина "дузпентус" и 17 мнения рев против съдийската мафия във футбола, сещаш ли се? :)))

И като си чел мнението ми за Роналдо, да беше и вникнал в него, вместо да ми слагаш фалшиви думи в устата. Глупак! :-x

Глупак ше викаш на тоя, дето гледаш сутрин в огледалото. Не си отваряй прекалено плювалника, щото не си невидим, ако се сещаш. По клавиатурата ли разбра как съм го процедил, демагог гърчав?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Милан - Юве   |   03.12.2012 18:20

alessandron написа:
Мейджър написа:
Написал го бил. Процеди го през зъби, което така и не се разбра покрай напъните ти да оневиниш престъпника със свирката. Лошо няма, но ако ситуацията беше в противоположното наказателно поле, щеше да си пръв ревлиньо в темата - с концентрирано използване на термина "дузпентус" и 17 мнения рев против съдийската мафия във футбола, сещаш ли се? :)))

И като си чел мнението ми за Роналдо, да беше и вникнал в него, вместо да ми слагаш фалшиви думи в устата. Глупак! :-x

Глупак ше викаш на тоя, дето гледаш сутрин в огледалото. Не си отваряй прекалено плювалника, щото не си невидим, ако се сещаш. По клавиатурата ли разбра как съм го процедил, демагог гърчав?

По въпорса за невидимия, тук ставаме двама! И аз съм хвърлил око на тоя халипар, но понеже съм далеч и си отваря много чекмеджето!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Милан - Юве   |   07.01.2013 01:13

Сега идва мач за купата. Нама да се изненадам, ако Милан пак спечелят. Ювентус този сезон не впечатлява, но имат постоянство в изявите си, което другите отбори нямат. Но като селекция не мисля, че превъзхождат другите отбори. Имам предвид като класа на играчите, иначе имат може би по - голям избор за промяна когато някой играч е контузен или не е във форма.
Може би и са много уверени, че ще дублират титлата си и не се напрягат много.
Не следя много отблизо Милан, но ми се струва, че този отбор още няма завършен вид.
Селекцията преди началото на сезона бе странна. Освободиха се едни играчи на пределна за футбол възраст, за да дойдат други такива. Четох преди време, че искат да подмладят отбора в бъдеще, но ще видим, не съм убеден, че ще се получи така.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3