Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
US OPEN' 2016 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   09.09.2016 23:53

Винаги ми е било чудно защо на Уимби никой не се опитва да "кани" на мрежата Джокович, доста колеблив е на мрежата . Особено Фед с отровния слайс доста би го изтормозил.

Sent from my iPad using Tapatalk

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 00:42

тоя мач между Джоко и Монфи е голям цирк в момента и двамата са като инвалиди, но правят яки точки, ако сърбина добута до финала, там не го виждам, има сериозен физически проблем

Последна промяна juve на 10.09.2016 00:42, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 00:58

TheExorcist написа:
spurs написа:
TheExorcist написа:

В това лошо няма. Моето фамилно име например се произнася по един начин на български и по коренно различен на английски. Аз също завършвам на -ски-, но ударенията са различни и има умекотяване във ''в''-то!

А каква е причината ти сам да си произнасяш името по различен начин на английски? В случаите на спортистите е ясно, там коментаторите започват да ги наричат по някакъв начин на база изписването, и понякога това изговаряне се налага. Ама иначе не виждам причина човек да си променя начина на изговаряне на името с оглед езика, на който говори.

Не ми пука как ми произнасят името бе пич! То просто се произнася по различен начин. Не е сложно!

Няма как "просто да се произнася по различен начин", ако името е българско то си се произнася на български, всичко друго са измишльотини за да се нагоди звученето така че да е удобно за изговаряне от чужденци. Не е сложно!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 02:12

Нишикори си почна Вавринка, жалко тоя мач ще ми коства победата в играта с прогнозите заради Стан търсих го падне срещу Делпо, а той би, а тука за него играх и ще падне, как ме е яд, толкова близо бях най-накрая да взема шлем :-(

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 03:16

juve написа:
Нишикори си почна Вавринка, жалко тоя мач ще ми коства победата в играта с прогнозите заради Стан търсих го падне срещу Делпо, а той би, а тука за него играх и ще падне, как ме е яд, толкова близо бях най-накрая да взема шлем :-(

Чакай бе сет на сет са къде си се разбързал :outofspace: :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 04:01

Мъжкия турнир на УСО тая година се превърна в някаква пародия, върха на която беше поведението на лудия Монфис днес. Половината на Джоко и специално пътя му до финала е нещо абсурдно. Три отказвания, едва два пълни мача и един Монфис който тенденциозно отказва да играе в първите два сета, след като тотално е глътнал бастуна за 5-0 :outofspace:

Пълна парадоя, ако Джоката спечели това ще са най-леко завоюваните 3 милиона. Днес вместо мач хората гледаха цирк..... :outofspace:

Нишикори и Вава обаче са се захапали яката ..... :yes:

Последна промяна Balleta на 10.09.2016 04:01, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 13:23

браво на Стан обърна мача с физика и стабилна мощна игра, докато японеца капна, решителен бе втория сет там и двамата играха отлично, но психиката на Вавринка на шлемове си каза думата, там е друг човек, нищо подобно с жалкото си представяне на мастърсите. сега обаче дано задържи това ниво и ступа Джоко, както го е правил, без това сърбина не се чувства комфортно и ще е грехота да му подарят титлата, но за съжаление не изключвам тоя вариянт, прекалено ги стресира, но дано Стан дъ мен излезе решително готов за победа, а не насран, това ще реши мача :-)

Последна промяна juve на 10.09.2016 13:24, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 16:51

TheExorcist написа:
Diavolo написа:
Надал е феноменален атлет и талант, жалко че не се разви по най-правилния начин, защото щеше да е абсолютен ГОАТ в този спорт.
вместо това стана такъв само на клей. съдба. :dunno:

Защо да не се е развил правилно, че той спечели всички турнири + олимпийска титла!!! Просто заради силовия си тенис няма как да го докара до ГОАТ, страшно много блъска и ще има контузии. Иначе определено е от най-великите ( № 2 ). Отделно има тотална доминация ХТХ с ГОАТ-а. Другото което е, не се сещам Надал да има отрицателен баланс с когото и да е. Фед просто е по-умен и знае как да си разпределя силите и енергията затова има повече ГШ.

Ми погледни му баланса с Джокович, щом не се сещаш :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 17:07

alessandron написа:
TheExorcist написа:
Diavolo написа:
Надал е феноменален атлет и талант, жалко че не се разви по най-правилния начин, защото щеше да е абсолютен ГОАТ в този спорт.

Защо да не се е развил правилно, че той спечели всички турнири + олимпийска титла!!! Просто заради силовия си тенис няма как да го докара до ГОАТ, страшно много блъска и ще има контузии. Иначе определено е от най-великите ( № 2 ). Отделно има тотална доминация ХТХ с ГОАТ-а. Другото което е, не се сещам Надал да има отрицателен баланс с когото и да е. Фед просто е по-умен и знае как да си разпределя силите и енергията затова има повече ГШ.

Ми погледни му баланса с Джокович, щом не се сещаш :)

И с Дъстин Браун.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 17:09

Balleta написа:
Мъжкия турнир на УСО тая година се превърна в някаква пародия, върха на която беше поведението на лудия Монфис днес. Половината на Джоко и специално пътя му до финала е нещо абсурдно. Три отказвания, едва два пълни мача и един Монфис който тенденциозно отказва да играе в първите два сета, след като тотално е глътнал бастуна за 5-0 :outofspace:

Пълна парадоя, ако Джоката спечели това ще са най-леко завоюваните 3 милиона. Днес вместо мач хората гледаха цирк..... :outofspace:

Нишикори и Вава обаче са се захапали яката ..... :yes:

То пък, щото тия два мача бяха едни. С Янович, дето няма победа в тура от 3 години, и Едмънд. :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 17:12

TheExorcist написа:
Orel62 написа:
TheExorcist написа:
[quote="Diavolo"]

Който и да беше хванал Надал (говорим за нормална академия в Испания) сигурно щеше да го изкара до по-добро ниво.

Не мисля. Това е му е топ-а. Няма капацитет за техниката на Федерер.[/quote]
С правилните хора и нагласа всичко става, дори Дървонич за 1,5 г. промени повече неща от Рафи&Чичко за 10 г. Не ми се вярва да е по-талантлив канадеца. А И не му е нужно да се опитва да копира Фед , както някои други. Малко сервиза, малко по-вариативен ФХ и е ОК.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 21:40

Чета тука 4 страници кое име как се произнасяло... хаха разводнихте темата. 7 страници и едва в 2-3 се говори за тенис.
Аз да си кажа моето мнение. Монфис за пореден път се правеше на клоун. Не знам защо Ноле му се върза. Ядоса се по едно време като беше 5:0 и стана 5:3 за нула време. Знаех си, че ще вземе мача, но Монфо показа в третия сет, че ако играе сериозно може да победи всеки. Явно главичката му не е в ред и няма и да бъде, за съжаление...
Джокович игра колкото да победи, но не беше на кеф. Направи някои глупави удари, не знам дали е заради клоунските номера на черньо.
Както и да е, според мен ако има проблеми с рамото, Вава ще го бие. Само се надявам да е било нещо незначимо за да стане мач. Гледа ми се як финал 4-5 сета с поне 2 тайбрека. Вава ако е в настроение на Нолката ще му е мноооого трудно. Няма фаворит, нещата са на кантар 50-50.
Като цяло постен турнир. 1-2 качествени мача и това е. Тва е най-тъпия шлем от 4-те за мен. Освен това играчите са изтощени от целия сезон и не е странно защо всяка година има една камара отказвания.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 22:06

Naki написа:
Но все пак след години когато АТР РАНКИНГА се води от четворката Thiem, Kyrgios, Григор и Taylor Fritz, ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?

Пиши на български. :-| Не се знае още! Имаше май предвид "ще се намерят ЛИ", предполагаМ? :unsure:

Имената, драги ми Наки, се пишат на съответния език за да няма объркване. На Lucas Pouille – Надало убиеца, някои му казват Пуи, ти му казваш Пиуи, пиуи,пиуе, други му казват нещо друго. Ти си англофон, франкофон и не може да те затруднява да прочетеш Thiem, Kyrgios, Taylor Fritz. Имах и продължавам да имам предвид точно това, което съм написал.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 23:19

Граматиката ти куца. Не съм говорил за, нито имал предвид имената въобще!
Пиши на (граматически правилен!) български. ;-)

Впрочем, "Пюи" е. :-) Другото беше шегичка.

Последна промяна Naki на 10.09.2016 23:22, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 23:33

Ами не, Нака, не е Пюи, а точно Пуй. Не знам къде си го учил твоя френски, ама си в грешка.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   10.09.2016 23:37

SUBXERO написа:
Ами не, Нака, не е Пюи, а точно Пуй. Не знам къде си го учил твоя френски, ама си в грешка.

Не съм. Вероятно греша тогава. Учил съм само английски и немски (после китайски).
Май си прав: https://en.wikipedia.org/wiki/Lucas_Pouille

За човека писал преди мен - като си написал:
ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
това е съвсем грешно.
Правилни примерни 2 варианта са:
ДАЛИ ще се намерят клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
или примерно:
ще се намерят ЛИ клубари, които ще ги определят като ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА?
Това имах предвид. :wave:

Последна промяна Naki на 10.09.2016 23:38, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 00:51

Плишкова първия сет сервиса и го нямаше никакъв и лоично го изгуби но пък измъкна втория.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 01:01

Акде Плишкова проби и ако продължи да сервира добре Кербер е пътничка...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 01:29

Евала Керберчеее! :celebrate:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US OPEN' 2016 - тема за коментари   |   11.09.2016 01:33

Balleta написа:
Акде Плишкова проби и ако продължи да сервира добре Кербер е пътничка...

По опитната спечелли, браво на Кербер, жалко за Плишкова, която последните 2-3 гейма бе тотално гроги, докато Кербер физически беше класа отгоре.
Иначе, Плишкова бе близо но не издържа след като поведе 3:1 в третия. Все пак Плишкова никога не е играла дори във втората седмица на турнир от ГШ, да не говорим за финал. Миналата година тук отпадна след,като спечели само 3-4 гейма, нещо такова, сега финал и не чоукна до края, просто отпадна физически.

Кербер - голяма. Три финала за ГШ, 2 титли, сребро на Олимпиадаи световна номер 1. Няма какво повече да говорим :yes: :first: :celebrate:

Евала и на двете, голям мач.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща