Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:18

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Новият сезон (анонси и размишления) 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   11.09.2016 23:56

qUeStIoN написа:
Магера защо мълчи ... *** в устата ли държи ?

Така изглежда.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   12.09.2016 01:36

qUeStIoN написа:
Влез малко и прочети преди да се излагаш публично пред всички......

Виж сега, пич, много добре знам кой си, какъв си и защо си в историята на ПМЛ. Това, че десет години не исках да играя не променя факта, че съм чел и следял доста от събитията през това време, не подробно, но достатъчно за да знам кой кой е. Все пак съм в ЕФ от 2000 още, а 2002 бях в първия състав на Рицарите, но напуснах по лични причини, които няма смисъл да излагам на всеослушание. Така че и аз отдавна съм ухапан от ПМЛ. Това между другото.

Знам също така, че лицето Мейжър има доста трески за дялане, знам, че бая народ сте му набрали, както и знам защо в общи линии, или поне от това, което се е публикувало (а то не е малко). Това си е ваша работа и не ми пука как ще се оправяте помежду си. Обаче има други хора тук, които въпреки въпросната предистория продължават да си излагат мнението в детайли, критикуват конструктивно, ядосват му се, стигало се е и до обидни реплики, НО въпреки това са тук и продължават да играят, най-малкото щото им пука за играта. От тебе и Стюърт бях останал с впечатлението, че просто не ви се занимава повече и гледате само да понаминете и плюете по Мейджъра щото сте му набрали. Сигнатури, провокации, едно друго. Знаеш какво визирам. Ето затова така реагирах. След последвалите ви постове вече разбрах, че сте ок. Имате си историята с човека, ясно - от нищо нещо не става. Допускам, че ви е писнало от разговори, подканвания, напомняния, идеи и предложения со кротце со благо и сте му теглили по една майна, но си мисля, че точно постове като тези с изискванията с правилният път, а не тези инфантилни КЗМ и какво държал в устата си. Така ги виждам аз нещата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ПМЛ Сезон ХVI (2016/2017): КАРТОТЕКИРАНЕ и ЛИЦЕНЗИРАНЕ (тема за картотекиране) // Краен срок: 9 септември 2016 - 17:00   |   12.09.2016 03:06

Stuart написа:
6. Ежемесечен отчет на прогреса по свършената работа. За да знаем, че нещо се прави, а не е колкото да изкараме още един сезон по инерция.

7. Даване на ясни и конкретно рамкирани права на желаещите да помагат в дадена сфера. Примерно пълни модераторски права на Шифтъра, без дърварска намеса от страна на "федерацията" за щяло и нещяло.

8. Привличане на фигури с авторитет и способности обратно в организационната система на играта. Някой да не си помисли, че се бутам аз - не, мерси, на мене си ми ясен, ама виждам некои други още продължават да мечтаят. Като примери мога да посоча Сандро, Анфо, Алекс, Момчи, споменатия Шифтър и т.н. Ако щеш и Дявола, мисля, простили сме му за олимпийския шампион отдавна. Поне като съветници и помощници.

9. Копи/пейст на всичко и/или публичен достъп до форума на Управителния съвет. Всеки да види какво се е вършело някога, особено разните чели-недочели. И ако някой сметне нещо за смислено, да го повдигне отново за разискване, па барем нещо излезе от цялата работа.

6. Ежемесечен отчет на първо число, започвайки от 1 ноември 2016 г.

7. Всеки, който се нуждае от някакви права покрай някакъв поет ангажимент, ще ги получи. Шифтъра конкретно ще получи и права, и файлове (за второто не мога да се ангажирам с конкретен срок).

8. Задължително възстановяване на структурите МС и УС след вдигане на "извънредното положение" (не по-късно от 1 май 2017). Съветници и помощници са добре дошли по всяко време, само да не се връцкат за щяло и нещяло!

9. Всички конструктивни дискусии от скритите секции (вкл. фарьорският архив) ще видят бял свят. В същото време всички махленски разправии от откритите секции, уронващи добрия имидж на играта и форума, отиват в килера или в кошчето! Краен срок на изпълнение: 1 май 2017.

Благодаря за конструктивния тон.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ПМЛ Сезон ХVI (2016/2017): КАРТОТЕКИРАНЕ и ЛИЦЕНЗИРАНЕ (тема за картотекиране) // Краен срок: 9 септември 2016 - 17:00   |   12.09.2016 10:54

Medved написа:
8. Задължително възстановяване на структурите МС и УС след вдигане на "извънредното положение" (не по-късно от 1 май 2017). Съветници и помощници са добре дошли по всяко време, само да не се връцкат за щяло и нещяло!

Тъй като поне в близките 1-2 месеца няма да се занимавам с отбора откъм капитанстване, може да обсъдим състава на Мениджърския съвет, който съответно да избере УС. По подразбиране това трябва да са мениджърите на всички отбори. Но какво правим при условие, че мениджъри заемат други постове? Искам да разбера позицията ти по темата.

Освен това кога ще се възстанови Мениджърския съвет? Дай срок.

Последна промяна falkenbach на 12.09.2016 10:54, променена общо 1 път

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   12.09.2016 10:54

Аз съм на линия да помагам с каквото се наложи и се надявам наистина до май месец да има някакъв прогрес.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   12.09.2016 14:56

SUBXERO написа:
qUeStIoN написа:
Влез малко и прочети преди да се излагаш публично пред всички......

Виж сега, пич, много добре знам кой си, какъв си и защо си в историята на ПМЛ. Това, че десет години не исках да играя не променя факта, че съм чел и следял доста от събитията през това време, не подробно, но достатъчно за да знам кой кой е. Все пак съм в ЕФ от 2000 още, а 2002 бях в първия състав на Рицарите, но напуснах по лични причини, които няма смисъл да излагам на всеослушание. Така че и аз отдавна съм ухапан от ПМЛ. Това между другото.

Знам също така, че лицето Мейжър има доста трески за дялане, знам, че бая народ сте му набрали, както и знам защо в общи линии, или поне от това, което се е публикувало (а то не е малко). Това си е ваша работа и не ми пука как ще се оправяте помежду си. Обаче има други хора тук, които въпреки въпросната предистория продължават да си излагат мнението в детайли, критикуват конструктивно, ядосват му се, стигало се е и до обидни реплики, НО въпреки това са тук и продължават да играят, най-малкото щото им пука за играта. От тебе и Стюърт бях останал с впечатлението, че просто не ви се занимава повече и гледате само да понаминете и плюете по Мейджъра щото сте му набрали. Сигнатури, провокации, едно друго. Знаеш какво визирам. Ето затова така реагирах. След последвалите ви постове вече разбрах, че сте ок. Имате си историята с човека, ясно - от нищо нещо не става. Допускам, че ви е писнало от разговори, подканвания, напомняния, идеи и предложения со кротце со благо и сте му теглили по една майна, но си мисля, че точно постове като тези с изискванията с правилният път, а не тези инфантилни КЗМ и какво държал в устата си. Така ги виждам аз нещата.

Знаеш ги всичките тия неща, ама като страничен наблюдател. Хората, които ти отговориха тука, не просто ги знаят, ами са се сблъсквали с тях минимум по няколко пъти на сезон, някои и доста по-често. Така че на кой му пука за играта и на кой - не, кой какъв е и какво е правил през годините - моля, подобни размисли си ги запази за себе си.

А тоя помирителен тон от страна на Мейджъра - не знам дали знаеш, но не се случва нито за първи, нито за втори път. По мои вече избледняващи спомени най-малко за четвърти път сме в това изходно положение, може и повече да са. Така че сам си направи сметката кой, защо и колко му е "набрал". Но както виждаш, ние може и много да мрънкаме, но не сме злопаметни хора и пак ще му дадем шанс и картбланш да действа по обещанията си.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ПМЛ Сезон ХVI (2016/2017): КАРТОТЕКИРАНЕ и ЛИЦЕНЗИРАНЕ (тема за картотекиране) // Краен срок: 9 септември 2016 - 17:00   |   12.09.2016 19:44

Stuart написа:
Medved написа:
Stuart написа:
THE CURSED прекратява участието си в шампионата на ПМЛ до изпълнение на условията...

Приемам голяма част от гореизказаните критики, както и давам дума да си подам оставката, ако към датата 1 май 2017 г. (денят след приключване на редовния сезон) не са изпълнени всички от долуизброените ангажименти:

1. Изготвяне на пълен официален правилник на ПМЛ (за първи път в историята на играта ..?!)

2. Изготвяне на подробна историческо-статистическа справка (доколкото го позволява наличния архив)

3. Изготвяне на широк набор от помощни файлове за бързо и лесно поддържане на кръговете, лайвскорите и статистическите рублики (така че организацията на играта да не отнема голям ресурс от време и дори технически неграмотни хора да се оправят без особени проблеми)

4. Организиране на стройна информационна система към играта (така че дори Гоата да се ориентира без усилия ;))

5. Освежаване на играта с поне 3 от обсъжданите през годините нововъведения (които аз преценя, че се вписват най-добре в съществуващата концепция и не усложняват излишно игровия процес), както и поне 3 странични нововъдения с цел вдигане на атрактивността (в зависимост от наличните възможности и ангажираността на бат Анфо и бай Момчи да ударят едно рамо с техническата част)

В замяна искам кредит на доверие до горепосочената дата и пълен картбланш за провеждане на реформи и промени в играта, както и когато намеря за добре, без това да бъде саботирано по какъвто и да е начин посредством бойкоти, ултиматуми, обичайните теми с деструктивни плюнки, обвинения, намеци и прочие познати дираджийщини, убиващи всякакъв ентусиазъм и желание за работа. Разбира се, аргументирано несъгласие на всеки етап от организацията в духа на конструктивния диалог винаги е добре дошло, като си запазвам правото да го приемам и отхвърлям по моя преценка. Няма да считам за саботиране нежеланието за участие в изпълнението на горните 5 точки, но разбира се, ще съм крайно благодарен за всякаква помощ по осъществяването на горните ангажименти.

Кърпата е хвърлена...

Виж сега, на всички е ясно, че това дето си го изброил няма да се случи. Не знам кого точно заблуждаваш, но да приемем, че си искрен (не ти верваме, ама айде).

Добавям следните неща и гарантирам, че Кърсд ще се картотекира, ще играе и няма да плюе (ше си редактирам и подписа даже):

6. Ежемесечен отчет на прогреса по свършената работа. За да знаем, че нещо се прави, а не е колкото да изкараме още един сезон по инерция.

7. Даване на ясни и конкретно рамкирани права на желаещите да помагат в дадена сфера. Примерно пълни модераторски права на Шифтъра, без дърварска намеса от страна на "федерацията" за щяло и нещяло.

8. Привличане на фигури с авторитет и способности обратно в организационната система на играта. Някой да не си помисли, че се бутам аз - не, мерси, на мене си ми ясен, ама виждам некои други още продължават да мечтаят. Като примери мога да посоча Сандро, Анфо, Алекс, Момчи, споменатия Шифтър и т.н. Ако щеш и Дявола, мисля, простили сме му за олимпийския шампион отдавна. Поне като съветници и помощници.

9. Копи/пейст на всичко и/или публичен достъп до форума на Управителния съвет. Всеки да види какво се е вършело някога, особено разните чели-недочели. И ако някой сметне нещо за смислено, да го повдигне отново за разискване, па барем нещо излезе от цялата работа.

А, не, Сандро за ТРЕТИ път на тая въдица не се хваща :) Помниш предния път как се върнах и кой ме върна ;-) , след като се отказах да съм мод-организатор на ПМЛ. Сандро вече футболът не му е интересен, не е само до ПМЛ :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ПМЛ Сезон ХVI (2016/2017): КАРТОТЕКИРАНЕ и ЛИЦЕНЗИРАНЕ (тема за картотекиране) // Краен срок: 9 септември 2016 - 17:00   |   13.09.2016 18:25

alessandron написа:
А, не, Сандро за ТРЕТИ път на тая въдица не се хваща :) Помниш предния път как се върнах и кой ме върна ;-)

Имаш време до 1 май 2017 да размислиш! :rock:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   18.09.2016 18:15

Medved написа:
В замяна искам кредит на доверие до горепосочената дата и пълен картбланш за провеждане на реформи и промени в играта, както и когато намеря за добре, без това да бъде саботирано по какъвто и да е начин посредством бойкоти, ултиматуми, обичайните теми с деструктивни плюнки, обвинения, намеци и прочие познати дираджийщини, убиващи всякакъв ентусиазъм и желание за работа.

Горното условие беше грубо погазено още на първата седмица с активното или пасивното съучастие на доста от сериозните хора в тази игра, което бламира още в зародиш всякакви усилия от моя страна за изпълнение на поетите ангажименти в уречените срокове. При това положение не виждам смисъл да продължаваме да си играем на залъгалки, колкото да установим към края на сезона, че поетите ангажименти не могат да бъдат изпълнени. Или пък ако при някакво чутовно усилие на волята бъдат изпълнени, някой да намери липсата на някое тире за изключително непреодолим проблем и да се поругае целият този огромен труд. Така не може да се работи и най-добре да си спестим нужното количество време и нерви. Уговорката отпада!

Какво оттук-нататък? Това ще обявя на нарочна пресконференция в късните часове на днешния ден.

Последна промяна Medved на 18.09.2016 18:17, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   18.09.2016 22:32

Без драми
Играта ще я бъде.
От користни цели да се класираме в А група с по-малко конкуренция не създадох нов отбор миналия сезон и съдбата ми го върна като се провалихме.
Сега дано успеем да се завърнем, където ни е мястото, но и да не, от догодина ще има нов, култов отбор.
Въпросът е дали не трябва да има една обща лига, но остави това сега, не е по темата.
Та така. За този сезон честно казано нямах никакво време за нищо. Много промени имаше при мен, най-вече с работа и ангажименти и сега презареждам матрицата.
Та догодина агент Дяволо се връща към корените си! :devil:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Новият сезон (анонси и размишления)   |   18.09.2016 23:56

Във връзка с последното изявление на федерацията беше свикано извънредно заседание на УС на THE CURSED в състав Доналд Тръмп, Джордж Сорос, Дарт Вейдър и Златко Баретата.

Очаквайте подробности!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3