Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха...
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 15:08
е как що, не виждаш ли че се е регистрирал само и единствено за това  Рафа тук отдавна не е тема, ама той си продължава завалията да търси внимание. Провокаторче на което още не му е омръзнало заяждането, ама не знае, че тук не се впечетляваме от съмнителни еднодневки Иначе ако промени тона и поостане може и да се асимилира, ама не му давам повече от няколко месеца .... 
|
|   |
|
 |
|
IchWill
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 15:52
Не ми е работа да адвокатствам на tennis_fan, но човекът далеч не е еднодневка. Много добре си го спомням в дир-а, още преди 7 години  Да, пишеш главно като нерегистриран, но си пишеше и то доста често. Фен е на Федерер и ако си спомням правилно, симпатизираше силно на Анди Мъри. Тъй че тези еднодневки ги търсете някъде другаде. Вярно, квалификациите му към Надал са по-крайни, но в крайна сметка съм виждала много по-зле от него. А дали ще се задържи само няколко месеца или повече, зависи само от него 
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 18:03
Надал, Мо Фара, Брадли Уигинс, Крис Фрум и Ласло Чех също се появиха в спосъка.
 |
|
Balleta
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 18:39
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 19:20
Ха сега виждам и едно българско име и реших да разгледам докумените за роденият в София Тервел Длагнев. Още 4 годишен с родителите си се мести в Охайo и защитава цветовете на САЩ. Просто досега не се бях заглеждал в датите и медикаментите и какво виждам:
Няма такава наглост от страна на WADA/IOC играят брутално, като ще е магаре да е краставо, като ще се пуска гювече на правилните хора, ще се пуска както си трябва. Според документите му е разрешавано легално да взима prednisone три пъти за по 6 дни, като първите два пъти са през 2015 с по 10 мг. таблетки, а третият път е също за 6 дни пак по една таблетка на ден, но забележете таблетките вече са по 80 мг. и му е разрешено тия 6 поредни дни той да си ги избере в периода 12.08.2016-25.08.2016. Неговото участие в РИО е на 20.08.2016.
Коментара е излишен. Миля вече е ясно WADA трябва да се разпусне и всеки да мууа, каквото иска, не може за едни - големите сили САЩ, Русия, Китай и т.н да може, а за такива като нас да не може. Примерно само може да се налага наказание на държавата изключване от спорта за една година, ако допусне атлет да иде толкова надрусан, че да умре по време на състезанието, все пак ще е тъпо да почнат на мрат live по телевизията. Също така мисля на Серена трябва да се отнеме всичко годините в които легално и е било рарешено да се помпа.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 20:58
Там е въпросът, че легално всички са ОК. разрешено им е. Трудно биха били наказани. Ако го направят, УАДА ще бъде осъдена, освен ако не се докаже, че болестите са фалшиви.
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 21:57
Впечатлен съм от вярната ти ориентация, но с едно уточнение: винаги съм бил фен само на тениса и нигога не съм боледувал от фенщина. Да харесвам Федерер (но никога не съм му бил фен), харесвам Джокович и Вавринка, харесвал съм и Мъри, харесвал съм дори Надал, но преди съм се възхищавал от Сампрас, Агаси, Лендъл и дори от McEnroe, да не говорим за стари любимци като Едберг, Бекер и Борг. Накратко - харесвам нападателния , агресивния(но не прекалено), елегантния, интелигентния, спортсменския, изобретателния тенис. Допинг тениса и тенис простащината не харесвам.
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 22:15
Balleta, днес съм в прекрасно настроение – спечелих турнирен двусетов мач срещу тенис партньор, на който до сега съм му взимал само по някой и друг сет и за това си спасен от репресивен отговор. И все пак . . . .завалията . . . . . Провокаторче . . . нещо май губиш мярката – да не би да си разочарован Надалов фен, ако да – простено да ти е?
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 22:26
tennis fаn, когато новорегистрирани юзери запчнат директно да се заяждат и държат, как да го кажа - арогантно и да търсят постоянна конфронтация (в случая ти с Девола ), като директно започна с Девола и Рафа, няма как да очакваш нещо друго (БТВ аз също не адвокатствам на Девола) Отиваш при някаква група от хора, които отдавна са заедно и почваш с провокациите ... е какво очакваш 
Последна промяна Balleta на 19.09.2016 22:31, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 22:31
Ако само в спорта го правеха - с мед да ги намажеш. Изобщо някой съмнявал ли се е?
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 23:33
Мисля че добър пример за постоянна конфронтация с Дявола е самия Balleta. Яхнали сте с Diabolo по една фенка – ти Щефи той Серина и ще си „издерете очите”, за да си докажете коя е повече GOAT, но твоята мъка е Маша - нали. Това което ти казвам е - фенщината е емоционално болестно състояние, което пречи на логиката, мисленето, обективния изказ и често помита добрия тон под килима. А пък това „. . . . . . започваш с провокациите . . . . .” вече хич го не разбирам, но добре разбирам провокацията под всеки свой пост да наредиш снимките на: Винчи, Кербер,. . . . . . . . Плишкова.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 19.09.2016 23:40
Ти па как разбра, че мъката ми е Маша, ахахахаа, като ти казвам, че си втори ник, то ти личи от 100 километра  Дори не сме споменавали Маша, а завалията разбра, че ми е мъка  Издаваш се със всеки си пост А ние с Девола може да се драчим колко си щем и го правим, ама си се знаем Аре сега кажи, кой точно си  Между другото в Дира, който искаше втори ник, така пишеше нерегистриран за по лесно 
Последна промяна Balleta на 19.09.2016 23:41, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 09:26
Балета хубаво разводнява, но да се върнем на лъвското сърце а.к.а надал. Взема хапченца до 2009 и до 2012. Някой да припомни какви контузии го сполетяха тия години и какви му бяха резултатите през 2010 и 2013?
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 11:15
Ахахахаха, верно че за Надал има документчета, бях ги пропуснал. Онова дългото "оттегляне заради контузията", дали не било да се чисти от дрогата. 
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 14:20
 |  |  |  | Balleta написа: Ти па как разбра, че мъката ми е Маша, ахахахаа, като ти казвам, че си втори ник, то ти личи от 100 километра  Дори не сме споменавали Маша, а завалията разбра, че ми е мъка  Издаваш се със всеки си пост А ние с Девола може да се драчим колко си щем и го правим, ама си се знаем Аре сега кажи, кой точно си  Между другото в Дира, който искаше втори ник, така пишеше нерегистриран за по лесно  |  |  |  |  |
Абе „завалията” преди да почнеш да пишеш е добре да попрочетеш - написъл съм го някъде преди. „Ти па как разбра, че мъката ми е Маша” – е много трудно за разбиране. А tennis fan се е „драчил” с Diabolo – още когато беше „невинно дяволче” и доста преди да си чул за него. Много спам се генерира и аз съм до тук – ако имаш да кажеш нещо по онази второстепенната – тенис темата, може да го обсъдим заедно.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 14:38
Ааа, ами тогаз не! Щом си и преди намеквал, че няма такива филми, а сега го натвърдваш, вервам ти - немаш друг ник. Спирам да конСПИрирам по темата - аз не го правя ако явно няма смисъл, както е тука! Не съм фен на конспирирането на всяка цена и задължителното такова без да има нужда. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 15:03
 |  |  |  | tennis fan написа:  |  |  |  | Balleta написа: Ти па как разбра, че мъката ми е Маша, ахахахаа, като ти казвам, че си втори ник, то ти личи от 100 километра  Дори не сме споменавали Маша, а завалията разбра, че ми е мъка  Издаваш се със всеки си пост А ние с Девола може да се драчим колко си щем и го правим, ама си се знаем Аре сега кажи, кой точно си  Между другото в Дира, който искаше втори ник, така пишеше нерегистриран за по лесно  |  |  |  |  |
Абе „завалията” преди да почнеш да пишеш е добре да попрочетеш - написъл съм го някъде преди. „Ти па как разбра, че мъката ми е Маша” – е много трудно за разбиране. А tennis fan се е „драчил” с Diabolo – още когато беше „невинно дяволче” и доста преди да си чул за него. Много спам се генерира и аз съм до тук – ако имаш да кажеш нещо по онази второстепенната – тенис темата, може да го обсъдим заедно. |  |  |  |  |
ъъъъ доколкото помня Девола дойде след мен в Дира, та не знам къде си се драчил с него, в БГПлей  Пич, личи ти отвсякъде, че нещо не ти е чисто, ама айде да не задълбаваме, че за друго е темата .... 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 16:40
Тенисфен, ама ти в бгплей ли си се подвизавал?
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 21:58
Писал съм в Dir.bg тенис.
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Хакери проникнаха в мрежата на WADA и вижте какво публикуваха... | 20.09.2016 22:11
 |  |  |  | Balleta написа:  |  |  |  | tennis fan написа:  |  |  |  | Balleta написа: Ти па как разбра, че мъката ми е Маша, ахахахаа, като ти казвам, че си втори ник, то ти личи от 100 километра  Дори не сме споменавали Маша, а завалията разбра, че ми е мъка  Издаваш се със всеки си пост А ние с Девола може да се драчим колко си щем и го правим, ама си се знаем Аре сега кажи, кой точно си  Между другото в Дира, който искаше втори ник, така пишеше нерегистриран за по лесно  |  |  |  |  |
Абе „завалията” преди да почнеш да пишеш е добре да попрочетеш - написъл съм го някъде преди. „Ти па как разбра, че мъката ми е Маша” – е много трудно за разбиране. А tennis fan се е „драчил” с Diabolo – още когато беше „невинно дяволче” и доста преди да си чул за него. Много спам се генерира и аз съм до тук – ако имаш да кажеш нещо по онази второстепенната – тенис темата, може да го обсъдим заедно. |  |  |  |  |
ъъъъ доколкото помня Девола дойде след мен в Дира, та не знам къде си се драчил с него, в БГПлей  Пич, личи ти отвсякъде, че нещо не ти е чисто, ама айде да не задълбаваме, че за друго е темата ....  |  |  |  |  |
Писал съм в Dir.bg тенис още на времето когато мод беше Shevchenko и преди обсъждането дали и как Дявола да стане втори мод и ей Богу не помня юзър с името Balleta, а може и просто да съм те забравил. А може би си бил с друг ник – ако е така тогава на тебе не ти е чиста работата?
|
|   |
|
|