Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:23

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Дискусии относно ботирането и дублирането 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   08.01.2013 22:21

Stuart написа:
Stuart написа:
Кои са тия други отбори и други ботски тактики, които толкова много ви дразнят, щом не ставало дума за Уинърз?

Това вече е смешно. Ама не, нищо против Уинърз, то има и други, те даже са по-лоши, бла бла бла. Айде да си говорим с имена. Кои са тези други?

Изнизахте се като мокра връв. Съвсем нормално. :clown:

Бе защо трябва някой да се изнизва от някъде ? Темата се изчерпа на този етап - поне до лятото.
Аз обаче друго не разбирам, защо винаги като ти чета постингите по разни теми и оставам с някакво киселяческо чувство, баце ?
Както и да е, сега на темата:
Искаш имена - ами отвори последния редовен кръг на ПМЛ и виж в колко срещи има по няколко дублирани мача, като 1;1 е най-честият дубъл.( мачовете са поне половината) А има и мачове, в които и давата тима се наддублират.
И както вече се изписа нееднократно, имаше конкретно предложение за дублирането на Нейви, което мисля, че е добро и го подкрепих - ще се дообсъди след сезона евентуално. Ако ли пък няма желание за обсъждане здраве да е. Жив и здрав и ти -и не е винаги най-важното да си отгоре :handshake:

Последна промяна Ледо на 08.01.2013 22:23, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - UNDERGROUND ● (Купа на ПМЛ, 2-ри предв. кръг)   |   09.01.2013 00:57

Ледо написа:
Аз обаче друго не разбирам, защо винаги като ти чета постингите по разни теми и оставам с някакво киселяческо чувство, баце ?

Защото вероятно съм киселяк?

А по темата - тактиката "отвори и виж еди кво си" обикновено се прилага от Мейджа. Явно доста хора сте я усвоили напоследък. Както и да е, живи и здрави.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   09.01.2013 11:56

Във всичките тези обвинителни речи, аз не можах да разбера едно - защо искате да унифицирате играта на отборите и всички да играят така, както на вас ви се струва, че е "правилно" и "красиво"? Въпросът ми е към антиботовете. Кой определя "правилното" и "неправилното" прогнозиране и поради що трябва всички да играем под калъп? И ако Уинърз кретаха в дъното на таблицата дали щеше на някой да му пука каква тактика прилагат? Или сега просто не можете да преглътнете факта, че различната тактика е всъщност печеливша.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   09.01.2013 12:38

На мен пък ми хареса темата - показва, че ПМЛ все още предизвиква тръпка...

Относно предложението на Нейви: предполагам, че скоро ще започнем с вездесъщия Мандор да "събираме" някъде предложения, които лятото да бдъат обсъдени... Но още сега мога да кажа, че съм против... Не за друго, а защото колкото и примамливо да звучи, това ще е по-скоро поредното ограничение и поредното усложняващо играта правило... Така мисля...

За засадата, която Сандро и Стю коментират... Може и да ви изглежда забавно, но едва ли щеше да е така, ако лично бяхте изпитали това чувство да ти вкарат 8 гола с 3 познати мача...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   09.01.2013 13:37

alexbg написа:
Може и да ви изглежда забавно, но едва ли щеше да е така, ако лично бяхте изпитали това чувство да ти вкарат 8 гола с 3 познати мача...

Да, щото са влезли, обаче отчитате ли и риска, който е направен с такива прогнози - вместо да имаш 8 различни прогнози и да покриеш максимално мача, ти имаш по една прогноза на мач и излезе ли нещо различно от 1:1 от 20 прогнози ти горят директно 40% от тях.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   09.01.2013 14:22

nerra написа:
alexbg написа:
Може и да ви изглежда забавно, но едва ли щеше да е така, ако лично бяхте изпитали това чувство да ти вкарат 8 гола с 3 познати мача...

Да, щото са влезли, обаче отчитате ли и риска, който е направен с такива прогнози - вместо да имаш 8 различни прогнози и да покриеш максимално мача, ти имаш по една прогноза на мач и излезе ли нещо различно от 1:1 от 20 прогнози ти горят директно 40% от тях.

Еми те губеха 3:0 от първия мач... Мислиш ли, че са имали друга опция освен да рискуват...
Както и да е - който не го е изпитал, не може да знае... Колкото и да спорим...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   09.01.2013 19:08

alexbg написа:
За засадата, която Сандро и Стю коментират... Може и да ви изглежда забавно, но едва ли щеше да е така, ако лично бяхте изпитали това чувство да ти вкарат 8 гола с 3 познати мача...

Ми ей тука точно ти казваш в прав текст, че е прието правило, щото някой, дето може да промени правилата, е пострадал от липсата на ограничение на дублажи. Друго няма какво да добавя - на мен предложението на Нейви за ПСУ-тата ми харесва и изобщо не го считам за некво невероятно усложнение. В крайна сметка в нормалния футбол ПСУ се дава и не само когато някой си изкара картон.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусии относно ботирането и дублирането   |   23.01.2013 22:00

Сега се зачетох в темата и считам,че е ужасно важно да кажа нещо.

Първо, евала на Ледо,че направи поредното показно колко пагубно за играта е ботирането. Говорихме си с него още преди мача им срещу отбора на Магера и му казах,че ако дублира всички 8 мача 100% ше вкарат минимум 2 гола. Стюърт е дал пример как и ние сме играли така срещу тях миналия сезона ма не ни било вързало. Дали обаче? Завършихме 3-3, а ние 3 гола като гост май нямахме за цял сезон след мислене и покриване....То е ясно,че не всеки път ше връзва с ботиране, но в дългосрочен план това е доказана и ЕЛЕМЕНТАРНА "стратегия", която може да се практикува от всеки. Много е нелепо като някой тръгне да обеснява каква тактика си било това на даден отбор...

Второ, проблема не е в конкретното 1:1. И 16 пъти да пишеш 1:0 или 2:1 пак е СЪЩОТО. Факта,че играта позволява свободно ботиране е достатъчен да покаже,че нещо сериозно куца откъм правила.
Най-разумното нещо е да се ОГРАНИЧИ дублирането на каквито и да било резултати до 2 или 3 мача. Както се въведе засадата така спокойно може да се пише засада на всяка подобна малоумна ботщина.

ЗАЩО? Защото доколкото съм забелязал за тия години целта на ПМЛ е да се играе отборно. Който не следи кво е пуснал съотбрникът му и си праска 2:0 на всеки мач или 1:1 просто да не играе тая игра. Като искаш да си в отбор и да играеш ше отделиш 2 мин да видиш какво вече е пуснато и да покриваш. Като ти се "усложнява" прекалено много да ги отделиш тия 2 мин недей да играеш и си цъкай в индивидуалните игри. ЯСНО и ПРОСТО.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3