Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:18

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Тенисмания - коментарна тема 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 01:52

Отварям нова тема, за да не флудя в темата за прогнози.

Може ли някой да публикува календара на кръговете до края на сезона? Благодаря.

п.п. Не ви увря акълът за тези ранни кръгове с по 500 мача и това си е... :-|

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 02:13

Мейджър написа:
Може ли някой да публикува календара на кръговете до края на сезона? Благодаря.

Единствено Дявола, евентуално. За сега програмата, доколкото аз знам, е само 4те ГШ които той организира, тъй като никой друг не се е наел да организира нещо друго. Чувствай се поканен ти да го направиш - тъкмо ще можеш да даваш колкото мачове си пожелаеш във всеки един кръг и да ни покажеш как се прави професионална организация.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 03:15

Ще има програма/календар естествено, но другата седмица.
Досега всичко е било подредено и т.н. Сега поне в началото ще има някои затруднения...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 03:28

Кажи поне кои турнири ще се включват?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 03:35

значи:
АО
купа Дейвис (всичките кръгове през годината от световната група ; общо 4 кръга през годината)
Индиън Уелс (мъже + жени)
Маями (мъже + жени)
Монте Карло
Mадрид (мъже и жени)
Рим
Ролан Гарос
Куинс/Хале
Уимбълдън
US Open

Шанхай
Шампионат на WTA - Истанбул
Париж / Берси
ATP Финал - Лондон

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 12:11

Мейджър написа:

Абе не са толкова много мачовете, аре па и ти сега. На тия прогнози тръпката са точно по-малко известните играчи.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 13:55

Diavolo написа:
значи:
АО
купа Дейвис (всичките кръгове през годината от световната група ; общо 4 кръга през годината)
Индиън Уелс (мъже + жени)
Маями (мъже + жени)
Монте Карло
Mадрид (мъже и жени)
Рим
Ролан Гарос
Куинс/Хале
Уимбълдън
US Open

Шанхай
Шампионат на WTA - Истанбул
Париж / Берси
ATP Финал - Лондон

Не че ти се меся ама защо са включени 250-ките Куинс/Хале, а са пренебрегнати 1000-те Монреал и Сиснсинати.
А иначе тази година може да се включа и аз. Успех

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   12.01.2013 14:00

Ами защото Куинс и Хале са култови турнири с големи традиции, пък и особено на трева... :)
Докато Роджърс Къп и Синсинати са август месец, точно когато повечето хора са по морета и планини и през годините имаше редовни участници, които не можеха да пускат редовно и пропускаха и решихме август месец да няма прогнози и да си почиваме. Винаги е полезно да имаш една такава дупка, защото програмата е доста маратонска... ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   01.04.2013 12:33

Не знам дали друг е повдигал въпроса и дали друг споделя подобно мнение, но за мен лично клуб Тенис в този си вид - с около 90% теми с кръгчета, кръгове и кръгища на разни игри - е един малък абсурд! Ако искате да се направи един отделен форум само за игрите, а тук до останат 1-2 сборни и насочващи теми + евентуално коментарните мнения. Мисля си, че би било по-подредено и в плюс на чисто тенис дискусиите.

:tennis:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   01.04.2013 14:17

Според мен си прав!!
Че то почти не се виждаше коментарната тема за Маями от много стикита и важни теми. :no: :helpless:

Значи, от темите
Статистика / Факти / Любопитно
Полезни връзки (тенис)
Федерер - Надал или съперничеството на 21 век
Надал - Джокович - пълна разбивка на техния ХТХ
Мисля трябва да остане само ЕДНА - другите да се изнесат другаде, и в темата дето ще остане да има линк към тях.

Последна промяна Naki на 01.04.2013 14:20, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   01.04.2013 14:53

Мейджър написа:
Не знам дали друг е повдигал въпроса и дали друг споделя подобно мнение, но за мен лично клуб Тенис в този си вид - с около 90% теми с кръгчета, кръгове и кръгища на разни игри - е един малък абсурд! Ако искате да се направи един отделен форум само за игрите, а тук до останат 1-2 сборни и насочващи теми + евентуално коментарните мнения. Мисля си, че би било по-подредено и в плюс на чисто тенис дискусиите.

:tennis:

Подкрепям, Девола се оля с тия 4-и теми за един кръг, то отгоре до долу е Мастърсмания, нещо като във футболните клубове трябва да стане, може би всички спортни игри в раздел към Спорт

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   01.04.2013 19:41

Подкрепям

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   02.04.2013 19:31

Всичко това се прави заради куцата структура на форума (а има 1 и 2 част, защото схемите са разделени на горна и долна половина и кръговете се играят в два поредни дена, ако се пуска на куп за 1 кръг, то някои хора които живеят в щатите може и да не успеят да пуснат навреме прогнози заради часова разлика, заетост и пр.)
Преди в дира се пускаше само 1 тема за прогнози.

И коментарната тема никога не е била скрита или да не се вижда, по-скоро 90% ви мързи да пишете и си търсите оправдания, че не бил се виждала от другите теми?!

Не се вижда, сериозно? :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   02.04.2013 20:16

Diavolo написа:
Всичко това се прави заради куцата структура на форума (а има 1 и 2 част, защото схемите са разделени на горна и долна половина и кръговете се играят в два поредни дена, ако се пуска на куп за 1 кръг, то някои хора които живеят в щатите може и да не успеят да пуснат навреме прогнози заради часова разлика, заетост и пр.)
Преди в дира се пускаше само 1 тема за прогнози.

И коментарната тема никога не е била скрита или да не се вижда, по-скоро 90% ви мързи да пишете и си търсите оправдания, че не бил се виждала от другите теми?!

Не се вижда, сериозно? :-o

аз не че съм пишеща, но като четяща- да, трудно се намира конкретната тема между всички текущи за един турнир. не е заяжданка

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   02.04.2013 20:22

Тогава ще закачам/пинвам коментарната тема за всеки кръг, ето ви решение... Така никой няма да може да каже, че не я вижда. :)
Освен това всяка прогнозна тема която се откачи се заключва и пада надолу постепенно, много по-бързо ще пада ако има нови и активни теми и така.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   02.04.2013 20:33

Diavolo написа:
Тогава ще закачам/пинвам коментарната тема за всеки кръг, ето ви решение... Така никой няма да може да каже, че не я вижда. :)
Освен това всяка прогнозна тема която се откачи се заключва и пада надолу постепенно, много по-бързо ще пада ако има нови и активни теми и така.

Кофтито е, че Тенис е постоянно активен заради прогнозите и милионите кръгове и подкръгове, искаш да прочетеш нещо, а то се оказва прогноза, трябва ли да влизам 100 пъти в тоя форум за да виждам само прогнози. Най добре е извън Тенис в отдел прогнози, като Футболните, иначе който си търси коментарната ще я намери, много ясно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   02.04.2013 20:41

Решението, Гяволе, е отделен клуб за прогнозите, с който да има своебразна "топла връзка", така че да не седи изолиран от този клуб.

Не само се намира трудно активната тема за коментари, а и поне на мен чисто психологически ми се убива желанието за писане още при влизането в клуба - 50 статични теми, 50 теми с прогнози и някъде между тях някаква смуглава коментарна тема. Все едно съм попаднал във фейса с цялата му дървенящина и хаос. Поне в нашия форум, колкото и да е дървена изначалната му структура, има доста широк мегдан за оптимизация и рационализация - при добро желание и усет към форумния фъншуй, разбира се :)))

Последна промяна Medved на 02.04.2013 20:44, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   03.04.2013 03:36

Мястото на тенис прогозите са в тенис форума. Доста голяма част от тези, които пускат само прогнози няма да правят и това в друг форум.
А това е не се пише и това е малко пресилено, на фона на останалите форуми доста се пише... Стария дир трудно ще бъде настигнат, но и да бяхме останали там щеше да е същото мъртвило (мъртвило на фона на 2004-2009 г.)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   03.04.2013 03:41

Naki написа:
Значи, от темите
Статистика / Факти / Любопитно
Полезни връзки (тенис)
Федерер - Надал или съперничеството на 21 век
Надал - Джокович - пълна разбивка на техния ХТХ
Мисля трябва да остане само ЕДНА - другите да се изнесат другаде, и в темата дето ще остане да има линк към тях.

Това никога няма да стане.
И ако не си забелязал, тези теми и в стария дир и тук се ъпдейтват всеки път когато има за какво и по това са уникални спрямо всякакви други такива теми където и да било.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенисмания - коментарна тема   |   03.04.2013 10:42

Поне темите с отминалите кръгове да се изнасят в някаква архивна секция, към която да има линкове, ако някой иска да си направи справка. Или още по-добре - мненията с отминалите кръгове да се вливат в една обща тема, където всички прогнози ще бъдат на едно място. Бахти колко разнообразни и технически осъществими решения има, стига да се помисли малко. Ама много е по-лесно да се отсечее, че хората ги мързело да пишат или да се търсят оправдания с историческата обусловеност, вместо да се търсят оптимизации, които да стимулират активността...

:dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща