Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:06

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Поток Аржентина??? 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   21.01.2016 17:59

Абсолютно - не случайно и сам казва, че е LA MANO DE DIOS!!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Испания???   |   13.09.2016 14:43

Между другото, случи се нещо, което отдавна очаквах да се случи - един от Топ 5 потоците да отпада често от сините потоци поради невъзможност да събира по 8 номинирани мача в рамките на състезателния уикенд. Става въпрос за испанската Примера, която от тези сезон, доколкото забелязвам, всеки втори кръг ще е със 7 мача заради петъчен, понеделнишен и ранен съботен мач... Изглежда, че уродливите телевизии и букмейкъри убиват не само футбола, но и виртуалния футбол!!!

Очаквам Италия и Германия да са следващите окапали. Оттук-нататък няма да става по-добре, тъй че е добре да се помисли за някакво решение. За мен е нелепо Италия-ІІ и Испания-ІІ (а понякога и Англия-ІІІ?!?) да са сини, докато Италия и Испания са зелени...

Обсъждани варианти през годините:

1) Снижаване на необходимия брой мачове за номиниране на син поток (от 8 на 7) и зелен/червен поток (от 5 на 4).

2) Допълване на непълен син поток с мачове от долната дивизия (хъх?!?)

3) Цялостно преразглеждане на концепцията за потоците.

-> Примерно (това ми хрумва в момента) определя се една твърда бройка на сини потоци в Ранклистата на потоците (примерно се определят 8 постоянни сини потока в Ранклистата - Англия, Германия, Италия, Испания, Франция, Холандия, Португалия и Турция/Русия) и за всеки отделен кръг имаме плаваща бройка на номинираните сини потоци в зависимост от активните потоци от горния списък (разбира се, с някакъв минимален брой), като отпада изискването син поток да има минимум 8 номинирани мача. Запазва се изискването за минимум 4 сини потока в избора на гостите. Възможността да се избира два пъти даден поток се обвързва с бройката номинирани мачове в съответния поток (да има 8 или повече номинирани мача), а не с цвета на потока (така например син поток със 7 мача да може да бъде избиран само веднъж, пък зелен поток с 8-10 мача да може да бъде избиран два пъти)...

Последна промяна Medved на 13.09.2016 14:47, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Испания???   |   13.09.2016 16:37

Medved написа:

3) Цялостно преразглеждане на концепцията за потоците.

Аз не съм ви от ръководните лица, люшкащи се в ПМЛ от 2002, ама нека си кажа мнението. Ако преразгледате концепцията и някакси упеете да набутате 2-ра бундеслига, ще Ви пратя на целият съвет там една скъпа бутилка от алкохола който предпочитате да се почерпите. Това е лигата която винаги ми е липсвала в тая игра.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Испания???   |   13.09.2016 18:22

Prototype_Iblis написа:
Аз не съм ви от ръководните лица, люшкащи се в ПМЛ от 2002, ама нека си кажа мнението. Ако преразгледате концепцията и някакси упеете да набутате 2-ра бундеслига, ще Ви пратя на целият съвет там една скъпа бутилка от алкохола който предпочитате да се почерпите. Това е лигата която винаги ми е липсвала в тая игра.

Програмата на втора бундеслига винаги е била уникално куца, затова я няма. Май и 4 мача не събира вече.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   13.09.2016 18:47

Май са точно четири. Никакъв шанс, освен ако не се промени началния сигнал на нашите мачове. Някъде към 12:00 по обяд в събота. :whistle:

Енкели, лесно е да обещаваш нещо, което няма как да се получи. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   13.09.2016 19:13

SUBXERO написа:

Да не бъде толкова сигурен! :))

Иначе да - много куца програма - само три мача в състезателния уикенд има (неделните от 14:30 бг време)... Но имам революционен вариант и ако към скъпия алкохол се прибави една каса бира от тези, дето ги пускаш в Кръчмата, може и да размисля за обнародване

:cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   13.09.2016 19:33

Той каза по избор. Остава да го убедиш, че бутилка концентрат = каса бира.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   13.09.2016 21:14

от 8 на 7 мача да е изискването за син поток
няма как да се дава примера като поток и там да има мачове сегунда, аз съм избрал примера поради определена причина. върдо против обединяването на дивизии в общ поток Испания (дори и са 1 мач само).

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Испания???   |   14.09.2016 01:17

Medved написа:
Възможността да се избира два пъти даден поток се обвързва с бройката номинирани мачове в съответния поток (да има 8 или повече номинирани мача), а не с цвета на потока (така например син поток със 7 мача да може да бъде избиран само веднъж, пък зелен поток с 8-10 мача да може да бъде избиран два пъти)...

Това ми се струва малко куцо, защото съм сигурен, че все ще има неразбрали, които ще пуснат Испания два пъти, нищо, че е само 7 мача. Освен това - нали част от зелените мачове се ползват за ПСУ и/или дузпи. Ако трябва да ги включиш в потока - ще има недостиг. И трето - 8-10 мача в повечето случаи ще събират дърварите от острова, което автоматично означава изчекни от сорта на Англия ВЛ х2, Англия Ш х2, Англия 1 х2, Англия 2 х2, примерно. Дори само наполовина си е ужас. Че и на туй отгоре - баси тъпото е мача да ти почне в събота 16:30 и да свърши след малко повече от 2 часа, към 18:50...

Виж, това за твърда бройка сини може да се ошлайфа. Според мен може да се въведе някаква рамка, например: сини потоци могат да са само първите дивизии и сини потоци могат да бъдат само потоци до 15 или 20 място (или което се прецени) в Ранглистата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Испания???   |   14.09.2016 01:45

alexbg написа:
Виж, това за твърда бройка сини може да се ошлайфа. Според мен може да се въведе някаква рамка, например: сини потоци могат да са само първите дивизии и сини потоци могат да бъдат само потоци до 15 или 20 място (или което се прецени) в Ранглистата.

Това автоматично означава, че ще има кръгове с по 3-4 сини потока (защото просто други няма да отговарят на горното условие). Примерно Германия почива, Испания, Португалия, Турция и Русия не събират минимална бройка мачове, а Англия-ІІ, Италия-ІІ и Испания-ІІ нямат право да са сини, и остават 4 сини потока за кръга...

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 01:53

Съгласен съм с Дявола, подкрепям вариант 1) Снижаване на необходимия брой мачове за номиниране на син поток (от 8 на 7) и зелен/червен поток (от 5 на 4).

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 02:05

Проблемът е, че това е временно решение. Утре ще решат да изместят 3 мача за петък като Германия-ІІ и пак ще увиснем...

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 09:53

Като увиснем, ще дръпнем началото на мачовете с 24 часа до 16 часа в петък и ще нагласим останалите срокове 8-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 12:44

Mandor написа:
Като увиснем, ще дръпнем началото на мачовете с 24 часа до 16 часа в петък и ще нагласим останалите срокове 8-)

:thumbs:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 17:37

SUBXERO написа:

Що? Как така обобщаваш без да ме познаваш? Мога да напиша труд на тема "Подарък или подкуп, къде е границата и има ли изобщо такава?" ;-)
Не голяма, но достатъчна част, почти 13 месеца, от живота си съм го прекарал в Лагос, малко и в Ломе. За живота в тази част на света от Нигерия до Мавритания, обозначена с общото West Africa, предполагам няма нужда ти разказвам, само ще ти кажа че работех за частна западна соросоидна компания, защитавайки техният интерес пред държавите служби на Нигерия. Огромна школовка е това да знаеш :-D
Че така де винаги знам, какво искам, дали е постижимо, ако да как да го направя, ако не докъде да натисна да пробвам отново и дали вече ще си заслужава.

Ето сега да разбереш.
Знам че ми се играе на втора бундеслига, което е ясно че със сега действащите правила няма как да стане, видях написано нещо от рода на -цялостна промяна на концепцията за потоците-, погледнах си образно казано в джоба и оцених това си свое желание на 100-200 лв. Обаче тук на пиедестал е доброволният и некомерсиален подход, така че веднага тия цена е обръщам в нещо, което не би се счело за пари и воала ето как се получи "една скъпа бутилка от алкохола който предпочитате да се почерпите"

ПС: Каса бира даже ще ми излезе по евтино. :laugh: :laugh: :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Поток Аржентина???   |   14.09.2016 17:58

Prototype_Iblis написа:
ПС: Каса бира даже ще ми излезе по евтино. :laugh: :laugh: :laugh:

Не знам само колко ще ти излезе логистиката. Че той Мейджъра едни ценителски си ги пожела... :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2